|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Ania jak mi cos przyjdzie do głowy to ci zapodam
![]() Lece kleic pierogi. Moje Panny ze mną w kuchni siedzą i chyba to lubią, bo nie płaczą ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-12-08 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Ursull, nie robiłam testu, poczekam jeszcze parę dni
![]() Poiglot, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
ale sie cisze ze miałas super weekend i jestes szczesliwa
![]() Oby jak najwiecej takich dni ![]() Fajne kupiliswcie ksiazeczki... dzieciaczki bardzo czesto ineteresuja sie dinozaurami. Czyli akcja "chce przytyc" trwa! Wiem ze jestem ciekawska... ![]() ![]() To prawda ze odpoczywajac od wizazu mamy jednoczesnie wiecej czasu dla rodziny, ale to nie latwe ![]() Zawsze Cie podziwialam jak pisalas ze np jutro Tz ma wolne wiec Cie tu nie bedzie ![]()
#784 |
Zadomowienie
|
czesc poiglot. To dla mnie całus? a za co?
czesc boszenka ![]() cze iwciag ![]() lece... ale bede was podglądać, miedzy pierogami.
#785 |
Wtajemniczenie
|
witam ponownie
jesteśmy już dziś prawie po pracy ![]() ![]() Mell ja już nie wiem o co chodzi temu mojemu nicponiowi, w sumie od początku tak jest, że tata do niego w nocy wstaje, ja wstaje kiedy go nie ma ewentualnie kiedy jest bardzo zmęczony po pracy. Fajnie, że Twój dał Ci odpocząć Nyla gratulujemy ząbków Anulka ja mam podobne zdanie, zresztą ja małemu zabawek raczej nie kupuję, chociaż czasem coś tam mu zafunduje, jak MI się bardzo spodoba ![]() Ale jeśli ktoś ma na tyle kasy i życzenie by kupować coś swojemu szkrabowi często jego sprawa ![]() Gosik to jeszcze raz 3mam kciuki by przyszła. U nas też tłumacze sobie te nocne rozróby ząbkami. Ania nie chwal się, bo mnie przykro, że ja nic nie dostałam ![]() Ursull ja też się napracowałam, co nie znaczy, że nie chce już pracować Właśnie przed chwilą wysłałam 2CV ![]() A choinkę będziemy mieć żywą pięknie pachnącą Świętami ![]() cze Poiglot prezent świetny i dobrze, że z tżcikiem wam się układa Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-07 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja pewnie nie... ![]() ![]()
![]() |
#787 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Rzadko ostatnio tutaj bywam niestety, nad czym ubolewam, bo brakuje mi wizażowania, ale wiecie... dziecko, dom, nauka, jeszcze teraz zajęłam się handelkiem na allegro...troszkę ciężko mi to wszystko ogarnąć... ![]() ![]() ![]() Buziaczki dla naszych kochanych solenizantów ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że do nas zajrzałaś ![]() Przykro mi, że z TŻem jednak nie wyszło, ale wiesz jak jest, lepiej się rozstać niż potem całe życie z kimś się męczyć. Dobrze, że możesz liczyć na swoją rodzinkę. Będzie dobrze kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do zabawek to jestem tego samego zdania... my małej kupiliśmy na mikołajki wyjątkowo dwie zabawki, bo prócz maty edukacyjnej nic tutaj nie ma. Przeraża mnie tylko fakt, że w PL i jedni i drudzy dziadkowie szaleją z prezentami dla Blanki, do tego dochodzą jeszcze chrzestni... boję się, że mi dziecko rozpuszczą...Dlatego na przyszły rok trzeba coś wymyślić... nie wiem, niech jedni np. kupują na gwiazdkę, drudzy na mikołajki... Cytat:
![]() A co do spania w dzień... moje dziecko niestety nie chce do łóżeczka... Śpi jedynie na naszym łóżku. Dopiero wieczorem grzecznie zasypia na swoim miejscu i z tym nie ma żadnych problemów ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
![]() a wlasnie ja robilam ostatnio test ciazowy negatywny ![]() Pomimo zabezpieczen i tak sobie wkrecam.. zrobilam test a nadal sobie wkrecam.. ![]() ![]() ![]() Ja to juz nawet ruchy czulam i widzialam zaokraglony brzuch ![]() zabardzo sie boje ciazy, stad te odczucia ![]() Mell kupilam sobie fajna bielizne, spodnie i kosmetyki ![]() ![]() te zwierzeta sa takie ruchome.. i wszystkie fajnie posklejane.. ![]() ![]() no swietna sa ![]() anulka a tak bez okazyjnie, daj buziaka i jeszcze zle ![]()
#789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli nie... to brawa dla niego ![]()
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Piglot cześć morusiu nasza kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie,że się przenosicie ![]() Anulka dzięki za pomoc przy pierogach ![]() Ania4891 a ja mam laptopa specjalnie do wizażu ![]() Konkurencji nie musisz się obawiać,bo: pierwsze primo: nie mam czasu,bo za dużo na wizazu siedzę,drugie primo: nie umiem robic takich rzeczy ![]() A wiecie,że Anulka,Caro i Eve opijają urodzinki Olusia i Anulki setny post na złych-matkach? Proponuję je teraz tu na raz,dwa,trzy ... ![]() ![]() ![]() Zdrada i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
cos wam powiem... byłam dzisiaj na diecie...przez godzine, bo przypomniałam sobie o kulkach Caro
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- ursull nie wiedziałam ze piją, ja tam rano zajrzałam i rzuciłam hasło ze mam stówe i przyszłam sie ogrzac, bo tu cieplej ![]() boszenka to scal rodzinke, niech sie zrzucają na prezent jeden wiekszy i konkretny a nie duzo róznych. przynajmiej dziecko wtedy wie z czego sie cieszyc, bo jak za duzo na raz dostanie to głupieje. poiglot ![]()
#792 |
Wtajemniczenie
|
Boszenko mój tż też uważa, że praca w domu przed kompem była by dla mnie idealna(ciekawe dlaczego
![]() Anulka widać po uśmiechniętych buźkach(ślicznych buźkach)że lubią i to nawet bardzo. Słodkie są Mell marudzi czasem i buntuje się, ale na szczęście rozumie, że ja też muszę być jako tako wyspana i wypoczęta by znowu od rana opiekować się małym Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-07 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boszenka kogo masz a avatarze? to ty? ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- iwciag ![]()
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Anulka boskie te twoje cwaniary
![]() ![]() ![]() ![]() Gossik dożyjesz ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag ja też chcę wrocić do pracy ![]() ![]() Boszenka cześć kochana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
ursuul odezwalam sie w sama pore jak widze
![]() ![]() ![]() ![]() napisalam co mi kupil tz ![]() jezeli ten rekin przerazajacy jest na tym zdjeciu wyobraz sobie dinozauryyyyy hehe ![]() a wietrzyc to ciezko tak non stop;/;/ fryzurka juz zrobiona ![]() ![]() sami bedziemy mieszkac ![]() ![]() ![]() anulka oj tam chrzanic diete na swieta ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() a Bozenka jest rownie pieeekna: ![]() ![]()
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
nie mozesz
![]()
#797 |
Wtajemniczenie
|
witaj Boszenka
![]() ![]() A oto moje dziecko
#798 |
Zakorzenienie
|
Anulka a nie to nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Anulka, a to na fotce tak wygląda, czy panienka M. z prawej strony ma drobniejszą buzię? Bo ja zawsze doszukuję się różnic
![]() Poiglot, hihi ja jeszcze ruchów nie czuję ale też się denerwuję...Gratuluję wyniku testu ![]() Ursull, Ty żartownisiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekamy na foto ![]() ![]()
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to i ja sie chwale Pan wygodnis sie kapie ![]() maly balagan w tle ale wczoraj troche rzeczy lezalo na tej podlodze ![]() w sumie to nadal lezy haha dlatego spadam sprzatac ![]()
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
oo wlasnie!!
Mell wiem ze mnie uwielbiasz... ![]() ![]() ![]() Gosik.. nie martw sie pewnie tez sobie wkrecasz ![]() ![]() I pewnie jeszcze nie jeden test przedemna, oszalalam.. ![]() Dobra tyle mam rzeczy do zrobienia a siedze tu i wizazuje ![]() Leceeem ![]()
#803 |
Wtajemniczenie
|
Ojj Poiglot!!!!
Twoje dziecko jest idealne a tak wieeeelkich pieknych oczek jeszcze nie widzialam i rozsiadl sie faktycznie luzacko... Mama a ty mnie myj i jeszcze trzymaj zebym sie nie zeslizgnął
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-12-07 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
awansowałam na bardzo złą matkę
![]() Mell i Poiglot ale przystojniaki wam rosną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Wtajemniczenie
|
Mell ślicznioch mały! A jakie ma portki fajne na3foto, lubię takie kraciaki u chłopów, zwłaszcza u maluszków, choć nie tylko
![]() Poiglot a Twój golasek równie uroczy, cała mamusia! znowu się tu gwarno zrobiło i super ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-07 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez nie mam. Siedze nad tym wieczorami do 3 w nocy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak wymyslisz to prosze sie zglosic, nie popuszcze ![]() Cze Poiglot ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Poiglot, te oczyska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
gosik niekotrzy mowia ze ta po lewej ma drobniejszą, ale chyba sa takie same.
ursull a zrobisz mi mikołajki z moich M&M-ków? ![]() zakleilam klawiature pierogami... ![]() ![]()
#810 |
Zakorzenienie
|
Anulka zrobięjak pozwolisz wstawić i prześlesz mi trochę pierogów
![]() Idę se,bendem potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.