Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 20:49   #781
Ravenne
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Witam kochane

Ostatnio mam mało czasu, a tu jeszcze oprócz forum klub jest

U neurologa wszystko dobrze, czółko się jeszcze trochę cofnie, ale niestety minimalnie różnica zostanie. Poza tym mamy ćwiczyć prawą rączkę, bo jak Alę położyła na brzuszku i cofnęła do tyłu jedna rączkę, to lewą przełożyła do przodu automatycznie, a z prawą się ociągała.

Widzę, że Wasze maluszki też marudzą, nam Alicja marudziła czwartek, piątek i sobotę :/ Na szczęście (tfu tfu) dzisiaj już spokojnie, podejrzewam albo pogodę albo ząbki

Spóźnione życzenia dla solenizantkowych maluszków
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:09   #782
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Aniulka jak długo trwało znaim po tym Dicoflorze małą przestała się męczyć tak przy kupce? I jak to podawałaś? ja dałam po pół saszetki rano i wieczorem... dzisiaj będzie 3eci dzień... i kupka rzadsza ale nadal się budzi w nocy i potem robi nad ranem kupke i nie jest bez ekscesów... masarz brzuszka itd... Wogóle tam nie psizę, że działa na zaparcia dlatego się schizujeale w sumie papkowata kupka to nei zaparcie... Te boleści przy jej oddawaniu to problem...

Dicoflor pomógł Waszym maluchą na wzdęcia?

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:59   #783
Verusia 23
Raczkowanie

Witam wasdawno mnie nie bylo ale jak zwykle brak czasu,i weny ale co jakis czas was poczytujeMoj Oliwier skonczyl 3 ale nadal tak co drugi dzien ma kolki,,ciekawe ile to cholerstwo bedzie jeszczce go meczylo...a tak poza tym wszystko dobrze..Maluszek zdrowy i coraz kochanszy

Pietrusia-moj Olik urodzil sie 24.12 acha no i posylam foteczke do albumu..
Verusia 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 07:12   #784
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Aniulka jak długo trwało znaim po tym Dicoflorze małą przestała się męczyć tak przy kupce? I jak to podawałaś? ja dałam po pół saszetki rano i wieczorem... dzisiaj będzie 3eci dzień... i kupka rzadsza ale nadal się budzi w nocy i potem robi nad ranem kupke i nie jest bez ekscesów... masarz brzuszka itd... Wogóle tam nie psizę, że działa na zaparcia dlatego się schizujeale w sumie papkowata kupka to nei zaparcie... Te boleści przy jej oddawaniu to problem...

Dicoflor pomógł Waszym maluchą na wzdęcia?
A JA DZIŚ PIERWSZA? NIEMOŻLIWE HE HE
TO WITAJCIE DZIEWUSZKI I DZIDZIUŚKI

Zeberko ja daję dicoflor w tabletkach, wsypuję jedną dziennie do mleczka, no i nie bardzo pamiętam już jak to z tą kupką było na początko bo ja i tak te ferrum lek podaję od tego samego czasu co dicoflor może dlatego nie widzę aż tak dużej różnicy w tych kupkach chociaż na samym począku bardzo się spinała i musiałam masować ten brzuszek przy kupce a potem to przeszło ale nie wiem po ilu dniach ale z tydzień czasu na pewno pomagałam przy kupkach, no pierwszy raz nam się zdarza żę dziś wypada 3dzień bez kupki
zrobiła rano no ale takiej wielkości jak orzeszek laskowy i twarda i nic więcej
o kupke

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

mamy 2 ząbki

ale to juz chyba pisałam

no i dziewczyny tak to jest jedno przestaje męczyć i zaczyna się drugie
z powodu tych ząbków to już nie jest taka marudna bo już się oba przebiły dziąsełka
ale znowu tej kupki nie ma i coś jej się z oczkiem stało
lewe oczko jej się przyczerwieniło w jednym miejscu i nie wiem czy sobie wsadziła palec do oczka czy co? bo drugie jest normalne
wczoraj bylo bardziej czerwone a dziś już wygląda lepiej, jak dziś to nie zejdzie to bede musiała iść z nią do okulisty chyba ale gdzie ja tu na Marcelu znajde okuliste dla dzieci chyba że pojade do szpitala albo na pogotowie to tam muszą chyba mieć też takiego lekarza co? normalnie nie wiem co mam z tym oczkiem zrobić

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

właśnie zrobiła drugiego orzeszka laskowego

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-03-29 o 07:13
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 07:31   #785
mamrotka
Wtajemniczenie

Hej mamusie
Ale tu cichutko, chyba Wasze skarby daja pospac, bo moja jakos w nocy nie bardzo chciala i budzila sie co chwile jestem taaaka nie wyspana normalnie jak mala byla noworodkiem bylo lepiej
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 07:45   #786
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Verusia 23 Pokaż wiadomość
Witam wasdawno mnie nie bylo ale jak zwykle brak czasu,i weny ale co jakis czas was poczytujeMoj Oliwier skonczyl 3 ale nadal tak co drugi dzien ma kolki,,ciekawe ile to cholerstwo bedzie jeszczce go meczylo...a tak poza tym wszystko dobrze..Maluszek zdrowy i coraz kochanszy

Pietrusia-moj Olik urodzil sie 24.12 acha no i posylam foteczke do albumu..
WITAJ
no i fajniutki ten Twój bobas
ale trafiłaś w wigilię ja miałam termin na 24.12 ale urodziłam dopiero 31.12
Stary 2010-03-29, 07:54   #787
kachula27
Zakorzenienie

Dzien dobry mamuski

Przywitam sie i zmykam bo dzis mam troche spraw do zalatwienia na miescie

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 09:12   #788
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dzien doberek

u nas jakos leci...
Maly caly czas nieswoj...pokrecilo mi sie z jedzeniem i znow budzi sie glodny w nocy...

W sobote bylismy na malych zakupkach i kupilismy jeszcze jedno krzeselko dla malego o takie:

Załącznik 2987623

No i w wyniku malego nieporozumienia mamy tez...spacerowke....Chicc o, 5 kg, kolor....czerwony....

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:21   #789
zebra666
Zakorzenienie

Aniulka mi się wydaje, że ten Dicoflor dłużej podawany może działać zapierająco- dziiaj u an skupka była zbita bardziej niż ostatnio więc nie będę dawała... i zobaczę jak będzie...
No to macie zaparcie:\a cierpi przy tym czy tak w miare lajtowo? Może to ten Dicoflor? Wiesz moja znajoma mi pisała, że ona to podawała ale np tydzie i odstawiała(tak lekarz poradził) u nas anwet jak była 2 dni rzadsz amusiałam pomagać więc nie wiem... wole żeby robił papkowate a sam. Zobacze jaki będzie efekt... rano dostał ostatni arz 1/saszetki. Nie dam mu wiczorem już i zobaczymy... Bo w nocy nie było napadu płaczu czy gazów o 3eciej...w eicie jak sie cieszyłam??? dopóki o 5 nie zaczęły się jazdy... ciężko było uspokoić! Płakać mi się chciało.. ululałam +suszarka, szum radia i o 5.40 zjadł i apał do 8.1~5 z mamusią już jak aniołek... i kupa o 8.30 papowata... coś podjękiwał i cisnął nie szło wizełam wymasowałam docisnęłam nóżki i wyszła i nie płakał chociaż przy tym... Zostane przy samym Sab Simplexie 3-4 razy na dobę do mleczka dodaje już... zobaczymy... spróbuję nie dawać mu popołudniu, bo wtetdy nei ma jazd rzdanych a dam mu w nocy do karzdego karmienia...(23, 3,5.30). Podawąłm mu wode sama przegotowaną ale nie poprwiła się konsystencja kupy może trzeba dłużej ? w sumie pare razy po trochu pociumkał ...w nocy 40 ml , wcześniej 30.

Czytałam wczoraj, ze hemofer bodajże szkodzi błonie jelit i trzeba czasu żeby doszło do siebie wszytsko więc może to jets przyczyna? W czwartekl ide do lekarza zapytam o rozszerzanie diety zamiast podawnaia żelaza, bo jak nawet po Ferrum amcie zaparcia to ja wymiękam, bo jak mamy bez zelaza tak to co dppiero po nim:\

się rozpisałam ale nie wiem już co zrobić... Asioczka ten esputicon po jakim czasie działał ? jak go podawałam to miałam wrażenie, że nie ma reakcji... były niby bączki ale bóle brzuszka takie same.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:26   #790
karenina19
Zakorzenienie

Dziewczynki, co do kupek to moj maly tez mial zaparcia i zaczelam dawac mu wlasnie Dicoflor i mysle, ze pomaga, bo teraz kupki sa w miare regularne

Co prawda z tego powodu tez zaczelam rozszerzac diete i to na pewno tez pomoglo, ale po samym Dicoflorze tez zaczal robic kupke. Jak podalam mu pierwszy raz w piatek to w niedziele rano byla kupka...

Stary 2010-03-29, 09:42   #791
Verusia 23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
WITAJ
no i fajniutki ten Twój bobas
ale trafiłaś w wigilię ja miałam termin na 24.12 ale urodziłam dopiero 31.12
HEJ..tak to byl moj pierwszy termin i tak mi sie sprawdzilo..magiczny czas
Verusia 23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 10:12   #792
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Witam witam poniedzialkowo

Widze ze wasze dziecioczki sa marudne.. moje tez cos sie psuje.. marudzi mi caly dzien krzyczy.. juz nie moge tego sluchac normalnie.. ale ma dziasla czerwone wiec pewnie to zabki ..:/ dzisiaj zarejestrowalam fifika na 16.04 na szczepienie. bleh jak ja tego nie lubie..

brak mi wenyyy idem do klubu zobaczyc co zescie naskrobaly

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 10:17   #793
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Aniulka mi się wydaje, że ten Dicoflor dłużej podawany może działać zapierająco- dziiaj u an skupka była zbita bardziej niż ostatnio więc nie będę dawała... i zobaczę jak będzie...
No to macie zaparcie:\a cierpi przy tym czy tak w miare lajtowo? Może to ten Dicoflor? Wiesz moja znajoma mi pisała, że ona to podawała ale np tydzie i odstawiała(tak lekarz poradził) u nas anwet jak była 2 dni rzadsz amusiałam pomagać więc nie wiem... wole żeby robił papkowate a sam. Zobacze jaki będzie efekt... rano dostał ostatni arz 1/saszetki. Nie dam mu wiczorem już i zobaczymy... Bo w nocy nie było napadu płaczu czy gazów o 3eciej...w eicie jak sie cieszyłam??? dopóki o 5 nie zaczęły się jazdy... ciężko było uspokoić! Płakać mi się chciało.. ululałam +suszarka, szum radia i o 5.40 zjadł i apał do 8.1~5 z mamusią już jak aniołek... i kupa o 8.30 papowata... coś podjękiwał i cisnął nie szło wizełam wymasowałam docisnęłam nóżki i wyszła i nie płakał chociaż przy tym... Zostane przy samym Sab Simplexie 3-4 razy na dobę do mleczka dodaje już... zobaczymy... spróbuję nie dawać mu popołudniu, bo wtetdy nei ma jazd rzdanych a dam mu w nocy do karzdego karmienia...(23, 3,5.30). Podawąłm mu wode sama przegotowaną ale nie poprwiła się konsystencja kupy może trzeba dłużej ? w sumie pare razy po trochu pociumkał ...w nocy 40 ml , wcześniej 30.

Czytałam wczoraj, ze hemofer bodajże szkodzi błonie jelit i trzeba czasu żeby doszło do siebie wszytsko więc może to jets przyczyna? W czwartekl ide do lekarza zapytam o rozszerzanie diety zamiast podawnaia żelaza, bo jak nawet po Ferrum amcie zaparcia to ja wymiękam, bo jak mamy bez zelaza tak to co dppiero po nim:\

się rozpisałam ale nie wiem już co zrobić... Asioczka ten esputicon po jakim czasie działał ? jak go podawałam to miałam wrażenie, że nie ma reakcji... były niby bączki ale bóle brzuszka takie same.
Zeberko Agusia tak bardzo się niemęczy przy tej kupce no sama nie wiem co mam teraz mysleć czy spróbować tez nie dawac albo dawać co drugi dzień ten dicoflor
przed chwilą zrobiła trzeciego orzeszka i teraz widze że na leżaczku znów coś postękuje lekko i ciśnie kupke ale niepłacze

ostatnio pisałyście na temat pieprzyków ale teraz nie wiem czy tu czy w klubie, moja mała ma duże znamie, ja też mam i moja siostra tez mniej więcej w tym samym miejscu ale mniejsze, jest to przy pachwince pokaze wam zdjęcie ale troche niewyraźne a to mój mały paznokieć dla porównania wielkości
jeden lekarz kazał mi to skonsultowac z dermatologiem ale ja mam to samo w sumie i nie wiem
Stary 2010-03-29, 10:19   #794
konspiracja
Zakorzenienie

Witam poniedzialkowo
Weekend jak zwyle szalony, w sobote też mieliśmy spotkanie w sprawie chrztu, zamowiliśmy torta. ten tydzien to na pewno będzie zwariowany, przygotowania do chrztu, świąt i jeszcze do pracy musze podskoczyć
Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
heloł

muszę się pochwalić bo Olka dziś 2 razy przewrociła się z brzuszka na plecy

pierwszego razu nie widziałam bo zostawiłam ją na chwilę na brzuszku, wracam, a ona na plecach! więc ją znowu na brzuszek, a ona chyc i na plecki

a o co chodzi z tymi tagami?
za przeewroty!

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
100 lat dla

Stasia Konspiracji

Serdecznie dziękujemy za pamięć
tak, to już 4 miesiące

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
)
A ja stram sie przeczytac wszystkie historie w klubie- jestem na 13 str i jak kiedys dobrne do końca do sie wypowiem
Też się pod tym podpisuję

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Ostatnio mam mało czasu, a tu jeszcze oprócz forum klub jest

U neurologa wszystko dobrze, czółko się jeszcze trochę cofnie, ale niestety minimalnie różnica zostanie. Poza tym mamy ćwiczyć prawą rączkę, bo jak Alę położyła na brzuszku i cofnęła do tyłu jedna rączkę, to lewą przełożyła do przodu automatycznie, a z prawą się ociągała.

Widzę, że Wasze maluszki też marudzą, nam Alicja marudziła czwartek, piątek i sobotę :/ Na szczęście (tfu tfu) dzisiaj już spokojnie, podejrzewam albo pogodę albo ząbki

Spóźnione życzenia dla solenizantkowych maluszków
Super, ze u neurologa wszystko gra.

Ponawiam pytanie o ten gluten, dla mamuś piersiowych - jak podajecie do mleka czy słoiczkow???

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

No i w wyniku malego nieporozumienia mamy tez...spacerowke....Chicc o, 5 kg, kolor....czerwony....
A co się stało? TŻ kupił?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 10:22   #795
aniulka8204
Wtajemniczenie

ale dobrze że chociaż te orzeszki co jakis czas zrobi bo przynajmniej ją brzuszek nie bedzie bolał

dziewczyny a czy któraś dostała już wygraną z vichy??

Czas edycji: 2010-03-29 o 10:26

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 10:27   #796
tarasia
Wtajemniczenie

Wpadam się tylko przywitać i zmykam na spacer

Nie mogę się w ogóle pozbierać - bardzo brakuje mi tej zimowej godziny.

Witam nową mamusię
Sto lat dla solenizantów
i brawa dla 2 ząbka Agusi!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 10:31   #797
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
A co się stało? TŻ kupił?

Skad wiedzialas?

To bylo tak, ze ogladalismy wozki i jeden straaasznie sie tz'towi podobal....mi tez, ale nie bylam do konca przekonana i uzylam argumentu, zeby jeszcze poczekac, bo dosc drogi jest...Tz na to, ze ok poczekamy a wieczorem w przedpokoju zobaczylam...stojaca ta wlasne spacerowke i malz oswiadczyl, ze skoro MI tak sie ten wozek podoba to kupil...

Stary 2010-03-29, 10:40   #798
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Skad wiedzialas?

To bylo tak, ze ogladalismy wozki i jeden straaasznie sie tz'towi podobal....mi tez, ale nie bylam do konca przekonana i uzylam argumentu, zeby jeszcze poczekac, bo dosc drogi jest...Tz na to, ze ok poczekamy a wieczorem w przedpokoju zobaczylam...stojaca ta wlasne spacerowke i malz oswiadczyl, ze skoro MI tak sie ten wozek podoba to kupil...
ale suuper

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
Wpadam się tylko przywitać i zmykam na spacer

Nie mogę się w ogóle pozbierać - bardzo brakuje mi tej zimowej godziny.

Witam nową mamusię
Sto lat dla solenizantów
i brawa dla 2 ząbka Agusi!

dziękujemy
Stary 2010-03-29, 11:01   #799
katekatee
Zadomowienie

WitamWIdzę że przedświąteczne sprzątanie w pełni bo na wizaż pustki. Ja tylko na sekundę bo robota czeka a i wziełam się za pisanie pracy. Muszę ją do końca kwietnia napisać zostało mi jakieś 5o stron
A i dziewczyny w realu promocja za 119 zł szczeniaczek z tą piramidką Słodka ta zabawka, a Wiktor zachwycony

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Hej mamusie, ja tylko na chwilkę. Chciałam tylko podzielić się informacją, której się dowiedziałam. Zwłaszcza dla mam karmiących piersią.
Otóż polecam wam sprawdzić w składzie kosmetyków, których używacie, czy znajduje się tam Phenoxyethanol. Przenika on do mleka, a po spożyciu przez dziecko może działać na nie neurotoksycznie.
Gucia czyli rozumię że jeśli to coś jest np w kremie który smaruje nogi to to nie przejdzie?? Chodzi tylko o kremy do biustu czy ogólnie wszystkie kosmetyki

Cytat:
Hej dziewczynki

ja tylko przelotem, bo André jest teraz w skoku miedzy 23 a 26 tygodniem zycia i powiem wam, ze takich akcji jeszcze z nim nie mialam...

Normalnie dziecko mi podmienili - nie chce jesc, spac tez nie bardzo, drzemki w ciagu dnia to jedna wielka walka, nawet spacery nie pomagaja...wymeczony na maxa jest, oczka male a nie spi.... tylko placze i krzyki....a najgorsze, ze nie chce jesc...ktora to juz godzina dzisiaj a on mleko o 5 rano jadl...i troszke sloiczka pojadl...ale na butelke nie ma mowy, zeby go namowic...

A to jeszcze podobno 2-3 tygodnie tak....
O rany u mnie to samo: jeść nie, spać nie, bawić się nie tylko ręce i ręce Rano mu na chama cisłam słoiczek jabłuszko ze śliwką bo ostanio za dużo czekolady zjadłąm i mały miał bardzo nieładne kupki. I tak się darł jakbym mu normalnie jakąś truciznę dawała Przed chwilą udało mi się go uśpić: bujaniem na rękach z cycem w buzi

Cytat:
Witam. U nas też cięzko- w nocy mały Kubica sie wierci i stęka W dzień też mamy problemy z jedzeniem dlatego jemy w róznych pozycjach i z róznymi atrakcjamiMyśle że to przez zabkowanie nie chce ssać butelki bo np teraz pięknie zjadł cała zupke (dziś debiut z króliczkiem w delikatnych jarzynkach)
A ja stram sie przeczytac wszystkie historie w klubie- jestem na 13 str i jak kiedys dobrne do końca do sie wypowiem
Ja też już daje mięsko my narazie jedliśy cięlęcinę i jagnięcine ale po tym drugim chyba mamy wysypkę. A co do karmienia to ja wczoraj małemu wciskałam kaszkę a tżt mu wymachiwał szczeniaczkiem i jakoś udało nam się 150ml zjęć

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
dziękujemy wam kochane za życzonka innym dzidziom też 100latek
ja nie mam czasu brak mi czasu nawet na obiad Oliwka nie chce się sama pobawić siedzę ciągle z niąnawet kibelek to sprintem bo już woła
Moja też nauczyła się krzyczeć noi teraz tak zwraca na siebie uwagę,pogoda dziś straszna mało nas deszcz nie złapał i siedzimy w domutż 2 zmiana
Wpadłam się poradzić na temat wózka tamten sprzedaję i szukam czegoś innego ale nie parasolki co myślicie o tym?
http://www.allegro.pl/item965844770_...podstawka.html
albo o tym?
http://www.allegro.pl/item977910776_...na_raczka.html
Ten pierwszy jest całkiem fajny, widziałam na żywo w sklepie. Ja się zastanawiałam nad nim bo nie jest drogi a naprawdę fajnie wykonany.

Aniulka
gratulujemy ząbkówJak tak dalej pójdzie to do naszego spotkania Agusia będzie miałą wszystkie ząbki a Wiki ciągle szczerbaty

Dziewczyny zmykam pisać pracę proszę o kciuki abym dziś napisała z 20 stron

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------
A ten Szczeniaczek Z FP jest w promocji w Auchanie a nie w Realu pochrzaniło mi się

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2010-03-29 o 11:03
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:24   #800
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Moj Fifik
Załącznik 2987965

Załącznik 2987966

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Stary 2010-03-29, 11:30   #801
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

Aniulka gratulujemy ząbkówJak tak dalej pójdzie to do naszego spotkania Agusia będzie miałą wszystkie ząbki a Wiki ciągle szczerbaty

Dziewczyny zmykam pisać pracę proszę o kciuki abym dziś napisała z 20 stron

jeszcze ma czas na ząbki a ja się z jednej strony cieszę że ma już te zębolki ale troche się boje żeby szybko sie niepsuly
no to trzymam
Stary 2010-03-29, 11:44   #802
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

upatrzylismy a raczej ja upatrzylam krzeselko dla Filipcia

ktores z tej aukcji http://www.allegro.pl/item961962211_...olor_w_wa.html

podoba mi sie grey i brown co o nich myslicie?

Fifi

Stary 2010-03-29, 11:47   #803
elalank
Zadomowienie

heloł

zapisałam Olke na jutro na szczepienie, buuuuuu

zjadła dziś pół słoiczka marchew z ziemniakiem i normalnie nie nadążałam z podawaniem łyżeczek, a Olka z buzią otwartą po kolejną porcję!

wyprałam zasłonki z pokoju Olki i tyle z moich przedświątecznych porządków TZ umył w piątek okna, więc w miarę jest ok.

Cytat:

W sobote bylismy na malych zakupkach i kupilismy jeszcze jedno krzeselko dla malego o takie:

Załącznik 2987623

zastanawiałam się nad takim krzesełkiem, ale ja mam schizę, ze mi się stół przewróci albo to się oderwie

a pokaż spacerówkę
Ten Twój TZ jest superowy

Cytat:
ten Szczeniaczek Z FP jest w promocji w Auchanie a nie w Realu pochrzaniło mi się
muszę sie przejechać dzięki za info

Agusia- Fifik słodziak!! i w tej fajnej kurteczce z HM

dobra czas na jakis spacer, paaa

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość

bardzo fajne te krzesełka - mi się podoba to brązowe

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:59   #804
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
ale suuper

Cytat:
O rany u mnie to samo: jeść nie, spać nie, bawić się nie tylko ręce i ręce Rano mu na chama cisłam słoiczek jabłuszko ze śliwką bo ostanio za dużo czekolady zjadłąm i mały miał bardzo nieładne kupki. I tak się darł jakbym mu normalnie jakąś truciznę dawała Przed chwilą udało mi się go uśpić: bujaniem na rękach z cycem w buzi

Nieeee no ja nie stosuje az takiego uspokajania...

I sloiczki André je ladnie, tylko na mleko czasami wybrzydza...

Cytat:
Przystojniak

Cytat:

Podobaja mi sie

Cytat:
zastanawiałam się nad takim krzesełkiem, ale ja mam schizę, ze mi się stół przewróci albo to się oderwie
Tez bylam sceptyczna, ale naprawde dobrze sie trzyma

Cytat:
a pokaż spacerówkę
Ten Twój TZ jest superowy

Załącznik 2988095

No dobra, taaaaki zly nie jest...

Stary 2010-03-29, 11:59   #805
katekatee
Zadomowienie

fajne i tanie my zabuliliśmy 300 zł teraz widze ze za dużo. Mnie sie podoba brown i blue

Stary 2010-03-29, 12:00   #806
aniulka8204
Wtajemniczenie

elalank ja też bym się bała że się zarwie albo stolik przewróci albo jeszcze oderwie od stolika ja bym tam wolała taki normalny tradycyjny co stoi stabilnie na podłodze a są już takie fajne wzory że ja napewno taki kupie
Stary 2010-03-29, 12:09   #807
katekatee
Zadomowienie

Kamila nie mam wybory za chwile wróci tzt "A gdzie obiad" i co ja mu dam słoiczekDobra ide bo pisanie jedna reka meczące trzoche.
Ela zazdraszczam tzta mój by okien nie umył, zreszta bym mu nie dała bo gańba przed sasiadami

Stary 2010-03-29, 12:28   #808
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
elalank ja też bym się bała że się zarwie albo stolik przewróci albo jeszcze oderwie od stolika ja bym tam wolała taki normalny tradycyjny co stoi stabilnie na podłodze a są już takie fajne wzory że ja napewno taki kupie

Nie zerwie sie ani nie przewroci...
A tak na wyjazd czy do kogos bardzo przydatne...mamy takie normalne tez oczywiscie

Cytat:
Kamila nie mam wybory za chwile wróci tzt "A gdzie obiad" i co ja mu dam słoiczekDobra ide bo pisanie jedna reka meczące trzoche.

Kurcze, ty to dobra i kochana zona jestes....bo jak moj malz przychodzi z pracy to JA pytam "Co na obiad? "

Stary 2010-03-29, 13:55   #809
malina81
Zadomowienie

Dzieciaczki super a do Filipka Agusi mam wyjątkową słabośc bo on taki słodziak jest

Ja zgodnie z obietnicą prezentuje moich łobuzów- Domi to szczególnie for you
http://www.youtube.com/watch?v=3OqbAo2-V04
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 14:08   #810
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieciaczki super a do Filipka Agusi mam wyjątkową słabośc bo on taki słodziak jest

Ja zgodnie z obietnicą prezentuje moich łobuzów- Domi to szczególnie for you
http://www.youtube.com/watch?v=3OqbAo2-V04
jakie słodziaki
ale maluszek nic sobie nie robi z tych pierdziuszków starszego brata hihi

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

HA HA DZIEWCZYNY DZIŚ PYTAŁAM CZY DOSTAŁYŚCIE NAGRODY Z VICHY i właśnie listonosz przyniósł mi kremik

Czas edycji: 2010-03-29 o 14:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości