|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
łapki Cię świerzbią W sumie dobrze, bo wynajdujesz dużo nowości
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
aante_e dziekuje
Jak zalozymy tam net to chetnie ale to potrwa. Mam tez nadzieje ze Rzyrafka wsadzi do autka pare krakowianek i przyjedziecie Organzza A dzisiaj w gazecie widzialam reklame mineralnego Vichy ciekawe co to za cudas Krecik musial pojechac i nie ma tu go ze mna,ale przed wyjsciem twardo powiedzial mojemu kocurkowi ze ma sie mna opiekowac.Kocurek poki co spi tu ze mna,piszczy jak wychodze a zostawia mnie na chwilke (podjesc i do kuwetki )jak ktos jest w pokoju i wraca szybciutko
|
#783 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
ano, im mniej w portfelu tym więcej klikają
![]() Cytat:
![]() No ba
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja póki co się z Wami żegnam - jutro jadę do Lublina na kilka dni. Wracam w czwartek wieczorem, ale biorę ze sobą komputer i internet, także o ile mi czas pozwoli będę do Was zaglądać
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() I koniec urlopu, koniec długiego spania Choć w sumie się ciesze że juz praca, bo już mnie "trafiało" w domu.Z tym o kim myślisz ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzeba było )Cytat:
EDYCJA dowiedziałm sie właśnie że jednak nie dostanę serum algowego i żelu świątecznego z Oriflame - brakło dla mnie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-05 o 08:33 |
||
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
iiiiii faaajnie było
później jeszcze pół-godzinna rozmowa przez tel - po pracy musze odespać wieczorno-nocną eskapadę
|
#789 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
zreszta ,zanim sie urzadzmy tak porzadnie to troche jednak minie![]() Cytat:
uwazaj ns eiebie i nie daj sie podrywac za bardzo slicznotko w obcym miescie![]() ![]() Hosenko Kochana ja w Tobie bardzo cenie to ,ze mimo tego ze masz wlasne probemy to intetesujesz sie mna i moimi sprawami ![]() Ja nie wiem ,jak mozna byc takim glupim jak ja a na moje mozna odpisac albo zdawkowo albo wcale..Ech,kiedy do mojego zakutego lba dotrze zeby za szytko nie ufac ludziom? A wogole to mam nadzieje ze szybko sie podkuruje bo straszliwie nie lubie lezec w lozku
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki, ja też już w pracy, i od rana mam robotę
Mam nadzieję, że się Wam dobrze zaczął pierwszy tydzień w Nowym Roku. U mnie tak se, od rana mnie TŻ musiał zdenerwować Uciekam do roboty, jak znajdę chwilkę to do Was zajrzę ![]() Aha, Gajuś, wszystkie NK życzą sobie jak najlepiej, i się wspierają, i to jest najfajniejsze
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#791 |
|
Miss Pudernica
|
Cześć
Ale dzisiaj zmarzłam w nocy, chyba zacznę spać pod kocem i kołderką. Do tego moja skóra wariuje od tego zimna. Jest sucha, szorstka i się łuszczy. Odstawiłam acne derm i się nawilżam na noc calma biolipidową, a na dzień na razie filtr Lirene, ale on za słabo nawilża na taką pogodę. Znacie jakiś dobry krem ochronny na dzień? Po kóruym w miarę się wygląda ![]() Gayenko niestety takie sytuacje się zdarzają. Ludzie kiedy nas potrzebują, chcą się komuś wygadać interesują się Tobą. A jak wszystko się im ułoży to zapominają...niestety taki egoizm jest często spotykany. Dlatego ja nie mam prawdziwej przyjaciółki na przykład.
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc Ty też nie pisz Nie można być tak na każde skinienie osoby od której nie ma sie wsparcia w razie potrezby
|
|
#793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie ludzie sa wazni zawsze. Ja nie mowie ze trzeba pisac non stop i ciagle udowadniac ze ktos jest nam bliski..ale jak sie wie ze bliska osoba jest w trudnej sytuacji,ze bardzo to przezywa to wystarczylby jeden sms No cuz,ale jak widac w nowym,lepszym zyciu bez problemow nie ma dla mnie miejsca..Dziekuje ci za wsparcie kochana ![]() Cytat:
Zreszta,nawet to ze ja nie bede teraz pisac nic nie zmieni.Te osoby (a zwlaszcza jedna)juz pokazala ze jestem dla niej wazna tylko w jednej sytuacji ..To juz sie stalo i mi juz jest przykro. Poczulam sie jak przedmiot do pocieszania ,poprawiania nastroju,radzenia..ktory jak juz sie uda to osiagnac mozna po prostu wyrzucic. Przepraszam,ze wam tak smece juz nie bede
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz, ja w ten sposób straciłam kontakt z wieloma osobami, z którymi się kumplowałam, chodziłam do szkoły, czy znamy sie od dziecka. Wkurzyłam sie w końcu, bo ja sie odzywałam, proponowałam spotkania, ploteczki, ale nie widząc odewu zaprzestałam tego - nie lubie się narzucać i "włazić komuś w tyłek". Nie chce to nie ![]() Jasne, że żałuję tego, ale skoro im nie zależało na podtrzymaniu kontaktu, to niech się !*& %*@#!*^
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-05 o 10:41 Powód: literówki |
|
|
|
|
#795 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję, to sobie kupię.
![]() Cytat:
Chyba się przejdę do Rossmanna.Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nawet nienajgorzej sie czuje. Myślałam ze będzie gorzej ze wstaniem przed 6 uwzględniając usnięcie po 1 Już po urlopie, więc spotkanie musiało zakończyć sie wczesniej niż poprzednie (przed 3 )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-05 o 10:44 |
|
|
|
|
#797 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Kończy mi się tusz do rzęs.
I co ja teraz kupię?![]() Moje spotkania też będą musiały kończyć się wcześniej, bo dziś po 6 godzinach snu nie jestem specjalnie w dobrej formie... |
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak dobrze, że nie muszę dziś nigdzie wychodzić Ale wiecie co ja to chyba jestem jakaś nienormalna,bo jak nie jestem w pracy to się zaraz denerwuje,że coś jest nie tak i na każdy tel podskakuje ![]() Gajuś I jeszcze rozwalenie związku gratisem![]() Też mam ochotę na jakąś kredeczkę, żałuję, że nie kupiłam na-30% Clinique
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialas tego troche chyba
|
|
#800 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosku paczucha dzis poszla zbieram sie do lekarza, tak strasznie mi sie nie chce. i szykuje mi sie chyba powazne zyciowe przemeblowanie. ale o tym wieczorem.
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może poczekaj na gazetkę SP i tam coś będzieja prawie codziennie śpię 6-7h ![]() chciałam kupić czerwoną emulsję Neutrogena, ale nie było w R. zostały same te stare - granatowe też dobre, ale do suchej skóry, a czerwona jest do suchej i szorstkiej, czyli powinna jeszcze lepiej działać a napaliłam się dzięki staniu na mrozie i w gapianiu się w plakat, na którym była ta emulsja i modelka w samej bieliźnie (robiło mi się jeszcze zimniej, jak na nią patrzyłam )w sumie nie wiem czy balsam byłby nie lepszy, podobno mniej klejący..
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-01-05 o 13:36 |
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny, jestem z powrotem
Udało mi się nawet nadrobić już zaległości, nie było tak źle![]() Obkupiłam się po wsze czasy, wszem i wobec ogłaszam bankructwo i przymusowy odwyk (no dobra, jeszcze tylko puder sypki Kanebo, ale mam na niego odłożone już pieniążki i 40zł rabat) ![]() Jeśli jesteście zainteresowane postaram się jakoś w wolnej chwili wkleić zdjęcia moich zdobyczy, na razie wypiszę tylko z grubsza co od dzisiaj zamieszkało w moim kuferku :- meteoryty Guerlain Butterfly (udało mi się upolować ostatnią sztukę, są przecudowne - zapas 3 minute Reconstructor Aussie (tylko 8 butelek ![]() ) + szampon i odżywka Miracle Moist- 3 produkty do ciała Palmers: balsam, masło do ciała i skoncentrowany krem - zapas balsamów do ust Blistex i Vaseline- krem do rąk Vaseline - sporo rzeczy w MAC, głównie pędzle, ale też cienie, róż i szminka Wyjazd uważam za udany, będę się chyba miziać tymi smarowidłami do końca życia ![]() A teraz wracam do łóżeczka bo co prawda w Anglii dużych mrozów nie było, ale i tak wróciłam chora Życzę tez zdrowia innym chorowitkom oraz uśmiechu na ustach tym, które się smucą
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojechałam dziś na uczelnię autkiem, bo na autobus bym juz nie zdazyła Raz mnie wykręciło na śniegu na osiedlu a potem już bez przeszkód. I udało mi się odkryć włączanei tylnej wycieraczki bez sięgania do instrukcji Nie idę na drugie zajęcia ![]() Chyba obejrzę jakiś serial na necie, nawet nie pamiętam na czym skończyłam Dextera
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() meteoryty ![]() ładnie się obkupiłaś gratuluję i zazdroszczę ![]() pewnie, że pokaż nowości ![]() zdrowiej Rzyrafko, no widzisz, co Ty byś zrobiła bez auta
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory spóźniałam się na wszystko co możliwe
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-01-05 o 16:37 |
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyki
Ja już po pracy, mam trochę luzu, bo szefostwo sobie przedłużyło "święta" jeszcze o tydzień Jutro siedzę sama na sekretariacie, ale może dam radę.Szpieg ![]() Cytat:
Parę razy się bałam, że się zadławię.Cytat:
Ale niestety źli ludzie to wykorzystują Cytat:
|
|
#809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, wkleję zdjęcia w tygodniu jak będę chwilkę sama w domu i będzie dobre światło. A meteoryty są naprawdę śliczne, wreszcie znalazłam dla siebie idealny rozświetlacz, nie nadający efektu bombki i bez sypiącego się brokatu po twarzy ![]()
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Jjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa, ale sie wkurzylam
Zachorowałam na punkcie meteorytów, i wypatrzyłam na ebayu taki zestawik http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...0317532409Data i mój B. mi go licytował. Żeby mi zrobić niespodziankę powiedział, ze przegrał licytację, a ja chlipiąc pogodziłam sie z rozczarowaniem, ale cały czas miałam nadzieję, ze ściemnia Dzisiaj rano strasznie mnie zdenerwował, i w ramach zadośćuczynienia zdradził, ze wygrał tę aukcję tego 30tego, ale dopiero dziś miał tyle kaski na koncie z paypala, i napisał do sprzedającego, ze wysyła kasę, no i dostał odpowiedź:hi, im terribly sorry that someone got it by second chance offer, please do not pay, thank you very much for communicating. Co za świństwo, normalnie wściekła jestem, jak tak mozna, sprzedać przedmiot komuś innemu, a nie osobie która wygrała aukcję!!!!!!!! CHLIP
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-01-05 o 18:45 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

W sumie dobrze, bo wynajdujesz dużo nowości

Choć w sumie się ciesze że juz praca, bo już mnie "trafiało" w domu.
Vibesce za cieple slowo ,mnostwo otuchy i smski

później jeszcze pół-godzinna rozmowa przez tel - po pracy musze odespać wieczorno-nocną eskapadę
Nie można być tak na każde skinienie osoby od której nie ma sie wsparcia w razie potrezby 
I jeszcze rozwalenie związku gratisem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)