|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
Wczoraj
śniadanie - 4 cukierki ![]() ![]() II śniadanie- 2 kanapki z chlebkiem razowym sałatą i ogórkiem obiad - makaron z sosem pomidorowym z pieczarkami mandarynka kolacja - jogurt + jabłko ![]()
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
Gusia Jadłospis jest w porządku, poza tym śniadaniem
![]() ![]() Dla porównania mój planowany jadłospis: Muesli(5łyzeczek+jag nat 5 łyżeczek+odrobina miodu) 2 jajka gotowane+korniszon Pierś z kurczaka+surówka jabłko serek wiejski
Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły ![]() mam dość Edytowane przez kasia_05 Czas edycji: 2010-01-18 o 12:05 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
Gusia jak dla mnie też za dużo węgli masz. Makarony na początku sobie odpuść na diecie, później na utrzymaniu i równoczesnym niełączeniu sobie będziesz mogła na nie pozwalać
![]() ![]() Proponowałabym też przełożyć owoce na rano, a nie wieczorem. Wieczorkiem najlepiej jest biało z warzywami zjeść. Ja dziś tak pół na pół dietetycznie, właśnie walczę ze sobą, żeby czegoś nie zjeść ![]() ![]() A gdzie reszta ekipy??? Ps. Coś na polepszenie humoru ![]() http://www.youtube.com/watch?v=g95sF0DcHA4
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2010-01-18 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Cześć piękne.
Ja nie mogę jeszcze wrócić do wagi z sylwestra ![]() ![]() ![]() Absta piosenka z bardzo ciężkim repertuarem ![]() Gusia kompletnie za mało białka,od tych węgli nie schudniesz . Do jutra ![]()
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
ostatnio mam urwanie głowy
![]() ![]()
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
Celinko podziwiam za a6w, ja kiedyś do 5go dnia dociągnęłam i koniec
![]() ![]() No a co do młodego, to dużo wytrwałości Tobie życzę, no i mam nadzieję, że szybko mu się na dobry tor poprzestawia... HeeOoO ja takie dni mam codziennie ![]() Dziewczyny, tak w ogóle dziś sobie przypomniałam, jak to jest co roku, że od Sylwestra jakoś nagle tak szybko czas zlatuje i nagle robi się wiosna, gdzie już trzeba się z tych kurtek rozebrać, a że wiosny u nas ostatnio gorące, to nie mamy dużo czasu babeczki... Mam na wiosnę przyszykowaną kurteczkę i dżinsy jasne, w które mam zamiar się wbić i na dodatek dobrze w nich wyglądać, a myślę że spokojnie z 5 kilo musi mi spaść. Także kochaniutkie dość wymówek, trzeba się za siebie wziąć, bo niedługo lato nas zastanie i będzie lipa... I tym optymistycznym akcentem kończę i miłego dnia życzę ![]()
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Moja waga szaleje, ale za 2dni @, więc same wiecie jak to jest. Czuję się ostatnio fatalnie, jestem baaardzo zmęczona, czyżby przesilenie wiosenne mnie w środku zimy dopadło. Kupiłam sobie step i ćwiczę na nim, naprawdę! mam już mini siłownię w domu, czyli: step, stepper, piłkę do ćwiczeń, twister, motylka, hantle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
A ja się zawzięłam! Zdałam sobie sprawę, żę mam wesele brata 1 maja
![]() Dziś: 1. sałatka z tuńczyka, jajka, korniszona i groszku 2. serek wiejski 3. jogurt naturalny z bakaliami 4. jakieś mięsko z warzywami na parze 5. może sałatka ze śniadania ![]() Eh... nie ma co! Myślicie, że w ciągu 3 miesięcy zdołam schudnąć 4-5 kg? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj się poprawiam mięso ze skrzydełka indyczego polane jogurtem naturalnym z sałatką (sałata lodowa, ogórek, pomidor, ser feta) same białka ![]() Ale na śniadanie 4 delicje i banan, ta małpa mnie zabije ![]()
![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
A ciiiisza tu?
Co tam u Was laseczki? Ja dziś wzorowo, teraz jeszcze wodę dopijam... Jutro chyba w końcu na kontrol do gina pójdę. No i ło, co ja tu będę prawie sama do siebie... Odzywać się!! ![]()
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
poszło zadziwiająco dobrze
![]() ![]() ![]() przyszła mi ochota na owsiankę a tu nie ma ![]() ![]()
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
hejka!
u mnie dzisiaj tak sobie... rano serk wiejski z kromka razowego...ups obiad na uczelni kanapka z 2 kromek azowego i kotlet mielony z ryze i kasza i miesem...ups kolcja serek wieski i pomidor ![]() jablko koniec chociaz troche mi sie chce jsc ale za pozno trza si uczyc...glupia sesja!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
Hej piękne
![]() Absta ja dopiero jestem 5 dzień na a6w i faktycznie plecy wysiadają,ale może też wzmocnią się mięśnie kręgosłupa. xxxxx25 powalająca ilość przyrządów do ćwiczeń ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#794 |
Rozeznanie
|
Celinko ale ja ćwiczę codziennie w tym roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Rozeznanie
|
Witajcie! Ja wczoraj po raz pierwszy od piątku nie objadłam się jak świnka
![]() ![]() ![]() Dziś niełącząco (mam nadzieję): 1. kanapka z chleba razowego i ogórka korniszona 2. 2 pomarańcze 3. jogurt naturalny z orzechami i pestkami słonecznika 4. pierś z indyka na parze z warzywami z mrożonki (brukselka, marchewka, kalafior, brokuł) i chyba dzisiaj uda mi się tyle zjeść. Mam nadzieję, że wytrzymam (ostatnio po tych dniach rozpusty ciągle chce mi się słodkiego) aha... nie wiecie może ile kal ma galaretka? bardzo lubię, a gdyby miała niewiele to możnaby było zjeść ją w ramach małego grzeszku (lepsze to niż ciastka). Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() A mi się woda zatrzymała i czuję się jak balonik, chyba @ niedługo będzie, ale od wczoraj grzecznie diety się trzymam, więc jestem spokojna ![]() Za to mała mi się rozchorowała i zasmarkana chodzi, nocka była ciężka, więc moje wory pod oczami są już podwójne hehe, no ale trudno. No i nie mogę legitymacji ubezpieczeniowej znaleźć, więc nie wiem, czy do gina pójdę dziś... Miłego dnia babeczki ![]()
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
xxxxx25 to dobrze,że ruszyłaś
![]() ![]() Absta no szkoda małej z tym katarem,dzieci są zawsze takie biedne jak im z nosa leci i w nocy sie męczą. Ja mam jakiś chusteczkowy dzień ![]()
![]() |
#798 |
Zadomowienie
|
Celinko
![]() Mi też żal małej, tym bardziej, że ja zdrowa, a wiadomo, że wolałabym za nią odchorować... Dalej czuję się jak baniak, ale piję dużo wody, mam nadzieję, że się przeczyszczę trochę. Ale i plecy bolą, to może @ wcześniej będzie? Sama już nie wiem, a legitymacji nie znalazłam. Może pojadę tam gdzie mieszkałam? Tak nigdy nie sprawdzali mi legitymacji, to szybciej niż wyrobić, jak dla mnie w firmie w której pracuję... No i ło... Ja dalej niby się szkolę, ale dalej umowy nie mamy i nie wiem, poczekam chyba do końca stycznia i tyle...
![]() |
#799 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ja na razie zawieszam dietę do końca tygodnia bo w weekend mam wesele, więc i tak się nażrę jak świnka, więc po co się teraz katować ![]() ![]() Absta ucałuj małą ode mnie ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Hej KObitki
Celinko nie smutkaj sie!!! Absta- szybkiego wyzrowienia malej. A jak tam twoj amant??? U mnie bezdietkowo. Nie mam natchnienia jak narazie. Nerwowo jest wiec i jedzeniowo. Zamierzam zapisac sie na silownie znowu. Musze troche miesnie wyrobic bo tragedia. Planowalam jechac na weekendowy wyjazd do cieplej czesci kraju w lutym ale wtedy to tylko w dresie albo kombinezonie plywackim zeby nikt nie zobaczyl mojej trgicznej figury.(na szczescie i nieszczescie nie pojade) I ten Cellulitis. Odkad zaczelam pic kawe - 1dziennie tylko i to slaba - coraz wiekszy mi sie robi. Masakra!!!! Znacie jakies nieskomplikowane sposoby na pozbycue sie???? No to tyle ode mnie...
![]() |
#801 |
Rozeznanie
|
Leticia jakbym miała taki sposób, to chyba bym opatentowała
![]() ![]()
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
Ja jak przewidywałam miałam dzień pełen wrażeń. Dieta bez zakłóceń
![]() ![]() Wszyscy chorują wokół i mnie też coś łąpało ale nie mam czasu na chorobę więc się to "coś" wystraszyło i zwiało ![]()
![]() |
#804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Gusia moze nie ze powoduje ale napewno pomaga w tworzeniu. Czytalam troche na roznych stronach o metodach pozbycia sie i moze juz to wiecie ale radza ze bardzo dobre na cellulitis sa przysiady (8-12 powtorzen na serie) no i plus jakis kremik czy cos. Zaryzykuje i pocwicze.
![]()
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
Dobry dobry
![]() Oj jak kawa przyczynia się do celulitu, to ja się go nigdy pewnie nie pozbędę ![]() Kasiu dzięki za buziaka ![]() ![]() ![]() ![]() Leticia na celulit to właśnie najlepsze ćwiczenia i wmasowywanie kremów... Innych sposobów raczej nie ma. A co taka nerwówka u Ciebie? Co do mojego amanta, to chyba nie pisałam, że mnie strasznie zdenerwował, bo potraktował mnie, jak już swoją własność w pewnym momencie. Chyba myślał, że polecę na kasę i się dostosuję, a tu niestety ![]() xxxxx25 dzięki za pocieszenie ![]() HeeOoO z tym nie jedzeniem po 18 to niby obalone, ale tak szczerze mówiąc na mnie to najlepiej działa. Rano nie czuję się przejedzona i jest ok. Miłego dnia kobietki!!
![]() |
#807 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Jak Wam mija dzień? Mi jak już pisałam niedietkowo, ale chociaż poćwiczyć zamierzam, żeby się tragedia nie zrobiła ![]() Absta Ja też na ostatnim weselu byłam wieki temu, dlatego tak cieszę się na to ![]() Leticia nie lubię przysiadów ![]() ![]() HeeOoO kupiłaś sukienkę na studniówkę? Miłego dnia ![]()
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
Sukienkę to ja już z miesiąc temu przynajmniej kupiłam
![]() ![]() ![]() U mnie zdrowo aczkolwiek jak na taką godzinę to za dużo już zjadłam. Dziś dzień babci więc spodziewam się że zjem jeszcze więcej ![]()
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
To może wkleisz jakąś fotkę swojej kreacji
![]() ![]() No tak jak babcia prosi, trzeba się "poświęcić" ![]()
Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły ![]() mam dość Edytowane przez kasia_05 Czas edycji: 2010-01-21 o 14:10 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
Wkleję na pewno ale jak już będę uczesana, pomalowana i cała gotowa bo wtedy będzie lepszy efekt
![]() ![]() ![]() Już bez babcinych ciast jest za dużo niestety bo zjadłam dzisiaj na sucho prawię całe musli ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.