![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
windy- nikogo innego nie mam. czuje, ze do nich chce jechac.
na apw sie nie logowali, moze wyjechali na weekend? ale czemu nie odbieraja telefonu? ![]() ciagle wierze w to,ze do nich pojade! kacha ![]() dzis uslyszalam od dzieci, ze brzydko mi w czerwonych i powinnam pofarbowac sie na blond ![]() ![]()
![]() |
#782 |
Konto usunięte
|
mze wyjechali a tu maja odchyly takie ze se robia wolne od telefonu hjak z dziecmi sa albo na kempingu vzy cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Konto usunięte
|
ło matko - a tu jak zwykle produkcja postowa
![]() cześć baby ![]() Kachaaaa widziałam wreszcie zdjęcia Ch. - uroczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
ruciaku- ja też tak myślę ,że może telefonu nie zabrali ze sobą.. ?
![]()
#785 |
Zakorzenienie
|
aaa no właśnie
![]() Kacha, Ch. jest o wiele wiele ładniejszy niż P ![]() Chciałam kupić waciki dzisiaj... kosztowały prawie 2Ł ![]()
#786 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() no slit jest ![]() ![]() Cytat:
![]() dzieks ![]() zalezy od gustu no nie mi tam sie podoba hehhe moze chcesz go poznac hehe ![]() ![]() no tam sa rzeczy z drugiej reki ramki na zdjecia plyty cd dvd kasety ksiazki ciuchy plkuszaki wszustko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Kacha dzięki ale wolę ciemniejszych
![]() No właśnie... nie wiem czy iść jutro ze strażakiem na kawę czy sobie darować tą 'znajomość' ![]() ![]() a poundlandów u mnie na CW nie ma... są hundredlandy ![]()
#789 |
Konto usunięte
|
to sie przejedz gdzies hehehe
nie no jakbys o poznala w realu bys wiedziala jaka beka z tym czlowiekiem jest ![]() nie wiem i tak wracasz do polski ale kawa nie zaszkodzi chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rucia broń boze sie nie maluj na blond ślicznie Ci w rudych serio, przeza***iscie wygladasz pasuje Ci na milion procent no !! ![]() Orenda gdzie Ty sie podziewałaś? ![]()
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
nowlasnie orend dzie bylas
![]() ruciarude sliczne samma bym chciala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Konto usunięte
|
buuuu a ja nie dość, że pracy nie rzuciłam to mnie jeszcze w Polskę na delegację ślą i nie mogę Was nadrobić
![]() ![]() noti - ale Ty mnie zrozumiesz - zakupoholizm nakładów finansowych wymaga - chyba jeszcze popracuje ![]() Ruciul - blond????? nieeee, teraz jest ślicznie!!! Kachaaa - tak jak pisałam - Ch. uroczy, ale nie zdążyłam dodać, że razem slicznie wyglądacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Konto usunięte
|
zapraszam do Londynu chetnie go poznam z wizazowymi krejzolkami
![]() ![]() btw.dziekuje ![]() taki normalny smiszny i zrtowny tez ![]() ![]() ![]() bo sie skinsow za duzo oglodalo i zdawalo mi sie ze kazdy sie tu z kazdym ... i kazdy cpa pali i nie wiem co jesczcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Przyczajenie
|
Siemanko dziewczyny
![]() jestem au pair od 2 tygodni w Niemczech. ![]() Jeszcze nigdy sie tu u was nie udzielalam a podczytuje was regularnie od grudnia ![]() Czas najwyzszy , zeby sie ujawnic no nie. ![]() dopiero dzisiaj podlaczono mi kompa i kurde blaszka , tyle tego naprodukowalyscie podczas mojej nieobecnosci, ze nie ma szans abym to nadrobila. ciekwai mnie co u was wariatki ![]() dziekuje za uwage ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Konto usunięte
|
witamy witamy
![]() opowiedz o swojej rodzince jak ci tam jest o dzieciakach i udzielaj sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czesc Blaszczolek! opowiedz o swojej rodzinie, dzieciach, obowiazkach. jak CI sie podobaja poczatki? na ile jestes?
![]() |
#797 |
Przyczajenie
|
a wiec przyjechalam na rok. dzieci w wieku 8 i 10 - Jacob i Jan. Polska rodzina ale i tak w wiekszosci mowia po niemiecku. Jak narazie bardzo mi sie podoba wszyscy bardzo sympatyczni i dzieciaki grzeczniutkie. ....
![]() co do warunkow to ogolnie wporzadku mam swoj pokoj itp, bilet na komunikacje. Dzieciaki rano wychodza do szkoly do godz okolo 12, 13 mam wolne potem przychodza i musze zrobic im jesc , zajac je czyms i takei tam bzdety, + lekkie prace domowe ale serrio lekkie typu wlozyc naczynia do zmywarki, pozamiatac, odkurzyc. okolo 17 mam off i weekendy tez wolne.... ![]() ![]() mieszkam w Wächtersbach niedaleko Fraknfurtu am Main.... male miasteczko ale nei nazekam bo i tak co dziennie w Frankfurcie laduje..... Jak narazie zyc nie umierac. Mam tu kumpele , tez operke. Ona juz tu jest z 7 miechow chyba. jak narazie dzieki niej sie nie nudze i poznaje co rusz nowe osoby.... xD Edytowane przez BLaszczolek Czas edycji: 2010-08-14 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny,haha, no co wy, jeszcze nie zwariowalam, zeby na blond pofarbowac.
ten kolor, ktory widzicie na zdjeciach- to nie mam takiego teraz. na zdjeciach to jedyny raz, kiedy wlosy byly choc troche rude, teraz mam tani czerwony ![]() ![]()
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Rozeznanie
|
Hello girls!
![]() Ja wlasnie siedze u siostry w Cork ![]() Host dopiero dzisiaj rano wrocil i mnie podrzucil na przystanek, teraz zapewne korzystaja z wolnej chaty. Rucia, w zadnym wypadku nie farbuj sie na blond :P tani czerwony jest ok. Umowilas sie w koncu do dentysty? aaa i witam nowa kolezanke ![]()
#801 |
Zakorzenienie
|
korzystaja z wolnej chaty
![]() jak to fajnie brzmi ![]() Blaszczolek ![]() bilet najwazniejszy na komunikacje miejska ![]() ![]() Ines- w poniedzialek kolezanke biore i ide do ginekologa i dermatologa (jak ja pojde to ja nie wiem.. wstydze sie jak cholera, ale musze ) i dzwonie rano, czy moge isc na konsultacje do tej stomatolog, do ktorej wam podalam strone.
![]() |
#802 |
Konto usunięte
|
nie maluj dobrze robisz rude slit sa
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- rucia ja sie gina balam bardzo a nie byloo czego jak sie okazalo wstyd wiadomo ale mija a jak sie ma wiecej niz 18lat trzeba wskazane dla samej siebie dla zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Wtajemniczenie
|
kacha - ja bym chetnie Twojego aamigosa poznala
![]() rucia - nie boj sie gina! ja tam wole do gina niz do dentysty. serio! teraz chodze tylko po tabsy ;P wczoraj w nocy wyjechala Nicole (oper ktora mi pokazywala w tym domu co i jak) miala taxi na godz 3 rano.Przebudzialm sie o 2.30am i slysze jak na dole ktos cos w kuchnii robi...jak sie potem okazalo,(dzwonila do mnie Nicole jak juz wyladowala w Niemczech) ze hostka wstala w nocy i robila jej cieply posilek i kanapki na droge! Hostka dzis rano powiedziala mi,ze wie ze bedzie mi smutno,wie jakiego ostatnimi czsy mam dola (Nicole jej szepnela) i pozwolila mi leciec do domu.troche mi bylo glupio pytac na ile moge. ona to widziala na mojej twarzy i powiedziala,ze nawet na 2 tygodnie moge!! ![]() wiec lece juz za niecle dwa tygodnie (27.08) na..dwa tygodnie ![]() Ona nie chce zebym byla smutna,wie jak bardzo w tym ostatnim strasznym dla mnie czasie brakuje mi rodzicow,brata... przytulila mnie,dala buziaka w policzek.poplakalam sie... przeciez ona mnie praktycznie w ogole nie zna! raptem 4 dni! ciagle pyta,rozsmiesza,zaprasza na pimms (uwielbia te drinki) dzis zaprosila mnie na kolacje,robila taki wiekszy dinner. jak byla na zakupach pytala jaki rodzaj szynki preferuje: kurczaka czy indyka! ![]() a exhostka,u ktorej bylam 9 miesiecy nawet nigdy nie spytala czy mam jakies problemy... zlota kobieta z tej nowej hostki ![]()
Edytowane przez rielka90 Czas edycji: 2010-08-14 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Konto usunięte
|
rielka jutro lub pojutrze sie z nim widze podwieczor chcesz sie spotkac 'przypadkiem'
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- hotke masz super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Wtajemniczenie
|
Konopia - charity shopy to takie małe sklepiki gdzie ludzie oddaja swoje rzeczy - używane i nieużywane i całe pieniadze ze sprzedaży idą na jakiś cel. Najpoplularniejsze są cancer research czy oxfam. Są tam ubrania, można trafić baaardzo tanio firmowe nowe ubrania, ja dzis kupilam super spódniczke river island za 4Ł, nowiutka, z metkami. Na metce jakieś 35 Ł
![]() ![]() Mozna tam kupic kosmetyki czasami, bibeloty, ramki na zdj, porcelane, ksiazki, płyty, dvd, buty, zabawki, meble.. wszystko. To lepsze niż ciuchlandy, bo można znaleźć CUDEŃKA! Np biżuteria jest często super. Właśnei dziewczyny wyszły na metro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
riel
![]() ciesze sie, nawet nie wiesz jak bardzo, ze trafilas na zlota kobiete tym razem. odpoczniesz psychicznie ![]() zabije kogos zaraz. serio. szlam sobie po ciemku na dol i tak sie walnelam w telewizor (kto stawia tv przy schodach ![]() ![]() ide dalej i jak nie walnelam sie w polke stopa, co za bol ![]() nawrzeszczalam na wszystkich z nerwow.
![]() |
#807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hehe...jutro juz calusie niemal dzionek mam zaaplanowanya niestety poniedzialek mam zawlony,bo hosc przylecieli z italy i jest cala masa ciuchw do prania i prasowani ajuz mnie hostka uprzedzila,zebym se nie wystraszyla.lol ![]() extra money ![]() ale mysle,ze pewnego dnia.przypadkiem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Konto usunięte
|
rielka zostaje sie tu wiec edzie czas
![]() laskiiii Charlie zabukowal ticketa wlasnie ![]() ![]() ![]() ![]() apotem ja wracam jakos ok 20 ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- ej wglostanie lubilam nigdy wiecie o ty jakos nie przepadalam za nim a teraz jak nie ma reszty to z nim i z Christopherem gadam spoko jets nawet ![]() dzis mowi powiedz co ci kupic do jedzenia ja w saturday wyjezdzam ![]() ![]() a teraz dostaje smsa ''food if you want in the kitchen Nigel x'' ![]() jest na dole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, przepraszam, że walę z pytaniami bez gruntownego przeglądnięcia wątku, ale nie mam teraz siły na to..
![]() w tym roku MIAŁAM jechać do USA, ale niestety jak podliczyłam z mamą koszty to wyszło mi takie jajo.. coś ponad 2 tysiące.. czy w wyjazd do UK też trzeba tyle zainwestować? ![]() idę na studia, zamiast wozić w roku szkolnym 2010/2011 tyłek po Ameryce Północnej, strasznie mi żal, ale umówiłam się z mamą, że po licencjacie będę miała rękę wolną (czyli nie będzie niczego w stylu suszenia głowy "co ty robisz, wracaj na studia, żadnego wolnego od nauki!!"), o ile sobie sama zarobię na ten wyjazd.. a strasznie, bardzo, okropnie mocno chcę wyjechać na rok. póki co nie chodzi mi o podbijanie zachodu (choć nie ukrywam, że za wszelką cenę kiedyś chcę się wyrwać z tego kraju na parę lat, a wyjazd w charakterze au-pair może mi w tym pomóc) czy coś w tym stylu, tylko o poznanie języka i kultury, przebywanie z native speakerami, uczenie się od nich i w ogóle. tyle się dobrego naczytałam o programach au-pair i szczerze mówiąc nie wiem, czy zmienię zdanie.. raczej nie, marzę o tym od pierwszego dnia, kiedy tylko się dowiedziałam o istnieniu czegoś takiego ![]()
Edytowane przez bells999 Czas edycji: 2010-08-14 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Konto usunięte
|
my jezdziy na wlasna reke nie przez agencje wiec to nie kosztuje nic tylko tyle co bilet lotniczy a i to mozna wynegocjowac czasem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.