Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-18, 16:52   #781
xCarmen
Wtajemniczenie

Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

o Tancerko zmienilas avatar, cizeko mi sie przyzwyczaic
gratulacje borntoboogie! fajnie ze tak dobrze Ci idzie...

ja niestety dzisiaj mialam ambitny plan: rano jadlam tak jak powinnam, cwiczylam 8 minute buns, silowe na ramiona, i mialam w planie godzine stepprea ale przyszla kolezanka wysiedzialysmy sie no i zaraz idziemy na spacer( oby nie do sklepu) no ale zaraz pozniej zjadlam litre lodow! sernik ktory zostal z wczoraj ciasstka dla gosci i chałke i nici z dietki!

wieczorem mam zamiar biegac i tego napewno nie odpuszcze, a jestem jeszcze umowiona na wino i co tu robic. :/ bardzo chcialabym sprobowac wegierskiego wina, nie moglam pojechac na Wegry to chociaz to...

troche mnie ostatnio ponosi , nie potrafie sie opanowac i jem jem jem ....
Stary 2008-08-18, 16:54   #782
kittykat
Przyczajenie

Baaaardzo dziekuję za takie miłe powitanie uwielbiam Wasze forum!! Daje mi tyyyle siły i checi do codziennej walki

Cellulit mam odkąd pamiętam i jakoś szczególnie nigdy mi nie przeszkadzał ale ostatnio mam chyba jakiś kryzys wiec postanowiłam się za siebie wziąść. Zwłaszcza po kolejnej nieudanej próbie kupienia sobie eleganckich spodni mających na celu zatuszowanie moich krągłości Byłam gotowa dać każde pieniądze za jedną dobrze skrojoną parę ale się nie udało. Postanowiłam więc już wydać te pieniądze ale na swój tylek myślałam nawet o odsysaniu tłuszczu hihi....... i wtedy tu trafiłam.
Mam siedzącą pracę i mało ruchu, w sumie dobrą dietę i odpowiednią ilość płynów......Mój Miś jest starym leniem, który woli kompa lub film zamiast spaceru, tak więc miałam też dobre usprawiedliwienie.... ale dość tego!!!!!

Oto moje postanowienia:
2x w tygoniu basen (minimum 45 minut), a na basem koniecznie szybkim spacerem...
3x w tygodniu motylek (ok. godzinki)
3x w tygodniu masaż nóżek bańką chińska (serdecznie polecam!!!)
do tego ćwiczenia, zero słodyczy i przetworzonego jedzenia.

Narazie idzie jak po maśle, wszystko sprawia mi przyjemność, mam w sobie dużo pozytywnej energii i dobrego humoru. Zmiany już są widoczne!!
kittykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 17:35   #783
Tancerka Pl
Zadomowienie

xCarmen pewnie niedlugo sie przyzwyczaisz do mojej ikonki

Mmm... Ze mna ostatnio zle sie dzieje. Sa dni kiedy patrze w lustro i mowie 'wygladam ok, ale moglabym schudnac 1-2 kg', a sa dni [jak dzisiaj] kiedy mowie 'mmm powinnam przytyc troszeczke' (bo chce nabrac piersi, ale znajac zycie wszystko pojdzie mi w brzuch :/)

Jak mowilam tak zrobilam - dzisiaj zaliczylam Tamilee na brzuch (juz pod koniec nie czulam nic od pasa w dol - dziwne ), 8 minute buns (wiecej poglebien zrobilam pozniej sobie) i troche hula hopem pokrecilam, ale tego to jak nic w swiecie nie lubie, wiec nie bede sobie nim zawracac glowy

Jejku, ja tez jem jak swinia Musze isc do szkoly - to az 2 tyg! Wtedy wychodze z domu o 7, a wracam ok. 16 czasami tez treningi (taniec) i zapisze sie na kurs jezykowy (ambitne plany ;>). W listopadzie pojde robic prawko, a w lutym zapisze sie na kurs spadochronowy jak wystarczy mi czasu i nie przestrasze sie. To mnie trzyma (te mysli) jedynie na duchu, bo wiem, ze wtedy nie bede miala czasu i ochoty na jedzenie i w takim ruchu bez zadnego wysilku latwo schudne. Z kolei szkoda mi troche tego, ze bede miala mniej czasu na Wizaz, walke z panem C (masaze, smarowanko, itp.) i cwiczenia 8 minute. Brr
Stary 2008-08-18, 18:29   #784
Kasicka85
Raczkowanie

Tancerka Pl też mam ten ból..chciałabym nabrać w piersiach ale wiem, że jak przytyje to pójdzie mi w brzucholek i buzie..ehh

www.pustamiska.pl POMÓŻMY ZWIERZAKOM -KLIKAJMY....
Kasicka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 19:08   #785
zielonamorelka
Zakorzenienie

tancerka ja tez cos ostatnio mysle ze jak sie szkola zacznie to latwiej mi pojdzie z jedzeniem bo ostatnio to nie moge sie opanowac.tylko ze chcialam schudnac i wszystkim pokazac ze tez moge wygladac.no niby mam jeszcze 2 tygodnie...jkabym sie sprezyla nie grzeszyla tylko cwiczyla w duzych ilosciach to chociaz trochenie uda mi sie ja to wiemale mam dola
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
zielonamorelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 19:51   #786
Tancerka Pl
Zadomowienie

zielonamorelka nie doluj sie tylko bierz do pracy
MAMY JESZCZE DWA TYGODNIE!

Jutro mama wyjezdza to nie bedzie mnie tak karmic -.- Hihi ;>
Stary 2008-08-18, 21:16   #787
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tancerka Pl Pokaż wiadomość
zielonamorelka nie doluj sie tylko bierz do pracy
MAMY JESZCZE DWA TYGODNIE!

Jutro mama wyjezdza to nie bedzie mnie tak karmic -.- Hihi ;>
racja nie doluje sie tylko walcze o piekna sylwetkei od jutra jestem aniolkiem bo od 2 dni to tyle jem ze ciagle brzuch mnie boli.ale wzielam juz kropelki zoladkowe mniam mniam i od jutra cwicze ile sie da ciagle sie ruszam i jem zgodnie z dietka. heh ja to sama zaczelam sobie obiady gotowac bo jakbym miala jesc to co reszta rodzinki[chociaz czasami to maja tam jakies "dobre"rzeczy]to bym nie weszla w drzwi hihi
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-18, 21:51   #788
borntoboogie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xCarmen Pokaż wiadomość
o Tancerko zmienilas avatar, cizeko mi sie przyzwyczaic
gratulacje borntoboogie! fajnie ze tak dobrze Ci idzie...

ja niestety dzisiaj mialam ambitny plan: rano jadlam tak jak powinnam, cwiczylam 8 minute buns, silowe na ramiona, i mialam w planie godzine stepprea ale przyszla kolezanka wysiedzialysmy sie no i zaraz idziemy na spacer( oby nie do sklepu) no ale zaraz pozniej zjadlam litre lodow! sernik ktory zostal z wczoraj ciasstka dla gosci i chałke i nici z dietki!

wieczorem mam zamiar biegac i tego napewno nie odpuszcze, a jestem jeszcze umowiona na wino i co tu robic. :/ bardzo chcialabym sprobowac wegierskiego wina, nie moglam pojechac na Wegry to chociaz to...

troche mnie ostatnio ponosi , nie potrafie sie opanowac i jem jem jem ....
Kochana a gdzie się podziała Twoja motywacja?
Cytat:
Napisane przez kittykat Pokaż wiadomość
Baaaardzo dziekuję za takie miłe powitanie uwielbiam Wasze forum!! Daje mi tyyyle siły i checi do codziennej walki

Cellulit mam odkąd pamiętam i jakoś szczególnie nigdy mi nie przeszkadzał ale ostatnio mam chyba jakiś kryzys wiec postanowiłam się za siebie wziąść. Zwłaszcza po kolejnej nieudanej próbie kupienia sobie eleganckich spodni mających na celu zatuszowanie moich krągłości Byłam gotowa dać każde pieniądze za jedną dobrze skrojoną parę ale się nie udało. Postanowiłam więc już wydać te pieniądze ale na swój tylek myślałam nawet o odsysaniu tłuszczu hihi....... i wtedy tu trafiłam.
Mam siedzącą pracę i mało ruchu, w sumie dobrą dietę i odpowiednią ilość płynów......Mój Miś jest starym leniem, który woli kompa lub film zamiast spaceru, tak więc miałam też dobre usprawiedliwienie.... ale dość tego!!!!!

Oto moje postanowienia:
2x w tygoniu basen (minimum 45 minut), a na basem koniecznie szybkim spacerem...
3x w tygodniu motylek (ok. godzinki)
3x w tygodniu masaż nóżek bańką chińska (serdecznie polecam!!!)
do tego ćwiczenia, zero słodyczy i przetworzonego jedzenia.

Narazie idzie jak po maśle, wszystko sprawia mi przyjemność, mam w sobie dużo pozytywnej energii i dobrego humoru. Zmiany już są widoczne!!
Dobrze, że się nie dajesz swojemu Tż Mój też jest leniuszkiem jeśli chodzi o takie rzeczy. Tzn. na spacery często razem chodzimy, ale nie mogę go coś wyciągnąć na rower, albo jakieś wspólne bieganie Ale tak jak Ty postawiłam się i ćwiczę sama Nie ma wymówki, że on nie, to ja nie będę też

Cytat:
Mmm... Ze mna ostatnio zle sie dzieje. Sa dni kiedy patrze w lustro i mowie 'wygladam ok, ale moglabym schudnac 1-2 kg', a sa dni [jak dzisiaj] kiedy mowie 'mmm powinnam przytyc troszeczke' (bo chce nabrac piersi, ale znajac zycie wszystko pojdzie mi w brzuch :/)

Jejku, ja tez jem jak swinia Musze isc do szkoly - to az 2 tyg! Wtedy wychodze z domu o 7, a wracam ok. 16 czasami tez treningi (taniec) i zapisze sie na kurs jezykowy (ambitne plany ;>). W listopadzie pojde robic prawko, a w lutym zapisze sie na kurs spadochronowy jak wystarczy mi czasu i nie przestrasze sie. To mnie trzyma (te mysli) jedynie na duchu, bo wiem, ze wtedy nie bede miala czasu i ochoty na jedzenie i w takim ruchu bez zadnego wysilku latwo schudne. Z kolei szkoda mi troche tego, ze bede miala mniej czasu na Wizaz, walke z panem C (masaze, smarowanko, itp.) i cwiczenia 8 minute. Brr
Cytat:
Napisane przez Kasicka85 Pokaż wiadomość
Tancerka Pl też mam ten ból..chciałabym nabrać w piersiach ale wiem, że jak przytyje to pójdzie mi w brzucholek i buzie..ehh
Hehe, szkoda właśnie, że tak się nie da zrobić Stracić w udach, biodrach, na brzuszku, a zyskać w piersiach Albo zyskać w piersiach i nie przytyć gdzie indziej... Ale to tak, jak nie da się schudnąć tylko i wyłącznie z jakiejś danej partii ciała, od razu chudną też inne. Chociaż powiem Wam, że jak się dzisiaj mierzyłam, to w biuście miałam 96 cm, czyli cm więcej A przecież schudłam No nie wiem, jak to już jest, na wszelki wypadek nie biorę tego na serio
Co do tej szkoły, to powiem Wam, że ja z kolei mam odwrotnie. Tzn. gorzej jest mi się odchudzać w czasie roku szkolnego, bo wtedy jestem zmęczona i jak wracam ze szkoły, to nie mam ochoty, ani siły myśleć jeszcze nad tym, co mam jeść i gotować to. Po prostu wracam i biorę pierwsze lepsze jedzonko. A jak są wakacje, to mogę sobie dokładnie rozplanować posiłki, co i kiedy zjem. Jakoś tak łatwiej mi jest, gdy mam wolne.
borntoboogie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 21:59   #789
zielonamorelka
Zakorzenienie

ja w roku szkolnym mam tylko problemy z godzinami posilkow bo jak wychodze o 7 30 to czasami nawet i tego sniadania nie zdaze zjesc chociaz sie staram potem 2 sniadanie no w szkole mi glupio jesc ale jakos sie niedawno przemoglam i bralam kanapke lub jablko az sie kumpele dziwily ze ja jem haha ale to i tak nie bardzo bo siedze tam czasami do 17.a czasami to pierwszy posilek wlasnie jem o 17 15 jak wroce ze szkoly;/ i jak tu schudnacdo tego na cwiczenia oprucz wf[z ktorego probuje sie wymigac jak najczesciej sie da]to nie ma
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-18, 22:40   #790
xCarmen
Wtajemniczenie

Tancerko tez mysle ze jak pojde do szkoly to nie bede tyle jesc w koncu matura , stres i bark czasu...no ale zobaczymy....

Cytat:
Kochana a gdzie się podziała Twoja motywacja?
no właśnie cos ostatnio jest ze mna nie tak, mam wielkiego dola przez faceta i czuje ze mam problemy z hormonami , czekam juz na @ ponad 40 dni! i co gorsze nie moge sie wybrac do doktorki bo wywalili mnie z ubezpieczenia....:/ a na prywatna narazie mnie nie stac:/

same problemy :/ i co tu robic?
Stary 2008-08-18, 23:01   #791
borntoboogie
Rozeznanie

Zielonamorelko koniecznie musisz jeść przed wyjściem do szkoły i w szkole. Po powrocie to obiad ma być, a nie śniadanie! Przecież tak to nawet chyba z energią w szkole kiepsko, co? Zadbaj o siebie, kochana My Ci tu damy we wrześniu nie jeść rano! Oj, będą klapsy

Aaaaj xCarmen i Tancerka widzę, że w trójkę w kwietniu przed maturą schudniemy z samego stresu! Obstawiam przynajmniej z 10 kg
Carmen do lekarza, już!
Stary 2008-08-18, 23:49   #792
xCarmen
Wtajemniczenie

Cytat:
Carmen do lekarza, już!
no wlasnie nie moge nie mam ubezpieczenia a dopiero we wrzesniu da sie to zalatwic ... a martwi mnie to co sie ze mna dzieje .... najpierw @ co 16 dni a pozniej co 40... jeszcze nie bylam w zyciu i gin i planowalam isc ale no nie moge w zwiazku z tym ubezpieczeniem ....

dlatego taki ze mnie nerwusek no i zajadam z niekorzyscia dla ciałka... a Pan C sie rozbestwił...
Stary 2008-08-18, 23:56   #793
borntoboogie
Rozeznanie

Cytat:
no wlasnie nie moge nie mam ubezpieczenia a dopiero we wrzesniu da sie to zalatwic ... a martwi mnie to co sie ze mna dzieje .... najpierw @ co 16 dni a pozniej co 40... jeszcze nie bylam w zyciu i gin i planowalam isc ale no nie moge w zwiazku z tym ubezpieczeniem ....

dlatego taki ze mnie nerwusek no i zajadam z niekorzyscia dla ciałka... a Pan C sie rozbestwił...
Oj to chyba coś Ci hormony szaleją, nic dziwnego, że jesteś nerwus hehe

Ja dziś wreszcie sobie pobiegałam, co prawda 15 minut, ale zawsze lepsze to niż nic
Stary 2008-08-19, 00:03   #794
xCarmen
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj to chyba coś Ci hormony szaleją, nic dziwnego, że jesteś nerwus hehe

Ja dziś wreszcie sobie pobiegałam, co prawda 15 minut, ale zawsze lepsze to niż nic

o nie śpisz jeszcze?
ja miałam biegac ale przesadzilam z winem i oczywiscie utknelam przed komputerem z dziwnym humorem ...

a no te hormony ... to one chyba sobie szukaja towarzysza bo im sie nudzi ....ahh
Stary 2008-08-19, 01:29   #795
moniś_xX
Raczkowanie

a ja wczoraj miałam dzień rozpusty! byłam ze znajomymi, na początku wypiłam trochę wina (domowe, mm pychotka) później jeszcze 3piwa! siedzieliśmy w barze i tak okropnie zachciało mi sie hamburgera, że się nie wytrzymałam no i zamówiłam.. pochłonęłam go w kilka sekund (ludzie na mnie patrzyli jakbym przez tydzień nie jadła)!! a później na dokładkę lody! nie ćwiczyłam też, bo oczywiście nie dałam rady po tych ekscesach! teraz muszę zaczynać się uczyć do egzaminu, a co za tym idzie będę pewnie jadła jak szalona i nie będę miała czasu na ćwiczenia
moniś_xX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 10:49   #796
Tancerka Pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez borntoboogie Pokaż wiadomość
Aaaaj xCarmen i Tancerka widzę, że w trójkę w kwietniu przed maturą schudniemy z samego stresu! Obstawiam przynajmniej z 10 kg
Carmen do lekarza, już!
Na szczescie jestem dopiero w drugiej klasie ;]
Stres maturalny bede za rok przezywac

Ale wczoraj sie wymasowalam
Takie ciepelko czulam, pozniej poszlam zrobic peeling i sie wykapac i jestem jak nowonarodzona! Jak niemowle

3majcie sie
Ide dzisiaj w gosci wiec pewnie nici z cwiczen. Moze wieczorkiem ;> Zobaczymy

Ps. Juz nie jem slodyczy. Wczoraj ogladalam program o jakis grubasach i dali do eksperymentu sportsmenke - plywaczke, ktora miala jesc codziennie 8 batonikow przez 2 tyg. Kobieta nie wytrzymala i po 8 dniach zrezygnowala z eksperymentu, bo caly czas wymiotowala, puszczala baki i miala biegunke oraz wzdecia. To na skutek fermentacji cukru w jelitach. A co najgorsze - w ciagu 8 dni w talii zyskala 13 cm! O zgrozo!
Stary 2008-08-19, 10:56   #797
xCarmen
Wtajemniczenie

Cytat:
Ps. Juz nie jem slodyczy. Wczoraj ogladalam program o jakis grubasach i dali do eksperymentu sportsmenke - plywaczke, ktora miala jesc codziennie 8 batonikow przez 2 tyg. Kobieta nie wytrzymala i po 8 dniach zrezygnowala z eksperymentu, bo caly czas wymiotowala, puszczala baki i miala biegunke oraz wzdecia. To na skutek fermentacji cukru w jelitach. A co najgorsze - w ciagu 8 dni w talii zyskala 13 cm! O zgrozo!

o boże xD przekonałaś mnie .... tez nie jem juz słodkiego w sumie to tylko niezdrowy cukier;/ a nie wiem dlaczego ludzie tak za nim przepadaja (przynajmniej niektorzy )
tez sie wymasuje bo wczoraj odpuscilam.

Cytat:
Na szczescie jestem dopiero w drugiej klasie ;]
Stres maturalny bede za rok przezywac

zazdroszcze Ci!

ja sie boje ze jak przyjdzie isc do szkoly i zaczne ryc w ksiazkach to przestane cwiczyc z braku czasu i wszystko mi sie odlozy w brzuchu ... slyszlalyscie ze niektorym nerwusom tluszcz sie odklada w postaci oponki z powodu stresu? ja tak mam
Stary 2008-08-19, 12:00   #798
kittykat
Przyczajenie

A dzien dobry witam serdecznie kolezanki w jakze deszczowy poranek....
Tak sobie mysle........w momencie kiedy u mnie zaczyna sie bardziej intensywny okres, baaardzo lubie sobie pocwiczyc......chociaz 15 minut dziennie. Krew szybciej plynie, mozg sie dotlenia, wszystko do glowy wchodzi i humor mam tez lepszy.... a wieczorem nie jestem taka zmeczona po calym dniu..... Polecam szczegolnie przed matura czy egzaminem.......

Wczoraj mialam dzien odpoczynku...... tylko krotki spacer, a wieczorkiem porzadny masazyk banka...... pozniej chlodny prysznic (bo zabraklo wody ) i kanapowo-filmowy wieczor z moim lubym.......

A dzis bede zrzedzic i marudzic, bo zaczyna mi sie @ i nie moge ani pocwiczyc ani poplywac, tylko musze sie na kanapie wylegiwac z moim rozowym przyjacielem pocwiczcie troche za mnie, zeby mi smutno nie bylo....Buzka!!
kittykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 13:02   #799
Gugus007
Raczkowanie

no hej hej..wróciłam:d Byłam na wakacjach .. a więc kobiety te tabletki CELLULIT STOP są rewelacyjne.. tak jak mi zszedł w przeciągu 16 tabletek to jest aż niewiarygodne
Gugus007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 13:04   #800
xCarmen
Wtajemniczenie

Cytat:
no hej hej..wróciłam:d Byłam na wakacjach .. a więc kobiety te tabletki CELLULIT STOP są rewelacyjne.. tak jak mi zszedł w przeciągu 16 tabletek to jest aż niewiarygodne
cóż to za specyfik? gdzie go mozna dostac? ile kosztuje? jestem zdesperowana...
ćwiczysz coś czy tylko dzieki tabletkom Ci cellulit zszedl?

no i jak wakacje?
Stary 2008-08-19, 13:14   #801
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez borntoboogie Pokaż wiadomość
Zielonamorelko koniecznie musisz jeść przed wyjściem do szkoły i w szkole. Po powrocie to obiad ma być, a nie śniadanie! Przecież tak to nawet chyba z energią w szkole kiepsko, co? Zadbaj o siebie, kochana My Ci tu damy we wrześniu nie jeść rano! Oj, będą klapsy

Carmen do lekarza, już!
hehehe bede sie starac jak tylko mogechociaz z ta energia nawet wtedy nie jest zle heh a czasem to nawet lepiej niz jak zjem to sniadanie[bo wtedy jakos slabo mi sie robi]ja to wogole dziwna jestem heh
gugus jak wakacjue minely??
carmen jak najszybciej zalatw tego lekarzabo to naprawde dziwne co sie dzieje w srodku ciebie
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-19, 17:37   #802
Gugus007
Raczkowanie

Hejka kobiety
1. Wakacje nawet nawet .. mijaja .. chudne więc jestem szczęśliwa z chłopakiem tak sobie więc tu jest gorzej a mysl ,że nie długo szkoła to już w ogóle ale ogólnie nie narzekam

2. Xcarmen- No więc ten specyfik to sa tabletki "Cellulit STOP" mozesz je dostac w aptece lub sklepach zielarskich a cena od 27 - 34 zł .. a jest 30 szt i jak dla mnie działają świetnie a rzadko co mi pomagało..więc mogę wam je polecić
3. Oprócz tych tabletek w moim zwalczaniu Pana "C " działa :
- 1,5 h min kręcenia hh
- Steper min 30min
- skakanka od 1700 - 2300 skoków zależy jaki mam humor to samo tyczy się hh bo czasem jade nawet 4 h
- pije mnóstwo zielonej herbaty ale tey sypanej .. jest mega niedobra ale oczyszcza z organizmu tak dobrze ,że czesto sikam
- i zazywam jeszcze tabletki "Therm line II "
- no i cała seria kosmatyków z serii "LIPO cell Ziaji" (żęl, peeling i oliwka)

To wszystko nie ograniczam się z jedzeniem bo jem wszystko jak leci hehe Pozdrawiam
Gugus007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 18:01   #803
Tancerka Pl
Zadomowienie

Jeszcze dzisiaj rano pisalam, ze nie jem juz slodyczy, a wpierniczyl*m cala tabliczke czekolady
A do tego nie chce mi sie cwiczyc dzisiaj

Zle sie z tym czuje
Stary 2008-08-19, 18:09   #804
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze dzisiaj rano pisalam, ze nie jem juz slodyczy, a wpierniczyl*m cala tabliczke czekolady

Zle sie z tym czuje
skad ja to znam.tez pisalam ze jestem jak aniolek ze sie nie dam...a tu zjadlam tabliczke czekolady troch loda i princessenie juz dosyc!!po co mi to?co mi to wogole da?tylko przyjemny smak w ustach i nic poza tym no i jeszcze tluszczu tone na moim ciele;/czyli same minusyide poskakac po pokoju moze sie lepiej poczuje bo juz ten tluszcz nawet naszyi i policzkach czujeochyda
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-19, 18:30   #805
xCarmen
Wtajemniczenie

Cytat:
carmen jak najszybciej zalatw tego lekarzabo to naprawde dziwne co sie dzieje w srodku ciebie
postaram sie , pewnie pojde pod koniec wrzesnia ...;/ bo sie troche niepokoje...

Gugus007 no to rzeczywiscie masowe działanie ja robie podobnie tylko hula nie krece a biegam i nie uzywam skakanki no i jestem na lekkiej dietce

Cytat:
skad ja to znam.tez pisalam ze jestem jak aniolek ze sie nie dam...a tu zjadlam tabliczke czekolady troch loda i princessenie juz dosyc!!po co mi to?co mi to wogole da?tylko przyjemny smak w ustach i nic poza tym no i jeszcze tluszczu tone na moim ciele;/czyli same minusyide poskakac po pokoju moze sie lepiej poczuje bo juz ten tluszcz nawet naszyi i policzkach czujeochyda
Cytat:

Zle sie z tym czuje

nie zalamujcie sie pojedynczymi wyskokami ja wczoraj mialam dzien slabosci a dzis? zdjadlam jak narazie dwa skromne posilki i nie mam checi jesc wiecej .
Tancerko do ćwiczeń! nawet ja taki leń dzisiaj zaliczylam silowe na rece stepperek godzine, 8 minute buns, zaraz bede biegac i moze cos jeszcze na brzuch , tak mnie jakos dziaisj wzielo....
Stary 2008-08-19, 18:45   #806
Tancerka Pl
Zadomowienie

Zmotywowalas mnie
Albo przestraszylas tym biczykiem ;>
Stary 2008-08-19, 18:47   #807
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
postaram sie , pewnie pojde pod koniec wrzesnia ...;/ bo sie troche niepokoje...

Gugus007 no to rzeczywiscie masowe działanie ja robie podobnie tylko hula nie krece a biegam i nie uzywam skakanki no i jestem na lekkiej dietce

nie zalamujcie sie pojedynczymi wyskokami ja wczoraj mialam dzien slabosci a dzis? zdjadlam jak narazie dwa skromne posilki i nie mam checi jesc wiecej .
Tancerko do ćwiczeń! nawet ja taki leń dzisiaj zaliczylam silowe na rece stepperek godzine, 8 minute buns, zaraz bede biegac i moze cos jeszcze na brzuch , tak mnie jakos dziaisj wzielo....
ale u mnie to nie jest jednodniowa slabosc obrzeram sie juz od 3 dni tak sa maxa do bolu brzucha[nawet to mnie od jedzenia nie odpycha]a wczesniej tez nie bylam grzeczna ja juz nie wiem co sie ze mna dzieje jakas wariatka jestem czy jak nie kumam
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-08-19, 18:59   #808
Tancerka Pl
Zadomowienie

Zaliczylam bunsy!

xCarmen dzieki

Edit: Ale mam motywacje! http://www.wrzuta.pl/film/u6X6ju2YJa

Edytowane przez Tancerka Pl
Czas edycji: 2008-08-19 o 20:25
Tancerka Pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:13   #809
Atka87
Zadomowienie

Dawno się nie wpisywałam ale teraz to robię, bo stał się cud.
Na początku lipca zaczęłam walkę z cellulitem. Był on spory, bo tabletki anty + mało ruchu + kilka kg przybyło... Smarowałam się najpierw serum i kremem z Eveline slim extreme a potem termoaktywnym serum z tej samej serii. 10 dni temu rzuciłam to smarowanie w diabły (nie bardzo widziałam efekty) i pojechałam nad morze. Teraz, po powrocie zauważyłam, że wróg się zmniejszył! to chyba jednak zasługa tych mazideł więc wróciła mi motywacja do dalszego wcierania

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:19   #810
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atka87 Pokaż wiadomość
Dawno się nie wpisywałam ale teraz to robię, bo stał się cud.
Na początku lipca zaczęłam walkę z cellulitem. Był on spory, bo tabletki anty + mało ruchu + kilka kg przybyło... Smarowałam się najpierw serum i kremem z Eveline slim extreme a potem termoaktywnym serum z tej samej serii. 10 dni temu rzuciłam to smarowanie w diabły (nie bardzo widziałam efekty) i pojechałam nad morze. Teraz, po powrocie zauważyłam, że wróg się zmniejszył! to chyba jednak zasługa tych mazideł więc wróciła mi motywacja do dalszego wcierania
a komplas sie w morzu??bo niedawno czytalam ze fale to super masaz i dzieki nim cell znikami pomogly bo prawie zniknal a nic nie roilam
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości