![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer w Katowicach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dla mnie to zadna marka, tylko masakra. Przekonałam sie nieraz, ze pod szyldem wielkich marek czesto króluje bylejakość i wyciaganie kasy
![]()
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Fryzjer w Katowicach
Cytat:
Zgadzam się. Ja bardzo polecam Kingę Rulczyńską. Przez wiele lat pracowała w swoim salonie rodzinnym na Strzeleckiej, pare miesięcy była chyba tez u Maniewskiego. A teraz ma swoje stanowiska w Prowokacji na Porcelanowej. Specjalizuje się w blondach. Robi je przepiękne ![]() Chodzę do niej od ponad 11nastu lat. Niesamowicie się w tym czasie rozwinęła. Próbowałam ja kilka razy „zdradzać” i zawsze wracam z podkulonym ogonem ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2020-03-04 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest cennik. Adjustments.jpg Wiem ze może nie jest najtajniej, ale napewno taniej niż u „topowych” fryzjerów a naprawdę dziewczyna zna się na rzeczy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie mega drogo jest u Maniewskiego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Fryzjer w Katowicachja
Ja nie szukam, bo Dla mnie warto tam gdzie chodzę, a już ponad 2 lata tam rozjaśniam i zawsze wychodzę zadowolona. Byłam ciekawa tylko cen gdzie indziej.
![]() |
#789 |
Przyczajenie
|
Witam,
Odświeżam temat: Poszukuję fryzjera w Katowicach do włosów damskich krótkich. Wymagania: - umiejętność zrozumienia, że jeśli kobieta ma wlosy krótkie, to nie znaczy, ze nalezy ją opitolic byle by było. - umiejętność obciecia grzywki, niekoniecznie od linijki a la Brzydula Betty. - umiejętność niewycinania zakoli i dziur. - kreatywność... Wydaje mi się, ze to niewiele, a jednak od czasu mojej przeprowadzki do Katowic mam wielki problem ze znalezieniem fryzjera dla siebie. Niekiedy widzę fajnie obcięte dziewczyny i zastanawiam się gdzie sie strzygą... Help! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Moderator
|
Nie Polecam Pani Magdy K. z Katowickiego salonu Maniewski.
Poczätkowa nasza rozmowa byla jak dlamnie zaskoczona jakie ma podejscie do klienta ,niechciala zafarbowac moich wlosow na jasny blond bo nie ma tyle czasu ![]() Mialam wlosy do pasa mowilam ze chce sciäc za ramiona na prosto z lekkim cieniowaniem i grzywkä na bok. Po konsultacji ze swoim asystentem podjela sie farbowania powiedziala ze zrobi mi refleksy z asystentem . I tu zaczäl sie problem bo mnie nie poinformowala na czym polega dokladnie refleks (tapirowania) to co przezylam nikomu nie zycze takiego farbowania,przy zmywaniu stracilam polowe wlosow a bol skory glowy odczuwalam dlugo. Co do scinania wlosow nie umie cieniowac wlosow nie robila tego jak Maniewski uczy swoich uczniow czy na szkoleniach czy na Youtube w jego filmikach, robila po swojemu .Zamiast prosto obciela mnie owalnie. Po wymodelowanu farbowaniu i tonowaniu wlosy wygladaly ok w salonie . Ale jak umylam pare razy wlosy nabraly carmelowego odcienia za krotki czas rozjasniania,a toner sie zmyl. Nie polecam ,zaplacilam 580zl. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Czy jest jakiś fryzjer w K-ce który umie dobrze cieniować włosy aby wydobyć skręt ? Dobrze by było gdyby nie za milion monet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.