![]() |
#781 |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XIX
madziku, zależy jaka wysokość tej emerytury i wiek rodziców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo na urlopie w Chorwacji zapoznała jaiegoś Włocha i już gada, jak to ja zaprasza do siebie i do niego pojedzie ![]() Aż sie zaczęła angielskiego uczyć. I teraz cały czas robi na fejsie opisy po angielsku, co bywa wnerwiające w przypadku Polki mieszkającej w Polsce i z polskimi znajomymi na koncie. Jak chce zaszpanować, ze ona po hangielsku umie, to kiepski pomysł ![]() Cytat:
![]() GF Lei? to Ty baby chcesz molestowac? ![]()
![]() |
#784 |
Wpisz tu zomzing
|
dawnom go nie miała w paszczy, może poprawili
![]() moi rodzice kiedyś sami kręcili majonez, i on wychodził taki bardzo podobny do dekoracyjnego... |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
grozi wypollizowaniem
|
ale roleski to zawsze była dolna półka musztardowo-majonezowa...syf nieprzeciętny-chyba ze cos sie zmieniło
Cytat:
![]()
![]() |
#786 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Będę milczeć aż do śmierci-własnej,albo sąsiada
![]() Albo ujawnię to jak założysz konto na fejsie ![]() Flo-w czwartek jednak nie dotrę na zlocik,ale jakby co to przyjęłam do wiadomości,że już masz ogrzewanie ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
nie, ale dużo zależy od "długości " kredytu, ja brałam na 15 lat i ojciec pracował jeszcze (za 2-3 lata miał przejśc na emeryturę) mam podobnie. Bank był zachwycony perspektywą emerytury
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co kcesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
|
Cytat:
![]() ![]() nie, ale wiesz, to jest zapach, który prowokuje do zakazanych czynności o charakterze seksualnym czy jakoś tak. Jakbym tak poczuła to kto wie ![]() Flo, moją listę można streścić w czterech słowach: wszystko, czego nie znam Jakbym miała jakoś się uspecyficznić to ostatnio zwłaszcza Aqua Allegorie i jaśminy wszelakie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-12 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
I jestem nieszczęśliwa-przegapiłam zakupy z Kolciag
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- doobrze, dooobrze! ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ogrzewanie działa ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Wlepianie jak wlepianie mnie zas zastanawia kto te kozę bedzie "ładował" ? (zaraz mnie Flo chyba zamorduje)
W sprawie majonezu to ja mam takiego fajnego P. który często robi ![]()
#794 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Co do zakupów to nie pomyślałam,że mogę zaklepać Ambrę i mam za swoje ![]() A po trzecie to czekam na zaproszenie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że co ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Qrde dziewczyny no, może Wy o jakimś innym piszecie majonezie ![]() ![]() Rozmowa z moim mężem, na temat przeprowadzki do innego miasta, gadamy, gadamy i w końcu, gdy już mu się argumenty przeciw kończyły, tak oto odpowiedzial na me pytanie: Ja: "No ale co Cię tu tak naprawdę trzyma?" Mąż (po dłuższej chwili zastanowienia): "....teściowa" ![]() Ja : (po dłuższej chwili śmiechu): " ![]() ![]() ![]() To jutro muszę poinformować mamę, żeby się pakowała, bo wyjeżdżamy ![]() ![]() I jest jeszcze ktoś kto ośmieli się powiedzieć, że teściowa to zuuuuo? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza, że ostatnio dała sobie na fb słit focię z lekko wydętymi usteczkami ![]() ![]() przy odrobinie inwencji łatwo ją u mnie znaleźć ![]() Zwłaszcza po dzisiejszym linku, który podpisała "zasięgnięte od kolegi ale jak zwykle nie mogłam się powstrzymać ![]() Ja "daj coś z własnej inwencji :-P" Ona "wszystko co polecam to moja inwencja - jakby się nie podobało to bym nie udostępniała linków :P" kurka, może nie wypada tak obgadywac koleżanki... Ale nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() a stfory typu light czy jogo-majo to już w ogóle liga podwórkowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 | ||
Zakorzenienie
|
Ja się ośmielę
![]() ![]() Teściowa to zuuoo ,no chyba że zachowuje się między sobą a nią bezpieczną odległość..niewielką, jakieś 500-600 kilometrów wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- ta jest,proszę Pani ![]() ![]() e tam, ja Cie przypilnuję żebyś nie wydała więcej niż będzie to konieczne ![]()
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio więcej czasu zajmuje mi przeglądanie stron z samochodami niż wizaż ![]() Dobry jest z Winiar i z Pegaza. Kielecki też ostatnio kupiłam. Cała szczęśliwa,że spróbuję ten megahit, a tu kiszka-sam ocet... bleh..
![]() |
#802 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
się zdublowałam
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-10-12 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
no co Ty - jak ja wytrzymałam tyle, lat, to dasz radę
![]() Cytat:
![]() Już 22? ![]() A ja się jeszcze nawet nie zaczęłam kąpać ![]()
![]() |
#807 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wykąpałam się za Ciebie,40 min siedziałam w wannie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
|
![]() i jeszcze mi rodzicielka wlazła do łazienki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
hery też mi umyłaś?
![]() ![]() Jutro będzie znów płacz i zgrzytanie zębów ![]() Jeszcze mi się przypomniało, ze ta własnie kolezanka ma jakąś znajomą w innej firmie i jakby co, to mogłaby pogadać i moze załatwić mi robotę. Ale ja nie chcę... ![]() Wystarczy, że tu mi dała cynk, ze są przyjęcia i od tamtej pory od 3 lat mi to przypomina "widzisz, gdyby nie ja, to byś siedziała w domu!" "widzisz, dzięki mnie masz na to kasę, bo ci robote załatwiłam!" Dzizaś ****a ja *******ę! ![]() ![]() Jeja, jaka ja byłam gooopia, żeby tak się dać wykorzystywać ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.