![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Cytat:
![]() ja czekam już tylko na korek do testera chance i ciuchy dla lalki przed wyjazdem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
może któraś z Was mi podpowie, bo sprzedawca milczy
![]() czy takie pieluszki, widać to poprzednia edycja, mają elastyczne boczki ? może sie spotkałyście z takim oznaczeniem obecnych 5 ? http://allegro.pl/item1158425470_hap..._12_25_kg.html kliknęłam , ale czekam na wieści bo nie chcę sztywnych pieluszek dla Mikiego odłącza mi upc z 1 sierpnia tak więc czeka mnie nudna niedziela ![]() ![]() no i neta tez nie będę miała, więc nie płaczcie bo nie zaginę w czeluściach wirtaulnych na długo , tak mniemam dzięki Takuśna za podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja w ten ohydny dzień
leje leje i zimno jak diabli a ja się właśnie zastanawiałam czy nasza jowiszka pisze z wczasów czy może już przyjechała a ona dopiero się wybiera no super choć nie zazdroszczę tej podróży Kasiulka co ja czytam ty już odpieluchowałaś Oleńkę moje gratulację a a jeszcze nie dawno pisałaś że chyba będziesz miała największe dziecko z pieluchą Karolek też jest odpieluchowany tzn na noc jeszcze zakładam ale w dzień lata bez pieluchy sam woła na wczasach to sam ściągał majty i szedł robić siku czy kupkę aa i zdarzyły nam się dwie suche noce najzabawniejsze było jak przyjechaliśmy do domu to Karolek na widok domku narobił dużego śmierdzącego kasztana w pieluchę na wczasy też pojechaliśmy bez smoczka i nie upomniał się ani razu a przed wczasami to przed każdym spaniem się upominał i smoczek teraz już o nim zapomniał całkowicie |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie dumam jak tu zachęcić Igę by na trawę siusiała
![]() a w Cro nie będę jej wcale pieluchy zakładać bo nie mam sumienia pocić tyłka całymi dniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jowiszku z tego co ja zauważyłam to dzieci lubią widzieć efekty z sikania /tzn np. jak widzą że jak sikają to robi sie z tego dużo wody więc daj ją raz czy dwa wysikać na jakiś beton płytki żeby płynęła rzeczka potem zaczniecie podlewać kwiatuszki i trawkę by lepiej rosły Karolek zaczynał sikać po drzewkach i robił kurką dużo wody //na niego to działało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() teraz niby drzemka miała być ale nie śpi ![]() ![]() ![]() Cestusia - podaj rękę, babo kochana u mnie jak widzisz podobnie ![]() Cytat:
![]() Aniu - nic nie wiem o tych pieluszkach happy, bo nigdy nie miałam tej firmy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- uffff, jednak poszła spać po ponad godzinie szaleństw ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Mała masz super zdjęcia a figurka że ho ho //i nie ściemniaj nam tu o zatopionym tłuszczyku bo ty go po prostu nie masz //
zobaczysz co to tłuszczyk jak pokażę wam moje foty choć nie wiem kiedy się za nie zabiorę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale dzięki ![]() czekamy na twoje foty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Mała a ja cię zapewniam że ja mam o wiele więcej tłuszczyku i wagowo i wizualnie
jakoś słabo z moim samozaparciem co do odchudzania i stąd ten efekt a co gorsza to widzę po sobie że przez te wakacje przybyło mnie jeszcze trochę że aż boję się na wagę wejść może to też wina tego że mam bardzo słobą przemianę materii a co do fotów to ja mam też lenia do tego ale jak tylko ogarnę swoje zaległości w domu to się nimi zajmę kurcze tz przyszedł z pracy i chce jechać do jego brata na urodziny oczywiście ja mam jechać z nim a mnie się tak nie chce Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2010-07-28 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Mario dziekuje jeszcze raz za zyczenia cioteczek
Zdazylam rtylko na chybcika zobaczyc zdjecie Igusiowej, ktore mnie rozbroilo totalnie ![]() Urodzinki przebiegly znosnie, tort byl beznadzieja, jesli chodzi o aspekt estetyczny, cale szczescie,z e zaopatrzylam sie wczesnije w cukierki kolorowe i misiaki to go troche ozdobilam. Za to byl pysznosci pomaranczowy, krem bardzo lekki. Z prezentow to tylko od nas dostal namiot indianski - olewka totalna, tylko chwila go interesowal, nie mam pojecia jakie zabawki mu kupowac, wszystkie elza w kacie. Dostal kaske, wiec moze obkupie go na jesien ubranka i wsio. Co bede kase marnowac na cos co go nie interesuje |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
buziaki dla Aleksandry i Mario
![]() ![]() ![]() ![]() Anny zdrówko ![]() kupiliśmy fotelik recaro 9-36 ![]() ![]() nic nowego poza tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Werstunia nio dobrze, że jesteś bo się coś obijasz ostatnio a mi tu Ciebie brak
![]() Marti śliczny tocik mnie się bardzo podoba i wiesz co? Twoje włosy i ta opaska mnie zabiły ![]() ![]() ![]() ![]() Kristi a dziękuję, jakoś się zaparłam z tym odpieluchowaniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Maluśna o kurcze to szkoda, że to autko, ktore wybrał tż nie miga i nie ma sygnału... bo co to za atrakcja w takim razie? Co do lali... sprzedawca musiał nie wysłać ![]() ![]() ![]() ![]()
#793 |
Zakorzenienie
|
Marti
tort robi wrazenie , bardzo ładne napisy cieniutką czekoladą , dla mnie bomba i te gumisie ![]() Zocha witaj w klubie szaro-paprykowych recarowców, ![]() dla mnie fotelik superaśny , nawet jak Miki mi usypia to głowa mu nie dynda jak wisielec , bo ma bardzo solidne zagłówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
No bo ja go ozdobilam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślałam, że Ty sobie je tak pofalowałaś? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Marti wyglądasz super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
![]()
Marti - kurza twarz
![]() ![]() ![]() ![]() torcik pierwsza klasa, kolorowy i zabawny - mnie się bardzo podoba ![]() ![]() ![]() ooo, Sofijowa dołączyła do klubu fanów recaro ![]() ![]() Kasiu - no z takiego autka to pożytku nie będzie, więc nie kupujemy ![]() ![]() babki - lalkomaniaczki ![]() ![]() uwaga, zarzucam linkami ![]() ![]() http://allegro.pl/item1163288689_a_a...idzius_42.html http://allegro.pl/item1165995952_a_l...cykiem_20.html http://allegro.pl/item1154966010_aga..._baby_hit.html http://allegro.pl/item1163914904_lal...320_od_ss.html te Agatki różnią się chyba tylko wielkością (34, 36 i 46 cm), a ostatnia nic nie robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Mała wybrałabym tę:
http://allegro.pl/item1165995952_a_l...cykiem_20.html ze względu na wielkość/ miękki brzuch/ proste funkcje bez przesadyzmu lub tę: http://allegro.pl/item1163914904_lal...320_od_ss.html mała ale ładna i można kąpać. |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Maluśna a wiesz co? jak chcesz to ja Ci kuknę do leclerka czy są takie autka jak moje jakbyś chciała, tylko ono nie jest zdalnie sterowane. Ma takie trochę "naciągane" tylne koła żeby dłużej jechało jak się je rozpędzi i puści
![]() ![]() ![]()
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jowiszowa bo cię walnę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- kurde. chciałam tą patelnię grillową co Jowiszowa nabyła ale w makro w P-niu chyba nie ma ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Mała bierz tę większą lalkę i już
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- co do patelni za 36zł to w Wawie kupiłam jedną z ostatnich trzech w Makro ![]() aaaa,Mała ale niech patrzą (przede wszystkim na najniższych wieszakach),może po prostu w gazecie nie ma. moja ciotka kupiła pierwsza i ma trochę mniejszą, jak wujek pojechał teraz to zostały tylko o średnicy 28cm i ja taką mam. edit. chcesz zdjęcie ? ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-28 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
własnie ta grillowa to była w promocji ?
bo tez prześledziłam gazetkę ![]() mam coś dostać od meblowego na imieniny, może to bedzie grillowa patelnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa - buahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Anno - jeszcze do ciebie pytanko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Maluśna
kij go wie, jak dedukuję, to może się rozpłynąc, bez blokady foremkowej a może masz jakieś foremki na babeczki z prehistorii, w nich każda by się już trzymała ale może trzeba przeprowadzić test i bedziemy już wsio wiedziały ![]() tu dużo przepisów muffinkowych http://kuchareczka.blox.pl/html/1310...21.html?425428 ale nie testowałam, tylko ładnie mi wyglądały ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-07-28 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
nie, to chyba nie była promocja
![]() widzę,że na all też można za 40-50zł z wysyłką nabyć. widzę,że mają różne spody,nie wiem czy to ma znaczenie, ale mój jest taki: http://allegro.pl/item1153642139_pat...ss_ts_313.html oczywiście brak takich bajerów jak odkręcana rączka (celem włożenia do piekarnika) |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
mi sie ta do kąpania nie podoba
![]() u nas znowu jazda ze spaniem ![]() ![]()
#809 | |
Zakorzenienie
|
u mnie ze spaniem luz, a tu to już w ogóle. w domu Iga chodzi na drzemkę po 14, czasem jak wiecie dopiero o 15 zasypia. a tu o 13.30 zazwyczaj śpi bez problemu
![]() dziś to w ogołe luz bo wstała wcześnie - 8.20 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() edit. te nasze dzieci teraz w trudny wiek wchodzą i nie dajmy wejść sobie na głowę. u mnie co dzień Iga próbuje mnie ustawiać ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-28 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
do beztłuszczowych dań
http://allegro.pl/listing.php/search...garnek+rzymski ponoć super smak , ale nie wiem czy to nie trik reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.