|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Sofi mogę Ci wygrzebać z moich zbiorów przepis na sernik ale taki puszysty jak pianka i bardzo wilgotny
![]() Właśnie mierzyłam sukienkę, którą kupiłam miesiąc temu na wigilię - sprawdzałam czy się w nią zmieszczę ..... zmieściłam się ale wyglądam jak tłusty trol ..... matko muszę wygospodarować czas na ćwiczenia ..... tylko qrwa kiedy Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-12-20 o 20:28 |
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cos zglodnialam i wlasnie wcinam bule z serem i gniecionymi pomidorami |
|
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
Daguś czyli znasz ten kuchenny ból
Pewnie Czika Ci zezarla niepostrzezenie gwiazdki ![]() Czeko problem jest taki, ze nie umiem wybrac z ktorego przepisu mam zrobic. Ale chetnie poznam przepis na wilgotny Moze z mezem pocwicz to i owo?
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was wieczorno-nocnie
co u mnie żabko? Nic dobrego w zasadzie... - nadal poszukujemy nowego auta <po naszej kraksie> - jesteśmy do tyłu o jakieś 10.000, bo nie mieliśmy autocasco - od 3 tygodni nie możemy nic kupic, bo albo nie ma nic fajnego co by nas interesowało, albo ktoś chce nam wcisnąc złoma - dziś miała byc mała imprezka urodzinowa- moja a skończyło się na tym, że jak tylko goście pojechali- my pojechaliśmy z mamą na ostry dyżur <od 3 dni ma bardzo wysokie ciśnienie>- jestem przed @ i mnie roznosi - dziś zdechł nam pies nie byłam do niego szczególnie przywiązana, ale jednak ogladanie tego jak się męczy... nie należało do przyjemnych rzeczy <podobno dostał wylewu>to chyba wszystko ...Prezenty już kupione- w tym roku budżet nieco ograniczony ale okazało się ze na prezenty dla wszystkich wydalismy prawie 500 zł dobrze, że mialam na 200 zł bonów ze starej pracy, bo bym sie pochlastała. Czeko- dzięki za pierniczki Ogólnie ostatnimi czasy jestem do d... ![]() Lecę spac, bo jutro czas do worka leciec... 2 dni w tygodniu a tak mi sie nie chce ze szok!!! Ściskam Was mocno i życzę miłych przygotowań przedświątecznych. Buziaki
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
soffi otóż cały w tym ambaras żeby dwoje chciało na raz ..... niestety duphaston który żrem, stres, zmęczenie pracą, brak ruchu powoduje że wogóle nie mam na ten sport ochoty
![]() Przepis na sernik - moim zdaniem pychotka ..... tylko, żeby jeszcze kalorii nie miał Masa serowa: - 1,3 kg twarogu trzykrotnie mielonego - 1 szkl cukru - 8 żółtek - budyń waniliowy - 0,5 szkl oleju - 1 szkl mleka Poszczególne składniki dokładnie mieszamy - jak już masa jest jednolita dodajemy pianę z czterech białek. Masę wylewamy na biszkopty/herbatniki/kruchy spód. Masa jest dość rzadka ale po upieczeniu ma postać delikatnej, wilgotnej pianki. Wierzch przed końcem pieczenia można posypać kruszonką z wiórków kokosowych. Kruszonka - 1 paczka wiórek kokosowych - 2 łyzki cukru - 1 żółtko - 1 łyżka masła Wszystko razem ugniatamy i mieszamy ręką - posypujemy tym sernik na 10-15 min przed końcem pieczenia. edit. kasienko nie wiedziałam nic o kraksie ..... matko co się stało? a z mamą to mam nadzieję, że już trochę lepiej? co do prezentów to też walę łbem w ścianę ..... ja nawet nie liczyłam ile poszło ale na bank około tysiączka .... własnie wszystko popakowaliśmy. ja też urosłam w szerz ale muszę koniecznie cosik z tym zrobić bo się w większość ciuchów nie mieszczę ..... a tyle mam fajnych rzeczy
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-12-20 o 23:26 |
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Jak dobrze być w domu!!!W sobote jechałam do szkoły...wyszłam z domu o 6.30 a dojechałam do opola o 11.20- na uczelni byłam o 12. Nie zdążyłam na ćwiczenia, nie zdążyłam na projekt-ale nic myslę w sumie przyjechałam na prezentacje...I się okazało że koledzy przełozyli to bo sie nie przygotowali. Miałam ochotę zabić... Poza tym w pociągu wrocław-opole nie grzali wcale-kondutor skrobakiem oczyszczał nam szyby byśmy wiedzieli jaka jest stacja. Mój mąż zapobiegliwie dopilnował bym wzięła termos-i chwała mu za to Najsmieszniejsze że ja w pociągu zdjęłam kurtke i tylko się nią przykryłam bo bałam si ę że potem jak wyjdę to juz totalnie zamarznę-grzałam się więc herbatką. I w pewnym momencie chłopaak siedzący obok mnie z kubkiem po coli z mcdonalda zapytał czy mogłabym mu tez nalać Hehe-mówię mu że herbata niesłodzona ani nic ale stwierdził że jest mu obojetne![]() No w każdym bądz razie jazda to był koszmar a w szkole byłam całe 2 h a potem pojechałam do cioci. W niedziele równe nudy ale zwolniono mnie z kolokwium więc się bardzo ciesze bo kolejna rzecz z głowy ![]() Czekoladko- super rymujesz-czujesz bluesa. Ja już zamilknę i zostawię Ci miejsce Genialny masz ten podpis ze zwęzaniem ubranek- u mnie chyba tez taka menda jest![]() Kasiczku w końcu się odezwałaś i popatrz jaki odzew-wejście smoka normalnie ![]() A co do obrastania w sumie widziałam cie i muszę przyznac ci rację-obrosłaś... w kolejne kompleksy:P:P:P Sofka jestes w koncu i to jaka gadatliwa ![]() A ja rano latałam po Obornikach szukać czapy dla męża bo znowu zgubił. Chyba musze doszyć sznurek do kurtki bo inaczej zbankrutujemy na czapkach( w zeszłym roku dwie, w tym już jedna a sezon dopiero się zaczął)
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2009-12-21 o 10:39 |
|
|
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
elo
Cytat:
Tak nim machnęło, że auto przewróciło się na bok. Cały bok mamy skasowany. Chwała Bogu, że nic nie jechało z naprzeciwka. Jemu na szczescie nic sie nie stało, ale jak do mnie zadzwonił przeżyłam horror... Mama umówiła się do kardiologa na środę wieczór- ubłagała go, żeby ja przyjął przed świętami. Pojedziemy i zobaczymy... Oby...było dobrze. Ja też widzę po ubraniach Nie jest tak, że są na mnie za małe czy ich nie włożę wcale... ale widzę, że są "nieco" OBCISŁE- co nie znaczy że sexy Teraz przed @ dodatkowo jem jak prosiak wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytat:
![]() Po wejściu smoka... 2 posty ![]() ech... chyba muszę sie zacząc leczyc w takim razie bo to ja widzę tego tłustego trolla a nie Czeko ![]() Miłego dnia dziewczyny
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszyscy sie pewnie do świąt szykują. A ja jutro wyruszam do teściów...Prezenty już mamy ale mam stracha że broszka nie dojdzie
Ale kurcze tak to jest jak sie na ostatnią chwilę załatwia![]() Jestem zła na siebie ![]() Kasiku małpiatku dlaczego masz zły humor-wkrótce święta-fakt prezenciki pochłonęły kaskę ale jaka przyjemnosc z ich ofiarowania I powiedz mi jakie znaczenie ma tłuszczyk na bioderkach kiedy wokół fajni ludzie sa??Zastanawiam sie co zabrac na swieta- jakie ciuchy- na pewno wezme plaszcz ale tez sportową kurtke, kozaki i treki Takie kobiece zastanawianki
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta...
Popieram Ize pewnie kazda z PMek szykuje sie od swiat. Ja wlasnie powalczylam troszke z oknami. Nie wiem czy bylo sens mycie okna balkonowego i luster na wysokosci psiej mordy bo pewnie Czika jutro poprawi to co zle umylam ale co tam. Mialam zabawe jak ona smiesznie glowa ruszala w gore i w dol, w gore i w dol.... A tak w ogole czy ja juz mowilam ze te swieta zdecydowania sa za szybko w tym roku . No ale moze chociaz uda nam sie odwiedzic kilka osob u ktorych dawno nie bylismy. Izulek ja chyba bede zmuszona wziasc tylko 2 pary butow bo maz mi okroil bagaz z racji tego ze nie mamy miejsca gdyz czas przyszedl aby zabrac w koncu nasz obraz z Walbrzycha. Do tego jak sie w koncu moi tesciowie zdecyduja to zabieraja sie z nami do Walbrzycha na wczesne sniadanie do moich rodzicow a potem ruszaja dalej w okolice Jeleniej Gory.Kasienko na zime kazdy zbiera tluszczyk, wiec nie wiem czym Ty sie tak zalamujesz. Po drugie chyba trzeba Ci samoocene podniesc bo nie tluszczyk jest w zyciu najwazniejszy . No!!!! Czeko ![]() PS. Wklejam moje zakupki .... plaszczyk czerwnego kapturka i kozaki Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-12-21 o 21:25 |
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie przylazłam z pracy i kończę malować czekoladą pierniczki ...... mrrrrrr jakie mam słodkie zajęcie
![]() kasica z tym tłuszczem to Ty laska nie przesadzasz? Laeczka zgrabna jak ta lala i mi tu marudzi ..... a poza tym kciałam Ci napisać babo, że nam statystyki zaniżasz ...... wstydź się bo statysycznie w Polsce tuż po ślubie kobiety tyją 9,5 kg a Ty co????Ja tam moją statystykę wypełniłam pełną gębą ...... tzn raczej tłustą dupą ..... no i znów się zagalopowałam Święta idą nareszcie będę mogła obejrzeć "Kevin sam w domu" Izazusia tyż dumam co tu zabrać ze sobą ..... ale nie będę przesadzała ..... strój na wigilię i na drugi dzień świąt do moich teściów - pierwszy dzień spędzamy u moich rodziców więc przyda się wygodny dres do tarzania się z dzieciakami po dywanie daget toć tylko Cię schrupać w tym ubranku ..... tak na Czerwonego Kapturka to ja idem do tych pierników bo juz mi się totalnie pierniczy
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-12-21 o 21:32 |
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
hu hu ha hu hu ha nasza zima zła
![]() Jingle bells jingle bells Jeszcze tylko jutro i wolne!!!! Bardzo mi to humor poprawia ![]() W srode bedzie wielki dzien pichcenia hi hi hi... Czeko przestan kusic tymi pierniczkami bo zaraz polece po moj awaryjny zapas michalkow Dzieki za przepisKasienko Rybenko - jak bedziesz tak marudzic to nie wpadne do tego Wroclawia nigdy przenigdy ![]() Dagus super kolor plaszcza - sama mam taki ![]() Izus za broszke, jeszcze sa 3 dni wiec spokojnie ![]() EDIT Pisac mi tu bo palce z nieuzywania mi zamarzna
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-12-21 o 22:01 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Miałam dziś wolne i popracowałaj, że hej
lubię tak mieć czas zorganizowany bo wtedy ze wszystkim zdążę, nawet na siłowni byłam i pedicure zrobiłam jutro do pracy fuuuuuumogłoby być ciekawie... Cytat:
![]() wiesz co a ja się jakoś za dużo nie wkurzyłam, mam dosyć stresów a co mi takie wkurzanie się da...nic. Staram się podchodzić do życia spokojniej (od jakiegoś czasu) ![]() Cytat:
Będzie dobrze Kasico Cytat:
nie znosiłam tego jeszcze w szkole. Zawsze tak było, że jak się przygotowałam to często gęsto przekładali i co...i znowu musiałam sobie za jakiś czas przypominać wrrrrrrrr.....Cytat:
Kozaki nie mój styl (sorry ), ale za to płaszczyk pierwsza klasaCytat:
tak tak na Kewina też zawsze czekam, jak tylko się program na święta pojawia od razu sprawdzam, którego dnia świąt czeka mnie TO szczęście
|
|||||
|
|
|
#793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz wiadomo, ze nie pokazuja Kevina dla dzieciakow tylko dla doroslych ![]() Ja z kolei wiem, ze program telewizyjny jest niepotrzebny bo co roku leci to samo
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
powiem Wam szczerze, że padam na pysk ..... w tym miesiacu będę miała ze 40 nadgodzin ...... tydzień pracy i do tego studia ....... teraz nawet nie mam siły iść do wanny ..... a może by tak zrobić sobie Dzień Dziecka nie myć się tylko tak na śmierdzioszka ???
|
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
Teściowa dzwoniła że paczuszka cała i zdrowa leży w Międzyzdrojach-zatem mamy wszystko
![]() Ja nie biorę za dużo obuwia bo jak to się mówi nie zabiera się drewna do lasu Podobnie z torebkami Dostałam dziś ten bon prezentowy- w sumie jest to karta GoSmile i mozna ja wykorzystac wszędzie tam gdzie płaci się Visa zatem spore mam możliwosci wydania tej kaski ewentualnie dołożenia do czegoś ![]() Hmm ja na Wigilię mam strój standardowy-czarna spódniczka w paski a do tego dzianinowa czerwona bluzeczka. Poza tym myślę sobie że jutro będe jechała daaaaaleko i długo-trzymajcie kciuki byśmy spokojnie dotarli na miejsce.
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
Izazusiu no to
Szerokiej drogi ![]() No tak pewnie sobie jakies nowe butki przygruchasz - tak juz dziala Kasienka na nas
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie sądze że coś przygrucham bo kasy nie mam na fanaberie
Chociaż torebeczka by się jakaś przydała...Ale mi się spac chce a czekam aż się mleko skonczy gotować -jutro robię domowego baleisa bo teściowa zamówiła ![]() Brudasku czekoladkowy niech ci bedzie-mam katar to i tak smrodku nie poczuję
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
A jednak się umyłam .... udało się doczłapać do wanny
![]() A podaj no dobra kobieto przepis na tego domowego baleisa ![]() Coś by dziabnął dobrego
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc z wieczora
![]() wpadam na moment przypomniec o swoim istnieniu nie mam na nic czasu caly dzien nie ma mnie w domu a najbardziej wqrza mnie fakt ze w wigilie byc moze bede do 15 w pracy i nawet nic nie pomoge w przygoowaniach ) dobijcie mnie bo sie kocisko meczy ![]() dobra uciekam pod prysznica i spac bo na dodatek mam zapalenie spojowek i strasznie mnie oczy bola ![]() dobrej nocy Robaczki |
|
|
|
#801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I bez chrupania mnie tu prosze, poczekaj az znajde koszyczek.... Chorowalismy z mezem wlasnie na czerwony heheh. I przez Ciebie dorwalam sie do reklamowy krowek ktore dzis kupilam w prezencie dla szwagra. Na cale szczescie z naddatkiem Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#802 | |
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ZŁOTKA !!!
Cytat:
A wydawało mi sie, ze wszystkich już mamy wykreślonych z listy obdarowywanych. ![]() A płaszczyk i buciki dosłownie szał!!! ![]() Żonki kupiłam sukienkę na Sylwka..i proszę Was o radę. Jakie buty do niej? Wstawiam fotkę, żebyście wiedziały jaki KOLOR, bo fason jest inny. Marzy mi się popiel, albo róż z fioletem, czy może inaczej to widzicie?? Załącznik 2733864 Załącznik 2733865 Załącznik 2733867 Załącznik 2733866 Załącznik 2733868 I jakie dodatki byście wybrały do tego? Jutro z mamuśką czeka nas dzionek przygotowań (mięsnych). I mam zamiar sie wybrac po butki właśnie. Ale nie mogłam sie oprzeć, żeby Was nie zapytać. Moje EKSPERTKI we wszystkim. keczoladku79 a jednak bezśmierudzkowo. Rozbawiłaś mnie tymi rozmyśleniami. Izulek spokojnej drogi. Widze też, ze wymianki przepisów...ojj przyda się coś. ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-12-21 o 23:43 |
|
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Pakuję moje skarby i nadal mam wrażenie ze czegoś nie wzięłam grr
![]() Przepis na domowy baleis mam z netu: mleko słodzone skondensowane gotuję w wodzie 3 h(trzeba dolewać wody by zawsze puszka była przykryta) mleko zagęszcone (takie do kawy)-1 pudełeczko 1-2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej rozrobione w b.małej ilości wrzątku cukier puder(ja nigdy nie dodaje bo i tak za słodkie) 0,25-0,5 l wódki (ja daję mniej więcej 0,4 l jak robię a jak kolezanka przyjezdza to 0,3 bo ona woli delikatniejsze) Ugotowaną i wystudzoną masę z mleka skondensowanego wywalam do miski , miksuję dolewając wódki. Potem dolewam mleka a na koncu dolewam kawę(już wystudzoną). przelewam do butelek, wrzucam do lodówki ...i finito ![]() Kurcze słonca moje mój dom wygląda jak pobojowisko-idę sprzątac
|
#804 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żonki
Ostatnio na nic nie mam czasu, po pracy padam na ryja, a do tego Dawid strasznie marudzi Cytat:
śliczny płaszczyk Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Kasienko kochana, autko może i jest przydatne, ale nie najważniejsze. Całe szczęście, że mężuś cały i zdrowy A za mamę trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego. Daguś widzę że Czika to też taki odkurzacz, co w momencie znajdzie wszystko czego nie powinna Ja się śmieje, że u nas nic nie zginie jak spadnie na podłogę, bo zaraz to znajdzie Shiro. A już naprawdę uważamy, żeby na podłodze nie zostawiać niczego, co może zamienić w drobny mak, szczególnie ma zakaz znoszenia patyczków do domu ![]() Płaszczyk cudny Czeko ja to podziwiam, że jeszcze wydalasz na takich obrotach. Ja bym się chyba już dawno poddała ![]() A ja się zaczynam specjalizować w umowach, ostatnio jakiś wysyp umów do tłumaczenia ![]() Buziole i miłego dzionka
|
#806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Oooo albo zrobie jutro... i bedziemy miec na poniedzialek jak Madzik z mezem na kawke do nas zajrza ![]() Cytat:
. Kotek nikt Cie tu dobijac nie bedzie co najwyzej wysciskamy Ale mnie glowa zaczela bolec az w oczodolach czuje.... |
|||
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babki
![]() jestem zagoniona i padam na ryjek wiec juz dzis wpadlam zeby zlozyc wam zyczenia swiateczne.....jutro mam jeszcze kupe roboty a w wigilie to juz od rana bede z mama robic pierogi, uszka itd......jeszcze pewnie z maruda na rekach ![]() ale Wercia jest zdrowa juz i nareszcie nie musze meczyc ja tymi kropelkami Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt!
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
U mnie nic ciekawego...tylko cienie pod oczami coraz wieksze ostatnio mala zasneła o 9 rano... Czekoladko byłaś bardzo dzielna Kasieńko trzymam kciuki za mamę!!! ![]() Izuś spokojnej drogi! ![]() Daget super płaszczyk Czeko odzieki za wskazówkę Izka kolor mój ulubiony ![]() Kotek Bedzie dobrze! Żeby poprawić Ci humor to głaszcze Cie po glówce jak na kotka przystało Sofciu, Malutka, Gosiu, Aguniu dla Was też buziaki
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zazdroszcze
|
|
#810 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam na szybko jednym okiem oglądając "l jak lof".
Cytat:
i ciągłe myślenie o tym sprawia że jestem nieszczęśliwa 2- płaszczyk przecudo!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() ale ja chyba powoli dobijam do tej statystyki właśnie! poważnie!!! 2- Cytat:
kcem Cię i już Cytat:
2- Cytat:
![]() kolor śliczny ![]() obstawiam róż, bo z szarym będzie smutniej ![]() butki z kokardką mi sie cos nie widzą, takie oblatane bardzo ![]() wg mnie najpiękniej z tą sukieneczką <w takim kolorku> wyglądałyby te butki: http://moda.allegro.pl/item858628941...8.html#gallery ewentualnie cos takiego w ciemniejszym odcieniu różu: http://moda.allegro.pl/item847272801...0.html#gallery dodatki oczywiscie rozowe <przy rozowych butkach> stawiam na długie kolczyki np z jakąś różową kulką na końcu i do tego bransoletka róziowajesli nie chcesz inwestowac w bizu to daj znac co masz w swych zbiorach i wybierzemy cos do tej sukieny Cytat:
wiem, że to najwazniejsze ze nic mu się nie stało.mama jutro na 21,30 jest umówiona do kardiologa- zobaczymy co jej powie ![]() Cytat:
"l jak lof" sie skonczyło... ide zatem moze zagrac w jakąś gierkę na odstresowanie. dziś byłam wymęczyc małą Gabrysię- córkę kolezanki później byłam na pazurkach i jestem jakaś taka zmęczona @@@ miała przyjsc wczoraj... ni ma jeszcze ![]() jutro od rana musze umyc jeszcze 2 okna, troche posprzatac i zabrac się za jakies gotowanko ![]() nie czuję magii świąt... a to psikre ![]() milego wieczora dziewczynki jutro mało pracy i miłych doznan w przygotowaniach przedswiatecznych
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

a skończyło się na tym, że jak tylko goście pojechali- my pojechaliśmy z mamą na ostry dyżur
...

. No ale moze chociaz uda nam sie odwiedzic kilka osob u ktorych dawno nie bylismy. Izulek ja chyba bede zmuszona wziasc tylko 2 pary butow bo maz mi okroil bagaz z racji tego ze nie mamy miejsca gdyz czas przyszedl aby zabrac w koncu nasz obraz z Walbrzycha. Do tego jak sie w koncu moi tesciowie zdecyduja to zabieraja sie z nami do Walbrzycha na wczesne sniadanie do moich rodzicow a potem ruszaja dalej w okolice Jeleniej Gory.
Jeszcze tylko jutro i wolne!!!!
za broszke, jeszcze sa 3 dni wiec spokojnie