|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
Dlaczego ja spotykam zawsze kogoś, kto mi sie nie podoba...
zreszta nawet nie umiem powiedziec wprost " nic z tego nie bedzie..." bo niby jak? nie potrafie a czuje sie jak łotr, jakbym oszukiwała. Idę spytać mamy. Uuupss, sory nie gadam z nią na takie tematy ![]()
#782 |
Zadomowienie
|
daj spokój, z moją mamą to już kompletnie nie da się o takich sprawach..
zresztą, w ogóle mało z nią rozmawiam.. ;/ możecie sobie pomyśleć, że jestem wredna albo coś, ale to dzięki niej samej mam takie podejście >.< czemu nie może być taka jak większość mam..??? powiedzieć facetowi, że nic z tego nie będzie, też nie umiem -.- i dzięki temu to się aby głębiej w bagno rzucam. nie wiem, czy się kiedyś zmienię ;/
Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.` Edytowane przez m0niq Czas edycji: 2009-06-20 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam dokładnie tak samo :/ tzn. obecnie trafiłam na mój nieszczęsny ideał, który dalej nie wiem jaki ma stosunek do mnie - raz wydaje się, że mu bardzo zależy, innym razem znowu nie. Sama nie wiem. Natomiast zawsze za bardzo zalezy tym, których kompletnie nie wyobrażam sobie w roli mojego faceta. Przykład z początku roku akademickiego ![]() ![]() Kiedyś na imprezie w klubie podobnie. Spodobałam się pewnemu jegomościowi, odnalazł mnie na nasze-klasie ![]() ![]() i też nie potrafię powiedzieć wprost, że nic z tego. Z jednej strony wymagam, by ktoś od razu stawiał mnie w jasnej sytuacji, a z drugiej strony sama nie potrafię być szczera w takich sprawach ;/ i mam wrażenie, że zawsze będę trafiać na takich, którzy mnie w ogóle nie kręcą. A jeśli ktoś taki jednak się znajdzie - to ja nie będę kręcić jego ![]() i kółeczko się zamyka. Cyrk na kółkach ...
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-06-20 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
ja tez nie gadam z mamą na takie tematy ;/
dzieeeewczyny ja mieszkam nad morzem iii.... dupa ! zadnych przystojniakow nie ma !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najlepiej do Dubaju, mam taki plan na zycie zeby znalezc tam ksiecia ze zlotym domem ![]()
#785 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy spotykam się z jakimś chłopakiem ukrywam ten fakt... by uniknąć pytań i gadania. Porozumiewamy się na płaszczyźnie wzajemnych zależności czyli ona prosi - ja to robię i na odwrót. Cytat:
Konfrontuje sie pierwsze wrażenie a z czasem pojawia rzeczywistość. bo ja szalałam za nim dopóki istniał dystans. Kiedy dystans zniknął - ja musze uciekac i czuje ze nie interesuje mnie tak jak na poczatku. mam tak cały czas, z każdym chłopakiem.
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś do tego stopnia, że dopóki ktoś się mną nie interesował, pozostawał tak jakby w sferze marzeń - ja szalałam, chciałam go mieć. A gdy on zmieniał nastawienie, zaczynał się mną interesować - mi automatycznie przechodziła cała ochota, coś na zasadzie 'zwrócił uwagę-zdobyty-już mi się nie chce' ![]() z tym jest zupełnie inna sprawa, zresztą ciągnie się od ponad roku, więc to nie jest zwykłe, maksymalnie kilku miesięczne zauroczenie. pierwsza osoba, która pasuje mi idealnie zarówno z wyglądu, jak i z charakteru (pomijam już sprawę jego częstej obojętności wobec mnie - albo ja po prostu wyolbrzymiam, mam skłonności do nadinterpretacji ![]() i niespodzianka - nie znudził mi się ;] i wątpie by się znudził - biorąc pod uwagę to, jak potrafię przeżywać chociażby kilka dni bez żadnej wiadomości od niego ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-06-20 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
mogę zapytac ile ma lat ?
ja w wieku 19 lat mam bardzo silną potrzebe przebywania z kimś dojrzałym (opiekun? ![]() nie potrafie znaleźć takiej osoby w moim przedziale wiekowym, chodzi mi nie o fizyczność ale o psychike. WhiteCherry, życzę Ci powodzenia z całego serca! ![]()
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#789 |
Wtajemniczenie
|
ale jest taki dojrzalszy czy raczej na luzie, "studenciak" ?
![]()
#790 |
Zakorzenienie
|
mogę się przyłączyć?
![]() kolejna samotna, bez TŻ-towa się zgłasza (;
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
zapraszamy
![]()
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabym uciec ;] ale czasem w to bardzo wątpie niestety.. chociaż niedługo wesele, jeśli nasza znajomość przetrwa (w sensie - nie przestanie się do mnie nagle odzywać ;P), to go zaproszę, wskoczę w jakąś seksowną kieckę i jeszcze z oszołomienia mnie poprosi o rękę od razu w kościele ![]() ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-06-20 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
myślę, że na prawde mocno się zauroczyłaś : )
i na serio czujesz tą fajną fascynację ![]() trzymam kciuki za Was ; )) ![]()
#794 |
Zakorzenienie
|
a to witam
![]() jakby co, to Agnieszka jestem. miło mi.
![]() |
#795 | |
Zadomowienie
|
Witam Cię Agnieszko
![]() Cytat:
ale raz wpadłam jak śliwka w kompot, bo powiedziałam, że jadę do miasta z koleżanką na pizzę czy coś, a tak naprawdę to się z Takim Jednym spotykałam, no i on mi kupił bukiet 9 ślicznych róż ;] no więc jak wróciłam do domu, to było jasne skąd je mam - bo przecież nie od koleżanki ;p a moja mama potrafi być dość irytująca i zaczęła w głupi sposób o niego wypytywać i robić podteksty ;/ już bym wolała wyrzucić ten bukiet do śmieci, żeby nic nie wiedziała, ale szkoda mi było..
Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.` Edytowane przez m0niq Czas edycji: 2009-06-21 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Ooo cherry... myślałam, że tylko ja jestem starą panną w wieku 23 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
No to mnie zdołowałaś kochana
![]() Tak to jest jak się książkę czyta i forum śledzi hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Najpierw z Agnieszką sie przywitam, cześć!!!
![]() Ale, co wy zwariwałyscie? Wczoraj musiałam zwiewać z wątku (brat) ![]() White Cherry Coś się dzieje, BJean dobrze mówi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
mówię Wam, że prędzej doczekam tego 2023 roku niesparowana
![]()
#801 |
Zakorzenienie
|
Trzymać kciuki jutro za mój ustny
![]() Powodzenia dla tych wszystkich, które jutro również będą się pocić na egzaminach hehe Do usłyszenia jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez raz wpadlam bo widzieli mnie na miescie z chlopakiem jak jechali samochodem i pozniej teksty lecialy... Cytat:
![]()
ujędrniam się nie załamuje się nie poddaje się Czas spełnienia marzeń. Czas uczestniczenia wraz z innymi w cudach wszechświata. Czas samoświadomości i świadomości wszystkiego, co Cię otacza. Edytowane przez brzoskwiniowa Czas edycji: 2009-06-21 o 16:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą, nawet jakbym szła z kumplem, o którym nie myślę w TYCH kategoriach, to ona i tak powiedziałaby swoje -.- uhh. a taka chętna była jak zobaczyła ten bukiet i zaczaiła, że z kimś się spotykam, że mnie naciskała, kiedy go do domu przyprowadzę?! a ja go wtedy widziałam dopiero 2 czy 3 raz w życiu! -.-' ale totalną wtopę to ja miałam w kinie.. ![]() powiedziałam mamie, że z przyjaciółką idę do kina na film, no więc ok, żadnego problemu. siedzę w kuchni i do mamy dzwoni telefon. skończyła gadać i mówi... że ona też idzie na ten film! ![]() matko...jak ja kombinowałam, żeby wyszło, że nie kłamałam.. ![]() w końcu i tak widziała, że weszłam z nim, zaserwowała mi uśmieszek, którego nie trawię. i na domiar złego ON stwierdził, że najlepiej siąść tam. tam, czyli dwa rzędy za moją mamą (no cóż, nie wiedział, że będzie , a ja bym nie powiedziała, bo po co ;/ ) ale koniec już z tymi moimi badziewnymi historyjkami ;P nie chcę sobie tamtych czasów przypominać za bardzo. jak to się mówi, dawno i nieprawda ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- z moim życiem może być podobnie ;P będę się udzielać w dwudziestej części tego wątku, jak nie dalej ;P
Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.` Edytowane przez m0niq Czas edycji: 2009-06-21 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
O tak, takie sytuacje dobrze znam.
Nawet gdy przyjde do domu z KOLEGĄ, moja mama: lata, "sprząta", poprawia obrusy, co 5 minut przychodzi z kawą/herbatą chodzi za nami, kręci się, wypytuje, zaczyna dziwaczne tematy w stylu " wychodzicie? już? pilnuj mi córki " mruga, chichocze no parodia ![]() ![]() też kiedyś wyszło na jaw, że ją okłamałam (ale po części to nie było kłamstwo tylko zatajenie). Niestety widziała NAS. Ale tej "koleżanki" już nie... ![]() potem w domu syknęła "dla X się wczoraj szykowałaś a dzisiaj nie chce Ci się włosów umyć?! " W jej ustach takie uwagi brzmią jak pretensja... a ja na prawde muszę kombinować i mówić coś w stylu "jade do anki" albo "musze zajsc do sklepu, jedziesz do centrum?" nie powiem wprost " ide na spacer z X" . To oznacza gadanie przez tydzien o jednym i tym samym. ![]() Co z tego ze mam 19 lat.... ![]() troszkę mnie to męczy bo prawde mówiąc sama nie lubie z nią rozmawiać na takie tematy. ![]()
#805 |
Raczkowanie
|
Hi, hi, w takim razie nie zostawię Was samych i też mnie znajdziecie w części dwudziestej
![]() Moniq, a może powinnaą spróbować kiedyś porozmawiać z mamą, powiedzieć, że Ci ciężko, bo nie możesz jej o tym wszystkim mówić, bo tak postępuje? Miałam podobne starcia w zamierzchłych czasach, kiedy szalałam za pewnym chłopakiem, a on nawet na mnie nie spojrzał, ale z mamą miałam dobry kontakt i wszystko wróciło do normy, ale fakt, że to od mam tak samo zależy, jeśli mają takie dziwne podejście ciężko to samemu zmienić ![]() Brzoswiniowa Kawaler i narzeczony - skąd ja to znam, nienawidzę tego!!!!! Ale wiecie co, to jest właśnie najgorsze, że mam te 19 i więcej lat, a ja czuję, że jest tak samo, jak gdy miałam 15 ![]() ![]() Edytowane przez szarlotka90 Czas edycji: 2009-06-21 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
hihihi
w sumie zachowa nie i postawa matki ma ogromne znaczenie, bo w takich sytuacjach mogę śmiało powiedzieć że istnieje między nami wstyd do przyznania się : "TAK, spotykam sie z nim". To też moja wina bo sama czuję zażenowanie by mamie normalnie i bez "trików" to oznajmić.
#807 |
Zakorzenienie
|
dontknow: Witaj
![]()
#808 |
Raczkowanie
|
chyba wiekszość z nas tak się czuje, cieżko się przyznać, że kogoś mamy, ale dlaczego??? tylko przez to, ze boimy się jej reakcji? Ciężka sprawa normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
|
szarlotka,
wielokrotnie próbowałam jakoś zagadać do niej, ale problemy życia codziennego, jej niefajny nastrój i wogóle, sprawiają że odechciewa mi się rozmawiać z nią o czymkolwiek... jest mi bardzo przykro, bo to dodatkowo mnie zamyka... eh : (
#810 |
Raczkowanie
|
ja zapewne rowniez was nie opuszcze, bede i w 30 czesci tego wątku
![]() ![]() ja z mam nie rozmawiam na te tematy bo ona nigdy nie traktuje tego powaznie, tylko odrazu usmieszek i teksty...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.