|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
eve u nas usypianie wygląda tak samo
![]() ![]() Ale starsza córka spała od urodzenia ze mną i do dziś jest problem z tym...w nocy przychodzi do nas ![]()
#722 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie dalo sie jej sciagnac ? |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |||
Wtajemniczenie
|
Michaela
świetne te dowcipy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale ja Ciebie bardziej ![]() Cytat:
![]() ad. 2 po minie Milusi od razu widać, że choinka bardzo jej się podoba ![]() Ja lecę spać, tylko jeszcze wywieszę pranie. Jutro powinnam mieć wolne w pracy, ale muszę iść na 2 godzinne szkolenie BHP ![]() ![]()
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
mell nie panikuj
![]() może to przejściowe, Może Aleksio nabywa jakąś nową umiejętność, idzie ząbek np i chwilowo mu sie pomieszało coś ![]()
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Carolajna A dla Twojego Michasia teraz jest taka? Czyli dzieci lubi
![]() Trudna sprawa, a Ty biedna jeszcze wiecej obowiazkow na glowie... Cytat:
No szok tym usypianiem niektorych dzieci... Raz ze zalezy to od dziecka, ale tez od konsekwencji rodzicow... BYŁY DWA KROTKIE STEKI I SPI... ALE TO PEWNIE DLATEGO ZE BYL PADNIETY JUTRO TEZ LADUJE W SWOIM LOZKU O 20, GORA 20.30
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Eve no niestety nie dało się jej ściągnąć,z roznych przyczyn
![]() Caro ona zdecydowanie potrzebuje lekarza.To nie jest jej wina,biedna dziewczyna.A jej TŻ takim gadaniem nie pomaga ![]() ![]() jak macie ochotę,to tu jest link do filmiku,na którym Milucha opowiada podeksytowana o dzisiejszym dniu ![]() http://smyki.pl/wideo/zobacz_1049501...22mama%22.html ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Milenka jaka zaaferowana
![]() ![]() Fajnie już siedzi i gada a mój łobuz niet ![]() zleje mu jutro dupsko że leń ![]() lecę spać bo padam na pyska ![]() dobranoc dobre mamusie ![]() ![]()
#728 |
Zakorzenienie
|
Caro na Michasia też przyjdzie pora,dobranoc
![]() A tu Milusia kolędę śpiewa ![]() http://smyki.pl/wideo/zobacz_1049512_koleda.html |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | ||
Zakorzenienie
|
Nasze 5... Szkoda pieniedzy na bilety o tej porze roku, za te pieniadze mozna do Tunezji na 2 tyg pojechac
![]() ![]() Cytat:
Czyli, ze ja nic nie robie ??? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Eve mój pracusiu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olek spi w naszej sypialni, ma swoj pokoj, ale poniewaz dom jest duzy, to mam daleko do pokoju Ola z sypialni, wiec poki co Olus zostaje z nami. A my siedzimy na dole (sypialnie u gory, living na dole) - wiesz, tylko my mamy naprawde duzy dom i dlatego nie ma z tym problemu. Dasz rade, tyko nie ustepuj, poglaszcz, ale nie mow do niego i nie bierz na rece. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
A my maj - czerwiec do Polski... Moze w koncu nam sie uda ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Mell a czy to prawda, ze w Holandii taka bieda z mieszkaniami ??? Bo tutaj wchodze na str internetowa albo ide do agencji nieruchomosci albo dzwonie na nr z ogloszenia, umawiam sie na ogladanie i albo biore abo nie - wlasnie sprawdzalam, aktuanie u mnie w miescie (i okolicy) jest 109 ofert. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cos czuje,ze bardzo ja zmobilizuje do raczkowania ![]() a to teraz wiem,czemu juz ubralas ![]() i nie boisz sie jak Milus bedzie spac "daleko"od Ciebie? ja chyba nie bylabym jeszcze na to gotowa ![]() ale w sumie Milenka starsza jest o 2m-ce,wiec moze bedzie dobrze,bedzie co ma nie byc ![]() no..wlasnie teraz tak mysle,gdzie my nasza ustawimy ![]() w miejscu gdzie bylo jej miejsce jest teraz kacik zabaw Kali ![]() a mama,to fajnie ze ma kolezanke ,,bo tak samiuska.. ![]() tak przynajmniej beda razem ![]() a u nas sluchajcie! zachcialo mi sie tv ![]() co prawda mamy starego..ale od jakis 5 m-cy wogole nie wlaczamy go ![]() 1-nie ma na to czasu 2-nie mam swoich ulubionych seriali(tv ang.) 3-mielismy PL ale wczesniej ..(rok temu)razem ze wspollokatorami ale jak sie wyprowadzili to postamowilismy nie zakladac 4-my generalnie za tv nie przepadamy... uwazamy ,ze to zlodziej czasu-lepiej w jakis inny sposob go spedzic ale....... mnie sie zachcialo ![]() i bardziej do ogladania filow DVD niz tv.pl. czy ang. a wiec Tz kupil juz odtwarzacz ![]() kilka filmow a w tym tyg.zakupi piekny nowy telewizorek ![]() (bo ten poprzedni to rzech straszny ![]() i co? ciesze sie jak glupia ![]() na wieczorki sie nada..cos sie obejrzy ![]() a za jakis czas bajeczke Niunka tez sobie pooglada ![]() bo tak to Boowa i Kwala na kompiku tylko zostaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Doris ale fajnie z tym TV,a jaki? Ja też jestem generalnie przeciwna,ale czasem fajnie cosik sobie pooglądać na większym ekranie niż monitor komputera
![]() ![]() ![]() Na szczęście mieszkanie nie jest wielkie,Milusia będzie za ścianą,a drzwi pootwierane więc napewno ją usłyszę ![]() Mam nadzieję,że choinka trochę postoi zanim Milucha się do niej dorwie ![]() I ostatni filmik o tym jak Milusia mówi "mama",sorki,że tak na raty,ale się długo ładowały ![]() http://smyki.pl/wideo/zobacz_1049556...22mama%22.html |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny
Wiem ze bardzo dlugo mnie nie bylo na forum i to ale naprawde tyle sie dzieje w moim zyciu ze az sama nie nadazam za tym wszystki.Ogolnie to musialam zalozyc nowe konto bo do tamtego zapomnialam hasla jak cos to z tej strony mloda069! U mnie jak by to powiedziec od czwartku zaczelam nowy etap zycia ze faceta!Tzn rozstalam sie z moim tz juz tak na stale i na powaznie i watpie w to a co najwazniejsze nie wierze w to zeby nasza przyszlosc wspolna miala sens. W piatek przenioslam sie do mamy z Inez i mieszkamy z nia moim bratem i ojczymem!!I mam mega dola jak niewiem co!! A tak oprocz tego to za wiele sie nie zmienilo zajmuje sie moim szkrabem i chodze w weekendy na studia na ktore szczerze powiedziawszy nie chce mi sie cholernie chodzic! Nie czytalam co tam u was i to bo bardzo duzo mnie ominelo ale postaram sie was chociaz troszke nadrobic!! buziaki do uslyszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Rozeznanie
|
Eve-dokladnie ,szkoda kasy..to znaczy szkoda nie szkoda-moze i bysmy chcieli spedzic Swieta z bliskimi ale te ceny
![]() Dolozyc trezba jeszcze dojazd w ta i spowortem z lotniska,przezenty (choc my i tak co roku wysylamy im w paczce,zwlaszcza mojemu chrzesniakowi ![]() bylaby Majorka ![]() My tez wybieramy sie w czerwcu ![]() ciekawe jak to bedzie ![]() piewrszy raz w podrozy z dzieckiem..rocznym prawie ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() szkoda,ze tak wyszlo z Tz ![]() a powiedz jak Inez?pokaz jej foteczke ![]() ursull-tv ma byc tej samej firmy co odt.(Tz mowi,ze to jest wazne..ale o szczegoly mnie nie pytaj,bo wiedzialam...ale zapomnialam ![]() czyli sony,42c.Ja chcialam mniejszy ale Tz sie upiera ,ze jak kupowac to juz wiekszy i lepszy.Mnie tam wsio rawno ![]() no ,wlasnie tak od czasu do czasu zasiasc przed duzym ekranem obejrzec jakis dobry film,, ![]() ![]() fajnie bo od reki zamowil juz kilka pieknych filmikow ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-12-06 o 23:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Mloda 069 witaj,my się nie znamy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Doris tv nie jest taka zla
![]() No ![]() Ursull ceebees ![]() ![]() ![]() Mloda my sie chyba nie znamy, wiec witaj ![]() ![]() No Kochane moje panie, chyba sie zbieram do lozeczka, znowu mi sie przysni, ze z Wami gadam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja zmykam spac..
fajnie sie siedzi i sobie gada ![]() ![]() a ciekawa jestem bardzo ile ten moj klocuszek wazy ![]() do uslyszenia tzn.kliknienia ![]() ![]() dobrej nocki sobie i Wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Eve,Doris dobranoc kochane,a śnijcie o mnie w samych superlatywach
![]() Ja chwilunię jeszcze posiedzę,bo prezentów na Ebayu szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kiedys na nim godzinami siedzialam ![]() ale mozna bardzo taniutko wychaczyc wiele rzeczy. Tak jak moj Tz ,dawno dawno temu wystawial wszystko co mu sie napatoczylo w rece.. zlapal moja ksiazke "Kod Da'Vinci"i nie zalozyl min.ceny i poszla do szczesliwaca za -uwaga -1£ ![]() Myslalam,ze go udusze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Doris dobranoc
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ursul a jak Ty placisz na e-bayu ? Bo ja nie mam i nie zamierzam miec k.kredytowej - ze wzgledow bezpieczenstwa finansowego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
iwciag roboty w domu nie masz
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- STO LAT DLA 7 MIESIĘCZNEGO OLUSIA!!!!!!! ![]()
#743 |
Wtajemniczenie
|
siemacie mamuśki! Mojemu dziecku się wczoraj poprzestawiało i na spacerze tak po17zasnął, spał niekąpany do 22, później pobudka na jedzenie i kupę, ale zasnął jakoś i po24pobodka na płacz i histerie. Wył ponoad godzinę, aż się wyniosłam do pokoju obok..no i obudził mnie znowu o7.22
Coraz częściej płacze mi w nocy w zasadzie to krzyczy Eve Oluś jaki muzykaly, a jak nam jęzora pokazuje!! Mell znam ten ból kiepskich nocek, ale u nas w dzień choć trochę lepiej Gosik cierpliwa jesteś, ja już dawno zrobiła bym teściora Doris kolejna słodka mikołajka Carola nie wiem czy Ci mówiłam już, ale podziwiam Cie, zaradna z Ciebie baba Kurde to przykre jak cholera, ja sobie wmawiałam depresje poporodową, ale u mnie to było po prostu zmęczenie. Biedna ta dziewczyna, ale maleństwa jak szkoda ![]() Malutka ![]() Ursull kolejna piękna choineczka, moja stanie dopiero w sobotę, jak ją nabędziemy..ale prezenty w tym roku mikolajkowe to nam się udały! Młoda my się chyba nie znamy, więc witam ![]() przykro z powodu Tżta no troszkę czytania miałam i fajno ![]() STO LAT DLA OLUSIA ![]() Caro ja jestem taka super gosposia, że dziś już od rana mam posprzątane teraz tylko jak sobie dobrze poleżakujemy to będziemy robić zapiekankę dla kochanego tżcika mego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
Cmok na dzien dobry
![]() A ja wczoraj padałam z nudów w szkole, juz nie oglam usiedziec i urwałam się o 17 na wagary ![]() ![]() ![]() blondynkapoznan - to mój podobnie właśnie jada. Sąsiadka moja ma zamiar taki kupic, no fajny jest, ale ja wybrałam ten z chodzikiem. dentka ma kochana ![]() anulka anulka - to u mnie nie było jednak, bo brat mój był wczoraj i też nie znalazł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iwciag - oj ty łobuziaro ale słownictwem operujesz ![]() ![]() ![]() ![]() ursull - Bóg zapłac dobra kobieto ![]() ![]() Mell - hej kochana ![]() ![]() ![]() Caro - się zrobi zaraz z tym Avatarem jak będę umiala ![]() milena - i co dotarł Mikołaj z prezenciorem dla Ciebie? U mnie po 210ml. pewnie byłby paw z nadmaru ![]() Eve - oki już zakumałam co to za husiaweczka ![]() rumiankowa - nooo to kciukaski babolku i ![]() Mam dużo zaległości, więc reszta później |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Marika wagarowiczko, już Ty mi tu nie wypominaj jaka ja nie dobra! Już znowu się kochamy z tżtem odkupiłam winy
![]() a co do ulewania to u nas podobnie, od jakiegoś czasu jest o niebo lepiej, wczoraj coprawda ulał, ale z mojej winy Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-07 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
BAN stały
|
elo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
![]() ja ![]() ![]() ale ja nie potrafie odmówić nikomu ![]() i czesto przez to zaniedbam siebie, dom, dzieci i dostaje za to kopa;/ A zaradna ![]() ![]() Marika czytaj dalej...się dowiesz ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-12-07 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to miałaś okazję się wszystkiego nauczyć, za mnie wszystko robiła mama, ja dopiero jak przyprowadziłam się do Wawy zaczęłam uczyć się gotować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
iwciag ja chyba z natury jestem taka dziwna
![]() non stop gdzieś z kimś jeżdzę, komuś coś piekę, gotuje, pomagam...ludzie się przyzwyczaili że ja zawsze zrobie i że nie odmówie. A czasem nie mam zwyczajnie czasu i ochoty, zapieram się że to ostatni raz ![]() Przed kolejnym ![]() I dziś np jadę 10 km obciąć Oliwce paznokcie ![]() Bo ojciec się boi a matka ma w ![]() Ja już płakałam przez nią nie raz bo nie potrafie jej przemówić do rozsądku ![]() Są różni ludzie i ja czasem lenia mam ![]() ![]()
#750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A i zapomniałam, że za dziecka jeszcze zbierałam w wakacje jabłka na sprzedaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.