![]() |
#781 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Co za szaleństwo luksjowe w wątku, nonono
![]() ![]() ![]() Odwyk wreszcie mi idzie ![]() ![]() A poza tym padam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#782 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rzyrafko, dostałam dziś paczuszkę od Ciebie, wszystko dotarło nienaruszone. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Eh, nade mną chyba jakieś fatum wisi
![]() ![]() Do tego okropnie boli mnie głowa od jakiegoś miesiąca. I prawe oko. Tak od środka mocno kłuje. W dodatku jestem non stop zmęczona jakbym się kompletnie nie wysypiała. Jestem zmęczona wiecznie, nic mi się nie chce. Najbardziej mnie martwi ten ból głowy i oka. Dzisiaj odebrałam auto od mechanika. Miałam spalone sprzęgło. Trzeba było wymienić tarczę, sprzęgło i wysprzęglik. Coś tam jeszcze uszczelniali - 1600zł. (na szczęście to służbowe. ale i tak się przejęłam bardzo.) I zepsuła się moja nowa torba. Mama mi kupiła taką świetną i śliczną brązową torbę, którą można nosić przez ramię. Karabińczyk się zepsuł i popękały rączki i pasek, głównie przy zgięciach. głowa mi pęka. cierpiałam też ostatnio na rozwolnienia. dzisiaj się załatwiałam i tam była krew ![]() ![]() ![]() musiałam się wygadać.
![]() |
#784 |
Miss Pudernica
|
Bosiaczku
![]() To jesienne przemęczenie i beznadziejna pogoda nie wpływa dobrze na nastrój ![]()
#785 | |
Wtajemniczenie
|
Ja też się oprę Luksji... bo mam daleko do kerfura i mi się nie chce jechać
![]() Jej, ile tu chorych ostatnio! Współczuję Wam wszystkim dziewczyny, zdrowiejcie szybko ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz, ja też ostatnio jestem ciągle zmęczona - tylko ja się wysypiam, nie męczę ostatnio... no nie wiem, co jest ![]() A do lekarza wybrać się muuusisz!!! Ostatnio miałam objawy kamieni nerkowych, a się okazało, że nawet zapalenia pecherza nie mam, wystarczył jeden dzień z lekami i jestem zdrowa. Także nie martw się na zapas, idź do lekarza koniecznie jak najszybciej i będzie dobrze ![]() A z okiem to już w ogóle powinnaś być u okulisty dawno ![]() A u mnie bez zmian ![]() ![]() ![]()
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Bosiaku ja też wiecznie chodzę zmęczona mimo że się wysypiam i staram się nie przemęczać np. jakimś sportem.
I kurde czasem czuję się jak stara baba ! Aż mi wstyd, kiedy widzę jak młodsi ode mnie tyrają a ja wiecznie jęczę, wiecznie coś mnie boli ![]() Ale ty koniecznie ale to koniecznie prędko do lekarza, oddawanie moczu/kału z krwią to są naprawdę poważne sprawy i nie można lekceważyć tego ![]() Lepiej się poświcić i stracić 2 godziny na lekarza niż potem żałować. A dentysta ci zreperuje ząbki picco bello więc nie martw się ![]() A torebki nie mozna zareklamować ? no co za dziadostwo sprzedają w tych sklepach ![]() Kupiłam perfumy So Elixir w Yves Rocher, co za boski zapach ![]()
#787 |
po prostu Em :)
|
rzyrafko, ice, wygrałyście wejściówki na Targi i dodatkowo zaproszenie na jakiś zabieg.
![]()
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
bossiaczku, zgadzam się z dziewczynami - biegnij szybko do lekarza!
![]() ![]() rzyrafko, ice gratulacje ![]() A ja się mam zamiar jutro wybrać do G.Krak. Chyba się skuszę na to masło czekoladowe Farmony jednak. Od kilku dni nie mam smaku na jedzenie słodyczy, więc sobie to takim pachnącym cudem zrekompensuję i przynajmniej od tej słodkości nie przytyję ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-11-05 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ach, Beige Lumineux? Mi się jakoś średnio podobają.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wąchałam wczoraj nowy balsam Farmony (o ten) i myślałam, że padnę ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-11-05 o 17:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Ninuś no nie wiem, nie wiem
![]() ![]() Czytałam dziś recenzje tego balsamu, Farmona coś upatrzyła sobie takie słodko-killerowate aromaty ![]()
#792 |
|
Bossy, bardzo dużo Ci się nagromadziło tych spraw ostatnio..
![]() ![]() rzyrafko, ice, moje gratulacje. ![]() Byłam przed chwilą z Tatą na zakupach, przy okazji spotkałam nowości Joanny - żel do mycia twarzy i peeling z brzoskwinią - mam oba, Tata mi zasponsorował. ![]() ![]() Poza tym, rozkłada mnie znowu choroba, czuję się coraz gorzej i nawet nie mam siły na wieczorne SPA, które sobie zaplanowałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#794 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam pojęcia co poradzić na ból oka- może wizyta u neurologa cos da?? Jeśli krew była jasna to kłopoty sa w dolnym odcinku przewodu pokarmowego, jesli ciemna to w górnym, zrób badanie koniecznie. Życzę dużo zdrowia ![]() Mam miniaturkę, kiedyś lubiłam ten rodzaj słodyczy ale teraz chyba już nie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Em, czemu się nie przyznałaś, że też wygrałaś- gratulacje ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dbajcie o zdrowie, większość rzeczy jest wyleczalna
![]() Ja czekam aż mój Hypnose przyjdzie bo sobie kliknęłam parę dni temu na Tru (mój pierwszy w życiu zakup)... A jutro mam rozmowę w sprawie pracy w sephorze. |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jako dziecko chciałam obgryzać paznokcie (wszystkie koleżanki to robiły, nie chciałam być gorsza ![]() ![]() Również gratuluję wygranej, dziewczyny! ja targi w Warszawie przegapiłam ![]() A ja oczywiście przegapiłam ten konkurs na testowanie prostownicy ![]() ![]() ![]() ![]() No i w końcu pękłam ![]() ![]() Edycja: Mam okropną ochotę na zamówienie z Mazideł ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-11-05 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zaszalalam w Lush'u
![]() ![]() ![]()
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#799 |
Przyjaciółka KWC
|
Bosiak kochana, nie martw się, dobrze będzie na pewno a dobry dentysta zęba może uratować.
![]() Em i Rzyrafko gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#800 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kuruj się. ![]() ![]() ![]() Pocieszające. ![]() Daj znać jak Ci poszło w Sephorze. ![]() Właśnie wróciłam z kina, byliśmy z TŻ na Fame, ten film na który miałam wejściówki. ![]() ![]() Idę spać, jutro ciężki dzień. Jak wszystkie ostatnio. ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-11-05 o 21:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#801 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zdecydowałaś już do jakiej grupy chcesz iść? Bo ja wcale bym tak nie oponowała za Francuzami. Tzn. zależy na ile mocna w języku jesteś, ale sama pamiętam, jak mnie w Instytucie Francuskim przypisali po teście do zbyt wysokiej grupy, właściwie chyba takiej 2 od końca (a ich tam było dużo, nie to, że 3 na krzyż) i ni w ząb nie rozumiałam co oni do mnie mówią. Męczyłam się strasznie, po czym poprosiłam o przeniesienie poziom czy nawet dwa niżej. Tam jakoś półrocze przetrwałam, ale i tak uważam, że tak naprawdę powinnam iść jeszcze niżej. Nie zawsze jest tak, że się więcej nauczysz przy bardziej zaawansowanej grupie. Czasem wręcz przeciwnie, a jeszcze się człowiek musi namęczyć i napocić, żeby jak najwięcej zrozumieć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko jaką teraz sobie zachciewajkę zażyczyć od sis z UK? Chciałam jakiś niedostępny u nas zestaw kolorystyczny z tych Burżujków, ale w takim wypadku niekoniecznie chcę je mieć. Cytat:
A kupiłam sobie wczoraj zestaw Fala Nawilżenia czy jakoś tak z Herbal Essences, wypróbowałam, i jestem pod wrażeniem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przyłączam się do życzeń i prośby o relację. Że też się z Krk wyprowadziłam, też kcem na targi, i to jeszcze z taką wejściówką, nooo ![]() Cytat:
Najgorsze jest to, że kupiłam to masło czekoladowo-pistacjowe i tam zamiast tych pistacji też czuję lekką nutę marcepanu. Ale że ogólnie masełko ma świetną konsystencję, dobrze się wchłania i fajnie nawilża, to sobie będę wmawiać, że to jednak pistacje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oo, super, trzymamy kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymamy kciuki. bossy, mam nadzieję, że szybko wszystko się polepszy ![]()
![]() |
#803 | |
|
Cytat:
Miasto i grupa już wybrane (obcokrajowcy) - pozwoliłam zdecydować przyjaciółce, bo jak na razie to ona ma i większą motywację i większe szanse na wyjazd, a mi w sumie było już dzisiaj wszystko jedno. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#804 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Oby dzień mi szybko zleciał i biegnę do G.Krak. na małe zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
![]() MagJa - ja myslałam że też mi się te masła farmony nie spodobają ale jednak będą dobre na zimne, zimowe wieczory kiedy mam ovhotę na słodkości, tak sie otulić ciepłym zapachem, wskoczyć pod kołdrę z kubaskiem gorącej czekolady ![]() A z niebieskiej serii Herbala też jestem bardzo zadowolona, cudownie nawilża, pięknie pachnie. Mam teraz serię na zwiększenie objętości i też jestem bardzo zadowolona ![]() Ehhh... byle do popołudnia ![]()
#806 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie będzie tak źle ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jadę na 11 do Sephory. Może chociaż taka praca wpadnie... Wczoraj poprawiłam CV, mój kolega mówi, że pewnie przez nie mam tak mały odzew. Teraz jest wymuskane ![]() I jestem przerażona że mi ilość perfum rośnie... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Żel i peeling był po 5.99 ![]() Dobrze kojarzysz, środa już za mną. ![]() ![]() Jakby tego było mało, to obudziłam się dziś z migreną. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dopadły mnie pierwsze listopadowe kuszenia
![]() ![]() ![]() I wlazłam wczoraj niepotrzebnie do sklepu z ziołami a tam takie cudowności.. Cała szafa Fitomedu, Himalayi, Herbapolu Pruszków (mają boskie maseczki)... zestawy Farmony z tej nowej serii (chyba masło i żel pod prysznic..) ![]() Ojj ciężkie życie nałogowca..
![]() |
#809 |
Przyjaciółka KWC
|
Nosku chyba bliżej Ci do powrotu do chomikowania niż do ascezy jednak?
![]() Mam dzisiaj wolne, zupełnie zapomniałam, że powinnam iść na seminarium, ale nie jestem przygotowana, więc chyba sobie odpuszczę i zamiast tego popracuję nad planem i tematem, żeby mieć coś na przyszły tydzień. Sleepy wysłałam Ci lakier. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#810 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też sie nie skusiłam na żele Luksjowe, pewnie dlatego, że zlikidowali u mnie w mieście Carefoura. Mój odwyk też nieźle idzie, dopiero 6 dni minęło listopada, a ja wykończyłam 4 pełnowymiarówki i 2 miniatury! Może akurat miałam takie końcówki, gorzej będzie w grudniu ![]() Bossy ![]() Widzisz, już część problematycznych spraw załatwiłaś, teraz zajmij się porządnie zdrowiem. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. ![]() Cytat:
![]() Ja mam ochotę jechać na targi ślubne w niedzielę, ale nie wiem czy damy radę bo w sobotę impreza mocno procentowa! Trzymam ![]() Też chciałabym pracować w takim sklepie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A z Ori też koleżanka daje mi 20% upustu to wezmę scrub do twarzy z algami i może balsam... Ice, ok, nie ma pośpiechu, w końcu to nie jestem pozbawiona lakierów ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-06 o 09:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.