Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-25, 10:30   #781
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Acelinko głowa do gory na pewno się uda
a który to juz cykl próbujecie ?
no niby dopiero 3.
Kupie testy owulacyjne i zobaczymy ... może mamy pecha i nie trafiamy po prostu.
W sumie @ jeszcze nie mam, ale tak jak pisałam czuje, że przyjdzie dzisiaj i tak.
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 11:43   #782
metkaa
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziewczyny co to ma znaczyć??zaglądam a tu tylko z rana acelinka i ultraradiola się odezwały a reszta cisza...nieładnie
metkaa tyś też socjalna??
A ja dziewczynki ledwo żyję taka jestem chora, nie dostałam się dzisiaj do lekarza a jutro mam dopiero na popołudnie. Gardło mam zawalone że ledwo co przełykam, bolą mnie plecy i jak kaszle to w klatce piersiowej mnie kuje no i uszy mam zatkane ,,do połowy".
Oprócz tego dzisiaj dzień o zmiennych nastrojach. Jak już wspomniałam mieliśmy małą uroczystość z okazji dnia pracownika socjalnego i dostaliśmy nagrody pieniężne nie powiem bo nawet całkiem galante no więc się ucieszyła.
A zaraz potem tel od mamy że jadą z tatą na pogotowie bo jest z nim kiepsko, no i niestety tato został w szpitalu nie chciałabym za bardzo żeby go tu leczyli ale jak na razie nie możemy się dodzwonić do Bydgoszczy do lekarza u którego tata się leczy. No i takie buty... także trzymajcie kciuki kochane
Idę coś wszamać bo oczywiście pierwsze co jak wróciłam do domu to pogadałam z mamą a potem wizaż
ja mam wytłumaczenie, caly czas remontujemy wlasnie przed chwila fachowcy sie zmyli to sobie moge usiasc do kompa,
ja po czesci jestem socjalna tzn mam tez takie wyksztalcenie ale pracuje z dziecmi
trzymam kciuki za tate, trzeba byc dobrej mysli,

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Jak myślicie kto wygra mam talent ?
ja obstawiam kamila bednarka

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
hej kobitki

wiecie co.. zrobiłam test .. i znowu kupcia co raz bardziej się boję, że coś jest nie tak
prosze sie nie zalamywac, a test zrób ale za jakis tydzien,

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2010-11-25 o 11:47
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:13   #783
certina4
Wtajemniczenie

magolina trzeba wierzyć że będzie dobrze

zaraz zrobię zdjęcie kożuszka, tylko nie wiem jak wyjdzie bo szaro buro za oknem, a światło przekłamuje kolory

dobra nie wiem czy coś widać, kożuch jest ciemno granatowy, taki też jest lisek pod szyją i lisek na kapturze, jest za kolanko, taliowany, niestety nie widać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2010-11-25 o 13:22
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:49   #784
acelinka
Zakorzenienie

certinko bardzo ładny płaszczyk, rzeczywiście nie widać talii ale ubrany na pewno wygląda bosko

co do testu no to jak nie dostanę @ to na pewno będe je powtarzać znając mnie to co dwa dni

wróciłam z pracy i muszę jakiś obiadek zrobić, głodna jestem strasznie
Stary 2010-11-25, 15:40   #785
sjoanna
Zakorzenienie

Jaka macie pogode - pada snieg juz czy jeszcze? To chyba kwestia godzin bardziej niz dni.
Wczoraj wieczorem bylo tak zimno ze wyciagnelam z szafy gruba polska zimowa kurtke. I dobrze ze ja wlozylam bo jak wracalam wieczorem po 20 to zimno bylo - tylko 4 stopnie. Tak, tak i w Italii bywa zimno. Oni tu mowia o arktycznym mrozie.
Dlaczego rozrozniam polska - wloska. Jak kiedys przymierzalam puchowe wloskie kurtki to dekolt w nich mialam jak na lato a nie zime. No i jakos nie czulam ciepla. Co innego moja sprawdzona polska kurtka.

Dzis w nocy obudzila nas burza - bardzo bliskio pioruny bily. A odkad sie dowiedzialam ze ten budynek nie ma piorunochronu (podobno powszechne we Wloszech ) to sie ich boje. I wiecie co padalo - grad!
A na gorach ktore widze z okna - Monti Lepini - jest snieg na szczytach.

Acelinka - nie martw sie. Mlodzi jestescie - dacie rade tak intensywnie probowac jeszcze troche czasu I bedzie mala fasolka

Co innego ja z mezem - teraz to sie tylko przytulamy zeby sie rozgrzac. Smiejemy sie ze robimy sie dwa dziadki
A ja wlasnie jestem w nastroju czekoladowym bo mam @ No i poza tym jem wiecej jak sie zimno robi.
A prawa reke - te od myszki - to musze rozcierac- tak mi marznie.

Zapomnialam - plaszczyk fajny!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head

Edytowane przez sjoanna
Czas edycji: 2010-11-25 o 15:43
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 15:49   #786
certina4
Wtajemniczenie

dzięki dziewczynki no właśnie tak jak lezy to wygląda jak worek a na mnie ślicznie bo szyty był na miarę

acelinka musi się udać

sjoanna u nas śnieg był rano- teraz już nie, ale zimno strasznie dzisiaj i mroźny wiatr wieje

ja właśnie gotuję na obiad mięsko pieczone, sos myśliwski i kaszę gryczaną a do tego buraczki w vinegrecie i czosnku

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-25, 16:06   #787
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

acelinka: bedzie dobrze na pewno Wam sie uda

certi: bardzo mi sie podoba plaszczyk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 16:16   #788
sjoanna
Zakorzenienie

Czy ktoras z was ma Tak taka?
Przyszedl mi w sobote albo w niedziele sms o promocji ale wykasowalam przez przypadek
O tej promocji na stronie ery nie ma ani slowa.
Jak ktos ma to promocja z podwojnym doladowaniem
Nie wiem czy na wszystkie numery czy jak juz raz bylo tylko do ery i stacjonarnych.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2010-11-25, 16:29   #789
acelinka
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny macie racje uda się nam an pewno je teraz to kiedyś tam

sjoanna, u mnie wczoraj padał śnieg, grad, deszcze wszystko na zmiane a dzisiaj cąły dzień było piękne słoneczko, tylko zimno. Jutro znowu ma padać śnieg
My też jakoś ostatnio na przytulankach pozostajemy, starzejemy się chyba albo oszczędzamy siły na ouwlacje

certi ale pyszności gotujesz chyba zapiszę się do Ciebie na obiadki
Stary 2010-11-25, 16:58   #790
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

asiulku, oczywiście trzymam nadal kciuki
taki piesek to dużo radości ale też obowiązki dlatego ze względu na moje lenistwo nie będziemy pieska mieć dopóki nie będziemy mieli domku, a czy do tego kiedyś dojdzie nie wiadomo
Proszę jeszcze o kciuki w poniedziałek od godz 12 Bo TŻcik przeszedł do ostatniego etapu rekrutacji, czyli rozmowy kwalifikacyjnej Na jedno miejsce są dwie osoby, także szanse są pól na pół. Co do pieska, oczywiście że są obowiązki, na szczęście my sobie radzimy, a psiak jest tak wielką pociechą

Cytat:
dzięki dziewczyny macie racje uda się nam an pewno je teraz to kiedyś tam
3mam kciuki!!! Na pewno się uda, nawet nie myśl inaczej Moi przyjaciela od maja starają się o dziecko, niestety nie udaje się, koleżanka zaczęła sie podłamywać ale jakoś zmieniła nastawienie i teraz znowu wierzy i nie poddaje się
Stary 2010-11-25, 17:13   #791
agawoo
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
Właśnie wróciłam z pracy:/ Jestem na maksa wymęczona :/ Rozmrażam mięsko, i jakiś obiadek na jutro trzeba będzie zrobić.
W weekend mam szkołę ... oj nie widać odpoczynku na horyzoncie.

A za chwilę zmykam do koleżanki na ploty chociaż wolałabym w inny dzień, bo mam dużo roboty ...

Nadrobiłam Was.
Asiulek, kciuki mocno trzymam

Magnolina, za Twojego tate też. Przykro mi, że musicie przez to przechodzic.

Acelinka, bądź dobrej myśli, na pewno się uda. Jak to mówi mopja ciotka: "Jak to nie ma? To róbcie codziennie, aż zrobicie" I po tej oto złotej radzie mój kuzyn trzy miesiące temu został szczęśliwym ojcem
Trzymam kciuki, żeby się udało

Certi, śliczny kozuszek I na pewno bardzo ciepły W sam raz na taką zimę, jak nadchodzi. JA zaraz wyciągam z szafy czapkę, bo zamarzły mi uszy jak z pracy wracałam, a do koleżanki muszę iść na piechotę.

Black, ja też wpadam i wypadam, nie umiem streścić co się działo.
Generalnie już tematy świąteczne i jesienno-depresyjne :/
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 18:42   #792
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie u mnie też na wczesnoszkolnej i przedszkolnej ciągle zabawa a z uczelnią zgadzam się w 100% ostatnio wchodze na uczelnie patrze jestem na liście na drzwiach dziekanatu, że mam się zgłosić. To wchodze i mówią mi, że dostałam stypendium i że musze donieśc nr konta to mówię ok, że za tydzień w piątek .. to babka że ok i że w takim razie dostane te pieniążki do 30 listopada .. przynosze to za tydzień i najpierw mnie nie umiały znaleść.. poszukały po panieńskim nazwisku i znalazły w końcu i przychodzi babka i mówi, że jednak stypendium nie dostałam ... ja jej że nie rozumiem bo na liście jestem, a ta mi wyjeżdża z jakimiś punktami za oceny ... a ja jej na to że przeciez ja mam socjalne a ta do mnie a to inna sprawa to pani dostała ale pieniążki będą w grudniu bo za późno pani numer konta przyniosła cyrk na kółkach w ogóle jak składałam wnioske t babka same nie wiedziały czy liczyć mnei z mamą (bo dochody za poprzedni rok się liczą), czy z mężem, policzyła i powiedzieła że dochód za wysoki a jednak dostałam. I w końcu nie wiem jak to liczyli.
Nazwisko też byłam zmieniać 3 razy
nie musisz mi mówić. miałam to przez trzy lata
ale co ostatnio zrobili to przechodzi wszelkie pojęcie. koleżanka się zapisywała internetowo i się okazało, że nie mają jej zgłoszenia. i przymusowy rok wakacji, bo odwołania nic nie dają no cyrki na kółkach...
jutro jadę do lekarza, bo mi to przeziębienie daje w kość, a bezreceptowe specyfiki nie bardzo pomagają
mamy nowy stolik miał przyjechać razem z komodą, ale nie wyszło i w końcu pokoiki urządzone. jeszcze tylko plazma czy insze dziadostwo na ścianę i lampa do rogu za rogówkę i ewentualnie jakiś obrazek na ścianę i już

tak z innej beczki-orientujecie się może ile kosztuje płyta nagrobkowa i pomnik- taka płyta zwykła prosta z napisami? wybaczcie ten temat, ale to u mnie na czasie. i chcą za najprostszą trzy i pół koła nie wiem czy to dużo?..
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 06:07   #793
ultraradiola
Wtajemniczenie

pierwsza

na reszcie weekend strasznie się ciesze choć do szkoły muszę iść oby do 2012 mam nadzieje ze szybko zleci

bezaczek7 kompletnie w temacie nagrobków nie mam doświadczenia także nie pomogę ...

acelinka uda się i to na pewno nie w długim czasie trzymam mocno kciukasy i nie ukrywam ze zazdroszczę tych starań

sjoanna przy Was idzie się nabawić kompleksow ja to takich pysznych obiadkow nie umiem robic :P w koncu musze sie wziasc i zaczac nauke bo na razie to umiem podstawy tzn nie ma tak zle ale jednak trzeba cos z tym zrobic Jak bylam mala to babcia myslala ze bede znakomita kucharka bo zawsze sie pytalam ile, czego, co, jak, gdzie no ale z wiekiem nie stety przeszlo mi a szkoda pewnie to brak czasu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 07:50   #794
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Proszę jeszcze o kciuki w poniedziałek od godz 12 Bo TŻcik przeszedł do ostatniego etapu rekrutacji, czyli rozmowy kwalifikacyjnej Na jedno miejsce są dwie osoby, także szanse są pól na pół. Co do pieska, oczywiście że są obowiązki, na szczęście my sobie radzimy, a psiak jest tak wielką pociechą

3mam kciuki!!! Na pewno się uda, nawet nie myśl inaczej Moi przyjaciela od maja starają się o dziecko, niestety nie udaje się, koleżanka zaczęła sie podłamywać ale jakoś zmieniła nastawienie i teraz znowu wierzy i nie poddaje się
kciuki załatwione
nie poddaję się, tym bardziej, że @ jeszcze nie mam

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
nie musisz mi mówić. miałam to przez trzy lata
ale co ostatnio zrobili to przechodzi wszelkie pojęcie. koleżanka się zapisywała internetowo i się okazało, że nie mają jej zgłoszenia. i przymusowy rok wakacji, bo odwołania nic nie dają no cyrki na kółkach...
jutro jadę do lekarza, bo mi to przeziębienie daje w kość, a bezreceptowe specyfiki nie bardzo pomagają
mamy nowy stolik miał przyjechać razem z komodą, ale nie wyszło i w końcu pokoiki urządzone. jeszcze tylko plazma czy insze dziadostwo na ścianę i lampa do rogu za rogówkę i ewentualnie jakiś obrazek na ścianę i już

tak z innej beczki-orientujecie się może ile kosztuje płyta nagrobkowa i pomnik- taka płyta zwykła prosta z napisami? wybaczcie ten temat, ale to u mnie na czasie. i chcą za najprostszą trzy i pół koła nie wiem czy to dużo?..
My remont skończyliśmy w maju a fdalej ciągle coś dokupiuje do pokoju i powoli urządzam jeszcze tylko brakuje właśnie obrazu tv też chcemy kiedyś tam zmienić, ale narazie stare pudełko daje radę, to niech sobie stoi

maszrację, lepiej iśc do lekarza niż samemu się wiecznie leczyć a potem jeszcze nie wiadomo co z tego może sie porobić. Wracaj szybko do zdrówka i dbaj o siebie

Co do płyt nagrobkowych to my chcemytacie nowy pomnik stawiać i taki z najtańszego kamienia z płytą leżacą 2 tys. a ze stojącą 2,5 tys., ale to po znajomości troszke. A Ty chcesz samą płyte na góre? To chyba 3,5 tysiaczka to za dużo troszke ... chyba ze jakiś super kamień to ma być

ultra
nie ma co zazdrościć kochana., przyjdzie czas to też się bedziecie starać
a ja sie dzisiaj wyspałam za to mam dzisiaj taki rozbity dzień bo w jendym przedszkolu mam 10.30 do 11.30 a potem dopiero w innym na 13 więc zajrzę na chwilke do domku ale ani nic zrobić ani nic .. o na wizaż zajrze a potem do biblioteki bo mam mnóstwo rzeczy do zrobienia na przyszły weekend do szkoły a w weekend przed świętami już mam egzaminy . W ogóle w sesji to musz eprzyjechać na jeden egzamin .. z filozofi. A reszta nam robią na ostatnich ćwiczeniach albo wykładach i bardzo dobrze
Stary 2010-11-26, 09:36   #795
certina4
Wtajemniczenie

cześć

cieszę się, że Wam się kożuszek podoba, mi też bardzo tata mówi że jest piękny

bezaczek ja nie pomogę w kwestii płyt nagrobkowych, ale kilka lat temu mój TŻ swojemu tacie właśnie za 3,5 tys kupił i to chyba nie było jakoś bardzo drogo

acelinka to w takim razie dalej trzymam kciukasy'

asiulku za Twojego TŻta też

wiecie, że przy zatokach bolą też zęby masakra, dzisiaj obudziłam się o 6 z bólem nosa, uszu, gardła i właśnie zębów tylnich po prawej stronie.... a potem zasnęłam jeszcze do 9 i wstałam z potwornym bólem głowy stwierdziłam, że muszę pójść do lekarza, bo już 5 dni mam taki stan, a wcześniej miałam problem z oddychaniem, no ale Tata mówi że to trzeba do laryngologa, a dzisiaj nasza znajoma nie przyjmuje więc zadzwoniłam i przypisała mi "na telefon" kilka leków bez recepty, a jeśli mi do niedzieli nie przejdzie to w poniedziałek mam się do niej wybrac po jakiś antybiotyk, ale mam nadzieję że będzie lepiej, tym bardziej, że jutro organizujemy u siebie andrzejki, więc chciałabym się lepiej poczuć. Za to TŻ będzie miał misję w tym tygodniu zrobienia zakupów, bo ja oprócz wizyty w aptece przez najbliższe 3 dni nie zamierzam wystawiać nosa zza drzwi mieszkania

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-26, 12:23   #796
metkaa
Zakorzenienie

czesc

u mnie balagan nad balagany ale jeszcze troche trzeba sie przemeczyc, wogole sie dzis nie wyspalam,

cetrina4 ladny korzuszek

asiulek1705 trzymam kciuki za tz,

bezaczek7 wydaje mi sie ze to bardzo malo nawet jak na zwykly, najprostrzy nagrobek,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 13:41   #797
acelinka
Zakorzenienie

kupcia, dostałam @
Stary 2010-11-26, 13:59   #798
ultraradiola
Wtajemniczenie

acelinko następnym razem się uda

może spróbuj testy owulacyjne zrobić słyszałam ze są dobre. Głowa do góry

a ja zaczynam za 30 min weekend strasznie się ciesze mała rzecz a tak cieszy

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 14:48   #799
certina4
Wtajemniczenie

metka dziękuję
acelinko ja jutro dostanę @
ultra i jakie plany na weekend? słodkie lenistwo w domku?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-26, 15:11   #800
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Asiulek, kciuki mocno trzymam
Kochana jestem bardzo bardzo wdzięczna. Wierzę w to, że kciuki/wsparcie pomagają
Cytat:
kciuki załatwione
dziękuję

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
asiulku za Twojego TŻta też

wiecie, że przy zatokach bolą też zęby masakra, dzisiaj obudziłam się o 6 z bólem nosa, uszu, gardła i właśnie zębów tylnich po prawej stronie.... a potem zasnęłam jeszcze do 9 i wstałam z potwornym bólem głowy stwierdziłam, że muszę pójść do lekarza, bo już 5 dni mam taki stan, a wcześniej miałam problem z oddychaniem, no ale Tata mówi że to trzeba do laryngologa, a dzisiaj nasza znajoma nie przyjmuje więc zadzwoniłam i przypisała mi "na telefon" kilka leków bez recepty, a jeśli mi do niedzieli nie przejdzie to w poniedziałek mam się do niej wybrac po jakiś antybiotyk, ale mam nadzieję że będzie lepiej, tym bardziej, że jutro organizujemy u siebie andrzejki, więc chciałabym się lepiej poczuć. Za to TŻ będzie miał misję w tym tygodniu zrobienia zakupów, bo ja oprócz wizyty w aptece przez najbliższe 3 dni nie zamierzam wystawiać nosa zza drzwi mieszkania
Dziekuję
A wiemy wiemy, że bolą i ząbki I to jak....
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

asiulek1705 trzymam kciuki za tz,
Tyle kciuków,że jak się nie uda, to się zdziwię

Cytat:
kupcia, dostałam @
Nie zniechęcaj się Kochana!!!Jestem z Tobą, 3mam kciuki!
Fajnie, że weekend Nic nie planujemy, TŻ będzie się jeszcze uczył i przygotowywał. Ja dostałam urlop na poniedziałek, więc pojadę z nim na te rozmowę. Aaa jeszcze się nie pochwaliłam że kupiliśmy przedwczoraj tv mieliśmy już dość stary, a że zostało TŻtowi pieniążków z wesela, to zainwestowaliśmy w sprzęt

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-11-26 o 15:18
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 15:51   #801
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

acelinka: uda sie Wam na pewno

ja teraz idę na basen .
Smutny dzisiaj dzien . Mój dziadek miał wypadek , potrącił go samochód nie jest dobrze, w dodatku w tamtym miesiacu mial zawał .Fatum jakies...
Stary 2010-11-26, 16:05   #802
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja teraz idę na basen .
Smutny dzisiaj dzien . Mój dziadek miał wypadek , potrącił go samochód nie jest dobrze, w dodatku w tamtym miesiacu mial zawał .Fatum jakies...
Matko Boska Strasznie mi przykro, oby z Twoim dziadkiem wszystko było dobrze. 3maj się Kochana
Stary 2010-11-26, 16:12   #803
magolina
Wtajemniczenie

Witojcie

Cytat:
zaraz zrobię zdjęcie kożuszka, tylko nie wiem jak wyjdzie bo szaro buro za oknem, a światło przekłamuje kolory

dobra nie wiem czy coś widać, kożuch jest ciemno granatowy, taki też jest lisek pod szyją i lisek na kapturze, jest za kolanko, taliowany, niestety nie widać
Bardzo ładny ten Twój kożuszek certi
Cytat:
choć do poniedziałku jeszcze trochę czasu to już mocno trzymam

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość

zdrówka kochana a co do pomnika nie mam zielonego pojęcia

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

sjoanna przy Was idzie się nabawić kompleksow ja to takich pysznych obiadkow nie umiem robic :P w koncu musze sie wziasc i zaczac nauke bo na razie to umiem podstawy tzn nie ma tak zle ale jednak trzeba cos z tym zrobic Jak bylam mala to babcia myslala ze bede znakomita kucharka bo zawsze sie pytalam ile, czego, co, jak, gdzie no ale z wiekiem nie stety przeszlo mi a szkoda pewnie to brak czasu
Ja też nie umiem a mama próbuje mnie zaganiać do kuchni ale jakoś jak nie czuje przymusu to mnie tam nie ciągnie

Cytat:
cześć
Ja byłam wczoraj u lekarza i okazało się że nie mam zmian w płucach no i dostałam skierowanie właśnie do laryngologa bo problem tkwi w gardle, zatkanych uszach i katarze chciałam się zapisać przy okazji wczoraj ale była tak niemiła pani w rejestracji że powiedziałam do niej w końcu że przyjdę innego dnia bo może będzie wtedy jakaś milsza pani

Cytat:
kupcia, dostałam @
Głowa do góry kochaniutka następnym razem się uda, test owulacyjny zrób sobie bo możesz mieć jak i ja miałam - cykle bezowulacyjne, aczkolwiek trzymam kciuki żeby były z

Cytat:
Przykra sprawa, u mnie nad rodziną też jakieś fatum, trzymam kciuki za dziadziusia żeby wyszedł z tego. A Ty się trzymaj kochana

Hura zaraz przyjeżdża mężulek tak strasznie się cieszę. Jedziemy do taty do szpitala a potem na pizze posiedzimy, pogadamy, już się nie mogę doczekać

Miłego wieczorku dziewczynki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 16:25   #804
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
choć do poniedziałku jeszcze trochę czasu to już mocno trzymam

Hura zaraz przyjeżdża mężulek tak strasznie się cieszę. Jedziemy do taty do szpitala a potem na pizze posiedzimy, pogadamy, już się nie mogę doczekać

Miłego wieczorku dziewczynki
Dziękuję
To ja życzę zdrówka Twojemu tacie a Wam miłego wieczoru! Mój mężulek przed chwilą wrócił, strasznie się spieszy bo chce zdążyć do fryzjerki ale zdążyliśmy się spiąć...więc jakoś moja radość na mysl o wieczorze spędzonym z mężem ulotniła się ekspresowo..
Stary 2010-11-26, 16:45   #805
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiesz ze klopoty to parami (a nawet stadami) chodza.
Nie martw sie - bedzie dobrze - od czego nasze kciuki?

Cytat:

Ja byłam wczoraj u lekarza i okazało się że nie mam zmian w płucach no i dostałam skierowanie właśnie do laryngologa bo problem tkwi w gardle, zatkanych uszach i katarze chciałam się zapisać przy okazji wczoraj ale była tak niemiła pani w rejestracji że powiedziałam do niej w końcu że przyjdę innego dnia bo może będzie wtedy jakaś milsza pani
Tak - a nie musisz czasem isc o 6 rano zeby sie zapisac - nawet jak lekarz przyjmuje po poludniu.
Jak poszlam kiedys po pracy - godzina 14-15 byla maks - nie moglam sie zarejestrowac bez zgody lekarza. Niestety zaden nie czul sie na silach mnie przyjac.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2010-11-26, 18:06   #806
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

ja teraz idę na basen .

Dziewczyneczka, przykro mi. Ale trzymam kciuki mocno, żeby dziadek z tego wyszedł.
Cytat:
Dziękuję
To ja życzę zdrówka Twojemu tacie a Wam miłego wieczoru! Mój mężulek przed chwilą wrócił, strasznie się spieszy bo chce zdążyć do fryzjerki ale zdążyliśmy się spiąć...więc jakoś moja radość na mysl o wieczorze spędzonym z mężem ulotniła się ekspresowo..
Asiulek, wyjaśnicie sobie wszystko i będzie ok. My też się wczoraj mocno scięliśmy, ale przeprosiłam (czego zazwyczaj nie robię), ale chciałam uniknąć wojny i już jest dobrze.
Wierzę, że u Was też się wszystko wyjaśni ...

Acelinka, uda się następnym razem

A ja lecę się pakować :/ Ostatki spędzę na uczelni, 300 km od domu :/

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-11-26 o 18:07
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 19:21   #807
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Przykra sprawa, u mnie nad rodziną też jakieś fatum, trzymam kciuki za dziadziusia żeby wyszedł z tego. A Ty się trzymaj kochana
dziekuje , trzymaj sie zdrowo

Cytat:
Matko Boska Strasznie mi przykro, oby z Twoim dziadkiem wszystko było dobrze. 3maj się Kochana
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Nie wiesz ze klopoty to parami (a nawet stadami) chodza.
Nie martw sie - bedzie dobrze - od czego nasze kciuki?

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczyneczka, przykro mi. Ale trzymam kciuki mocno, żeby dziadek z tego wyszedł.

dziekuje kochane, wierze, ze bedzie dobrze
Stary 2010-11-26, 20:22   #808
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
trzymaj się kochana, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia twojego dziadka.

byłam u lekarza. choć zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle iść, jak się dowiedziałam, że nie jestem już ubezpieczona( zapomniałam się tym zająć po ślubie coby mnie mąż w swojej pracy "przejął"), a 2 dni temu byłam też u dermatologa. oby nie przysłali rachunku za wizytę no i dostałam na te moje boleści antybiotyk za prawie 40 zł, co ma mnie wyleczyć po jednej dawce i to na rok albo i dłużej. cudowny lek szkoda tylko, że w naszym punkcie aptecznym nie mieli i będzie jutro

a nagrobek to mi chodziło o płytę leżącą na grobie i tą stojącą, na której pisze kto tam jest pochowany. razem dwie do tego jedno zdjęcie 150 lub 200 zł, zależy czy kolorowe czy cz-b. i jeszcze facet proponował mamie jakieś kamienie do obłożenia dookoła grobu, bo trochę mchem zaszedł, za kolejny tysiąc. ech nic to, koniec tematu. dzięki za odpowiedzi

a mój TŻ ma egzamin z kursu w poniedziałek. ciekawe jak mu pójdzie

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2010-11-26 o 20:30
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 20:24   #809
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

ja teraz idę na basen .

dziewczyneczka
mam nadzieję, że to jednak nic poważnego

magolinko a propo lekarza to nic CI nie przypisała tylko wysłała do laryngologa?

ale jestem padnięta, sprzątałam całe popołudnie, żeby na jutro było mało roboty i żebyśmy mogli sobie z TŻ pospać dłużej bo jutro nie idzie do pracy.

asiulek a co WY macie z mężem ostatnio taki gorący okres jesli chodzi o kłótnie?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-11-26, 21:50   #810
acelinka
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane

asiulku, dobrze że jedziesz z mężem, będzie mu raźniej Fajnie że kupiliście tv.

dziewczyneczko, oby dziadek syzbko wrócił do zdrowia

bezaczku, lecz się szybko

magolinko, miłego weekendu z mężusiem

My wróciliśmy z urodzin chrześnicy tż'ta. Tż już śpi, a ja tak siedze sbie i strasznie mi smutno w sumie nie wiem czemu, ale tak jakoś ... nie wiem czuję się beznadziejna chociaż właściwie nie mam ku temu powodu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości