|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
już wrzucam zdjęcie :
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, sliczny!
![]() bardzo mi się podoba
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Ła ha hi hi
to znowu ja! wiecie napisałam wam pościka i padłam! Otwieram oczy i co widzę? TŻ! urwał się z pracy i zrobił mi niespodziankę ( w sumie spodziewałam się i to przewidziałam, ale niech mu będzie. ) zafundował mi małe seksualne conieco I w związku z tym po tym maratoOOooOoonie :P pozwoliłam sobie na małą kromkę białego pieczywa ;p z serkiem, wędlinką,pomidorkiem...py szne ![]() BŚ! masz coś do mojego avatarka?! tyryry :P wszystkie będziemy miały takie tyłki, obiecuję! :P mam też taką tapetę na pulpicie ![]() Agnes, Twój pierścionek jest bardzo fajny też chcę!
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chyba też dzisiaj TŻa dorwę hehe dziękuje a najśmieszniejsze jest to,że rozmiar pierścionka to ... dziecięcy haha! dzisiaj jak byłam w centrum z koleżanka zjadłam 7 frytek i do tego bułke ciabatte z sałatą, kurczakiem i bekonem po 16 to zjadłam, więc kolacji nie jem. o!
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nawet nie tak oficjalnie, tylko tak dla siebie ... Dziwne marzenia jak na 19-latkę :P. Ale czasem tak sobie właśnie myślę .
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
pf, tez sobie ustawię.
W sumie to dla takiego tyłka jestem gotowa kupić te buty, tylko nie wiem, czy one faktycznie działają, ma je któraś? ![]() Przebiję te Wasze kanapeczki, zrobiłam pyszną gorącą czekoladę, po czym zjadłam resztę tabliczki która została ![]() Sasasasaaaaaa. No ale dziewczyny, popatrzmy na to z innej strony. Kobieta nosi pierścionek zaręczynowy na znak tymczasowego zarezerwowania przez jakiegoś mężczyznę (w sensie: żeby inni wiedzieli że ona jest jego) a mężczyźni? Nic nie noszą. Bez sensu, nie? ![]() i tadaaaam, dostałam właśnie moje odzywki z garniera które dostałam za szalone zadanie pod tytułem: napisz jaki kolor włosów lubisz najbardziej. Szał, nie? Szampon dałam mamie, bo ma silikony i jest be
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-12-09 o 21:05 |
|
|
|
#787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a oświadczył się po tym jak poleciałam do Polski, a On tutaj został sam. nie było mnie 2,5 tyg. I ta rozłąka pokazała mi jak bardzo mi na Nim zależy i jak bardzo Go kocham. Później się posypało wszystko przez 'przyjaciółke' takich głupot nagadala,że szok.Nie wiedziałam,że koleżanka może mną tak manipulować. Ale ja nigdy nie zwątpiłam w moją miłość do Niego, dlatego się zeszliśmy. BŚ - dokladnie! szkoda,że facet też nie może czegoś mieć takiego co od razu wszyscy będą wiedzieć,że jest zajęty ... tym bardziej,że wczoraj mi TŻ powiedział,że jakaś babeczka w pracy ciągle mu się przygląda oj ... oj a co do tych butów - jak widzę ten tyłek w gazetach w tv, na necie - to nie mogę się napatrzeć! nie wiem czy to zdjęcie nie jest przerobione w jakimś programie i czy te buty naprawdę działają, ale tyłek ma niezły haha zjadłaś czekoladę? osz Ty w sumie... też bym coś słodkiego zjadła hehe
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba tyłek tej pani
I dłuuugie nogi!Aczkolwiek swój tyłek i nogi też lubię ![]() agnes, spoko Mojego jakaś laska z roku zaprosiła na wino. Bezczelna Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2010-12-10 o 00:13 |
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ukochany na przeprosiny dał mi zwierzatko. Z radosci zjadłam tabliczke czekolady
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Misiaczki
tadaaammmm, piątek! sasasasaassaaaa A weekend będę musiała spędzić z zaocznymi i na uczelni,żeby dopełnić resztek formalności i od lutego start z drugim kierunkiem. w sumie podczas tego semestru już jakbym na nim była;p tylko nieoficjalnie ![]() echhh już drżę. nie będzie czasu już całkiem na nic. Seksu nie będzie, chyba że w samochodzie podczas powrotu do domu ![]() niee, żartuję Winylku! Marzenia nie takie dziwne Fajnie, bo cokolwiek piszesz o relacjach z TŻem, są to wiadomości ciepłe i pełne miłości szczęśliwa zakochana ))) Myślę, że tak naprawdę wiele młodych dziewczyn o tym marzy ![]() BŚ - konkurs faktycznie bardzo ambitny,a czy Twój ulubiony kolor włosów to ten jaki masz? I po drugie - ładnie to tak mamę faszerować silikonami? ona pewnie nieświadoma niebezpieczeństwa się cieszy!Za czekoladę masz baty! ![]() A co do zaręczyn.. reprezentujesz bardzo feministyczne podejście! ale po części się z nim zgadzam nie jestem jakaś tam pro zaręczyny. Ale jak ogólnie w związku jest sielanka, to czemu nie? Nie wiem jednak jak zareagowałabym, gdyby mi to zaproponował.Za dużo złego się hm, zdarza. A easy tone. - ja nie wiem,mi się wydaje że to świetna reklama działa na nas najbardziej, a same buty to lekka ściema. Chociaż przychodzi do nas babka i je zachwala.Ale nie wiem, czy nie jest to kwestia pocieszania samej siebie :P jakieś placebo, czy coś w tym stylu. Gdyby były ładniejsze -kupiłabym. A są paskudne,dlatego pozostaje mi wlepianie gał w jej pupcię i przeznaczenie kasy na buty,na coś innego. podejrzewam, że tajemnicze COŚ co kryje się pod pojęciem "coś innego", będą to jakieś słodycze ;p nie karnet na siłownię, basen czy coś tam.po co ćwiczyć, lepiej kupić sobie superr buty które wszystko załatwią Zoooska, jakie zwierzątko? "D
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... Czuje się samotna i chcę faceta...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam leminga stepowgo, tzw piestruszkę:P Jestem fanką zwierząt, wszelkiego rodzaju!!!
Chcesz faceta, to na co czekasz? Wybierz sobie jakiegos i upoluj ;D Taka lask!!!
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Poluję, ale nie wiem czy mi się uda... Ech...
![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Co dostałaś?
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
leminga stepowego
tzw piestruszka:P DAAASZ RAAADE Z FACETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Trochę wiary w siebie kochana![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- laski, która jest z Wrocławia? mozna sie spotkać!!!
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam wczoraj w ogóle czasu pisac, no ale w koncu jestem ;D
Po 1 zdałam ta lekture z niemca, ktora robilam tyle czasu na 17/20 pkt juhuuu :d no ale teraz lepsza wiadomosc, cos co napawa mnie mega dumą- byłam wczoraj u kumpeli, tak w 4 laski sobie ogladalysmy filmy iiiiiii nie ruszyłam żadnego chipsa, popcornu ani nic takiego!! ![]() normalnie mam stalową wole chyba :Pwróciłam do domu o 2.30, a miałam wstać po 6, ale stwierdzilam, ze nie ide jednak na niemca, bo nic nie zrobilam na niego :P wiec teraz leżakuje sobie, obejrzelam plotkare i na 12 na hiszpana i weekend (pełen nauki, ale weekend ;p)
|
|
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
Ale jestem chora po prostu masakra podejrzewam, że TŻ zaraz zwolni się z pracy i przyjedzie żeby mi gorące herbatki robić
I żeby zrobić obiad, bo jak wychodził do pracy o 6.30 to akurat mierzyłam temp. a tu 38,4*. Jeszcze teraz mu napisałam że nie chce mi się jeść to pewnie zaraz przyjedzie i na siłe da mi jakieś śniadanie.Agnes pewnie nie ma się co spieszyć ze ślubem tego trzeba być pewnym. Ja z TŻ po zaręczynach jesteśmy 2 lata na ślubie będziemy prawie 3 lata po. Tylko, że u nas to i tak wszystko było mega szybko. Zaczeliśmy się spotykać 9października 2008roku, a 3 grudnia dowiedziałam się, że w ciąży jestem. Masakra. 4 grudnia moj TŻ przyjeżdza po mnie prosto z pracy, ale widzę że nie jedziemy do niegotylko w drugim kierunku, pojechaliśmy w miejsce, gdzie 1 raz się spotkaliśmy. On mówi do mnie wysiądź proszę,więc ja wychodzę z auta a on w roboczym ubraniu otwiera bagaznik i wyciąga piękny bukiet białych róż moich ukochanych kwiatów klęka, wyciąga czerwone pudełeczko w środku pierścionek i pyta zostaniesz moją żoną. Ani chwili się nie wahałam wiedziałam, że to ten jedyny. 69love69 gratuluje tak wysokiego zaliczenia i silnej woli ![]() Jeżeli chodzi o easy tone to mi one się bardzo podobają, ale nie sądzę, żeby robiły cuda z tyłkiem, a ten tyłek na pewno jest zrobiony w photoshopie. O jest i tż mówiłam Już coś tam kombinuje w kuchni i już termometr mi daje.
|
|
|
|
#797 | |||
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladny!
no i pasuje ci na paluszek![]() Cytat:
sa jakies fora internetowe o nich i tam niby pisza, ze widza roznice, ale dla mnie to taki pic fotomontaz Cytat:
i co tulisz maluszka ? Cytat:
troche chomika przypomina skrzyzowanego z mysza ![]() ![]() ja jestem dzisiaj troszke podlamana spoznilam sie na kolosa i musialam siedziec z przodu a moja grupa byla na koncu i wszyscy sciagali jak leci!~a ja nie mialam jak sciagi wyciagnac !!i bede miala D*Pe!
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Witaaajcie chudziny
Też macie takie zawieruchy śnieżne? Rewelacja jest W ogole wiecie co jest takie fajne przed świętami- że można kupić kalendarz adwentowy 10 grudnia i zjeść 10 czekoladek!![]() ![]() Psyhe, jak coś- zawsze masz exa ![]() Dimiti, może nie będzie tak źle zooska, zwierzątko zwierzątkiem, ale pretekst do zjedzenia czekolady jest ![]() ![]() adusia, fajnego masz tego TŻta ![]() ania, ogladałam je nawet dzisiaj, no ale są przerażające A podobno nie można w nim biegać ani uprawiać żadnych sportów (nie stabilizują stopy), no więc TŻ mnie wyśmiał i powiedział że jak je założę będę chodziła dwa metry od niegoJaki bierzesz ten drugi kierunek? Bo studiujesz anglistykę, nie? love, plotkaraaaa |
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Jejku, jak ja tutaj dawno nie pisałam..no cóż, taki skutek posiadania miliona obowiązków ![]() Narazie radzę sobie jako tako, może w momentach kryzysowych za bardzo sobie pozwalałam... Ale dziś 14. dzień bez słodyczy Czuję się swietnie, lekko i w ogóle tak, jak powinnam Brzuch się troszeczkę spłaszczył nawet ![]() Dziś: 1: 3 wafle ryżowe z miodem 2: kubeczek rosołu (100kcal) 3:kubek mleka z waflem ryżowym z miodem 4:2 jabłka 5: 2 i kawałeczek krokieta, uwielbiam je! ![]() Wiem, że dzisiejszy jadłposis jest okropny, nie krzyczcie ![]() Chciałabym 22 grudnia wyglądać łądniej...to maltko czasu, ale myślę, że się uda
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No malutko malutko, ale jutro będzie lepiej!!
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole przeziebiłam sie, tak sie masakrycznie czuje, jak nigdy podczas choroby. zazwyczaj mam jakis tam katar czy cos, ale chodze normalnie i wszystko robie, a dzisiaj to typowo sie musze polozyc z herbatka i lezec. i na co mi się zdało noszenie czapki, szalika, legginsow pod spodnie i 2 par skarpet jak byly te mrozy:P |
|
|
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
BŚ a no fajnego, ale zostawił mnie samą właśnie bo wyjazd służbowy mu się trafił, ale to gdzieś 2 godz i znów wróci. O a to my
Edytowane przez adusia1554 Czas edycji: 2011-01-20 o 12:32 |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
zooska, przekozacki ten leming
Fajny prezent.Mój TŻ ma szczura- z takim okropnym ogonem, wielkiego. Jak go zobaczyłam pierwszy raz, to prawie palpitacji serca dostałam. Nie może go przy mnie wyciągać z klatki
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Oj laski, u mnie dziś fatalnie... Jem dużo, źle, same śmieci!! Jakoś nie mam siły walczyć! Wiem, że jutro odpokutuje dzisiejszą wpadkę, ale dziś jestem z tym pogodzona..
Chyba @ się zbliża! Ciszę się, że u was lepiej Weekend zapowiada się CHUDO! Obiecuje!
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
a ja orzez ta chorobe nawet nie mam ochoty jeść, zjadłam przed chwilą obiad- jajko i szpinak, i tak dzisiaj będe tylko leżeć więc więcej energi nie potrzebuje, a szpinaku to jeszcze dokładka wjechala, dobry mamie wyszedł :P bo ja jak ostatnio sobie robiłam to był niezbyt i jadłam go z ketchupem zeby jakos smakowal
![]() w ogole pozbywam się wszystkich słodyczy, ktore dostaje, przynajmniej nie ma mnie co kusić :d ( tak mniej więcej, bo ogolnie w domu słodyczy nie brakuje )
|
|
|
|
#806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam taką nadzieję, dzięki ;*
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#808 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
widzę,że nie tylko ja męcze się z chorobą. dzisiaj w pracy, myślałam,że padne! zimno. ból głowa, katar, kaszel... wszystko na raz. weekend spędzam w łóżku. dziś tylko jogurt truskawkowy i dwie kanapki z białego chleba z odtłuszczonym dżemem i serem żółtym. właśnie pije fervex i ide się troche zdrzemnąć. ja mieszkam niedaleko wrocławia a dokładnie w Lubinie - Zagłębie Lubin haha ale dopiero na przyszły rok tam będę.
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-10 o 16:13 |
|
|
|
#809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lanie mi się należy!!!!
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Liliana -
hihih na obiad zjem miseczke pomidorowej.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

wedlug mnie nie ma co sie spieszyc a fajnie jest byc tak zareczona

! udanego spotkania

napisałam wam pościka i padłam! Otwieram oczy i co widzę? TŻ! urwał się z pracy i zrobił mi niespodziankę
( w sumie spodziewałam się i to przewidziałam, ale niech mu będzie.
po 16 to zjadłam, więc kolacji nie jem. o!

I dłuuugie nogi!

sa jakies fora internetowe o nich i tam niby pisza, ze widza roznice, ale dla mnie to taki pic fotomontaz