|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Cytat:
zresztą... Joanna Liszowska też prostego zgryzu nie ma a na ekranie występuje, więc dziewczyny nie wiem po co te kompleksy![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
ja miałam być aparatką, ale jak sobie pomyśle o wyrywaniu zębów i ogólnych kosztach tej imprezy to zrezygnowałam
http://immenseness.blogspot.com/ 'Bizarre is good!![]() Bizarre has hardly any...' Edytowane przez Immenseness Czas edycji: 2010-03-27 o 09:29 |
||
|
|
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wierze w przyjazn damsko meska tym bardziej miedzy ludzmi ktorzy dawniej sie "miziali".
|
|
|
#783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie ex to inny gatunek, odrębna grupa społeczna
|
|
|
#784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jestem po prostu chorobliwa zazdrosnica i moje poglady moga byc skrajne z tym ze fakt iz wolal sie zpotkac z byla niz aktualna dziewczyna i sposob w jaki to wytlumaczyl byl nie na miejscu :/ Moim zdaniem oczywiscie
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie pojechałam do szkoły, bo autobusem nie opłacało mi się Jestem paskudna, wiem, a potem będą problemy ![]() Kselokss, mama na to nic, z resztą ona w ogóle nie patrzy na moje potrzeby, tylko na potrzeby brata, także przywykłam. A jutro jadę pooglądać buty (balerinki) do CH z koleżankami i samochód pożyczy mi tż Kiedyś kupię sobie sama samochód i nie będę się nikogo prosiła. A gdybym była matką i podarowałabym dzieciom samochód, to tylko po połowie, raz jeden, raz drugi. A nie jeden do szkoły i wszędzie, a drugi 0. Ja też mam dziewczyny krzywe zęby, zwłaszcza jedynkę. Masakra, ale już do tego przywykłam. Chciałam mieć kiedyś aparat, ale rodzice zrobili tylko bratu. Mój brat ma teraz fajne ząbki. Ale czy to takie znowu ważne? Widzę, że bardzo przywiązujecie wagę, do tego jak wyglądacie (czy grube, czy tłuszczyk, czy zęby krzywe). A ja jakoś nie. Bo i tak przegrałabym na starcie Ale jakoś mam do tego dystans.
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2010-03-27 o 10:20 |
|
|
|
|
#786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Ci ze ja przywiazuje wage do wygladu ale nie tyle u kogos co u siebie. Wiem jak dawniej bylam traktowana w tej kwestii gdy nie mialam kasy na sensowniejsze ubrania itp. nie bede z siebie robic jakiegos "olaboga jaka ona biedna" ale wysmiewali sie pieknie.Kiedys mi nawet przyjaciolka powiedziala ze nie kolegowala sie ze mna bo mialam daremne ubrania
|
|
|
#787 |
|
Przyczajenie
|
Sehmet,ja jestem nie daleko Ciebie
ok.98 km.Ja tez szukam prawdziwej przyjaciolki.Ale takiej,ktora zrozumie a nie wysmieje.Mialam kiedys przyjaciolke,ponad 30 lat( od szkoly pods.) lecz pokazala swoja prawdziwa buzie i zawiodla....wysmiala,obga dala i skrzywdzila.A ja bylam wierna naszej przyjazni jak pies
|
|
|
|
|
#788 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
zresztą zachował się jak popiep** gówniarz i dobrze wiedziec że nie tylko ja tak myslę![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja też szukam takiej jak wy przyjaciółki
![]() Wczoraj co się zdarzyło to był szczyt wszystkiego siedzimy sobie z laskami na ławce w szkole ja moja sis K iS i przychodzą koleżanki z grupki tej K i S (kurde a ja myślałam że będę mogła być kumpelą z tą K a tu kupa inna ją mi zabrała i taK teraz do ich grupki należy ![]() kurcze ale jak juz należy do ich grupki to wątpie żebym mogła się znią kolegować może znacie jakieś sposoby żeby ja odbić ![]() może dla was to wydają się głupoty ale dla mnie są to b.ważne rzeczy na serio mam 17 lat ja zawsze wszystko przeżywam![]() )No i te laski mówią do K iS ej chodźcie z nami na ławki a (my z sis byłyśmy powietrzem w tym momencie) no i poszły nas same zostawiły to było chamskie jak cholera ![]() ![]() Jak na to wszystko patrze to czasem ryczeć mi się chce że nie mogę sobie w klasie kumpeli znaleźć i że niby mam się z siostrą trzymać Tak bym chciała mieć własną przyjaciółkę
|
|
|
|
|
#790 |
|
Konto usunięte
|
Witam ponownie
kurcze od wczoraj rano mnie nie było i tyle napisałyscie takiego stresa wczoraj mialam przed praktykami a okazało się że uczeń nie przyszedł |
|
|
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam z deka krzywe ząbki i strasznie przeżywam ten fakt. Staram się je chować jak nie wiem co. Ogólnie to na tym punkcie mam *******ca i mimo, że niektózy mają dużo gorzej ode mnie to ja jestem załamana. W najbliższych miesiącach mam zamiar inwestować w aparat i pozbyć się kompleksów
|
|
|
|
|
#792 | ||
|
Rozeznanie
|
ja juz siepogubilam. To jest Twoj ex ktory za czasow gdy byl z Toba w zwiazku spotkal sie ze swoja ex, tak?
bo wczesniej chyba zle zrozumialam ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
pytam tak z ciekawosci, dla porownania---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
brr ale zmokłam... ale było warto
zakupiłam 3 t-shirt i jeans |
|
|
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
a gdzie? a jakie? a za ile?
|
|
#795 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też mam straszne zęby ale mi tylko się wydaje że sa straszne. W każdym razie odłożyłam trochę kasy i po swiętach idę je wybielić i zalepić tą cholerną diastemę |
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty?Joyeuxe a ile masz lat? ja słyszałam że zęby jedynie do 18 roku życia da się wyprostowac ale to chyba nie jest prawda Edytowane przez asiulek19 Czas edycji: 2010-03-27 o 12:07 |
|
|
|
|
|
#797 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ile kosztuje wybielanie i czy nie nieszczy zebow? ![]() Co do relacji przyjacieslkich miedzy chlopakiem a dziewczyna to uwazam ze ja potrafilabym sie przyjaznic z mezczyzna ... ale swojemu facetowi bym juz przyjaznic sie z inna nie dala Takie mam juz dziwne poglady, wiem ale strzezonego Pan Bog strzeze a faceci sa bardziej podatni na kobiece wdzieki ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Zeby da sie prostowac duzo pozniej Nawet Jagielski mial nie tak dawno temu aparat
|
|
|
#798 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ja nie chce się kłócić kto ma rację tylko właśnei chciałam się dowiedzieć prawdy.A u niektórych osób naprzykład u mojej kumpeli po ściągnięciu stałego aparatu ząbki wróciły na swoje miejsce b.dziwna sprawa.Ja tez nosze aparat ale wyciągany cały czas zostaje mi wypchnięta 1
![]() A ile kosztuje aparat stały bo mam masakryczne dolne zęby każdy idzie inaczej ![]() Ja słyszałam że aparat kosztuje 1000zł + wizyty co miesiąc po 80 zł w moim mieście ![]() A może ktoś odp na mój poprzedni post
|
|
|
|
|
#800 |
|
Konto usunięte
|
no nic idę robic placuszki
|
|
|
|
|
#801 |
|
Rozeznanie
|
ojj z tego co ja sie orientuje to chyba 1500zl jedna szyna
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
Sehmet nie warto się takim prostakiem przejmować, tego kwiatu jest pół światu i na pewno spotkasz lepszego, on nie jest wart twoich nerwów i twojego zachodu
![]() asiulek19 z wiekiem taką spotkasz na pewno, a jak nie to na Wizażu jak nie pójdziecie na te same studia z siostrą to już będziesz na dobrej drodze![]() sonnewampire witaj ![]() ![]() asiulek19 aparat na zęby można nosić w każdym przedziale wiekowym, moja ortodontka która ma około 40 lat, ma druciki tylko to jest chyba tak, że im człowiek starszy tym dłużej się te zęby prostują.a jeśli któraś nie jest zdecydowana na wybielanie u dentysty, polecam francuską pastę Elgydium ja ją kupiłam w aptece za 20 zł i jestem bardzo zadowolona![]() w Tarnobrzegu 1300 zł jedna szyna, i 100 zł co miesiąc za wizyty, pomijając inne koszty :/
http://immenseness.blogspot.com/ 'Bizarre is good!![]() Bizarre has hardly any...' Edytowane przez Immenseness Czas edycji: 2010-03-27 o 12:28 |
|
|
|
|
#803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- ale drogo...jestem w szoku :/
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
na początku wydawała mi się mocna ta pasta, przy pierwszych 4 szczotkowaniach podrażniła mi trochę dziąsła jak za mocno szczotkowałam, ale to dlatego że ma rozdrobniony dwuwęglan sodu (aptekarka mi mówiła czego mogę się spodziewać przeskakując ze zwykłej pasty na taką)
|
|
#806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ale trzeba być przygotowanym na koszt jakiś 6000 żeby aparat nosić(tu trzeba zaliczyć wizyty u ortodonty, ew. wyrywanie i szyny) Koszmarnie drogo. Dlatego ja mam zamiar czmychnąć za granicę w celu zarobienia na te o to cudeńko.
|
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może są jednak jakieś sposoby na dostosowanie się do grupki albo zwiniecie z niej tej kumpeli którą najbardziej lubie(ale to głupio brzmi) ona zawsze do mnie pisze esy jeżeli chodzi o szkołę ale tak do pogadana to zawsze jest spoko ale jezeli chce mnie sie pytac tylko o lekcje itp to dzieki za taka znajomość niech sie pyta osób ze swojej grupki co nie? ja dopiero znam sie z nimi pół roku po jestem w ILOkurde może da się coś zrobić ? ja nie chce tylko z siostrą i z siostrą może zrobiłam błąd że z nią poszłam do szkoły |
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki
ale jestem w****iona !!!! ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- a co do moich żebów to są w miare ok, no mogłyby byc bielsze ![]() w gimnazjum miałam stracha bo wypadły mi dwie górne czwórki i myślałam że to paradontoza a dentystka, zaczeła się śmiac i mi mówi, że miałam jeszcze MLECZAKI a ja a teraz miedzy czwórkami a trójkami mam małą przerwe i z profila jak sie uśmiecham czasmi jest wrażenie że nie mam zęba, ale mam to daleko w d.... najwazniejsze że są zdrowe(ale i tak musiałam coniektóre podleczac)
|
|
|
|
|
#809 |
|
Rozeznanie
|
Nikolla
a czemu jestes nerwowa?
|
|
#810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do moich nerwów to mnie w****ił szwagier teściowa mówi zeby puzniej odkurzyc w domu bo wychodzi i nie zdąży(a i tak wiecznie ja sprzątam i w "ich" cześci jak i "mojej") i pytam się JEGO czy odkurzy bo chciałam z małą wyjśc na pole a on na to że odkurzy ale tylko w swoim pokoju to się pytam czemu a on: bo tak!!!! PALANT! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

bo mi juz znajomi mowia ze jak sie smieje to wygladam jak chomik :P

ja jestem po prostu chorobliwa zazdrosnica i moje poglady moga byc skrajne
Jestem paskudna, wiem, a potem będą problemy
ok.98 km.Ja tez szukam prawdziwej przyjaciolki.Ale takiej,ktora zrozumie a nie wysmieje.Mialam kiedys przyjaciolke,ponad 30 lat( od szkoly pods.) lecz pokazala swoja prawdziwa buzie i zawiodla....wysmiala,obga dala i skrzywdzila.A ja bylam wierna naszej przyjazni jak pies

kurcze ale jak juz należy do ich grupki to wątpie żebym mogła się znią kolegować może znacie jakieś sposoby żeby ja odbić
na serio mam 17 lat ja zawsze wszystko przeżywam
)