|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Czesc
![]() O rany, jestem padnieta, narobilam fot 33 sztuk ubran ktore mam na zbyciu i mi bateria padla w aparacie ![]() ![]() Zaraz bede sie spamowac bo jestem umowiona z TZ ![]() ![]() W ogole wyskoczyly mi na buzi 2 pryszcze - nienawidze byc przed okresem, zjadlam caaaala czekolade ![]() Dzis bedzie: prysznic z syrenka (plus bardzo nawilzajacy zel) peeling buzi maseczka witalizujaca serum na biust serum na reszte ciala mycie wlosow alpecinem odzywka ze splukiwaniem serum wlasnej roboty bez splukiwania zel do wlosow z witaminami Potem krem nawilzajacy, delikatny podklad bourjois, nawilzajacy z kolagenem, odrobinka rozu zeby rozswietlic policzki, makijaz oczu moja super paletka ![]() ![]() A na paznokcie bezbarwna odzywka. |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Ja od dzisiaj zaczne stosować szampon z czarnej rzepy, wieczorem umyje nim włoski.. A zaraz zrobię sobie pokrzywe. Ja się nie boje ostatnio pryszczy, wyskoczy to ok, niech sobie będzie. Wkońcu zniknie,, ![]() W moim albumie są rzeczy na wymianke jak by ktoś chcial się za coś wymienić.. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- co tu taka cisza ![]()
#783 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Kobitki
![]() ![]() Niedawno wróciłam, jestem padnięta, ponad 10 godzin jazdy samochodem ![]() ![]() ![]() Dobranoc, idę już spać bo lecę na twarz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
bita smietana ja piję pokrzywę od 2 tygodni i na razie nic mnie nie wysypało Co więcej (odpukać) od tego czasu nie miałam, choćby najmniejszego pryszcza.
![]() E.J. ja nie byłam na imprezie tylko w pracy, ale nie fajnie było i już nigdy tam nie pójdę. Tż. pokłócił się z kierownikiem, który przekraczał swoje prawa i do tego był trochę pijany, więc nie mamy zamiaru tam następnym razem iść. ![]() Idę, bo jutro wstaje o 6. ![]() Dobranoc! ![]()
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() ![]() szukam natchnienia do bycia systematyczną w pielęgnacji swojego ciała ![]() ![]() kilka faktów o mnie : kiedyś chodzacy kompleks (ponad 90kg wagi, potem spadek o 30kg) , teraz próbuję znowu trochę zrzucic bo nabrało mi się ciałka ![]() ![]()
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Niestety nie miałam podczas weekendu zbytnio czasu na Wizaż - wczoraj ta 70 babci, później mini domówka u kumpla Tż'a i byłam po 2 w nocy w domku.. ![]() ![]() A dziś wstałam i pojechałyśmy z mamuśką i z siostrą do Wałbrzycha, bo otworzyli tam wczoraj nowe centrum handlowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale za to w Top Secret się kurcze wycwanili - wszędzie na sklepie są te tabliczki z -40% na wszystko , a pod spodem małymi literami : na kurtki/płaszcze -40zł i oczywiście tego nie zauważyłam i idę zadowolona z kurtką na zimę a ta do nas 189zł a ja eeee, a moja mama, że jak ona to obliczyła, a ona no odjęłam 40zł i pokazuje te małe literki a ja mówię, że to ja nie chcę, że znajdziemy gdzieś indziej coś tańszego i w ogóle a moja mama się uparła i kupiła, bo już i tak nic innego nie znajdziemy, bo wszędzie to samo a ta pięknie na mnie leży i jest zgrabniutka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze kupiłam sobie taki sweterek - http://cubus.com/pl/#/pl/The-Basics/Woman/Fall-2010/3/ tylko kolor to ten jasny fiolet , ten ostatni po prawo ![]() ![]() Haha, co mnie jeszcze zaskoczyło w tej galerii - oprócz takich różnych rzeczy dla dzieci jest specjalne pomieszczenie tylko dla mężczyzn, gdzie sobie mogą odpocząć i poczekać aż kobiety zrobią zakupy ![]() ![]() Aa i jeszcze bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Rossmann - do każdych zakupów taka pani przy kasie dawała gratisy z takich pudeł i były to: szampon z Garniera do włosów z pasemkami, próbka kremu pod oczy L'oreal Kod Młodości - 8ml(a całe opakowanie ma 16 ![]() ![]() ![]() A z zakupów kosmetycznych dla mnie to takie minimalne minimum, bo wpadłyśmy dosłownie na moment do tego Rossmanna , w sumie po picie ![]() ![]() ![]() O jezuu jak się rozpisałam masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- A i co do spamowania, to było wczoraj dość dużo tego - oprócz podstaw to peelingowanie , maseczki na twarz, staranny makijaż i oczu i twarzy , odżywki na włosy, balsamy itd.itp , dziś troszku mniej ![]() A i po 2 dniach prostowania włosów wracam do tygodniowego zwyczaju bez prostowania i wiecie co, szczerze Wam powiem, to jak prostowałam, to miałam takie hm..wyrzuty sumienia? No nie wiem jak to nazwać, szkoda mi było tych włosków ![]() ![]() ![]() Dobra, Kochane, ja jutro muszę wstać o 6:30 , także lecę spać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
Integirl witaj
![]() Alessandra bardzo podoba mi sie ta kurtka i uwielbiam ten kolor ![]() Wieczorna pielagnacja: *mycie twarzy zelem gleboko oczyszczajacym *maslo kakaowe na buzke(przekonalam sie do niego,bo na skorze pieknie pachnie) *balsam kakaowy na cale cialo *serum na biust *zel ze swietlika i babki lancetowej pod oczy *wazelina na usta *sudocrem na pojedyncze wypryski(ostatnio troche mi tego powyskakiwalo,a przeciez nigdy nie mialam wiekszych problemow z cera ![]() *olej kokosowy na koncowki wlosow *krem nawilzajacy na lapki Poczytam jeszcze troche i ide spac,acha z tz wciaz lipa...Milej nocy ![]()
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... ![]() Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-10-17 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a ja jeszcze umylam wloski szamponem z pokrzywa i zielona herbata joanny (pachnie tak swiezo ![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ja też zrzucam kilogramy więc będziemy się wspierały ![]() ![]() Cytat:
fajna ta galeria z tego co przeczytałam ![]() a Ty zawsze szalejesz z tymi postami, takie długie- dobrze, dobrze ![]() co do włosów- uważam że masz sliczne.... ![]() Cytat:
![]() ja też już (już??? , chyba dopiero ) zmykam spac... jutro mam cięzki dzień, masa papierów do załatwiania w związku z uczelniami.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc
![]() ja właśnie wróciłam do domu, za mną 5h podróży, zaraz Was nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nadrobiłam- teraz mogę już iść spać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj na zakupach ubraniowych, myślałam, że kupię więcej ciuszków, ale nic mi się nie podobało, a jak już było coś fajnego to za drogie, może wkleję jutro fotki i błagam wybaczcie mi, ale nie jestem w stanie Was nadrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Integirl witaj! ![]() Ja tylko na sekundę, bo do pracy trzeba iść. Miłego dnia dziewczyny! ![]()
![]() |
#796 |
Raczkowanie
|
Cześć ślicznotki
![]() Ale was długo nadrabiałam ![]() ![]() Oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() ![]() _Alekssandra Śliczna ta kurtka, pewnie ładnie prezentuje się na ciele ![]() ![]() ![]() bita smietana Nie wiem czy też nie skusić się na pokrzywe ![]() ![]() Wiecie co dziewczyny? W piątek pisałam o moim problemie z Tżtem i tym zabiegiem pod oczy... W końcu się odważyłam i w weekend z nim porozmawiałam. W sumie oznajmiłam mu, że muszę się zapisać na konsultacje do tego lekarza. A on powiedział, że załatwimy to w tym tygodniu, że pojedzie ze mną i potrzyma mnie nawet za rączke ![]() ![]() ![]() ![]() Mam w planach: - kąpiel - żel intensywnie nawilżający palmolive - masaż gąbeczką - balsamik dove - zając się pazurkami u stóp - mycie włosków - odżywka na włoski - jedwab na końcówki - odżywka z soyssa bez spłukiwania - peelling morelowy st. ivers na twarz - olejek pichtowy na twarz - bervoxyl punktowo - kremik odżywczo-regenujący na twarz - wazelina na usta Dodatkowo muszę zadzwonić do kosmetyczki i umówić się na paznokietki ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-10-18 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
dopiero niedawno sie przyłaczyłam do tego watku i czuje, że mnie jeszcze bardziej mobilizuje do dbania o siebie.
Zazwyczj duzo wiecej zapału mam wiosna i latem, a zima zazwyczaj głwonie dietetycznie sobie odpuszczalam by potem na wiosne znow sie dochudzac. ![]() ![]() Teraz zupelnie zminiłam taktyke. Chodze dwa razy w tygodniu na taniec i juz widze efekty. Jak starczy casu zapisze sie jescze na joge albo bede cwiczyc w domu. Niby kazdy mowi ze jestem szcuzpla i wysoka ale mi zalezy na tym by ladnie uksztąłtowac sylwetke. Wczoraj wieczorem zrobiłam wloskom rytuął pielegnacyjny. Nałozyłam na nie maske proteinowa i trzymałam na włoskach jakeis 20 minut. Po spłukaniu jescze nałozylam sprej nivea diamond gloss. teraz dwa razy dziennie uzywam balsamu Eveline orchidea i kokos. Rety co za zapach.... ![]() niestety chcialm uzywac kremu brazujacego do twarzy ael zaceło mnie po nim wysypywac ![]()
#798 |
Raczkowanie
|
ekomonika Możesz mi pokazać ten krem z ziaji na KWC? Bo jak szukałam, to znalazłam tyle tych masł kakaowych, że nie wiem, który Ty tak zachwalasz
![]() W ogóle dziewczyny ograniczyłam solarium i chodze teraz raz w tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() mogę się przyłączyć? podobno w kupie raźniej, a mi brakuje przede wszystkim systematyczności... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja polecam zajecia taneczne. To niesmaowite jak ladnie ksztaltuja cialo, wysmuklaja i jednoczesnie jak fajnie potem mozesz sie poczuc na imrpezie. Ja chodze dwa razy w tygodniu od 3 tygodni i juz zrzuciłam 2 kg ![]()
Włosomaniaczka ![]() zapuszczam-cel:wlosy do pasa ![]() ![]() Edytowane przez Amiria Czas edycji: 2010-10-18 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Marcelover ♥♥♥
|
dzień dobry wszystkim
![]() powoli się zbieram i jadę na uczelnie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
cześć, cześć...
![]() wybaczcie nie nadrobiłam wątku, może kiedyś jak czas pozwoli... ale zaintrygowała mnie pokrzywa... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co tańczysz? ![]() _dariia cześć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj wieczorem poleżałam w wannie trochę, zrobiłam peeling ciała i stóp, umyłam buźkę żelem oczyszczającym i zjechałam pięty, dobrze że robię to regularnie to się nie namęczę ![]() ![]() ![]() teraz już jestem w pracy, rano było tylko mycie buźki ząbków i krem d twarzy, do pracy się nie maluję bo siedzę w biurze tylko z jedną starszą babką i nie mam kontaktu ze światem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() SPAmowanko było przez te dwa dni ograniczone i domęczyłam włoski więc od dziś regeneracja i dbanie o siebie... powinnam byc teraz na zajęciach ale nie mam sił ![]() witam wszystkie nowe piękniejące ![]() ekomonika zapodaj linka do photobloga ![]() tillavanilla dziękuję, była udana ![]() magne ja uwielbiam zdjęcia i marzy mi się coś takiego żeby wywołać wreszcie fotki z folderu "wywołam" w którym, jest już chyba z 200 zdj i powsadzać a antyramki i na ścianę... większość zdjęć jest tam z tż i chciałabym wreszcie odłożyć na to kasę ale ciągle cos ważniejszego wypada ;/ Shadii mam nadzieję że spodoba ci się ten żel punktowy ![]() snowhitee dziękuję ![]() ![]() ramoncia czekam na linka do filmiku ![]()
#807 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, jakie wycinki mojego życia was interesują...
![]() młoda duchem, młoda ciałem, metrykalnie chyba też (rocznik Czarnobyla ![]() studentka, od dziś poszukująca pracy.... ![]() no i, co chyba w tym wątku najważniejsze kwestie powierzchowności... 167 cm, 54 kg (tak, wiem to raczej normalna waga, ale chcę powrócić do mojej 50tki- ostatnio za mało się ruszam i troszkę mi się przytyło... ![]() mam delikatny cellulit, pełno kosmetyków podobno go likwidujących i brak chęci na systematyczne używanie, masowanie, etc. poza tym po wielu latach obgryzania rzuciłam ten nałóg i zapuszczam paznokcie... włosy też zapuszczam, choć podobno mam długie... ![]() i od dziś, tak jak zresztą co każdy poniedziałek postanawiam być systematyczna we wszystkim... ![]() mam nadzieję, że z Wami się to uda... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na tym wątku staramy siebie nawzajem mobilizować ![]() ![]() Dziewczyny też tak macie, że np przez tydzień lub dwa ostro ćwicze i to codziennie po raz/dwa razy, a potem w was coś umiera i przez kolejny tydzień nic nie robicie? ![]() ![]() ![]() Anastazja86 Ja też do pracy się nie maluje, tylko rzęsy i róż do policzków ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-10-18 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tak mam... ![]() ![]() Przez kilka dni powiedzmy ćwiczę intensywnie, a potem wystarczy, że jeden dzień nie mam siły lub czasu i na jakiś czas zapominam o tym... ![]() Dlatego ćwiczenie w domu jest tak trudne i wymaga mobilizacji... Mając karnet na siłownię chodzi się częściej, bo się za to zapłaciło... Choć u mnie się też to nie sprawdziło, więc uznałam, że nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym chodzić na siłownie ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie cosmopolitan do pracy zaraz bd czytać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.