![]() |
#781 |
BAN stały
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Buziaki dla wszystkich
![]() To wspaniały pomysł z tymi zapiskami, rzeczywiście będą dodatkowo mobilizować ![]() Agika wysłałam ci na priv moje dane ![]() ![]() melkas brawo za twoje 0,5 kg ![]() olunek pewnie, że ci pomożemy ![]() ![]() ilion z tym wielorybem to chyba przesadziłaś [B]betix[B] dziękuję ci ![]() ![]() lenka moje też flakowate ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie to właśnie dostałam link do strony, na której oczerniają strasznie Jurka Owsiaka i całą akcję, którą organizuje. A ja co roku uczestniczę w WOŚP i nie mam zamiaru z tego rezygnować, jak chcecie poczytać to zapraszam: http://wiadomosci.onet.pl/forum.html...ZvcnVtMDAxLmpz ; zobaczcie jakie są komentarze ... Miłej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet nie chce wchodzic... ![]() dla mnie najwazniejsze jest, ze ta akcja od wielu lat zbiera skutecznie, jak żadna inna pieniądze na ratowanie zycia dzieci i to mi wystarcza, a juz zakulisowe rozgrywki mnie nie interesują, wiadomo, jak jesteś na świeczniku, to niestety musisz sie liczyc tez z zawiścia ludzką... ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Ilion, zrobiłaś 300 brzuszków za jednym zamachem ![]() ![]() ![]() Olunek, oczywiście, że tak ![]() ![]() Niutko, nie mogłabym funkcjonować bez ciepłego dania w ciągu dnia ![]() A_nesko, cała przyjemność po mojej stronie ![]() ![]() A odnośnie Owsiaka, to raz mi się dostało od księdza... szkoda słów by komentować. Najważniejsze, że są ludzie, którzy mają pomysł i chęć pomocy innym ![]() Dzisiejsze menu: 7,15 serek wiejski (200g) + makrela w oleju z puszki 8,00 kawa (ktoś dołączy do mnie?) 11,00 dwie kromki razowca z żółtym serem, pokrzywa 13,00 jabłko - ogromne ![]() 16,00 barszczyk czerwony zabielany z ziemniaczkami i cebulką smażoną 18-19,00 kawusia 21.30 sauna i jacuzzi, uwielbiam ![]() ![]() Po południu pewnie poodśnieżam, bo wczoraj nie dałam rady (najpierw wizyta siostry, potem ćwiczenia). Biorę przykład z Niutki, a co ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Ja dołączę z chęcią do tek kawy choć już pewnie swoją wypiłaś
![]() Tabelka uzupełniona, super pomysł Bettix ![]() ![]() ![]() Niutek wiesz, ze wczoraj był dzień wegetarian ![]() ![]() Ilion - to jest wątek 30+ biorących życie w swoje łapki i chcących coś zmienić. Więc moja droga jesteś najbardziej na miejscu. Ale palnęłaś z tym wielorybkiem. I brawa za ćwiczonka. Melkas każdy minus na wadze się liczy, brawko ![]() Widziałam ten artykuł odnośnie Owsiaka, typowe lepiej krytykować niż coś robić ![]() Flakowate ciało ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek teraz już masz doświadczenie i nie dopuścimy do powtórki ![]() Zachęcam cię do wklejania swoich jadłospisów ![]() Lenka super, ze wygrywasz z rowerkiem. Walka z serniczkiem niewiele warta ![]() ![]() A ja się wczoraj zakopałam jakieś 200 m od domu. Sąsiad mnie wypychał, wieczorem cała uliczka była odśnieżona przez małża i sąsiadów. Już się boję tych roztopów ![]() Raport wczorajszy: Śniadanie: 2kromki razowca z szynka pieczoną, sałatą, ogórkiem Przekąska1: grejpfrut Lunch: pól makreli w oleju z puszki, sałatka pomidor, ogórek kiszony, cebula, oliwa, Obiado-kolacja: pikantna zupa meksykańska, przekąska: jabłko, kilka winogron. HH: 24 min, skakanka 8 min (już lepiej nie padam trupem, choć padam), wioślarz-2 min (uczę się), brzuszki 2x50 Miłego dnia
![]() |
#785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To określenie pasuje znakomicie do tego jak ja się czuję po ćwiczeniach. A tak jako ciekawostkę, to napiszę, że wczoraj ważyłam się przed i po ćwiczeniach, aby stwierdzić ile potu wylewam. I wiecie co -0,90kg ![]() Nieźle... szkoda, że to nie tłuszcz ![]() A serniczkowi mówię zdecydowane TAK, więc Lenko rozumię Cię w zupełności ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-12 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | ||
Raczkowanie
|
heja z ranka...
a ja do jutra leniuchuję w domku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak walczycie z cellulitem, no chyba że nie posiadacie ![]() Cytat:
![]() niutka... gratulacje za zrucone kg ![]() ![]() a_neska... zgadzam się w 100%!!! Do lata to MY BĘDZIEMY LASKI ![]() ![]() ![]() popatrzyłam na tabelkę... No i kto tu jest WIELORYB, co ilion... ![]() ![]() ![]() wczorajsze ćwiczenia wykonane: 3x 30 brzuch, 3 x30 pośladki! menu: 8:30 - śn: 2x łyżka sałatki z porem, 4x pl polędwica z łososia, 15g ser topiony, herbata zielona, łyżeczka błonnika 11:30 - jogurt morelowy 125g, kawa z mlekiem 13:30 - pomidorówka 15:30 - makaron z twarogiem 300g 19:30 - jogurt śliwkowy+łyżeczka błonnika, 2x pomarańcza (troszkę późno, wiem ale byłam na siłowni...) menu:
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-12 o 18:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
kobietki, zapraszam i będzie mi bardzo miło jeżeli przyjmiecie zaproszenia
![]() Jeżeli kogoś pominęłam - sory ![]() ![]() fotki foczki - czyli moje w obróbce (hihihi... ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-12 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() wpadam tylko na chwilke sie przywitac i uciekam z synem na sanki spalic troche kalorii. wieczorem napisze wiecej i dodam jadłospis( agika) melkas dziekuje za zaproszenie z przyjemnoscia przyjełam ![]()
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
Cześć.Ja właśnie wróciłam z sanek.Wyszłam z domu o 11, przeciągnęłam Michałka na sankach przez pół miasta, bo musiałam badania porobić( w czwartek idę do endokrynologa).Ciężko się chodzi, taka kasza na chodnikach, cała byłam mokra, a jak poszliśmy na górkę , mały zjechał ze 4 razy i rozwalił sobie wargę, wiec wróciliśmy do domu.Dziś wróciłam do I etapu SB, wieczorem znów aerobik.Sama się dziwie, że po wczorajszych ćwiczeniach nie mam zakwasów.
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
"Cieszę się ", że nie jestem sama odnośnie flakowatego ciała
![]() Ilion po takim maratonie z sankami to możesz sobie dzisiaj aerobik nawet odpuścić ![]() ![]() Melkas dziękuję za zaproszenie ![]() Też miałam dzisiaj pomidorówke na obiad, bardzo dobra. Ale jakoś nie bardzo się najadłam i kusi mnie jeszcze coś, ale nie wiem co ![]() Bettix jestem w szoku, prawie kg potu!!! ![]() ![]() Agika ja też się wczoraj zakopałam z koleżanką ![]() ![]()
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
melkas jestem najchudsza w rodzinie ale oni jakos specjalnie nie przejmuja sie swoja waga. a tam szkoda czasu i nerwow na ich gadanie
![]() co do celulitu to owszem posiadam ![]() ![]() ![]() ![]() dzis byłam cały czas w biegu i mało czasu w domku spedziłam wiec tez jadłam srednio ale napisze 1 ś:rogalik pólfrancuski z marmolada i kawa z mlekiem 2ś: poł rogalika połfran. o: sałatka z kapusty pekińskiej i papryki z sosem czosnkowym+bułka z ziarnami z polędwica(2 plasterki)+ goracy kubek p: jogurt owocowy k:sałatka z kapusty pekinskiej z sosem czosnkowym+ bułka z ziarnami oprócz tego było: 5 miśkow haribo i 2 kostki czekolady fatalnie to wyglada moj pierwszy tu wpisany jadłospis i takie dno ale to tak tylko dzis bo nie miałam na nic czasu a przeciez powiedziałam ze opisze co jadłam ![]()
![]() |
#792 |
Zadomowienie
|
chwila ciszy i spokoju nastała
![]() Melkas odnośnie cellulitu niewiele pomogę. Ja mam szczęście, że widoczny dopiero jak mocno ścisnę skórę, ale normalnie niewidoczny wcale. Słyszałam, że dobry jest peeling kawowy, już o nim niegdyś wspominałam, ja robię go raz w tygodniu na całe ciało -jak dla mnie bomba. Taki z fusów kawy, jak jesteś zainteresowana to napisze dokładniej. . Oponkę smaruję Eveline serum, od niedawna, i od tygodnia smaruję moje śledzikowate piersi tym kremem do biustu ![]() ![]() ![]() Ło matko Bettix, ależ spalanko. Nieźle. Ale coś tam tłuszczyku też spalasz. ![]() Ilion, a poważnie z tą wargą, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenuś zmobilizuj się do balsamów to już na dzień kobiet wyskoczymy z pępkami na wierzchu ![]() ![]() Mój dzień: Śniadanie: owsianka, Przekąska: orzechy nerkowca ok 20, kawa. Te orzechy super slodkie zastępują. Obiad: zupa meksykańska z wczoraj przekaska2: jabłko, kolacja, sałatka śledziowa z fasolką szparagową, ogórkiem konserwowym i ketchupem. Ćwiczenia: 30 min HH, 2x 50 brzuszków, jeszcze mi skakanka na potem została. Może powiosłuję. dobrej nocy
![]() |
#793 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzis: 3 kanapki- pieczywo typu wasa+masło+ser zółty+ chrzan melon podsuszany 200 g 2 jabłka 6 szt kanapek jak wyżej melon 200 g zupa ryzowa z marchewką i groszkiem ok 200g kompletnie nie mam apetytu ![]() Cytat:
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-13 o 03:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Raczkowanie
|
Uwaga, chwalę się... byłam na siłowni:
bieżnia - 30min/3,6km/v=7,0km/h = 300 kcal mniej!!! ![]() brzuszki - 2x30 proste + 2x 30 skrętne; rotacyjne na talię ![]() no i troszkę się zdziwiłam, a raczej bieżnia zweryfikowała moje Nordic Walking. Zawsze chodziłam ok.1h, tempem naprawdę szybkim (mniej więcej jak dziś na bieżni), myślałam że robię wtedy min. 8km/h, a tu zonk ![]() ![]() lenka... pocieszę Cię, jak kiedyś nawet w saunie przy temp. 90-100C i wilgotności 70% się nie pociłam. Wszystko zależy od przyzwyczajenia organizmu i ilości wypitych płynów w ciągu dnia. A tak mi się zachciało na saunę, muszę skrzyknąć moje babskie towarzystwo w tę sobotę. Zawsze jeździmy w 5-6 osób, same babeczki, ploteczki, itd. W tamtym roku wskakiwałyśmy do przerębla przy -17C. To był czadzik!!! ![]()
![]() |
#795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow- morsy ![]() ja lubie saune, ale bez tej zimnej wody ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() agika... no właśnie, z tą konsekwencją bywa różnie, wiem coś o tym ![]() ![]() ![]() Dziękuję za pozdrowienia, przekażę Kubie ![]() ![]() ![]() niutka... Szkoda, bo jak wyskakujesz z tej zimnej wody (ok.2C) to czujesz takiego powera ![]() bettix... sory, ale dopiero doczytałam - 0,9kg potu?! Co Ty z tą bieżnią robisz, na plecach nosisz?! ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-12 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Ja niestety nie mogę sobie pozwolic ani na saunę ani na -17 brrrrr, bo mam naczynkową cerę i takie rzeczy tylko pogarszaja jej stan, ale szczerze mówiąc jakos nie kusi mnie ani jedno, ani drugi, chociaż tak naprawdę nigdy nie próbowałam.
Agika do balsamów się zmobilizuję, właśnie mam ten czerwony rozgrzewający z eweline, na zime jak znalazł, chociaż ja tam nie czuję specjalnego efektu rozgrzania, a moje koleżanki nie mogły wytrzymać, tak je piekło ![]() I przyznaję się, co jeszcze zjadłam po tej pomidorówce ![]() - garść bakalii i mandarynkę - 3 wasy z serkiem topionym - 2 plastry hochlanda - sałatkę z buraczków, fasoli i ogórka kiszonego I to wszystko, ale była to też kolacja ![]() No i pojeżdziłam pół godziny na rowerku i zrobiłam brzuszki ![]() ![]() Olunek no niezbyt fajny ten twój dzisiejszy jadłospis, ale jutro będzie lepiej ![]()
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrej nocki, kobietki! idę w kimonko...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-12 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Cześć,ale trafiłam na dyskusje o cellulicie
![]() Moje dzisiejsze menu śniadanie: ok 120 g pasztetu własnej roboty( jest dość chudy bo z samych pieczonych kurczaków)kawa czarna przekąska: 3 kostki gorzkiej czekolady, sok wielowarzywny 250 ml obiad: surówka z białej kapusty, dorsz pieczony, cukinia i papryka duszona na oliwie z czosnkiem przekąska: orzeszki ziemne 20 szt kolacja: chudy twarożek( 200g) 2 łyżki nat jogurtu, rzodkiewka i szczypior, herbata zielona. STRASZNIE CHCE MI SIĘ JABŁKA ![]()
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Ja mam Eveline taki bordowo-czerwony na brzuch, uda i pośladki i chłodzi. Choć są dni, że nie czuję - nie wiem od czego to zależy
![]() ![]() Olunek mi ostatnio też rodzinka dogadywała (choć mam z nimi dobry kontakt) że mi się wylewa z brzucha ![]() ![]() A odnośnie jadłospisu to pierwsze koty za płoty ![]() ![]() Lenka toś urozmaiciła sobie kolację ![]() Ilion -w pierwszej fazie SB nie stosuje się żadnego cukru, w żadnej postaci, by przez te 2 tygodnie odzwyczaić organizm i by przestał się go domagać. Tak więc jabłko nie jest wskazane, pewnie już po ptakach, ale może jakąś herbatkę wypij? Dla mnie zawsze krytyczny jest dzień 3-4. Ćwiczonka ![]() Ja mam od rana podły humor. Jako, że zawsze się w środę ważyłam to kontrolnie wskoczyłam na wagę. Miałam nadzieję na małe -0,5 kg. A tu zonk, od ostatniego tygodnia tylko -0,2 kg. Czyli nic ![]() ![]() ![]() ![]() Albo kawa najpierw - dziś ja zapraszam, wsparcie potrzebne. Miłego dnia
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
witam, dziś...
agika... spieszę z odsieczą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale niestety nasz organizm też rządzi się swoimi prawami i czasami waga stoi jak zaklęta, chociaż dietkujesz, ćwiczysz, itd., a za chwilę pokaże -1,5kg! A jeżeli ćwiczysz, to wywalasz z organizmu przede wszystkim na początku zawsze wodę (pot) i pamiętaj, że nabierasz też tkanki mięśniowej - bo właśnie ćwiczysz. Nie poddawaj się, jesteśmy z Tobą i mamy te same problemy! ![]() A to "buźki" od mojego małego... ![]() ![]() ![]() idę na śniadanko....
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-13 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
Jak to miło tak z rana poczytać coś tak pozytywnego
![]() Agika, melkas damy radę. Ja to się aż boję ważyć, bo wiadomo jak to z nia jest, nie chcę się zniechęcić. Teraz jestem z siebie w miarę zadowolona, bo zaczęłam ćwiczyć i uważam na to , co jem, nie kupuję słodyczy, więc jest jakiś postęp. Powoli do celu. Na aerobik wracam od lutego, bo w styczniu zajęć nie było. Ale już nie mogę się doczekać, bo o wiele lepiej się czułam. Teraz niby jeżdżę na rowerku, ale na aero to takie różne ćwiczenia na całe ciało robiłam, rozciąganie itp., a wdomu mi się samej nie chce ![]() Śniadanko: 2 parówki z kurczaka z kromką chleba i ketchupem. Melkas "buźki" dla Was ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-01-13 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
BAN stały
|
No dziewczynki macie rację, ja też muszę się wziąć za poprawę wyglądu tej mojej skóry
![]() Ilion u mnie też zmorą są niestety grubiaste uda i niestety nie wiem jak je odchudzić Agika, melkas tylko się nie poddawajcie, pomyślcie o tej pięknej wiośnie i tych pięknych laseczkach ![]() ![]() ![]() Więc nawet pisać mi się nie chce ale dziś ja już po kawie i owsiance Dziękuję bardzo za zaproszenia ![]() Wpadnę wieczorkiem ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- lenka brawo za ćwiczenia i wytrwałość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
moje drogie...
ja się nie poddaję i nie mam zamiaru się poddać, ale gdybym miała - to pomożecie? ![]() ![]() lenka... super, że wróciłaś do ćwiczeń. Małymi kroczkami do celu ![]() Ja po wczorajszej siłowni troszkę jestem połamana, ale tylko troszkę. Jutro się rozruszam ponownie... za chwile wybieramy się na sanki, u mnie piękna pogoda: -9c i przedzierające się słoneczko! bettix... gdzie się podziewasz, wszystko ok? aneska... a te laseczki spacerujące po ulicach - to oczywiście MY! ![]() menu: 9:00 - śn: 2x łyżka pasta jajko+szprot+szczypior, 1x kromka pełnoziarnisty fit, kurczak pieczony 100g, herbatka zielona ![]() 11:00 - kawa z kroplą mleka, 2x kostka gorzkiej czekolady 15:00 - garść orzechów laskowych 15:30 - ob: pomidorowa 18:30 - kol: 1x pełnoziarnisty fit, 2x łyżka pasty jajko+szprot+szczypior, 3x pl polędwica z łososia, herbata zielona
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-13 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
Agika, nie martw się, nie zjadłam jabłka, ale w tej diecie tak mi brakuje owoców,
![]() U mnie tez piękna pogoda, słońce i mrozek.Właśnie piję czarną kawę i może na sanki pójdę.Mój starszy dziś w szkole ma choinkę.Będzie albo diabełkiem albo spider-menem.
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Jestem
![]() Wczoraj wieczorem nie dałam rady napisać, bo po obiedzie padłam jak nieżywa i spałam godzinę. Potem poszłam sobie poodśnieżać podwórko, a jak skończyłam, to musiałam zbierać się na saunę. Ilion, składam pokłony za samozaparcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenko, niestety tylko potu... mój organizm strasznie broni się przed zrzuceniem pierwszego kilograma, ale ja jestem cierpliwa ![]() ![]() ![]() ![]() Agika, chcesz wsparcia, to proszę bardzo... mi na wadze PRZYBYŁO i wredna małpa wyświetliła dzisiaj 62,50kg ![]() ![]() ![]() ![]() Melkas, na bieżni inaczej się biega i chodzi, czytaj: niby ten sam rytm, ale mniejsze kroczki i tak jakby trochęw górę, a nie do przodu ![]() Brawo za bieżnię ![]() ![]() ![]() Biegasz czy chodzisz? Podobało Ci się? Dystans 3,6km to świetny wynik i na początek duży, brawo! A po saunie biorę lodowaty prysznic i masz rację jest super, pomimo, że ja należę do ciepłolubnych. A jak się fantastycznie czuję na następny dzień. Ale przy -17C chyba bym wymiękła ![]() A wiesz, że za pierwszym razem też niedowierzałam i potórzyłam pomiar na drugi dzień... wynik -0,85kg. Normalnie szok. Zaznaczam, że waga jest sprawna i powtarza wyniki. Ps. Ja też chcę buźkę od małego, hihi. Dam w zamian kotka ![]() Odezwę się później ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
właśnie piję popijam kawusię...
Kobietki... ja Wam mówię, to są mięśnie! I tego się trzymajmy ![]() bettix... Najpierw szłam tak ok. 5min 5,5km/h dla rozgrzewki, potem zaczęłam biec - ale kolanka odmówiły posłuszeństwa (poza tym ja nie lubię biegać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- dziękujemy, Kuba:" Uwielbiam kotki!" A teraz ![]() dla wszystkich na dobry humor.... ![]() ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-13 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
Melkas, to ja się dołączę z pokrzywką
![]() ![]() ![]() A_neska, dziękuję za zaproszenie ![]() Dzisiejsze menu: 7,00 kefir (400g) + 3Pano 8,00 kawa 11,15 kromka razowca z żółtym serem, serek waniliony 12,00 pokrzywa 13,00 Kubuś 15,30 barszczyk czerwony z ziemniaczkami A dzisiaj po południu idziemy do kina na "Ciacho". To ostatni już seans, więc napewno. Spacer 2x40min. Mój mężuś wyjeżdża jutro do Poznania i wróci w piątek w nocy... oj muszę gdzieś wybyć z domku, aby nie kursować do szafki ze słodyczami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny... ja mało pisze, ale lubie bardzo poczytac co u Was... i wspieram myslami w naszych dietkach
![]() wczoraj byłam u lekarza, średnio z ta noga, cały czas boli i ciagle jest opuchlizna... mam kupic usztywniacz na ten staw skokowy i jak najmniej chodzic, obciązac noge, ale jak to zrobic przy dzieciakach, psach itd... ??? dziś: bawarka musli z mlekiem
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-13 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.