Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 11:48   #781
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

skoro tak mowicie.. tylko ze ja nie mam skonczonych nawet17... a on 27;/

z dietka sprobuje ruszyc troszke bardziej. najem sie jogurtow:P
Kradziejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:53   #782
Milenkar20
Raczkowanie

A ja dziś lepiej z nastawieniem.
Na śniadanko ; Dwie kromki razowca z serkiem i wedliną i kawusia
A za raz zjem sobie drugie śniadanko Serek waniliowy .
Ach dziewczyny mam pytanko jaki krój bluzki optycznie pomniejsza sylwetke bo jade jutro coś sobie kupić . Bo wreszcie pierwszy raz od 2 lat wychodzę do (pabu z didzejem ).ze znajomymi A tak dawno nie byłam nigdzie że nie wiem jak się dziewczyny ubierają na takie imprezy
Milenkar20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:59   #783
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kradziejka Pokaż wiadomość
ojej z ta miloscia to nie wyjdzie bo ta walentynka jest 10lat starsza... ale wyglada uroczo ^^
Dziewczyno ty się wiekiem nie przejmuj, bo on jest mało istotny, ja się kiedyś z 11lat starszym ode mnie spotykałam, a mój Tż ma 7 lat więcej niż ja.
A miłość nie od razu przychodzi, więc może daj mu szansę

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Milenkar20 Pokaż wiadomość
A ja dziś lepiej z nastawieniem.
Na śniadanko ; Dwie kromki razowca z serkiem i wedliną i kawusia
A za raz zjem sobie drugie śniadanko Serek waniliowy .
Ach dziewczyny mam pytanko jaki krój bluzki optycznie pomniejsza sylwetke bo jade jutro coś sobie kupić . Bo wreszcie pierwszy raz od 2 lat wychodzę do (pabu z didzejem ).ze znajomymi A tak dawno nie byłam nigdzie że nie wiem jak się dziewczyny ubierają na takie imprezy
Na pewno w wcięcie w serek i podwyższony stan, coś krojem podobne do tej bluzki
http://moda.allegro.pl/item915913596...edaz_7013.html

Edytowane przez mysiunia85g
Czas edycji: 2010-02-10 o 12:02
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:14   #784
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

eh nie ma co robic to ja sobie pocwicze troche....

macie racje a co mi tam;] tylko prawie 11lat..
Stary 2010-02-10, 12:54   #785
Milenkar20
Raczkowanie

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Na pewno w wcięcie w serek i podwyższony stan, coś krojem podobne do tej bluzki
http://moda.allegro.pl/item915913596...edaz_7013.html[/QUOTE]

Nie no śliczna ta bluzeczka Strasznie mi się podoba chyba kupię takom

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
eh nie ma co robic to ja sobie pocwicze troche....

macie racje a co mi tam;] tylko prawie 11lat..
No na reszcie mówisz sensownieklask i:
Stary 2010-02-10, 13:01   #786
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

Teraz wam dowale...

po pierwsze wygladam okropnie
po drugie nie mam w co sie ubrac
po trzecie jeszcze choruje
po czwarte jest zimno i sie przeziebie;p
po piate nie mam zadnego planu na niedziele kino spacer co?!
po szoste w walentynki w kinie bedzie multum osob i pewnie znajomych.. wymowka?
po siodme rodzicielka bedzie miala swoje ale (oczywiscie nie powiem ze ide z nim! tylko z jakims kolega albo klasa...)
po osme...to mnie przytlacza;//

poza tym to jestem glodna i nie ma nic dobrego do jedzenia
Stary 2010-02-10, 14:03   #787
amedaheda
Raczkowanie

oj Dziewczynki,ale sie rozpisalyscie!az nie wiem jak to nadrobic
bijcie mnie!zrobilam sobie dzis tlusta srode!!no skoro juztro tlusty czwartek,to ja juz dzis mam tyle,ze srode..
robilam dzis pierwszy torcik i najadlam sie przy tym winogron i ananasow(w sumie nie az tak duzo,ale ile one maja cukru!!),no i kilka razy oblizalam paluchy po bitej smietanie(ale moze ze dwa..),aaaaaa gdyby tego bylo malo zjadlam na sniadanie jogurt smietankowo-czekoladowy obudzilam sie strasznie glodna tak glodna,ze az mi sie wymiotowac chcialo i od razu pobieglam do lodowy i zapchalam sie nim..
pepea Twoj torcik mialam robic jutro(ha,bedzie mial dwa),ale chyba zrobie juz dzis,bo jak ma znowu paluchy oblizywac to woel dzis,a nie jutro ZNOWU.no i tak sie zapchalam tymi owocami,ze chyba zjem tylko kolacje juz dzis,a z mojej diety ducana wyszla DUPA,jedna wielka czarna dupa;\
ale cwiczyc dzis bede!
Milenkar20 najczesciej nosze bluzki wlasnie z wcieciem w dekolcie w serek,kroj podobny do tego ktory wyslalamysiunia85g-cudna bluzeczka! a no i prawie wszystko mam czarne,raz,ze mysle ze najlepiej mi w tym kolorze,dwa-wyszczupla.Ja to ogolnie staram sie nosic luzne bluzki lub koszule,a do tego proste spodnie,zadne rurki,takie zwykle z prosta nogawka.aaa udalo mi sie kupic kiedys dwie fajne bluzki(jedna czerwona,jedna sliwkowa),ktore maja po bokach po takim czarnym pasie,w sumie jak je nakladam to wydaje mi sie ze troche wyszczuplaja wlasnie przez te "boczne"pasy.A moze cos odcinanego pod biustem?
i niech mi zadna nie pisze(z tych samotnych),ze bedzie sama do konca zycia!wiecie jak ja sie z Moim poznalam?UWAGA:na NK!!jak zaczelismy pisac okazalo sie,ze jestesmy z tego samego miasta,ba nawet z tej samej dzielnicy,ze mamy mase wspolnych znajomych,wiec jakby nie chcial sie ze mna umowic i popytal to wszyscy by powiedzieli,ze wygladam tak czy siak,ze jestem taka czy taka,nie wiem moze sie pytal,moze nie..poza tym na zdjeciach bylo widac jak wygladam.On byl wtedy w Anglii,pisalismy chyba ze3 miesiace,jak wrocil zaproponowal spotkanie.i tak juz zostalismy razem.A na pierwszej randce bylismy na spacerze w parku,a na drugiej w kinie najwazniejsze jaka sie jest osoba,jak sie postrzega innych ludzi,ja absolutnie nie oceniam kogos po wygladzie,ani po pierwszej wypowiedzi,bo kilka razy sie pomyslilam w ocenie(krzywdzac kogos)i od innych oczekuje tego samego jesli chodzi o wiek to teraz tez to sie zaciera,no i wiele osob jest bardziej tolerancyjnych czy chodzi o np.starsza kobiete i mlodego mezczyzne,czy o mloda dziewczyne i faceta po 30stce.Mam kolezanke,ktora ma 20lat,jej maz ma36,sa razem od 4 lat i maja juz dwojke cudownych szkrabow
ojej nie wiem co jeszcze pisac,moze to ze musze sie w koncu ogarnac,bo pichcenie pochlonelo mnie od rana,zatem ide umyc wlosy,moze sie umaluje,buziaki

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

i zwazylam sie dzis,akurat bylam u kolezanki i jej waga jest dokladniejsza od mojej i..1kg mniej ale po dzisiejszym dniu pewnie wroci
amedaheda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:09   #788
Anaitis
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki!
Przepraszam,ze tak długo nie pisałam. Na bieżąco jednak śledzę wasze poczynania i podziwiam jak najbardziej
Mnie dzisiaj dorwał straszliwy kryzys
Przez ostatni tydzień udało mi sie zrzucić 1 kg.
Ale mimo to waga się waha.. A ja czuję się strasznie wielka i nieprzyjemnie wyglądajaca.
Właśnie grzeję sobie obiad , ryż z warzywami, mam nadzieję,że wytrwam i,że w końcu osiągnę wymarzoną wagę
Nie mogę wręcz patrzeć na swoje zdjecia ...
Anaitis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 16:07   #789
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

Zrobiłam faworki na jutro;d Kilka zjadłam.... ale bez cukru pudru;d

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

No i oczywiscie odsaczone jak sie dalo z tluszczu!
Stary 2010-02-10, 16:40   #790
majcia00
Rozeznanie

Ja postanowiłam nic nie robić na tłusty czwartek żeby nie kusiło co prawda moja mama dzwoniła że robi pączki ale mieszka 200km od nas więc odległość bezpieczna
majcia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 17:04   #791
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amedaheda Pokaż wiadomość
bijcie mnie!zrobilam sobie dzis tlusta srode!!no skoro juztro tlusty czwartek,to ja juz dzis mam tyle,ze srode..
robilam dzis pierwszy torcik i najadlam sie przy tym winogron i ananasow(w sumie nie az tak duzo,ale ile one maja cukru!!),no i kilka razy oblizalam paluchy po bitej smietanie(ale moze ze dwa..),aaaaaa gdyby tego bylo malo zjadlam na sniadanie jogurt smietankowo-czekoladowy obudzilam sie strasznie glodna tak glodna,ze az mi sie wymiotowac chcialo i od razu pobieglam do lodowy i zapchalam sie nim..
pepea Twoj torcik mialam robic jutro(ha,bedzie mial dwa),ale chyba zrobie juz dzis,bo jak ma znowu paluchy oblizywac to woel dzis,a nie jutro ZNOWU.no i tak sie zapchalam tymi owocami,ze chyba zjem tylko kolacje juz dzis,a z mojej diety ducana wyszla DUPA,jedna wielka czarna dupa;\
ale cwiczyc dzis bede!

i zwazylam sie dzis,akurat bylam u kolezanki i jej waga jest dokladniejsza od mojej i..1kg mniej ale po dzisiejszym dniu pewnie wroci
Gratuluję 1 kg mniej ale za tą tłustą środę a masz

Cytat:
Napisane przez majcia00 Pokaż wiadomość
Ja postanowiłam nic nie robić na tłusty czwartek żeby nie kusiło co prawda moja mama dzwoniła że robi pączki ale mieszka 200km od nas więc odległość bezpieczna
Ja co roku robiłam pączki serowe, ale w tym roku się zbuntowałam i nic nie będę robić, jak chcą żeby im dupki rosły, to niech sobie sami robią te pączki

Cytat:
Napisane przez Anaitis Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki!
Przepraszam,ze tak długo nie pisałam. Na bieżąco jednak śledzę wasze poczynania i podziwiam jak najbardziej
Ale mimo to waga się waha.. A ja czuję się strasznie wielka i nieprzyjemnie wyglądajaca.
Właśnie grzeję sobie obiad , ryż z warzywami, mam nadzieję,że wytrwam i,że w końcu osiągnę wymarzoną wagę
Kilo mniej, a ty się przejmujesz, to powód do zadowolenia, gratuluję
Powiedz mi tylko, a te zdjęcia są z jakiego okresu? przecież juz dużo schudłaś i na pewno dobrze wyglądasz
To wrzucaj, te zdjęcia, a my ocenimy czy aż tak strasznie wyglądasz

Cytat:
Teraz wam dowale...

po siodme rodzicielka bedzie miala swoje ale (oczywiscie nie powiem ze ide z nim! tylko z jakims kolega albo klasa...)

Ej no Kradziejka, a co to ma być?
Matce niem musisz się spowiadać z kim idziesz, uwierz mi każda baba wiecznie gada, że nie ma się w co ubrać, nawet jakby miała 3 szafy ubrań
A co znajomi mają do wyjścia do kina, to zdecydowanie wymówka z twojej strony!
Fakt jest zimno, ale jak się ubierzesz na cebulkę, to się nie przeziębisz
I kto powiedział, że wyglądasz okropnie? jeśli ty sama, to sorry ale jesteś za mało obiektywna, na takie poglądy, więc głowa do góry i nie łam się, tylko się przełam

Moje menu na dziś:
-kawa
-1,5 kromki razowca+ serek bieluch
-ryż na gęsto z warzywami i mięsem mielonym
-banan
-a na kolację będzie kromka razowca z tuńczykiem

Ćwiczenia:
-I program ja chcę mieć takie ramiona
-60 minut orbitrek
Do zrobienia zostały mi tylko brzuszki, przysiady i wypady, ale to trochę później, bo jak na razie to ktoś mi w ćwiczeniach przeszkodził, a bardzo tego nie lubię

21:05
Doszło:
3x15 przysiady z hantlami 3kg
3x15 przysiady sumo z hantlami 3kg
2x15 nożyce
3x15 wymachy nogą w klęku
I to by było na tyle, brzuszków nie będzie już dziś, bo tym razem telefon od Tż przeszkodził

Edytowane przez mysiunia85g
Czas edycji: 2010-02-10 o 20:06
Stary 2010-02-10, 18:02   #792
pysia1711
Wtajemniczenie

ufff myślałam,że znów mnie czeka godzina czytania waszych wypocin ale na szczęście tak dużo nie było amedaheda : pala: co to ma znaczyć z tłustą środą, a ty kradziejka też nadstawiaj tyłek za to pisanie : pala: ja już z wami zrobię porzadek

w krocie bo lece na dol na serial koniec pracy po 15 i potem zakupy z mama. jutro na 8 znów do pracy i nie myslec mi jutro o paczkasz zapomnijcie o pierwszym wyrazie(tlusty) czwartek,ma to byc normalny dzien i bez wylamow mi tutaj

pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 19:06   #793
Camila1983
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki!
Miałam sie dzis nie wpisywac, bo nagrzeszyłam, ale nie chciałam żebyscie pomyślały ze Was zostawiłam

Odezwał się we mnie łasuch
Na śniadanie w pracy zjadłam 4 ciastka pieguski i wypiłam latte z chudym mlekiem
Na II śniadanie była kromka razowca , serek wiejski i gorący kubek ogórkowy
Potem jeszcze jedna latte
Obiad: zupa pomidorowa z ryżem i marchewkami
Podwieczorek:trochę sałatki z makaronem
kolacja: pałka z kurczaka wędzonego

aaaa, w międzyczasie był jeszcze pasek czekolady
Cieszy mnie jedynie to, że nie jadłam żadnego pieczywa ani zadnego tłuściocha a czekolady zjadłam mały kawałek, chociaż jestem w stanie zjeśc całą tabliczkę.

Od jutra obiecuję poprawę i diety nie przerywam, o nie!

U mnie jutro tłustego czwartku nie ma, o nie, ubłagałam mamę zeby nie robiła swoich pysznych pączków (tata też sie odchudza), niech kupi tyle ile sama zje z moją siostrą i koniec
puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 19:57   #794
fiolka122
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
No ładnie się rozpisałyście widze.
Camila pasek czekolady.....ehhh też bym chciała, ale oszczędzam sie na tłusty czwartek hihi. A ja pamietam jeszcze tą Twoją marolade w srodku nocy, dziś rozgrzeszam.Nie krzycze, bo mnie głowa boli -ciesz się.
Ja jutro się waże ,znów się boję czy coś pójdzie w dół, a jeśli tak, to ile....ehhh
coś czuję się jakaś taka napompowana, obrzmiała.Już 10 dni nie mam @,czy takie opóźnienie jest normalne? Poza tym od popołudnia boli mnie głowa, mięśnie też jakieś takie przemęczone troszke,mierzyłam niedawno ciśnienie było 154/82 a nigdy nie miałam problemow z ciśnieniem. Czy to z powodu diety?
MImo to nadal trzymam diete, ale jurtro powiedziałam sobie , ze nie zależnie od wagi zjadam pączka i niech się świat wali.

zw
fiolka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 20:00   #795
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

powiem mamie:P ze mnie bic chcecie :P
Stary 2010-02-10, 20:18   #796
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolka122 Pokaż wiadomość
coś czuję się jakaś taka napompowana, obrzmiała.Już 10 dni nie mam @,czy takie opóźnienie jest normalne? Poza tym od popołudnia boli mnie głowa, mięśnie też jakieś takie przemęczone troszke,mierzyłam niedawno ciśnienie było 154/82 a nigdy nie miałam problemow z ciśnieniem. Czy to z powodu diety?
MImo to nadal trzymam diete, ale jurtro powiedziałam sobie , ze nie zależnie od wagi zjadam pączka i niech się świat wali.

zw
Może to ciśnienie jest przez te opóźnienie @, a może czymś się zdenerwowałaś i podskoczyło!
Powiem tak u mnie takie opóźnienie, by mnie nie zdziwiło, ale jeśli do 2 tyg. nie przychodzi to trzeba iść do ginekologa, bo to może też być przez odchudzanie. A ciśnienie kochana mierz codziennie, jak dalej będzie wysoki, to marsz do lekarza, bo z ciśnieniem nie ma żartów.
Stary 2010-02-10, 20:43   #797
czarownica2010
Raczkowanie

Tlusty czwartek jest raz w roku i trzeba zjesc choc jednego paczka, bo jak nie, to caly rok bedzie chudy (nie w takim sensie, w jakim my bysmy chcialy byc chude). A przeciez chodzi o to, zeby ten rok obfitowal w milosc, szczescie, pieniadze... Wiec prosze rano wstac, ogarnac sie i stanac w kolejce po paczki... Moze tam spotkacie wasza druga poloweczke... Smacznego!!! Dla niewtajemniczonych-1 paczek (65 g)=250 kcal... Tyle mialam do napisania w kwestii tlustego czwartku. Dobranoc.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Zapomnialam, ze tu nie ma niewtajemniczonych
czarownica2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:39   #798
tak
Zakorzenienie

Oszalałyście! nie było mnie dwa dni i miałam tyle postów do przeczytania, że fiu fiu ale nadrobiłam zaległości. Właśnie siedzę, popijając czerwoną herbatkę, i staram się zebrać zacząć szykować, bo niebawem idę z przyjaciółką do centrum . Mamy obie przerwę posesyjną, więc trzeba nadrobić zaległości w widzeniu się . A tłusty czwartek - oj, będąc u przyjaciółki natłuściłam sobie dietę wystarczająco, więc dzisiaj nie jem nic "złego" .
Kradziejka, na pewno wszystko w Walentynki będzie pięknie. Nie przesadzaj już z tym wyglądem. My się z Tobą nie zgadzamy.! Zawsze masz nasze wsparcie i pomoc, pamiętaj.!
A Walentynki - chyba pojadę z przyjaciółką do kina jakiegoś lepszego niż to, które mamy u siebie w mieście. Jesteśmy singielkami, więc może jakichś singli (no, albo singielki - w moim przypadku ) poderwiemy
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:59   #799
fiolka122
Raczkowanie

co tu od wczoraj taka cisza?

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Dziś się w końcu ważyłam, no i szału nie ma, spadło tylko o,80dkg przez tydzień. Nie mógł być choć okrągły kg? A jednak jem i ćwiczę tyle samo.
Mimo wszystko wszamałam już na śniadanko pączusia.TŻ był taki kochany, ze jak wstałam to już były na stole.Na razie nie czuję się winna tylu dodatkowych kalorii, może się poczuję , jak zjem później następnego
Co do walentynek, to szalejcie panienki, bawcie się a nie robić tu posępnych min.Tak podoba mi się Twoje podejście, miłego imprezkowania
Dziś mam wyjazd, więc nie wiem, czy jeszcze zdążę tu zajrzeć. Życzę Wam więc kruszynki kochane miłego dnia i smacznych pączusiów.
Zrzucone dokładnie:3,2kg/2 tyg
108,5..106,1..105,3....100....96. .88....82...7 9....75

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

wiecie, tak sobie spojrzałam na naszą listę motywacyjną(1str forum) i stweirdzam, ze kilka dziewczyn już tu daaawno nie było, mam nadzieję, że to przez to, iż już zrzuciły kilogramiki do wymarzonej wagi.Ale my walczymy dalej i jeden paczkowy dzień nic tu nie zepsuje i nie zmieni. Mykam.
fiolka122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 09:42   #800
amedaheda
Raczkowanie

halu
ja udaje,ze nie pamietam,ze dzis tlusty czwartek
dzis zjadlam na sniadanie jogurt naturalny,omlet(smazony bez masla\oleju)z ziolami i pije kawe bez mleka
wczoraj cwiczylam godzine,za ta tlusta srode,zrobilam troche wiecej cwiczen niz normalnie
poki co spadam na spacer z Mloda
amedaheda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 09:48   #801
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

hej hej D:

ja dzisiaj zjadłam 2 pączusie ten drugi z racji tygodnia bez słodyczy no ale na dzisiaj starczy tych słodkości

no ja mam nadzieję że jak już dojdziemy do naszej wymarzonej wagi to dalej będziemy sobie ty plotkować
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 10:14   #802
Milenkar20
Raczkowanie

Cytat:
Teraz wam dowale...

Teraz to mnie zatkałaś

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez amedaheda Pokaż wiadomość
oj Dziewczynki,ale sie rozpisalyscie!az nie wiem jak to nadrobic
ale cwiczyc dzis bede!
Milenkar20 najczesciej nosze bluzki wlasnie z wcieciem w dekolcie w serek,kroj podobny do tego ktory wyslalamysiunia85g-cudna bluzeczka! a no i prawie wszystko mam czarne,raz,ze mysle ze najlepiej mi w tym kolorze,dwa-wyszczupla.Ja to ogolnie staram sie nosic luzne bluzki lub koszule,a do tego proste spodnie,zadne rurki,takie zwykle z prosta nogawka.aaa udalo mi sie kupic kiedys dwie fajne bluzki(jedna czerwona,jedna sliwkowa),ktore maja po bokach po takim czarnym pasie,w sumie jak je nakladam to wydaje mi sie ze troche wyszczuplaja wlasnie przez te "boczne"pasy.A moze cos odcinanego pod biustem?
i niech mi zadna nie pisze(z tych samotnych),ze bedzie sama do konca zycia!wiecie jak ja sie z Moim poznalam?UWAGA:na NK!!jak zaczelismy pisac okazalo sie,ze jestesmy z tego samego miasta,ba nawet z tej samej dzielnicy,ze mamy mase wspolnych znajomych,wiec jakby nie chcial sie ze mna umowic i popytal to wszyscy by powiedzieli,ze wygladam tak czy siak,ze jestem taka czy taka,nie wiem moze sie pytal,moze nie..poza tym na zdjeciach bylo widac jak wygladam.On byl wtedy w Anglii,pisalismy chyba ze3 miesiace,jak wrocil zaproponowal spotkanie.i tak juz zostalismy razem.A na pierwszej randce bylismy na spacerze w parku,a na drugiej w kinie najwazniejsze jaka sie jest osoba,jak sie postrzega innych ludzi,ja absolutnie nie oceniam kogos po wygladzie,ani po pierwszej wypowiedzi,bo kilka razy sie pomyslilam w ocenie(krzywdzac kogos)i od innych oczekuje tego samego jesli chodzi o wiek to teraz tez to sie zaciera,no i wiele osob jest bardziej tolerancyjnych czy chodzi o np.starsza kobiete i mlodego mezczyzne,czy o mloda dziewczyne i faceta po 30stce.Mam kolezanke,ktora ma 20lat,jej maz ma36,sa razem od 4 lat i maja juz dwojke cudownych szkrabow
ojej nie wiem co jeszcze pisac,moze to ze musze sie w koncu ogarnac,bo pichcenie pochlonelo mnie od rana,zatem ide umyc wlosy,moze sie umaluje,buziaki

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Za tłustą środę
Za zgubiony kilogram

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Anaitis Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki!
Nie myśl tak . Dla czego myślisz że nie przyjemnie wyglądasz .Jesteś wspaniałą dziewczyną
A kilogram to dużo na tydzień nie martw się będzie więcej

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez majcia00 Pokaż wiadomość

Dobre

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Camila1983 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki!
Miałam sie dzis nie wpisywac, bo nagrzeszyłam, ale nie chciałam żebyscie pomyślały ze Was zostawiłam

Odezwał się we mnie łasuch
Na śniadanie w pracy zjadłam 4 ciastka pieguski i wypiłam latte z chudym mlekiem
Na II śniadanie była kromka razowca , serek wiejski i gorący kubek ogórkowy
Potem jeszcze jedna latte
Obiad: zupa pomidorowa z ryżem i marchewkami
Podwieczorek:trochę sałatki z makaronem
kolacja: pałka z kurczaka wędzonego

aaaa, w międzyczasie był jeszcze pasek czekolady
Cieszy mnie jedynie to, że nie jadłam żadnego pieczywa ani zadnego tłuściocha a czekolady zjadłam mały kawałek, chociaż jestem w stanie zjeśc całą tabliczkę.

Od jutra obiecuję poprawę i diety nie przerywam, o nie!

U mnie jutro tłustego czwartku nie ma, o nie, ubłagałam mamę zeby nie robiła swoich pysznych pączków (tata też sie odchudza), niech kupi tyle ile sama zje z moją siostrą i koniec
Za ciastka i czekoladę i late

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny.
No ładnie się rozpisałyście widze.
Camila pasek czekolady.....ehhh też bym chciała, ale oszczędzam sie na tłusty czwartek hihi. A ja pamietam jeszcze tą Twoją marolade w srodku nocy, dziś rozgrzeszam.Nie krzycze, bo mnie głowa boli -ciesz się.
Ja jutro się waże ,znów się boję czy coś pójdzie w dół, a jeśli tak, to ile....ehhh

zw
Spóźnienie @ musi być chyba przez dietę bo mi się też 5dni spóźnia . Mięśnie też mają prawo być zmęczone , i obolałe . A ciśnienie może się podwyższyć od wysiłku

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica2010 Pokaż wiadomość
Tlusty czwartek jest raz w roku i trzeba zjesc choc jednego paczka, bo jak nie, to caly rok bedzie chudy (nie w takim sensie, w jakim my bysmy chcialy byc chude). A przeciez chodzi o to, zeby ten rok obfitowal w milosc, szczescie, pieniadze... Wiec prosze rano wstac, ogarnac sie i stanac w kolejce po paczki... Moze tam spotkacie wasza druga poloweczke... Smacznego!!! Dla niewtajemniczonych-1 paczek (65 g)=250 kcal... Tyle mialam do napisania w kwestii tlustego czwartku. Dobranoc.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Zapomnialam, ze tu nie ma niewtajemniczonych
Zgadzam się jeden pączuś nie zaszkodzi . Uwielbiam paczki , ale zjem tylko jednego
Stary 2010-02-11, 10:30   #803
Milenkar20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Oszalałyście! nie było mnie dwa dni i miałam tyle postów do przeczytania, że fiu fiu ale nadrobiłam zaległości. Właśnie siedzę, popijając czerwoną herbatkę, i staram się zebrać zacząć szykować, bo niebawem idę z przyjaciółką do centrum . Mamy obie przerwę posesyjną, więc trzeba nadrobić zaległości w widzeniu się . A tłusty czwartek - oj, będąc u przyjaciółki natłuściłam sobie dietę wystarczająco, więc dzisiaj nie jem nic "złego" .
Kradziejka, na pewno wszystko w Walentynki będzie pięknie. Nie przesadzaj już z tym wyglądem. My się z Tobą nie zgadzamy.! Zawsze masz nasze wsparcie i pomoc, pamiętaj.!
A Walentynki - chyba pojadę z przyjaciółką do kina jakiegoś lepszego niż to, które mamy u siebie w mieście. Jesteśmy singielkami, więc może jakichś singli (no, albo singielki - w moim przypadku ) poderwiemy
Nie no takiego nastawienia to tylko pozazdrościć

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
co tu od wczoraj taka cisza?

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Dziś się w końcu ważyłam, no i szału nie ma, spadło tylko o,80dkg przez tydzień. Nie mógł być choć okrągły kg? A jednak jem i ćwiczę tyle samo.
Mimo wszystko wszamałam już na śniadanko pączusia.TŻ był taki kochany, ze jak wstałam to już były na stole.Na razie nie czuję się winna tylu dodatkowych kalorii, może się poczuję , jak zjem później następnego
Co do walentynek, to szalejcie panienki, bawcie się a nie robić tu posępnych min.Tak podoba mi się Twoje podejście, miłego imprezkowania
Dziś mam wyjazd, więc nie wiem, czy jeszcze zdążę tu zajrzeć. Życzę Wam więc kruszynki kochane miłego dnia i smacznych pączusiów.
Zrzucone dokładnie:3,2kg/2 tyg
108,5..106,1..105,3....100....96. .88....82...7 9....75

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

wiecie, tak sobie spojrzałam na naszą listę motywacyjną(1str forum) i stweirdzam, ze kilka dziewczyn już tu daaawno nie było, mam nadzieję, że to przez to, iż już zrzuciły kilogramiki do wymarzonej wagi.Ale my walczymy dalej i jeden paczkowy dzień nic tu nie zepsuje i nie zmieni. Mykam.
Nie martw się w przyszłym tygodniu spadnie więcej

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
hej hej D:

ja dzisiaj zjadłam 2 pączusie ten drugi z racji tygodnia bez słodyczy no ale na dzisiaj starczy tych słodkości

no ja mam nadzieję że jak już dojdziemy do naszej wymarzonej wagi to dalej będziemy sobie ty plotkować
Też mam taka nadzieje .Pysia może nowe forum założy .Dla tych którzy zrzucili 37kg i więcej Lub mniej Jako matka Chrzestna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 10:36   #804
Milenkar20
Raczkowanie

No nareszcie ;-) Ale się naprodukowałam jak nigdy
Ja dziś zgrzeszę ale tylko troszkę Zjem tylko jednego pączusia
Na śniadanie ; Dwie kromki razowca z wędlinką drobiowa , I kawa czarna z chudym mlekiem .
Na drugie śniadanie 7zbuż i paczek
Stary 2010-02-11, 11:38   #805
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Bry
Milenkar ale sie naprodukowalas
Dzisiaj dzien rozpusty uwazajcie na siebie mozliwy tylko jeden paczek do zjedzenia nie wiecej tak aby tradycji byla zadosc i zeby grubo w portfelu bylo wiec dzis jede paczek tylko
Ja czekam na dostawe wlasnie tego jednego paczka tyle ze wczoraj tez zgrzeszyłam i 3 faworki zjadlam ale siostra robiła odchudzone ze tak powiem tyle ze bure dostała ode mnie za to że posypała cukrem pudrem ale wybierałam te co maja najmniej tego cukru siostra już mówi że mam fioła na pkt kalorii itd. eee tam gada bzdury

Dla tych co zrzuciły laseczek pieknych kg wielkie trzymajcie fason kobitki

Będzie -> ??
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:16   #806
miiilenka
Zadomowienie

Wrocdilam zwarta i gotowa do boju dzis na snaidanie zjadlam tylko kromke clba z kielbaska i ogorem na 2sniadania to w sumie zupa ogorkowa, czasu nie mialam dzis na jedzenie bo faworki robilam.... chyba przesadzilam z ich iloscia na obiad miesko z piersi warzywka chinskie i makaron:P kolo mnie leza 3 paczki i nie kusza. zjadlam dzis 1 i wystarczy

Ma moze ktoras z was telefon na karte w erze? bo od kilku dni zaden terminal nie chce drukowac ery;/ i bide mam na koncie tylko 1 gr

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:23   #807
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Ma moze ktoras z was telefon na karte w erze? bo od kilku dni zaden terminal nie chce drukowac ery;/ i bide mam na koncie tylko 1 gr
a masz konto internetowe?? bo tam tez doladowania można zrobic
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:27   #808
miiilenka
Zadomowienie

Milena mozg zablokowala sobie 5 dni temu;|
heh mam pomysl moze w koncu sie zobaczymy? nie wiem nk czy cos

CI

Stary 2010-02-11, 12:43   #809
pepea
Raczkowanie

A ja grzesze i nie mam wyrzutow sumienia od poczatku diety tj ok 1 miesiaca i 1 tygodnia nie grzeszylam,takze teraz nadrobie paczusiami- oczywiscie zamiast posilku, tak tez wczoraj zrobilam zamiast kolacji zjadlam 2 male paczki,ale jak tu nie zjesc jak narobilam ich chyba z 40!!! i jeszcze wyszly mi jak nigdy wychodze z zalozenia,ze ...jak to kiedy ktoras z was powiedziala " d...y mi przeciez nie rozerwie" pozdrawiam popijajac mietke i czekajac na 13.00 co by delektowac sie paczusiem mniam

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Milena mozg zablokowala sobie 5 dni temu;|
heh mam pomysl moze w koncu sie zobaczymy? nie wiem nk czy cos
podoba mi sie ten pomysl z nk...tylko ktora pierwsza hmmmmm???
pepea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:53   #810
miiilenka
Zadomowienie

Ja http://nasza-klasa.pl/profile/10030372

Ktora to Marta W.;>

CI

Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2010-02-11 o 13:57
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości