|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
wlasnie przed chwila fachowcy sie zmyli to sobie moge usiasc do kompa,ja po czesci jestem socjalna tzn mam tez takie wyksztalcenie ale pracuje z dziecmi ![]() trzymam kciuki za tate, trzeba byc dobrej mysli, ja obstawiam kamila bednarka ![]() prosze sie nie zalamywac, a test zrób ale za jakis tydzien,
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2010-11-25 o 12:47 |
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
magolina
![]() zaraz zrobię zdjęcie kożuszka, tylko nie wiem jak wyjdzie bo szaro buro za oknem, a światło przekłamuje kolory ![]() dobra nie wiem czy coś widać, kożuch jest ciemno granatowy, taki też jest lisek pod szyją i lisek na kapturze, jest za kolanko, taliowany, niestety nie widać
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2010-11-25 o 14:22 |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
certinko bardzo ładny płaszczyk, rzeczywiście nie widać talii ale ubrany na pewno wygląda bosko
co do testu no to jak nie dostanę @ to na pewno będe je powtarzać znając mnie to co dwa dni wróciłam z pracy i muszę jakiś obiadek zrobić, głodna jestem strasznie
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka macie pogode - pada snieg juz czy jeszcze? To chyba kwestia godzin bardziej niz dni.
![]() Wczoraj wieczorem bylo tak zimno ze wyciagnelam z szafy gruba polska zimowa kurtke. I dobrze ze ja wlozylam bo jak wracalam wieczorem po 20 to zimno bylo - tylko 4 stopnie. Tak, tak i w Italii bywa zimno. Oni tu mowia o arktycznym mrozie. Dlaczego rozrozniam polska - wloska. Jak kiedys przymierzalam puchowe wloskie kurtki to dekolt w nich mialam jak na lato a nie zime. No i jakos nie czulam ciepla. Co innego moja sprawdzona polska kurtka. Dzis w nocy obudzila nas burza - bardzo bliskio pioruny bily. A odkad sie dowiedzialam ze ten budynek nie ma piorunochronu ( podobno powszechne we Wloszech A na gorach ktore widze z okna - Monti Lepini - jest snieg na szczytach. Acelinka - nie martw sie. Mlodzi jestescie - dacie rade tak intensywnie probowac jeszcze troche czasu I bedzie mala fasolka ![]() Co innego ja z mezem - teraz to sie tylko przytulamy zeby sie rozgrzac. Smiejemy sie ze robimy sie dwa dziadki A ja wlasnie jestem w nastroju czekoladowym bo mam @ No i poza tym jem wiecej jak sie zimno robi. A prawa reke - te od myszki - to musze rozcierac- tak mi marznie. Zapomnialam - plaszczyk fajny!
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2010-11-25 o 16:43 |
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczynki
bo szyty był na miarę ![]() acelinka musi się udać sjoanna u nas śnieg był rano- teraz już nie, ale zimno strasznie dzisiaj i mroźny wiatr wieje ![]() ja właśnie gotuję na obiad mięsko pieczone, sos myśliwski i kaszę gryczaną a do tego buraczki w vinegrecie i czosnku
|
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinka: bedzie dobrze
na pewno Wam sie uda ![]() certi: bardzo mi sie podoba plaszczyk
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z was ma Tak taka?
Przyszedl mi w sobote albo w niedziele sms o promocji ale wykasowalam przez przypadek O tej promocji na stronie ery nie ma ani slowa. Jak ktos ma to promocja z podwojnym doladowaniem Nie wiem czy na wszystkie numery czy jak juz raz bylo tylko do ery i stacjonarnych.
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
macie racje uda się nam an pewno je teraz to kiedyś tam ![]() sjoanna, u mnie wczoraj padał śnieg, grad, deszcze wszystko na zmiane a dzisiaj cąły dzień było piękne słoneczko, tylko zimno. Jutro znowu ma padać śnieg ![]() My też jakoś ostatnio na przytulankach pozostajemy, starzejemy się chyba albo oszczędzamy siły na ouwlacje certi ale pyszności gotujesz chyba zapiszę się do Ciebie na obiadki
|
|
|
|
#790 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Właśnie wróciłam z pracy:/ Jestem na maksa wymęczona :/ Rozmrażam mięsko, i jakiś obiadek na jutro trzeba będzie zrobić. W weekend mam szkołę ... oj nie widać odpoczynku na horyzoncie. A za chwilę zmykam do koleżanki na ploty chociaż wolałabym w inny dzień, bo mam dużo roboty ... Nadrobiłam Was. Asiulek, kciuki mocno trzymam Magnolina, za Twojego tate też. Przykro mi, że musicie przez to przechodzic. Acelinka, bądź dobrej myśli, na pewno się uda. Jak to mówi mopja ciotka: "Jak to nie ma? To róbcie codziennie, aż zrobicie" I po tej oto złotej radzie mój kuzyn trzy miesiące temu został szczęśliwym ojcem Trzymam kciuki, żeby się udało Certi, śliczny kozuszek I na pewno bardzo ciepły W sam raz na taką zimę, jak nadchodzi. JA zaraz wyciągam z szafy czapkę, bo zamarzły mi uszy jak z pracy wracałam, a do koleżanki muszę iść na piechotę.Black, ja też wpadam i wypadam, nie umiem streścić co się działo. Generalnie już tematy świąteczne i jesienno-depresyjne :/
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co ostatnio zrobili to przechodzi wszelkie pojęcie. koleżanka się zapisywała internetowo i się okazało, że nie mają jej zgłoszenia. i przymusowy rok wakacji, bo odwołania nic nie dają no cyrki na kółkach...jutro jadę do lekarza, bo mi to przeziębienie daje w kość, a bezreceptowe specyfiki nie bardzo pomagają ![]() mamy nowy stolik i w końcu pokoiki urządzone. jeszcze tylko plazma czy insze dziadostwo na ścianę i lampa do rogu za rogówkę i ewentualnie jakiś obrazek na ścianę i już ![]() tak z innej beczki-orientujecie się może ile kosztuje płyta nagrobkowa i pomnik- taka płyta zwykła prosta z napisami? wybaczcie ten temat, ale to u mnie na czasie. i chcą za najprostszą trzy i pół koła |
|
|
|
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwsza ![]() ![]() na reszcie weekend bezaczek7 kompletnie w temacie nagrobków nie mam doświadczenia także nie pomogę ... acelinka uda się i to na pewno nie w długim czasie i nie ukrywam ze zazdroszczę tych starań ![]() sjoanna przy Was idzie się nabawić kompleksow ja to takich pysznych obiadkow nie umiem robic :P w koncu musze sie wziasc i zaczac nauke bo na razie to umiem podstawy Jak bylam mala to babcia myslala ze bede znakomita kucharka bo zawsze sie pytalam ile, czego, co, jak, gdzie no ale z wiekiem nie stety przeszlo mi a szkoda pewnie to brak czasu
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie poddaję się, tym bardziej, że @ jeszcze nie mam ![]() Cytat:
jeszcze tylko brakuje właśnie obrazu tv też chcemy kiedyś tam zmienić, ale narazie stare pudełko daje radę, to niech sobie stoi ![]() maszrację, lepiej iśc do lekarza niż samemu się wiecznie leczyć a potem jeszcze nie wiadomo co z tego może sie porobić. Wracaj szybko do zdrówka i dbaj o siebie ![]() Co do płyt nagrobkowych to my chcemytacie nowy pomnik stawiać i taki z najtańszego kamienia z płytą leżacą 2 tys. a ze stojącą 2,5 tys., ale to po znajomości troszke. A Ty chcesz samą płyte na góre? To chyba 3,5 tysiaczka to za dużo troszke ... chyba ze jakiś super kamień to ma być ![]() ultra ![]() nie ma co zazdrościć kochana., przyjdzie czas to też się bedziecie starać ![]() a ja sie dzisiaj wyspałam a potem do biblioteki bo mam mnóstwo rzeczy do zrobienia na przyszły weekend do szkoły a w weekend przed świętami już mam egzaminy . W ogóle w sesji to musz eprzyjechać na jeden egzamin .. z filozofi. A reszta nam robią na ostatnich ćwiczeniach albo wykładach i bardzo dobrze
|
||
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() cieszę się, że Wam się kożuszek podoba, mi też bardzo bezaczek ja nie pomogę w kwestii płyt nagrobkowych, ale kilka lat temu mój TŻ swojemu tacie właśnie za 3,5 tys kupił i to chyba nie było jakoś bardzo drogo ![]() acelinka to w takim razie dalej trzymam kciukasy 'asiulku za Twojego TŻta też ![]() wiecie, że przy zatokach bolą też zęby masakra, dzisiaj obudziłam się o 6 z bólem nosa, uszu, gardła i właśnie zębów tylnich po prawej stronie.... a potem zasnęłam jeszcze do 9 i wstałam z potwornym bólem głowy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
u mnie balagan nad balagany ale jeszcze troche trzeba sie przemeczyc, wogole sie dzis nie wyspalam, cetrina4 ladny korzuszek ![]() asiulek1705 trzymam kciuki za tz, bezaczek7 wydaje mi sie ze to bardzo malo nawet jak na zwykly, najprostrzy nagrobek,
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
kupcia, dostałam @
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinko
następnym razem się uda może spróbuj testy owulacyjne zrobić słyszałam ze są dobre. Głowa do góry a ja zaczynam za 30 min weekend strasznie się ciesze
|
#799 |
|
Wtajemniczenie
|
metka dziękuję
acelinko ultra i jakie plany na weekend? słodkie lenistwo w domku?
|
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję Cytat:
A wiemy wiemy, że bolą i ząbki Tyle kciuków,że jak się nie uda, to się zdziwię Nie zniechęcaj się Kochana!!!Jestem z Tobą, 3mam kciuki! Fajnie, że weekend Nic nie planujemy, TŻ będzie się jeszcze uczył i przygotowywał. Ja dostałam urlop na poniedziałek, więc pojadę z nim na te rozmowę. Aaa jeszcze się nie pochwaliłam że kupiliśmy przedwczoraj tv mieliśmy już dość stary, a że zostało TŻtowi pieniążków z wesela, to zainwestowaliśmy w sprzęt
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-11-26 o 16:18 |
|
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinka: uda sie Wam na pewno
ja teraz idę na basen . Smutny dzisiaj dzien . Mój dziadek miał wypadek , potrącił go samochód nie jest dobrze, w dodatku w tamtym miesiacu mial zawał .Fatum jakies...
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro, oby z Twoim dziadkiem wszystko było dobrze. 3maj się Kochana
|
|
#803 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witojcie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() choć do poniedziałku jeszcze trochę czasu to już mocno trzymamCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chciałam się zapisać przy okazji wczoraj ale była tak niemiła pani w rejestracji że powiedziałam do niej w końcu że przyjdę innego dnia bo może będzie wtedy jakaś milsza pani![]() Głowa do góry kochaniutka ![]() Cytat:
. A Ty się trzymaj kochana![]() Hura zaraz przyjeżdża mężulek posiedzimy, pogadamy, już się nie mogę doczekaćMiłego wieczorku dziewczynki |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja życzę zdrówka Twojemu tacie a Wam miłego wieczoru! Mój mężulek przed chwilą wrócił, strasznie się spieszy bo chce zdążyć do fryzjerki ale zdążyliśmy się spiąć...więc jakoś moja radość na mysl o wieczorze spędzonym z mężem ulotniła się ekspresowo..
|
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw sie - ![]() Cytat:
Jak poszlam kiedys po pracy - godzina 14-15 byla maks - nie moglam sie zarejestrowac bez zgody lekarza. Niestety zaden nie czul sie na silach mnie przyjac.
|
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyneczka, przykro mi. Ale trzymam kciuki mocno, żeby dziadek z tego wyszedł. Cytat:
Wierzę, że u Was też się wszystko wyjaśni ... Acelinka, uda się następnym razem A ja lecę się pakować :/ Ostatki spędzę na uczelni, 300 km od domu :/ Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-11-26 o 19:07 |
||
|
|
|
#807 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam u lekarza. choć zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle iść, jak się dowiedziałam, że nie jestem już ubezpieczona( zapomniałam się tym zająć po ślubie coby mnie mąż w swojej pracy "przejął"), a 2 dni temu byłam też u dermatologa. oby nie przysłali rachunku za wizytę a nagrobek to mi chodziło o płytę leżącą na grobie i tą stojącą, na której pisze kto tam jest pochowany. razem dwie do tego jedno zdjęcie 150 lub 200 zł, zależy czy kolorowe czy cz-b. i jeszcze facet proponował mamie jakieś kamienie do obłożenia dookoła grobu, bo trochę mchem zaszedł, za kolejny tysiąc. ech nic to, koniec tematu. dzięki za odpowiedzi![]() a mój TŻ ma egzamin z kursu w poniedziałek. ciekawe jak mu pójdzie ![]() dobranocek
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-11-26 o 21:30 |
|
|
|
|
#809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyneczka mam nadzieję, że to jednak nic poważnego magolinko ale jestem padnięta, sprzątałam całe popołudnie, żeby na jutro było mało roboty i żebyśmy mogli sobie z TŻ pospać dłużej bo jutro nie idzie do pracy. asiulek a co WY macie z mężem ostatnio taki gorący okres jesli chodzi o kłótnie? |
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane
![]() asiulku, dobrze że jedziesz z mężem, będzie mu raźniej Fajnie że kupiliście tv.dziewczyneczko, oby dziadek syzbko wrócił do zdrowia ![]() bezaczku, lecz się szybko ![]() magolinko, miłego weekendu z mężusiem ![]() My wróciliśmy z urodzin chrześnicy tż'ta. Tż już śpi, a ja tak siedze sbie i strasznie mi smutno w sumie nie wiem czemu, ale tak jakoś ... nie wiem czuję się beznadziejna chociaż właściwie nie mam ku temu powodu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

nie chciałabym za bardzo żeby go tu leczyli ale jak na razie nie możemy się dodzwonić do Bydgoszczy do lekarza u którego tata się leczy. No i takie buty... także trzymajcie kciuki kochane
wlasnie przed chwila fachowcy sie zmyli to sobie moge usiasc do kompa,
co raz bardziej się boję, że coś jest nie tak 
No i jakos nie czulam ciepla. Co innego moja sprawdzona polska kurtka.
podobno powszechne we Wloszech 

chyba zapiszę się do Ciebie na obiadki
no cyrki na kółkach...
Jak bylam mala to babcia myslala ze bede znakomita kucharka bo zawsze sie pytalam ile, czego, co, jak, gdzie no ale z wiekiem nie stety przeszlo mi a szkoda pewnie to brak czasu 
masakra, dzisiaj obudziłam się o 6 z bólem nosa, uszu, gardła i właśnie zębów tylnich po prawej stronie.... a potem zasnęłam jeszcze do 9 i wstałam z potwornym bólem głowy

Strasznie mi przykro, oby z Twoim dziadkiem wszystko było dobrze. 3maj się Kochana