|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Rywko, interesowałaby mnie, ale zamiast Vanille Banane wzięłabym co innego, bo próbkę już mi Polkadxdx zaoferowała
![]() Kropko, biorę!
#782 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny drogie !!!
Rozpaczliwie poszukuję tego, co mam w podpisie. Najbardziej zależy mi na Magical Moon. Podzielić się mogę tym, co mam w wątku wymiankowym, czyli zapachy i kosmetyki. Na razie nie jest tego dużo, ale może coś jeszcze dorzucę. Albo po prostu piszcie, co Was interesuje za odrobinkę zapachów z moich marzeń, może uda się coś wykombinować.
#783 |
Rozeznanie
|
Lynn proponowałabym tak:
- Classique, - Stella Sheer, - Innocent Secret, - L'instant magic, - Angel Pivonie, - Angel Le Lys za - Cabaret de Gres, - Darling (miałabyś może większą ilość? Wówczas chętnie bym wymieniła za pradę), - Just Cavalli Her, - Vanilla Musk, - Vanilla Fields, - Allure edp. Agnyska 81 co bys powiedziała na taką wymiankę: - Giordani Gold - Jasmin Noir - Chance - Noa Perle - Santal Blanc za - Le Feu - Alien eau luminescente - Watch - Tumulte PH Zielona z chęcią wymienię się z Tobą ![]() Rywka - akurat na tym Boucheronie naj mniej mi zależy ![]() Mektarynka - czekam na listę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze miniaturkę Trouble 4/5ml, może być?
Cytat:
Eau d'iparie L'Occitane Fleurs D'Oranger SL Arabie SL Eau de Charlotte A. Goutal Quel Amour! A. Goutal Oriental Summer Celine Fever Celine Esencja Femme Loewe Chocolate Story Faberlic Vanilla Caramel Sephory Aomassai Par Amour Clarins Boudoir Just Cavalli Cuir Ottoman Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2009-01-17 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję wyłącznie:
Escentric Molecules Molecule 01 Avignon Comme des Garcons Safran Troublant L'artisan Calamus Comme des Garcons Palisander Comme des Garcons Jaisalmer Comme des Garcons Mam: Carla Fracci Odette Mure et musc L'artisan (moge zrobic duza probke) Silver rain La Prairie Clair de musc Serge Lutens (moge zrobic duza probke) Laetitia Rance Royal muska Micaleff Love in black Creed Spring flower Creed Visa Robert Piguet Cartgusia Via camerelle Amouage Lyric Eau de camelia Chinoise (moge zrobic duza probke) Artemisia Penhaligon's Demeter Sweet pea Demeter Freesia Demeter Salt air Folie de Rose Rosine Flowerbomb EDP Chanel no 5 eau premiere (moge zrobic duza probke) Apparition Ungaro (moge zrobic duza probke) Fantasy B.Spears (moge zrobic duza probke) It is love Dali Midnight Lempicka Hypnose elixir (moge zrobic duza probke) Code Armani EDP Sonia Rykiel Woman Hot (moge zrobic duza probke) L'eau par Kenzo Masaki rozowy Mediterranean Arden Kenzo Amour Indian Holi Believe Britney Spears Angel (moge zrobic wieksza probke) Clinique Simply Pure white linen light breeze E.Lauder Ange ou demon EDP i EDT Gaultier Ma dame Amarige Mariage Miss Dior Cherie EDP Max Mara Silk touch Prada EDP Hypnose EDP |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
moze byc?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
Szukam odlewki/większego dekantu Flowerbomb Summer, Royal Muska, Nature Millenaire, Idylle, Clair de Musc, Mure et Musc
oraz próbek: Clair de Musc, Mure et Musc Kenneth Cole Black Chopard Wish Magical Nights Armani: Mania P. Presley Indian Summer Demeter: Rain, Salt Air, Wet Garden Molecule 02 V&R Flowerbomb La Vie En Rose Givenchy: My Couture, Hot Couture White Collection YSL: Elle Intense, Cinema edp Cacharel: Amor Amor Sunrise W zamian za powyższe podzielę się (różne poj., część fabryczna, część robiona, część mogę zrobić): Cacharel: Noa Dream Giorgio Armani: Code Summer Lancome: Attraction, Hypnose Elixir, Benghal YR: Neonatura Souffle Escada: Margaretha Ley, Magnetism, S Roberto Cavalli Just Cavalli her Jil Sander Sensations, Style Soft (fiolet), Style DKNY: Delicious Night Givenchy Extravagance Cartier Le Baiser du Dragon edp, Smoczy ekstrakt CdG Sequoia, Ouarzazate, Avignon Dior MDC Printemps, Pure Poison, Addict, J'adore edt Kenneth Cole New York Demeter Fireplace, Ocean Hermes: Kelly Caleche Britney Believe Costume National Scent Intense Ungaro Apparition TM Angel, Angel Lys, Angel Rose, Eau de Star YSL Nu edt, Elle edp Bvlgari Pour Femme Annick Goutal Quel Amour! Shiseido Zen (różne) Joop Jette Serendipitous Betsey Johnson edp Carolina Herrera Chic Lolita Lempicka L, edt Hugo Boss HUGO Woman CK Secret Obsession Salvador Dali Laguna Diptyque Tam Dao CSP Vanille Cannelle Voluspa: Tobacco Vanille Guerlain Champs-Elysees Kenzo: Amour de Parfum, Amour edp Chopard Casmir Chanel No.5 Eau Premiere, Allure edt Chloe Chloe (starsza wersja) Hanae Mori Butterfly edp Issey Miyake Le Feu Light Prada: Tendre, edp, d'Iris L'Artisan T4T Hermes Hiris Celine Oriental Summer Niewielka ilość: Nina Ricci: Liberty Fizz, Delice d'Epices, Amor Amor, Gaultier 2, Katalogowe: Avon: Starring (antyk), Today TTA, Flower by Cynthia Ori: Embrace for her, Amethyst Fatale *** Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2010-03-18 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Mektarynko, mam Boudouir WV oraz Perles Lalique. Mogę zrobic próbki - Perel tak ok. o,5 ml, bo sama mam mało
![]() Pasowałaby Ci taka wymiana w zamian za podobne ilości Aqua di Gio' oraz Le Mond est beau Kenzo? Chyba, że znalazlabys coś jeszcze w moim wątku wymiankowym oraz wrzuconej dzisiaj fotce kolekcji w wątku o naszych zbiorkach?
![]() |
#792 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hm?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Armani - zrobię próbkę ![]() Chętnie ![]() Te perfumy mam we flakonach, więc ilość każdego do ustalenia (dodam, ze Evidence mam w wersji edp) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
S. Sssss. SSSSS.
|
szukam odlewki (ok. 20ml) Chanel No 5 Eau premiere
![]() oddam probki, odlewki i co sobie zazyczycie ![]()
#796 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
poszukuję:
-CdG Avignon-każdą kapkę ![]() -CdG Ouarzazad -cdg Jaisalmer - French Lover -Heeley Cardinal -Norma Kamali Incense -Durbano-Rock Crystal -Durbano Black Tourmaline -zapachy armaniego z serii Prive [szczególnie kadzidła] -Lorenzo Villoresi Incensi -Demeter Holy Smoke -inne kadzidła -Bandit Chętnie przygarnę: -soczyste figi -Nu edp -Fracas Mam: Lolita EDP L LL YSL Baby Doll JdP In Black Britney-Fantasy Demeter- Wet Garden Demeter - Creme Brulee Demeter-Wisteria Demeter-Lava Rock Kylie - Showtime [oryginalny flakonik 15 ml] Demeter-Licorice Demeter Violet Dior-Pure Poison [8 ml] Demeter- Riding Crop Chanel - Cristalle [tylko testowana miniaturka] Chopard -Wish Lanvin Eclat D Arpege G.SAbatini-Devotion YR-Liliac Cabotine de Gres [bardzo ładna miniaturka] Black XS Homme Oriflame-Life Circle-Leaf Oriflame-Eclat Homme Oriflame - Serene Blue Oriflame -Fire Orifleme - Bahia Twillight [15 ml] Avon - pur Blanca Avon-Passion Dance Avon-Pink Suade Avon Celebre |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
BAN stały
|
Pisze priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
S. Sssss. SSSSS.
|
czego szukasz za showtime? z poszukiwanych przez Ciebie probek mam te 2
#802 |
Zakorzenienie
|
encens flamboyant jest chyba Annick Goutal
![]() Pare innych próbek mi się podoba : -Geisha Noire -CdG Zagorsk -Ambrowy Armani ;P Ile którego zapachu jest? To na pewno sobie coś dobiorę |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
geisha jest prawie cala z lucky zagorska nie pamietam ale malo armani ambrowy tez malo, z 0,5ml
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może chciałabyś trochę więcej Buduarka lub Perełek w zamian za to 0,5 ml Lou Lou plus Acqua di Gio' oraz Le Monde est beau?
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Proszę kliknij w jedną z ikonek Szybkiej Odpowiedzi przy postach, aby uaktywnić to okienko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zależy mi jeszcze m.in. na anglomanii, gaiac, ... A nie możnaby podpytać Daffodilki czy darowałaby ok. 0.2ml Messe? Nie musimy przecież robić próbki 0.5ml, dla mnie może być ona mniejsza, tym bardziej, że sama mam miniaturkę lou lou ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ile Lou Lou mam odchlupać? Zapraszam na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
Poszukuję:
Angel Thierry Mugler *duża próbka / odlewka (nawet ok.5ml) Ktoś poratuje? Mogę zaproponować próbeczki, odlewki - to co w wątku w podpisie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.