![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
pilaa bardzo ladne obraczki
dziewczyny u nas jest 150pln ale to ze wzgledu na menu o to taka francja elegacja ![]() trzeci dzien chodze w butkach, fioletowe looz a rozowe tak srednio bo maja 11 cm i podbicia mnie bola po 3 godzinach i musze zdjac, pytanie do specjalistek od wysokich obcasow, zakladam ze to jest norma i musze noge przyzwyczaic - mam racje czy nie do konca ![]() z nowosci to ustaliluysmy z moja wizazystka ze najwyzszy czas na probny ![]()
#783 |
Rozeznanie
|
BEAMI moze jutro zrobie fotki to wkleje ja
![]() a grawerek ![]() ![]() claris to mamy podobnie z cena, mozliwe ze u nas tez wyjda 2 stowy, bo jak 2 lata temu rezerwowalismy sale to koles powiedzial, ze cena moze nieco wzrosnac. a gdzie masz wesele? ![]() ![]() ciesze sie z tego pakietu, ktory zawiera cena. jedzenie jest bardzo dobre. goscie sie ciesza, ze tam mamy, bo zawsze tam sie dobrze bawia i jest pyszne jedzonko. judith ja na probny makijaz ide w poniedzialek ![]() mam nadzieje, ze pochwalisz sie fotami ze swojego ![]() ![]() a co do bolacych stop po 3h w tych rozowych butkach to moze wybrobuj wkladki zelowe (polecam scholla, ale inne tez sa dobre) sa na rozne miejsca stop, w tym na podbicia rowniez - duzy wybor w rodzajach. judith to bedziecie miec smakolyki na weselu ![]()
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wkładek żelowych to ja nie polecam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
Claris to mnie pocieszylas
![]() wczoraj z tz ustalilismy ze iidziemy w fiolet, bo on nie wyobraza sobie miec rozwego krawata ![]() ![]() zlotko zdjecia wkleje napewno i jestem spokojna o wynik bo angelika http://www.gina-makeup.pl/ jest z polecenia wizazystki, ktora bedzie mnie malowac do poslubnej sesji zdjeciowej http://www.es-wizaz.pl/ a ona z kolei z polecenia od mojego fotografa kacpra ![]() ponizej wklejam zdjecie z probnego jednej z wizazanek z bydgoskiego forum, ktora tez malowala angelika, mam nadzieje ze mnie nie zanije za to ![]() ja chce mniej brokatu, chcoiaz podfobno tak tylkot o wyglada na zdjeciu podoba mi sie ten niebieski http://www.es-wizaz.pl/main.php?sect...&subsection=48 ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-07-03 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A makijaż zarówno ze zdjęcia jak i niebieski b. ładny, taki delikatny i subtelny, ale ja bym zrezygnowała z brokatu. Ponoć w ogóle perłowe cienie i wszystko co błyszczy, nieładnie wychodzi na zdjęciach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
Claris tu sie zgadzam brokatowi i perlowym cieniom mowimy nie
![]() serducho fajne, ja mysle o sercu z jakis galazek z zielonym, jeszcze nie wiem, narazie kombinuje ![]() ???dawalyscie juz na zapowiedzi??? bo na jednym watku przeczytalam ze czeka sie 3 tygodnie na podpis do ksiazeczki ze zapowiedzi byly dane tudziez na zaswiadcznie
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-07-03 o 10:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
witajcie,
claris i judith super te wasze lokale ![]() my bedziemy miec wesele w nowym targu, ale niestety strony www nie posiadam, ale jak znajde jakies zdjecia stamtad to wkleje ![]() claris ciekawe to co piszesz z tymi wkladkami... widocznie tez co stopa to inna ![]() judith racja ten niebieski makijaz super, podoba mi sie tez ten rozowo zolty ![]() ![]() super ta makijazystka maluje do ktorej idziesz. zobaczymy co moja wymysli ![]() ![]() jesli chodzi o zapowiedzi to mysmy jeszcze nie byli u ksiedza, wiec nie wiem jak to jest z tymi zapowiedziami. ale dzisiaj jest 3 lipiec i ksiadz powiedzial, ze po tym terminie bysmy przyszli do niego, wiec od dzisiaj powinnismy sie u niego pojawic, z tym ze pewnie pojdziemy tam za jakies 3 tyg. mam nadzieje, ze nie bedzie za pozno??
#789 | ||||||
Zadomowienie
|
Dziewczyny z 3 października!!! za 3 miesiące o tej porze będziemy żonami
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to 8 sierpnia trzymamy kciuki za pogodę i w ogóle za wszystko. Cytat:
Tak rozdawanie idzie pełną parą, wczoraj rozdane kolejne trzy, a dziś idziemy zaraz dać jeszcze jedno, także zostanie mi tylko jeszcze 8, ale myślę, że do końca przyszłego tygodnia się wyrobimy. Ludzie już dzwonili, że te tuby podostawali, ale jeszcze nikt nie dał potwierdzenia:/ Teściową mam no gdzieś tam ją mam ![]() ![]() Cytat:
![]() O a do kosmetyczki to ma mnie znajoma umówić, ponoć sprawdzona, pójdziemy na próbny to zobaczymy co mi wyczaruje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na zapowiedzi nie dawałam jeszcze, ale u nas to można dać kiedykolwiek, ale nie później niż chyba 3 czy 4 tygodnie przed ślubem. A my idziemy dopiero w sierpniu spisać protokół i dac na zapowiedzi, bo będzie już farorz, a teraz ma urlop.
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
ja tak do was na chwilkę tylko ![]() ![]() ![]() W pracy mam przez dwa miesiące wizytacje i mnóstwo stresu i wracam padnięta, ale staram się was chociaż czytać na bieżąco. Judith, podkradłam od Ciebie fotki makijażu bo mi się spodobały ![]() Złotko, pochwal się etolką, chętnie podpatrzę, bo bolerko które zamówilam, jest niestety do przeróbki, z tyłu sterczy, a rękawy ma jak u klauna, za szerokie i są do zwężenia. Wiec może będzie jednak etola. SSR, fajnie że już rozdajecie zaproszenia. Jestem chyba wyjątkiem, bo nie dość że zdalam się na wybór tż co do zaproszeń (widzialam je tylko na zdjęciu w innej wersji kolorystycznej), to jeszcze osoba która je robi, wyjechala na wakacje i jak będą do konca lipca to będzie cud. Dziewczyny, jeśli nie macie jeszcze biżuterii, to polecam babkę która robi biżuterię według waszego projektu (biżuteria onyx, poniżej podaje link, może się komuś przyda) Napisalam wczoraj maila ok. północy do bialej magii i do tej babki wlasnie i rano mile się zaskoczyłam, bo już ok. 8.00 mialam mail zwrotny z tego calego onyxu. Biala magia nie odpisala nawet. Ta z onyxu ma chyba anielską cierpliwość, bo wymyślalam że a to koralik mniejszy, wiekszy, kolor inny, żylka inna itp. Napisalam kilka maili, odpowiadala ekspresowo i już ok godz. 12 wpłacilam zaliczkę na dwa komplety biżuterii i ozdoby do wlosów (oczywiście też wymyslalam po swojemu). Generalnie jaki będzie efekt - to się dopiero okaże, w każdym bądz razie polecam ją jesli chodzi o kontakt i cierpliwość. Nie trzeba wydzwaniać i się przypominać. www.bizuteria.intelishop.pl Miłego wieczoru dziewczyny, a raczej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do biżuterii to dzięki za stronkę, ale oni to chyba na perełkach i kryształkach bazują. A w mojej kiecce się nic nie świeci więc pomyślałam sobie, że jak chcę błyszczeć to muszę mieć cyrkonie i tego będę szukać, ale najpierw butki, bielizna, umówić się do kosmetyczki i w końcu znaleźć fryzjera ![]() Dziś jedziemy do Kędzierzyna z zaproszeniem, ogólnie zostało nam 8 do rozdania. Myślę, że do końca przyszłego tygodnia będzie koniec ![]() ![]() ![]() Ależ ta pogoda zmienna jest, wczoraj słonko tak trzaskało, że dziś plecków i ramion nie mogę dotknąć, a dziś pochmurno:/
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
ekstra wątek! nie wiedziałam, że nas tyle jest z października a że już z 3 października. jestem w szoku.
aż zapomniałam, na samym początku wszystkie Was powitać i prosić o dopisanie do kalendarza na 3ego oczywiście. pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny po weekendzie
![]() my znowu bylismy u rodzicow, takze fajnie spedzilismy czas. zreszta TZ drukowal koperty na zaproszenia, takze tez troche pozytku z tego bylo. aha i rozdalismy pierwsze zaproszenia ![]() w sobote przyszla do nas kolezanka z winkiem posiedziec, ktora przyleciala na kilka dni z anglii, a ze nie bedziemy sie z nia juz wiedziec to skorzystalismy z jej odwiedzin i zaprosilismy ja ![]() zaproszenia dostali tez nasi rodzice, ktorzy wzruszyli sie jak je czytali, bo dla nich umiescilismy taki inny tekst, taki specjalnie dla rodzicow. noi moje rodzenstwo. wszytskim zaproszenia bardzo sie podobaly. zaproszen mamy gdzies polowe gotowa, zle obliczyla potrzebna ilosc krysztalkow (tzn. potrzebnego rozmiaru) i przyszlo za malo, a wiekszych przyszlo za duzo. mielismy przyklejac te wieksze, ale tygladaja jak klocki ![]() ![]() ![]() zdjecie etoli wklejam ponizej...robione tel i w dodatku przez moja mala siostre wiec tak sobie wyszly, ale zawsze cos ![]() lady super, ze zamowilas juz sobie bizu ![]() ![]() szkoda, ze bolerko okazalo sie takim niewypalem. moze faktycznie etola, albo je jakos przerobisz. czesc kasiuha ![]() fajnie, ze do nas dolaczylas. ja tez jestem z 3 pazdziernika ![]() jak tam przygotowania u Ciebie? P7041402.jpgP7041406.jpg p.s. dodam, ze etola nie jest biala, bo suknie mam ecru i kioor dobierany byl do jej odcienia ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-07-06 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Raczkowanie
|
zlotko855 bardzo fajna ta Twoja etola. jestem ciekawa jak komponuje się z całą suknią.
Dziękuję Dziewczyny za tak ciepłe i miłe przywitanie! Co do mojego ślubu i wesela, to no przygotowania wrą. Wesele będzie na około 60 osób, więc chyba nie za duże. Sukienkę już mam (wieczorem może się zmobilizuję i wstawię jakąś fotke, ok?), mój TŻ garnitur też ma, i ja i on chcieliśmy klasyczny, zwykły, żeby jeszcze potem się przydał. Makijażystkę i fryzjerkę już mam załatwioną, salę, wódkę i zespół oczywiście też. Nie wiem tylko jakie kwiaty i jak kolorystycznie stroić salę, bo to będziemy robić sami przy pomocy znajomych. Dlatego też nei wiem jakie zawieszki na wódke zrobić. I jakoś nie mam do tego głowy. Może wy cos poradzicie, albo podrzucicie swoje pomysły. Bo chciałam jakoś może wykorzystać kolorowe liście, które w październiku już będą... |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fotki sukienki wstaw, czekamy ![]() Jaką macie wódkę kupioną? Bo ja dopiero we wrześniu będę się zaopatrywać. A zawieszek specjalnych na wódke mieć nie będę tylko wstążeczki. Ale kolorowe liście do dekoracji jak najbardziej ![]() A gdzie masz wesele, masz jakieś albo lokal może ma swoją stronkę?
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() kasiuha witaj to czekamy na zdjęcia twojej sukieneczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Rozeznanie
|
dziewczyny
![]() ciesze sie, ze etola sie Wam podoba ![]() przepraszam, ze takie jakies duze te zdjecia wyszly. kasiuha widzilam suknie na ogolnym ![]() ![]() dzisiaj ide na probny makijaz ![]()
#800 |
Rozeznanie
|
kasiuha witay, dopisalam cie do kalendarza
![]() zlotko pieknie ci w tej etoli moj tz sie wzial i ma juz prawie komplet dokumentow ![]() ![]()
#801 |
Raczkowanie
|
no niestety dziewczyny, nie mam zdjęć sali, a strony żadnej jeszcze nie ma, bo to tacy panowie kupili drugi lokal i to w tym roku będą się odbywały pierwsze wesela. (zresztą poprzedniego lokalu też nie reklamowali w internecie, swoją drogą ciekawie dlaczego). Ale jak byłam tam na ostatki, to mieli ładnie stoły przystrojone organzą, więc myślę że się z nimi dogadam i resztę dekoracji jakoś dogram. Tylko nie mam motywacji się spotkać z właścicielem, żeby to wszystko obgadać.
Wódkę już miałam kupioną z rok temu, bo była promocja, kupiliśmy Żołądkową Gorzką De lux, czy coś takiego. Kilku znajomych miało ją na swoich weselach i chwalili, że nie jest strasznie droga ale też nie najgorsza w smaku. a co do gości to jestem na etapie roznoszenia zaproszeń i nie wiem na razie ile zrezygnuje. Do tej pory to tylko jedna para ze strony TŻ zrezygnowała. macie już wymyślone bukiety? i co robicie z włosami, tzn. chodzi mi jak już będzie odpięty welon to ładnie byłoby mieć jakiś akcent. ja mam taki problem, że mam dość strojny welon i fryzjerka mi pwoiedziała, żebym nie przesadzała z fryzurą, kwiatami we włosach, bo nie będzie to ładnie wyglądało. Kosmetyczka powiedziała, że ładnie by było jakbym miała kwiaty w kolorze ciepłego różu (to tak róż pomieszany z pomarańczą), tak chce mi usta pomalować. |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
witam
milo ze sie wam podobaja obraczki ![]() judith8 faktycznie niebieski przesliczny troche nie roztarte sa granice miedzy kolorami ale ejst bardzo ladny a co do rozowego to hmm osobiscie rozu nie lubie makijaz bylby ladny gdyby nie ten brokat, porozsypany wszedzie:p i tez tak jak inne kobietki twoerdze ze leppiej zabardzo sie nie swiecic bo zle to wyjdzie na zdieciu. SSR hehe nie nie mamy 2 wesel:p jedno wystarczy te w pazdzierniku, a po cywilnym licze ze nie bedzie nic, znaczy nie planuje imprezy zadnej tylko placek i kawa z rodzicami. ja moze byc cos zaplanowala ale wesele mamy hmm podwojnie razem z rodzicami mojego TŻ gdzysz sa po rozwodzie w sumie nie wiem na co im byl bo i tak mieszkaja i spia razem:|zaden nie chcial odpuscic chyba:\ ale mniejsza o w kazdym razie nie bedzie podwojnego wesela:p judith8 tak jak wczesniej pisalam jestem umowiona na 18 lipca na spisanie protokolu z ksiedzem wiec mysle ze po tym dniu jka jzu ksiadz sobie tam ustali to wywiesi nas w gablocie. bo 3 miechy to chyba za wczzesnie?? czy nie?? ludzie zapomna kto mial brac slub:pchyba ze kartka bedzie wusiec opk 3miesiecy. zlotko855 to ladna ladne, ale jakie masz nogi!! :P kasiuha witaj ![]() ![]() ![]() ![]() ta 3 fryzura to wstawilam bo jest ladna ![]() Edytowane przez pilaa Czas edycji: 2009-07-07 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, chyba jednak zapiszę się do listy październikowych PM
![]() Wczoraj przymierzałam suknie i od razu zakochałam się w pierwszej jaką przymierzyłam ![]() Co o niej sądzicie??: http://www.biancaneve.com.pl/Suknia-...ałkami-524.htm jestem szczupłą blondynką, więc chyba powinna być biała.
#804 | ||||
Zadomowienie
|
zlotko i jak makijaż
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy chwaliłaś się już zaproszeniami ![]() Co do bukietu to dopiero w sierpniu będę wybierać lub we wrześniu. Z włosami co robię, no na pewno je spinam w kok, bo mam długie, ale fryzjerki jeszcze nie mam ![]() Cytat:
Co do bukietu to ja też chcę albo biało-zielony albo biało-żółty. A fryzurki fajne takie dziewczęce ![]() Cytat:
![]() A kiecka no taka inna, niż wszystkie teraz. Jeśli Ci się podoba to bierz, a jak się w niej czułaś? Dziewczynki byliśmy wczoraj z zaproszeniami u dwóch księży, każdy na dzień dzisiejszy potwierdził i jedna para znajomych też ![]() ![]() A i dla dziewczyn, tóre chciały zobaczyć mojke zaproszenia, oto one) Soki za jaość zdjęć, ale robione na szybko komórką i na żywo są o wile ładniejsze ![]()
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
aneczka78 bardzo mi się podoba Twoja suknia, na pewno będziesz w niej przepięknie wyglądać i zachwycisz swojego narzeczonego.
SSR no ja do swojej sukienki będę miała bolerko, takie że rękawy mogą być długie, a mogę je wywinąć, wtedy tworzą takie trójkąciki, a rekaw jest 3/4. Pani ze sklepu proponowała mi jeszcze jakieś futerko i moja mama mówi, żeby wziąć, bo jak się okaże, że zimno będzie... ja mówię, że emocje będą mnie grzały, ale to zobaczę jak już będzie bliżej października i jaka będzie pogoda. Twoje zaproszenia są urocze. Też się nad takimiz astanwiałam, ale w końcu z allegro zamówiłam najprostsze jakie były, także nie będę ich pokazywać, nie są brzydkie, ale nie ma się czym chwalić ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() wczoraj bylam na tym probnym makijazu. powiem Wam (raczej napisze ![]() zdjecia obiecuje, ze wkleje jak bede miec wiecej czasu. judith, pilaaa - dziekuje ![]() ![]() judith ty z papierkami masz tak jak my, czyli niezalatwione nic. z tym, ze my daleko nie mamy, by po nie pojechac (TZ ma nawet papiery w naszym kosciele, ja bylam tylko chrzczona w parafi obok) i jeszcze USC zaswiadczenia musimy zalatwic. kasiuha ja nie mam welonu ![]() ![]() bukiet najprawdopodobniej z cantedesek rozowych. pilaa super fruzurki wstawilas. kazda mi sie podoba ![]() aneczka no to oficjalnie juz witamy cie wsrod pazdziernikowych PM ![]() suknia bardzo ladna ![]() hmm a co do skoloru sukni, to ja tez jestem drobna blondynka i lepiej wygladalam w sukniach koloru ecri, ivory. w bialych nie wygladalam ladnie. a ty sprawdzalas jak wygladasz w tych kolorach? lepiej sprawdz, nie konieczne w tym modelu ktory wybralas, jesli nie maja w salonie tylko poprostu zmierz jakas suknie i biala i jakas koloru nieco ciemniejszego.
#807 |
Raczkowanie
|
SSR, będę jeszcze inne suknie przymierzać, ale w tej się czuję jak księżniczka i właśnie tego chciałam. ma bardzo fajną taftę, koronki i kryształki i mimo że jest 'bogata' to wydaje mi się że nie jest przesadzona. a dlaczego piszesz że inna niż teraz są??
salę mamy tu: http://www.podszyszkami.pl/index.php?go=hotel a zaproszenia macie b.fajne ![]()
#808 |
Rozeznanie
|
SSR
![]() ![]() nie widzialam, ze napisalas wiadomosc, przepraszam ![]() a zaproszenia superowe ![]() ![]() ![]() twoja suknia idealnie pasuje moim zdaniem do tych zaproszen ![]() ![]()
#809 |
Raczkowanie
|
zlotko855 masz rację z tymi kolorami sukien. też jestem blondynką (może nie drobnej budowy ciała
![]() Aneczka78 a będziecie spać też w tym Hotelu pod szyszkami, bardzo mi się podoba! ![]() Edytowane przez kasiuha Czas edycji: 2009-07-07 o 11:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.