|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Milgryfku to fotki nam pokaż
![]() A ja sobie dla poprawy nastroju kupiłam wafelki z kremem czekoladowym, które zjadłam w ramach obiadu, stojąc w korku ![]() ![]() Brewko ja teraz dwie naraz czytam ![]() jedna dosyć ciężkawa, thriller francuski Jean - Christoper Grange, Czarna Linia i druga dla równowagi ducha lekka, łatwa i przyjemna ![]() ![]()
#782 |
sophisticated
|
ja utknęłam z kryminałkiem, takim do wyborczej chyba dodawanym, pożyczonym zresztą, ale nie mam przekonania do niego, bo choć fajny to chyba wiem kto zabił, a jestem na 20 str.
![]() a jakiś zakręcony kryminał bym chętnie łyknęła, znacie coś świeżego i możecie polecić? na dzień matki sobie kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na grochu klęczałam i w piersi sie biłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj. Jak dobrze znowu z Wami. Koffane.
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Brewuś ja sobie na Wielkanoc kupiłam to
http://merlin.pl/Gdzie-jestes-Amando.../1,575486.html określenie świeży chyba do tego nie pasuje ![]() ![]() Ale już sprzedałam all ![]() Edit: Magliś a nie mogłaś sobie tego grochu przed kompem rozsypać ![]() I w przerwach między biciem w dobrze odziane piersi coś skrobnąć ? ![]()
#785 |
sophisticated
|
ło matko, raczej nie dla mnie, temat znikających dzieci omijam szerokim łukiem, bo się zrobię śmiertelnie toksyczna dla potomków moich
![]() a świeży dla mnie znaczy z ostatnich dwóch trzech lat, taki mam cykl czytelniczy mniej więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Rzabbocop
|
Ja czytam Diabeł ubiera się u Prady ale zostało mi może kilkanaście stron
![]() a jak mi sie skończy to będę czytać naklejki od szamponów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najważniejsze żeby pomiędzy bawełną panom i paniom się podobało ![]() No tak szczególnie np. w warunkach górskich dajmy na to gdyby ktos uciekł na widok bawełny to by było dopiero ![]() Brewko masz z mężem cudną wyobraźnię i dopalacze nie są Wam widocznie potrzebne ![]() A ja lubię majtki koronkowe tak sama dla siebie, dla faceta to mi obojętne raczej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lide napsiz, jakie robisz te 3 nadzienia do pierożków, bo mi się zachciało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Z kryminałów to ja tylko starocie. Niezmiennie Joe Alex. W żadnym nie udało mi się rozwikłać zagadki zanim autor na to nie pozwolił. Mam wszystkie, jakie wydano. I Agtha C.
Edit. Czasem tez Siemnon i Chandler.
#789 |
Zakorzenienie
|
Ale nie takie zniknięcie jakby z opisu wynikało, inne takie
![]() ![]() Ja jeszcze bardzo Cobena lubię i Deaverya, na dole tego linka się jakieś ich ksiązki wyświetlają ![]() A z oań Patricie Cromwell i Kathy Reisch - ale ją już troche mniej bo się zgodziła na ten głupkowaty serial Kości, a z jej książkami to poza nazwiskiem głównej bohaterki to nie ma nic wspólnego. ![]() To z takich kryminalno-trilerowtaych. Edit: No, oczywiście wspomnani przez Was wyżej to klasyka, też lubię. ![]() A Chmielewska rulez ![]() Tylko w miejscach publicznych jej czytać nie mogę bo chichotam straszliwie ![]()
#790 |
Raczkowanie
|
Hej, dawno mnie tu nie było, pewnie mnie już nikt nie pamięta, ale podczytuję ciągle...
![]() Skoro został poruszony temat kryminałów, to ostatnio czytałam świetny, "Black and Blue" Iana Rankina. Deszczowa Szkocja, seryjni mordercy, zmęczony życiem policjant-alkoholik, BARDZO DOBRE. ![]()
#791 |
Rzabbocop
|
Savo oczywiście ze pamiętamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
Kurczę, to strasznie mi miło w takim razie.
![]() Nawiasem mówiąc też się wkręciłam w staniki ostatnio i czekam na moje pierwsze 65D. ![]()
#793 |
Zakorzenienie
|
Ja nie pamiętam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
![]() Miałam się nie odzywać do ślubu bo tracę na wizaż za dużo czasu, ale i tak codziennie podczytuję, więc czas tracić będę dalej, ale oficjalnie ![]() Właśnie wróciłam z półgodzinnego biegania (bo wreszcie biegam). U mnie dziś tak paskudnie, cały czas mżawka, chmury i kałuże. Ale sie nie poddałam ![]() A ja czytam dalsze losy "Białej Masajki" , bardzo fajnie czytało mi się pierwszą część i teraz super się do tego wraca. Polecam mimo, że to nie kryminał. Ale czyta się lekko i wciąga. Co do pończoszek to ja (wielka zwolenniczka) uznała kiedyś , że jednak dla mnie najbardziej ekonomicznie będzie zainwestować w solidne pasy do pończoch bo ja codziennie w spodniczkach i szpilkach biegam i często mi oczka lecą. A znalalzłam tanie pończoszki do pasa za 2 zł i wtedy mi nie szkoda tych lecących oczek. Ale tu gdzie teraz mieszkam już ich nie ma. Więc póki co Gatta, ale poszukuję czegoś tańszego bo niedługo zbankrutuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
sophisticated
|
ha, jacy goście
![]() ![]() ![]() Sauvo ja też cię pamiętam ![]() dzięki z Rankina, to też z Johnem Rebusem? coś czytałam kiedyś, rzeczywiście fajne było, Beatko twoje typy też zapisałam, lubię szukać książek, skoro staników nie mogę... ![]() ![]() Madziu czekamy na twoją suknię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Rzabbocop
|
Wróciliśmy z pływania łódką
![]() Madzia dawaj suknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
Rzabbko, w poniedziałek ją dopiero będę mierzyć. Jeszcze się szyje
![]() Brewko, wyślę jak wróce w przyszłym tygodniu od rodziców. Teraz napiszę, że suknia jest biała, bez ramiączek,w kształcie liery A, raczej nie jest specjalnie bogata. Ma tak jakby przerzuconą koronkę, która się zbiera w okolicy prawego biodra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Magliś
![]() ![]() ![]() ![]() Madzia ![]() ![]() a pamiętacie jak Agawie szeleczkę odradzałyśmy ![]() i po ślubie zniknęła nam Agawka ![]() Madziu Ty nie znikaj ![]() Sauvignon ![]() ![]() ja, tak jak Iwonka, uważam, ze to pan ma się starać, ja co najwyżej mogę trochę pokusić ![]() ![]() a dzięki ciąży z Karolcią odkryłam pończochy. Zima, brzuch duży, rajtki mnie wkurzały to kupiłam se takie ciepłe, a potem następne i następne. I teraz uwielbiam je miłością bezgraniczną ![]() muszę się małza zapytać co sądzi o kompletach ![]() i nie wytrzymałam i kupiłam dziś gładki waniliowy 70d i tak szybko kupowałam, ze nie zauważyłam rozerwanej koronki ![]() ![]() Rzabbko zaopiekujmy się jeszcze tymi ![]() ![]() http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-Gossard-S...d=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.co.uk/Gossard-multi-...d=p3286.c0.m14 ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2008-05-21 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Gadmarko-masz za swoje
![]() cze Maglisku ![]() cze Madzia ![]() kieckę koniecznie! cze Sowo ![]() ![]() może nie tak napisałam,bo ciągle nie wiem jak Cię pisać w skrócie ![]() my po doktorach Zu waży 6400 i mierzy 66cm mamy wprowadzać już wszystko łącznie z glutenem a to na plecach oceniła jako podrażnienie/potówki ![]() sie okaże p.s co ta Rusinowa znowu ubrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | ||||
Raczkowanie
|
Dziękuję za pozdrowienia!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zszokowałyście mnie dziewczyny tymi pończochami. Nigdy nie nosiłam, żadnego typu. Hm... W ogóle to ostatnio staram się bardzo jeśli chodzi o dietę i treningi, może tym razem coś z tego będzie... ![]() ![]() edit: O, AnnLee! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#801 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniu, Iwonko - nadzienia tradycjonalne - z miesem, kapusta/mushroom, i trzecie ziemniaki/fetta/cottage cheese/onion (normalnie dodaje troche przesmazonej chudej wedzonki ale tym razem nie no bo Arvil .......... ![]() ![]() Ok ide wlac w siebie druga kawe bo jakos nie moge dojc do siebie ![]() A ja na poprawe nastroju zmienilam Sundancer na Tropicane i stracilam deposit ![]() Glupich nie rodza - sami sie sieja ![]() Aniu - no widzisz, niepotrzebnie sie martwilas - i gratulacje ze pannica tak ladnie rosnie ![]() Maglisko - ty niedobra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#802 |
Rzabbocop
|
Ann pierwsza myśl ojej tak wcześnie
![]() a tu Zu zaraz pół roczku ![]() a waga widzę prawidłowo ![]() Lide ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tutaj są ichnie pończochy: http://sklep.fiore.pl/index.php?cPath=30_31 Suuuper ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo, panowie to powinni się starać ![]() ![]() Cytat:
![]() No Ann to potówki i szybko przejdą ![]() Styliści UCD chyba uznali, że atutem Rusinowej jest jej dekolt ![]() ![]() Cytat:
![]() Spróbuj, polecam samonosne, maja silikon w pasku u góry i świetnie się trzymają, a nie trzeba wdziewać dodatkowej warstwy na tyłek ![]() Tak właściwie myslę to, co w pończochach jest tak super, że fascynuje panów. Mnie one nie kręcą zupełnie, uważam, że są normalne ![]() ![]() Cytat:
![]() Będziesz idealną teściową ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
sophisticated
|
cześć
![]() Madziu już mi się podoba, będzie elegancko i z klasą, na fotki czekamy ![]() ![]() ustalmy: Sowa, Sauva czy jeszcze inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() Rzabbciu to pierwszy rejs był? i jak wrażenia? ![]() ![]() Gadmarciu to za karę, że 70 łapałaś ![]() ![]() ![]() Lide nici z surfowania ![]() ![]() ![]() ![]() a pierogi to chyba pójdę robić, bo mi się kubki smakowe pobudziły ![]() Ann no to dobrze, że nic poważnego nie wypatrzyła doktor, ale masz dużą już córkę ![]() ![]() EDIT a czytał ktoś Borisa Akunina coś z serii o Fandorinie? |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
niom-w niedzielę kończy pół roku
![]() a w sobotę ma imieniny ![]() będziemy sobie imprezować we dwie,bo tatuś wyjeżdża może pojedziemy na zakupy ![]() ![]() Brewuś-no duża,ale i tak maleńka w porównaniu z niektórymi ![]() ale przecież księżniczki takie są ![]() z tym glutenem to chcialam po staremu od 10mca,ale skoro ona twierdzi,że teraz to teraz-ufam jej Lide-poproszę z serem ![]() Sowo-dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Rzabbocop
|
Brewko małż już pływał ale my jeszcze nie. Coś chyba pstrykał albo nagrywał, tylko oczywiście jego aparat nie współpracuje z moim kompem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
Moja wersja skrótu to była Sova, ale i Sowa i Sauva podobają mi się bardzo, więc jak komu pasuje pisać.
![]() Lide - nie wiem, jak mi się udało z jabłkami, bo jadłam tak 4-5 dziennie w zeszłym roku. Teraz jem tylko po treningu siłowym, w nagrodę. Ale jak zacznie się sezon, to coś tutaj może się zmienić - nie oszukujmy się, w tej chwili jabłka są często nieciekawe i kuszą najmniej. Za to strasznie polubiłam seler naciowy i cykorię. No to się nakręciłam trochę na te pończochy... Bo wiecie, odchudzam się od końca lutego i spadki tak koło 2 cm lub mniej (w zależności gdzie), ALE - największą różnicę widzę w wyglądzie nóg, które co prawda ciągle są za grube, ale zrobiły się kształtniejsze. Jeśli będzie dalej szło w dobrym kierunku, to zacznę chodzić w spódnicach. ![]() Brewka - no też mam trochę nadzieję, że może się uda za drugim razem, choć mam też ochotę upolować Freyę dla porównania. Ale ze względów finansowych może jeszcze nie w tej chwili. Poza tym, lubię zakupy internetowe, ale mam wątpliwości czy teoria bardzo pomaga w praktyce tzn. czy obczytanie się o typach naprawdę coś daje. Wolałabym wejść do sklepu i pomierzyć, ale cóż. A w ogóle, miło mi tutaj wrócić. Cały 2007 był do de choć nie w sposób dramatyczny, dochodziłam do siebie po różnych prywatnych niepowodzeniach i nie chciało mi się odchudzać, choć nie przytyłam jakoś strasznie. Teraz czuję się zmotywowana na nowo. A że ten wątek ma tendencję do ciekawych offtopów to i inspiruje w różnych kierunkach... ![]()
#808 |
Zadomowienie
|
![]() Witam Sauvignon ![]() Zdjęcia będą ale chyba dopiero jak goście pojadą. Dzisiaj świętujemy imieniny teściowej ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Sauvignon ![]() ![]() ![]() Rzuciłam okiem na zdjęcia, które sobie robiłam w lustrze w hotelu na ostatnim wyjeździe i stwierdziłam, że chyba powinnam trochę zeszczupleć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() Pogoda do bani, szaro, zimno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No offtopy bywawja tu zdecydowanie niebezpieczne, szczególnie dla kieszeni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.