Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 09:27   #781
Immenseness
Zadomowienie

Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)

Cytat:
Napisane przez kselokss Pokaż wiadomość
Ty tez masz tak ze usmiechajac sie nie pokazujesz ich? bo mi juz znajomi mowia ze jak sie smieje to wygladam jak chomik :P
w gimnazjum miałam kompleks, na początku liceum tez a potem to olałam, bo zębów na dole nie widać jak się uśmiecham, a na gorze tylko jeden ząbek jest lekko krzywy i nie jest tak źle - bynajmniej tak mówią, ze praaawie nie widać zresztą... Joanna Liszowska też prostego zgryzu nie ma a na ekranie występuje, więc dziewczyny nie wiem po co te kompleksy

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
2- nie widzialam zeby Cie zapytal o pozwolenie na spotkanie z jakas dziewczyna sam na sam a moim zdaniem powinien
kselokss to jej ex i się przyjaźnią, więc po co ma o pozwolenie pytać na spotkanie z jakąś dziewczyna

ja miałam być aparatką, ale jak sobie pomyśle o wyrywaniu zębów i ogólnych kosztach tej imprezy to zrezygnowałam
Bizarre has hardly any...'

Edytowane przez Immenseness
Czas edycji: 2010-03-27 o 09:29
Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 09:45   #782
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
kselokss to jej ex i się przyjaźnią, więc po co ma o pozwolenie pytać na spotkanie z jakąś dziewczyna
ze he??? ja bym im dala "przyjazn..."
Nie wierze w przyjazn damsko meska tym bardziej miedzy ludzmi ktorzy dawniej sie "miziali".
Stary 2010-03-27, 09:49   #783
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Nie wierze w przyjazn damsko meska tym bardziej miedzy ludzmi ktorzy dawniej sie "miziali".
Sehmet napisała, że się przyjaźnią jestem tego samego zdania, sama po sobie wiem dla mnie ex to inny gatunek, odrębna grupa społeczna

Stary 2010-03-27, 10:05   #784
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Sehmet napisała, że się przyjaźnią jestem tego samego zdania, sama po sobie wiem dla mnie ex to inny gatunek, odrębna grupa społeczna
moziwe ja jestem po prostu chorobliwa zazdrosnica i moje poglady moga byc skrajne
z tym ze fakt iz wolal sie zpotkac z byla niz aktualna dziewczyna i sposob w jaki to wytlumaczyl byl nie na miejscu :/ Moim zdaniem oczywiscie
Stary 2010-03-27, 10:15   #785
nice6irl
Zakorzenienie

Hej
Nie pojechałam do szkoły, bo autobusem nie opłacało mi się Jestem paskudna, wiem, a potem będą problemy

Kselokss,
mama na to nic, z resztą ona w ogóle nie patrzy na moje potrzeby, tylko na potrzeby brata, także przywykłam. A jutro jadę pooglądać buty (balerinki) do CH z koleżankami i samochód pożyczy mi tż Bo on jest kochany i sam nawet to zaproponował.

Kiedyś kupię sobie sama samochód i nie będę się nikogo prosiła.
A gdybym była matką i podarowałabym dzieciom samochód, to tylko po połowie, raz jeden, raz drugi. A nie jeden do szkoły i wszędzie, a drugi 0.

Ja też mam dziewczyny krzywe zęby, zwłaszcza jedynkę. Masakra, ale już do tego przywykłam. Chciałam mieć kiedyś aparat, ale rodzice zrobili tylko bratu. Mój brat ma teraz fajne ząbki. Ale czy to takie znowu ważne?

Widzę, że bardzo przywiązujecie wagę, do tego jak wyglądacie (czy grube, czy tłuszczyk, czy zęby krzywe). A ja jakoś nie. Bo i tak przegrałabym na starcie Ale jakoś mam do tego dystans.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2010-03-27 o 10:20
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 10:49   #786
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Hej
Nie pojechałam do szkoły, bo autobusem nie opłacało mi się Jestem paskudna, wiem, a potem będą problemy

Kselokss,
mama na to nic, z resztą ona w ogóle nie patrzy na moje potrzeby, tylko na potrzeby brata, także przywykłam. A jutro jadę pooglądać buty (balerinki) do CH z koleżankami i samochód pożyczy mi tż Bo on jest kochany i sam nawet to zaproponował.

Kiedyś kupię sobie sama samochód i nie będę się nikogo prosiła.
A gdybym była matką i podarowałabym dzieciom samochód, to tylko po połowie, raz jeden, raz drugi. A nie jeden do szkoły i wszędzie, a drugi 0.

Ja też mam dziewczyny krzywe zęby, zwłaszcza jedynkę. Masakra, ale już do tego przywykłam. Chciałam mieć kiedyś aparat, ale rodzice zrobili tylko bratu. Mój brat ma teraz fajne ząbki. Ale czy to takie znowu ważne?

Widzę, że bardzo przywiązujecie wagę, do tego jak wyglądacie (czy grube, czy tłuszczyk, czy zęby krzywe). A ja jakoś nie. Bo i tak przegrałabym na starcie Ale jakoś mam do tego dystans.
a Twoj brat czemu taki faworyzowany?

Powiem Ci ze ja przywiazuje wage do wygladu ale nie tyle u kogos co u siebie. Wiem jak dawniej bylam traktowana w tej kwestii gdy nie mialam kasy na sensowniejsze ubrania itp. nie bede z siebie robic jakiegos "olaboga jaka ona biedna" ale wysmiewali sie pieknie.
Kiedys mi nawet przyjaciolka powiedziala ze nie kolegowala sie ze mna bo mialam daremne ubrania
Stary 2010-03-27, 11:19   #787
amalia100
Przyczajenie

Sehmet,ja jestem nie daleko Ciebie ok.98 km.Ja tez szukam prawdziwej przyjaciolki.Ale takiej,ktora zrozumie a nie wysmieje.Mialam kiedys przyjaciolke,ponad 30 lat( od szkoly pods.) lecz pokazala swoja prawdziwa buzie i zawiodla....wysmiala,obga dala i skrzywdzila.A ja bylam wierna naszej przyjazni jak pies
amalia100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 11:42   #788
201608170918
Konto usunięte

Cytat:

wcale nie przesadzasz! Wiesz co ja myśle? Zachował się jak ostatni prostacki palant! Wiesz co bym zrobiła? Foch, osobiscie to bym go olala juz calkiem, mowiac przedtem ze moze mnie cmoknac. Piszesz, że się przyjaźnisz, ale co to za przyjaźn skoro on Ci powiedział, że woli się spotkać z kimś kogo dawno nie widzial niż z Toba. Przyjaciele tak nie mowia. Maskara... zasluzyl na
właśnie tak zamierzam zrobić. Jak dobrze wiedzieć ze nie tylko ja mam jakies poczucie własnej wartości

Cytat:
-

nie, nie przesadzasz zapewniam Cie
1- wasza "wspolna znajoma" a gdzie zaproszenie dla Ciebie? co to juz sie we troje spotkac nie mozna?
2- nie widzialam zeby Cie zapytal o pozwolenie na spotkanie z jakas dziewczyna sam na sam a moim zdaniem powinien
To mój ex więc może sie spotykać nawet z papiezem zresztą zachował się jak popiep** gówniarz i dobrze wiedziec że nie tylko ja tak myslę
Cytat:
Ale czemu? Jeżeli ludzie byli ze soba bardzo blisko przez jakis czas (w moim przypadku 2 lata) to czemu nie maja zweryfikować tej relacji? Tutaj najprawdopodobniej nie wyjdzie ale zwykle mi sie udawało do czasu nastepnej dziewczyny stawiajacej ultimatum: albo ona albo ja

Cytat:
Napisane przez amalia100 Pokaż wiadomość
Sehmet,ja jestem nie daleko Ciebie ok.98 km.Ja tez szukam prawdziwej przyjaciolki.Ale takiej,ktora zrozumie a nie wysmieje.Mialam kiedys przyjaciolke,ponad 30 lat( od szkoly pods.) lecz pokazala swoja prawdziwa buzie i zawiodla....wysmiala,obga dala i skrzywdzila.A ja bylam wierna naszej przyjazni jak pies
hej To gdzie mieszkasz? Napiszesz cos wiecej o sobie?
201608170918 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 11:46   #789
asiulek19
Zakorzenienie

Hej ja też szukam takiej jak wy przyjaciółki
Wczoraj co się zdarzyło to był szczyt wszystkiego siedzimy sobie z laskami na ławce w szkole ja moja sis K iS i przychodzą koleżanki z grupki tej K i S
(kurde a ja myślałam że będę mogła być kumpelą z tą K a tu kupa inna ją mi zabrała i taK teraz do ich grupki należy kurcze ale jak juz należy do ich grupki to wątpie żebym mogła się znią kolegować może znacie jakieś sposoby żeby ja odbić może dla was to wydają się głupoty ale dla mnie są to b.ważne rzeczy na serio mam 17 lat ja zawsze wszystko przeżywam )
No i te laski mówią do K iS ej chodźcie z nami na ławki a (my z sis byłyśmy powietrzem w tym momencie) no i poszły nas same zostawiły to było chamskie jak cholera
Jak na to wszystko patrze to czasem ryczeć mi się chce że nie mogę sobie w klasie kumpeli znaleźć i że niby mam się z siostrą trzymać
Tak bym chciała mieć własną przyjaciółkę
asiulek19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 11:47   #790
201609081836
Konto usunięte

Witam ponowniekurcze od wczoraj rano mnie nie było i tyle napisałyscie
takiego stresa wczoraj mialam przed praktykami a okazało się że uczeń nie przyszedł
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 11:48   #791
joyeuxe
Wtajemniczenie

Ja też mam z deka krzywe ząbki i strasznie przeżywam ten fakt. Staram się je chować jak nie wiem co. Ogólnie to na tym punkcie mam *******ca i mimo, że niektózy mają dużo gorzej ode mnie to ja jestem załamana. W najbliższych miesiącach mam zamiar inwestować w aparat i pozbyć się kompleksów
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 11:51   #792
kselokss
Rozeznanie

ja juz siepogubilam. To jest Twoj ex ktory za czasow gdy byl z Toba w zwiazku spotkal sie ze swoja ex, tak? bo wczesniej chyba zle zrozumialam

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Ja też mam z deka krzywe ząbki i strasznie przeżywam ten fakt. Staram się je chować jak nie wiem co. Ogólnie to na tym punkcie mam *******ca i mimo, że niektózy mają dużo gorzej ode mnie to ja jestem załamana. W najbliższych miesiącach mam zamiar inwestować w aparat i pozbyć się kompleksów
ile kosztuja aparaty w Twoim miescie? pytam tak z ciekawosci, dla porownania

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek19 Pokaż wiadomość
Hej ja też szukam takiej jak wy przyjaciółki
Wczoraj co się zdarzyło to był szczyt wszystkiego siedzimy sobie z laskami na ławce w szkole ja moja sis K iS i przychodzą koleżanki z grupki tej K i S
(kurde a ja myślałam że będę mogła być kumpelą z tą K a tu kupa inna ją mi zabrała i taK teraz do ich grupki należy kurcze ale jak juz należy do ich grupki to wątpie żebym mogła się znią kolegować może znacie jakieś sposoby żeby ja odbić może dla was to wydają się głupoty ale dla mnie są to b.ważne rzeczy na serio mam 17 lat ja zawsze wszystko przeżywam )
No i te laski mówią do K iS ej chodźcie z nami na ławki a (my z sis byłyśmy powietrzem w tym momencie) no i poszły nas same zostawiły to było chamskie jak cholera
Jak na to wszystko patrze to czasem ryczeć mi się chce że nie mogę sobie w klasie kumpeli znaleźć i że niby mam się z siostrą trzymać
Tak bym chciała mieć własną przyjaciółkę
skad jestes?
Stary 2010-03-27, 11:56   #793
201609081836
Konto usunięte

brr ale zmokłam... ale było wartozakupiłam 3 t-shirt i jeans
Stary 2010-03-27, 11:58   #794
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
brr ale zmokłam... ale było wartozakupiłam 3 t-shirt i jeans
a gdzie? a jakie? a za ile?
Stary 2010-03-27, 11:59   #795
201608170918
Konto usunięte

Cytat:
ja juz siepogubilam. To jest Twoj ex ktory za czasow gdy byl z Toba w zwiazku spotkal sie ze swoja ex, tak? bo wczesniej chyba zle zrozumialam
Nie dużo prościej to poprostu mój ex, z którym staramy się stworzyc relacje przyjacielską i wczoraj wyciął mi taki numer jak opisałam. Żadnych exsów nie exsów gdy był ze mną w związku nie mieszajmy

Ja też mam straszne zęby ale mi tylko się wydaje że sa straszne. W każdym razie odłożyłam trochę kasy i po swiętach idę je wybielić i zalepić tą cholerną diastemę
Stary 2010-03-27, 12:03   #796
asiulek19
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

ile kosztuja aparaty w Twoim miescie? pytam tak z ciekawosci, dla porownania

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

skad jestes?
Ja jestem z południowej wielkopolski a ty?
Joyeuxe a ile masz lat? ja słyszałam że zęby jedynie do 18 roku życia da się wyprostowac ale to chyba nie jest prawda

Edytowane przez asiulek19
Czas edycji: 2010-03-27 o 12:07
Stary 2010-03-27, 12:06   #797
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sehmet Pokaż wiadomość
Nie dużo prościej to poprostu mój ex, z którym staramy się stworzyc relacje przyjacielską i wczoraj wyciął mi taki numer jak opisałam. Żadnych exsów nie exsów gdy był ze mną w związku nie mieszajmy

Ja też mam straszne zęby ale mi tylko się wydaje że sa straszne. W każdym razie odłożyłam trochę kasy i po swiętach idę je wybielić i zalepić tą cholerną diastemę
co to diastema?
ile kosztuje wybielanie i czy nie nieszczy zebow?
Co do relacji przyjacieslkich miedzy chlopakiem a dziewczyna to uwazam ze ja potrafilabym sie przyjaznic z mezczyzna ... ale swojemu facetowi bym juz przyjaznic sie z inna nie dala
Takie mam juz dziwne poglady, wiem ale strzezonego Pan Bog strzeze a faceci sa bardziej podatni na kobiece wdzieki

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Joyeuxe a ile masz lat? ja słyszałam że zęby jedynie do 18 roku życia da się wyprostowac ale to chyba nie jest prawda
ja z G.Slaska.
Zeby da sie prostowac duzo pozniej Nawet Jagielski mial nie tak dawno temu aparat
Stary 2010-03-27, 12:08   #798
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
znam parę osób które teraz noszą aparat wiek ok 20 lat
Stary 2010-03-27, 12:14   #799
asiulek19
Zakorzenienie

Ok ja nie chce się kłócić kto ma rację tylko właśnei chciałam się dowiedzieć prawdy.A u niektórych osób naprzykład u mojej kumpeli po ściągnięciu stałego aparatu ząbki wróciły na swoje miejsce b.dziwna sprawa.Ja tez nosze aparat ale wyciągany cały czas zostaje mi wypchnięta 1
A ile kosztuje aparat stały bo mam masakryczne dolne zęby każdy idzie inaczej
Ja słyszałam że aparat kosztuje 1000zł + wizyty co miesiąc po 80 zł w moim mieście
A może ktoś odp na mój poprzedni post
Stary 2010-03-27, 12:18   #800
201609081836
Konto usunięte

no nic idę robic placuszkimoże się udadza chociaż nie posiadam zdolnosci kulinarnych... miłego dnia
Stary 2010-03-27, 12:21   #801
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
A ile kosztuje aparat stały bo mam masakryczne dolne zęby każdy idzie inaczej
Ja słyszałam że aparat kosztuje 1000zł + wizyty co miesiąc po 80 zł w moim mieście
A może ktoś odp na mój poprzedni post
ojj z tego co ja sie orientuje to chyba 1500zl jedna szyna
Stary 2010-03-27, 12:26   #802
Immenseness
Zadomowienie

Sehmet nie warto się takim prostakiem przejmować, tego kwiatu jest pół światu i na pewno spotkasz lepszego, on nie jest wart twoich nerwów i twojego zachodu

asiulek19 z wiekiem taką spotkasz na pewno, a jak nie to na Wizażu jak nie pójdziecie na te same studia z siostrą to już będziesz na dobrej drodze

sonnewampire witaj ładnie u nas padało, miejmy nadzieje że już tyle na dzisiaj udane zakupy w taką pogodę, brawo

asiulek19 aparat na zęby można nosić w każdym przedziale wiekowym, moja ortodontka która ma około 40 lat, ma druciki tylko to jest chyba tak, że im człowiek starszy tym dłużej się te zęby prostują.

a jeśli któraś nie jest zdecydowana na wybielanie u dentysty, polecam francuską pastę Elgydium ja ją kupiłam w aptece za 20 zł i jestem bardzo zadowolona

w Tarnobrzegu 1300 zł jedna szyna, i 100 zł co miesiąc za wizyty, pomijając inne koszty :/

Edytowane przez Immenseness
Czas edycji: 2010-03-27 o 12:28
Stary 2010-03-27, 12:27   #803
201608170918
Konto usunięte

Cytat:
co to diastema?
ile kosztuje wybielanie i czy nie nieszczy zebow?
Co do relacji przyjacieslkich miedzy chlopakiem a dziewczyna to uwazam ze ja potrafilabym sie przyjaznic z mezczyzna ... ale swojemu facetowi bym juz przyjaznic sie z inna nie dala
Takie mam juz dziwne poglady, wiem ale strzezonego Pan Bog strzeze a faceci sa bardziej podatni na kobiece wdzieki
Diastema to przerwa pomiędzy górnymi jedynkami. A wybielanie ok 1000zł i oczywiście że troche niszczy ale jak ma się żółta kość zębową dodatkowo podrasowana 10letnim paleniem i to chęć usmiechu przybija wszelkie koszty
Stary 2010-03-27, 12:29   #804
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
a jeśli któraś nie jest zdecydowana na wybielanie u dentysty, polecam francuską pastę Elgydium ja ją kupiłam w aptece za 20 zł i jestem bardzo zadowolona
przydatna informacja! Kupie!

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Sehmet Pokaż wiadomość
Diastema to przerwa pomiędzy górnymi jedynkami. A wybielanie ok 1000zł i oczywiście że troche niszczy ale jak ma się żółta kość zębową dodatkowo podrasowana 10letnim paleniem i to chęć usmiechu przybija wszelkie koszty
ale drogo...jestem w szoku :/
Stary 2010-03-27, 12:34   #805
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
przydatna informacja! Kupie!
na początku wydawała mi się mocna ta pasta, przy pierwszych 4 szczotkowaniach podrażniła mi trochę dziąsła jak za mocno szczotkowałam, ale to dlatego że ma rozdrobniony dwuwęglan sodu (aptekarka mi mówiła czego mogę się spodziewać przeskakując ze zwykłej pasty na taką) ale później wszystko wróciło do normy i po kilku dniach już niezłe efekty widzialam

Stary 2010-03-27, 12:40   #806
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam 20, a wiek nie ma znaczenia. Co do pytania ile kosztuje aparat, to 1600 coś koło tego jedna szyna. Ale żeby go mieć trzeba dużo przejść, czasem są nawet jakieś operacje. Istna masakra. Mam nadzieję, że to mnie ominie! Wybiorę się do ortodonty i dopytam jakby to u mnie wyglądało(tylko do niej chyba trzeba iść ze wszystkimi wyleczonymi ząbkami chyba nie? )

No, ale trzeba być przygotowanym na koszt jakiś 6000 żeby aparat nosić(tu trzeba zaliczyć wizyty u ortodonty, ew. wyrywanie i szyny) Koszmarnie drogo. Dlatego ja mam zamiar czmychnąć za granicę w celu zarobienia na te o to cudeńko.
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 12:45   #807
asiulek19
Zakorzenienie

Cytat:
Sehmet nie warto się takim prostakiem przejmować, tego kwiatu jest pół światu i na pewno spotkasz lepszego, on nie jest wart twoich nerwów i twojego zachodu

asiulek19 z wiekiem taką spotkasz na pewno, a jak nie to na Wizażu jak nie pójdziecie na te same studia z siostrą to już będziesz na dobrej drodze

sonnewampire witaj ładnie u nas padało, miejmy nadzieje że już tyle na dzisiaj udane zakupy w taką pogodę, brawo

asiulek19 aparat na zęby można nosić w każdym przedziale wiekowym, moja ortodontka która ma około 40 lat, ma druciki tylko to jest chyba tak, że im człowiek starszy tym dłużej się te zęby prostują.

w Tarnobrzegu 1300 zł jedna szyna, i 100 zł co miesiąc za wizyty, pomijając inne koszty :/
Hmm może przyczyna lezy w tym że jestem w klasie z siostrą ale ja sie stara zawsze kolegować z kimś innym ona tak samo w szkole prawie nigdy koło siebie nie stoimy
a może są jednak jakieś sposoby na dostosowanie się do grupki albo zwiniecie z niej tej kumpeli którą najbardziej lubie(ale to głupio brzmi) ona zawsze do mnie pisze esy jeżeli chodzi o szkołę ale tak do pogadana to zawsze jest spoko ale jezeli chce mnie sie pytac tylko o lekcje itp to dzieki za taka znajomość niech sie pyta osób ze swojej grupki co nie? ja dopiero znam sie z nimi pół roku po jestem w ILO
kurde może da się coś zrobić ?ja nie chce tylko z siostrą i z siostrą może zrobiłam błąd że z nią poszłam do szkoły
Stary 2010-03-27, 14:36   #808
nikolla87
Zadomowienie

hej laseczki, co tam???
ale jestem w****iona !!!!

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

a co do moich żebów to są w miare ok, no mogłyby byc bielsze
w gimnazjum miałam stracha bo wypadły mi dwie górne czwórki i myślałam że to paradontoza a dentystka, zaczeła się śmiac i mi mówi, że miałam jeszcze MLECZAKI a ja
a teraz miedzy czwórkami a trójkami mam małą przerwe i z profila jak sie uśmiecham czasmi jest wrażenie że nie mam zęba, ale mam to daleko w d.... najwazniejsze że są zdrowe(ale i tak musiałam coniektóre podleczac)
nikolla87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-27, 14:40   #809
kselokss
Rozeznanie

Nikolla
z tymi mleczakami to juz przesada, jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam.

a czemu jestes nerwowa?
Stary 2010-03-27, 20:11   #810
nikolla87
Zadomowienie

Cytat:
Nikolla
z tymi mleczakami to juz przesada, jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam.

a czemu jestes nerwowa?
no mówie ci że tak miałam, sama byłam w szoku że miałam jeszcze mleczne zęby, a sie wystraszyłam, że będe musiała wstawiac proteze

a co do moich nerwów to mnie w****ił szwagier
teściowa mówi zeby puzniej odkurzyc w domu bo wychodzi i nie zdąży(a i tak wiecznie ja sprzątam i w "ich" cześci jak i "mojej")
i pytam się JEGO czy odkurzy bo chciałam z małą wyjśc na pole a on na to że odkurzy ale tylko w swoim pokoju to się pytam czemu a on: bo tak!!!!
PALANT!
nikolla87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości