|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Cytat:
Cytat:
muszę przyznać, że z chemii byłam dobra ( mam nawet kilka dyplomów, że tak powiem nieskromnie ) ale zawsze miałam świetne nauczycielki i dodatkowo dziadka, który ukończył studia chemiczno - fizyczne i był oczywiście nauczycielem Cytat:
a teraz popijam kawusię![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez igunia18 Czas edycji: 2011-01-03 o 13:50 |
|||||
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
a tak w ogóle to witam
![]() dziś zaczęłam moją walkę od poczatku ![]() śniadanie - kawa z mlekiem, kasza manna na mleku (3 łyżki kaszy manny, jedna płaska otrębów) dodałam łyżeczkę soku malinowego II śniadanie - jabłko obiad - czerwony barszczyk, 2 łyżki makaronu, kawa podwieczorek - wycisnę sobie sok z 2 pomarańczy kolacja - starta marchewa z łyżką oliwy Dziś w szkole zrobiłam tak jak Pauluś mi zaproponowała i powiem Wam, że połowa uczniów prawie mi zeszła na zawał (wiecie niedługo wystawianie ocen, więc młodzież nie chce sobie popsuć sytuacji ![]() nawet teraz jak przypomnę sobie ich miny to śmieję się sama do siebie Kochane a czy kasza manna jest dozwolona na redukcji??? anti widzę Cię ![]()
Edytowane przez igunia18 Czas edycji: 2011-01-03 o 13:53 |
|
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie za ubogi ten jadłospis? ![]() Cytat:
mają nauczkę za tego Kochanowskiego Na śniadanie jak najbardziej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zainteresowało mnie to, bo jestem wielką fanką J. Kochanowskiego (jak widać po nicku) ![]() A ja dzisiaj zasnęłam dopiero o 4 - koszmar A o 6:15 musiałam wstać.. Chodzę dzisiaj jak poroniona jakaś ![]() Jak myślicie, ile brzuszków dziennie muszę robić, żeby go zrzucić i zaczął się mięsień wyrabiać? 500 starczy?
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Pioseneczka na powitanie, wg mnie ładna i optymistyczna http://www.youtube.com/watch?v=aGgNuyNxp3I Praan, coś mi się pomieszało wczoraj ![]() Witaj Anti ![]() Igunia, jesteś THE BEST! Któraś pisała o ćwiczeniach na brzuch z unoszeniem bioder. Chodzi o to, w którym leży się na plecach z wyciągniętymi rękoma wzdłuż tułowia i ma się podnieść wyprostowane nogi do góry o kąt 90*? Jeśli tak, to dla mnie ćwiczenie miazga ale podoba mi się ono i jakiś czas temu robiłam je w swoim treningu i zamierzam do niego wrócić ![]() Zmieniłam plany co do swoich ćwiczeń. Póki co będę codziennie najpierw 15min potem 30min jeździć na stacjonarnym, a jak trochę schudnę to dołożę ćwiczenia na brzusio tutaj też wchodzi kwestia braku czasu więc nie mogę zbyt wiele go poświęcać na ćwiczenia nie mogę się doczekać pogody, gdy będę mogła biegać Dziś w szkole w sumie luz. Urwałam się z ostatniej mojej lekcji i pojechałam na rozmowę z Dyrektorem SP. Załatwiłam co miałam, a nawet więcej zostawiając po sobie chyba dobre, a nawet bardzo dobre wrażenie Kochanowska, a ja myślałam, że nick to z powodów bardziej dosłownych, w sensie 'kochać' ![]() ogólnie od brzuszków nie spala się tłuszczu, wiadomo, zawsze trochę, ale niewiele. Proponuję konkretny trening, gdzie będziesz ćwiczyła go z różnych stron. Jeśli znajdę gdzieś scany/kopie ze swojego to Ci wkleję, bo jest naprawdę dobry Wiecie co, oddała dziś z polskiego prace pisemne z epoki wczesnego romantyzmu. Pisałam o Werterze, 70% dostałam 4- i nauczycielka zarzuciła mi, że ściągałam z modelu odpowiedzi. Czad, co nie? Miałam dobry dzień więc się z nią nie kłóciłam tylko puściłam między palce jej głupie 'podchody' ![]() I pochwalę się Wam wszyscy faceci, jak jeden mąż, oglądali się dzisiaj za mną a dwóch kierowców autobusu nie wzięło ode mnie kasy za bilet (które znowu podrożały )
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2011-01-03 o 14:51 |
|
|
|
#786 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ściągania się im zachciało![]() Cytat:
jeśli chodzi o Kochanowskiego to zdaniem moich ukochanych, inteligentnych i wspaniałych uczniów ten oto pan tworzył w średniowieczu ![]() ![]() co do brzuszków to raczej starałabym się robić 50 - 100 ale porządnych i prawidłowo wykonanych Edytowane przez igunia18 Czas edycji: 2011-01-03 o 14:50 |
||
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zakładając nicka miałam bardziej na myśli Kochanowskiego. Ale nie powiem, zdarzają się osoby, które do mnie wołają ''kochanowska''
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm w sumie mnie to nie dziwi, znam osoby, które zapytane o jakiegoś znanego Polaka z przełomu XIX/XX wieku potrafią wymienić np. Kopernika albo Mickiewicza ![]() ![]() A co do tych brzuszków, to dla mnie żaden problem zrobić 100 - robie je za jednym razem. Mam specjalny sprzęt do brzuszków, dlatego myślę od razu o większej ilości tych ćwiczeń.
|
|
#790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do jedzonka to odpisałam wyżej co to znaczy, że się urwałaś z zajęć ![]() ![]() co do polonistki to nie rozumiem jej pretensji skąd niby miałaś znać klucz odpowiedzi po drugie to czy złapała Cię na ściąganiu?! jeśli nie to niech spada na bambus nie lubię jak ktoś zarzuca bezpodstawnie uczniom ściąganie (już nie raz się o to ścięłam w pokoju nauczycielskim ). Skoro Cię nie złapała za rękę to niech nie mówi, że ściągałaśTo mówisz Kochana, że masz branie ![]() ![]() klaski :
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Brzuszki nie spalają tłuszczu, trzeba dołączyć aeroby
Paula no to nieźle wniosek jest jeden: podobasz się facetom
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
heroine86 -ale jak się wyrabiają mięśnie to chyba brzuch maleje mam wrażenie? bo wiem po sobie
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
Iguś a co Ty dzis tym uczniom zrobiłas..??
paula: nono, ale szprycha z Ciebie! że co Ci zarzuciła ta baba??? że sciągałas z modelu?? Chyba nie wierzy w Twoje zdolności. A o Werterze to akurat łatwo wpasc w model, jak ktos jest mądry i zdolny ![]() wiecie co? Uczę sie juz 4 godz siedze nad tą ksiażką: http://www.eksiegarnia.pl/Tajemnica-...arta,id,251146przez te 4 godziny przeczytałam "aż" 23 str!!! Bo notuje od razu ale przecieżko sie to czyta,a obiecałam, ze dzis przeczytam 50 str, wiec leceee!! za 2 godzinki poćwicze ![]() Kochanowska: co do brzuszków: polecam a6w, moze mnóstwo tłuszczu nie spalisz, bo to bardziej rzezbi, ALE ja mialam opone zamaist brzucha a mimo tego w bioderkach zeszło mi dzieki a6w 10 cm i w pasie 7 polecam! i koniecznie cwiczenia aerobowe do tego: bieganie, marsz, jakis aerobik, fitness i te sprawy
|
|
#794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skoro masz sprzęt to działaj, ale uważaj żeby nie przesadzić |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwiczyłam chyba 6 dni i przerwałam. Ale jeżdżę na rowerku stacjonarnym i zacznę nordic walking, bo dostałam kije pod choinkę, a że mamusia też ma to tylko niech troszkę mamcia wyzdrowieje to będziemy razem chodzić
|
|
#796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz Ty kontakt z naszym Miodkiem? czemu się ta choolera nie odzywa tu noo?? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oni już zaczynają błagania, połowa pobladła---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- No właśnie co się dzieje z Honey
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, Narkotyku mój drogi, schudnąć to ja muszę bez dwóch zdań
Igunia, to oni nie kapnęli się, że coś jest nie tak pryz pisaniu pytania? Brzuszki, jeśli źle się je wykonuje, dają odwrotne od zamierzonych efekty wiec trzeba z nimi uważać Ja mam w klasie taką, która omawiając czasy Kochanowskiego i jego teksty nawiązała do Katynia, itp. ... albo Arkę Przymierza wyjaśniła: no, to ten, ten co zabrał na łódkę wszystkie zwierzęta... Już pomijając fakt, że Arka Noego to metafora z tą łodzią i wszystkimi zwierzętami, to jak to pomylić z Arką Przymierza? Bądź okres życia Kochanowskiego z czasami IIWŚ? Heh, splasticzenie się szerzy ![]() Kochanowska, to jak dla Ciebie 100brzuszków to jest nic, to rób więcej, bo one będą działać tylko jak będą dawać Ci wycisk, nie duży, ale jednak jakiś Ale mi się nic nie chce dobrze, że czwartek wolny ![]() Igunia, no wiesz, sprawy wyższe zmusiły mnie do pójścia z informatyki Ej, które Wam się bardziej podoba? allegro.pl/show_item.php?item=138801 9840 allegro.pl/srebrny-wisiorek-koniczynka-koniczyna-4-listna-01-i1394360454.html allegro.pl/srebrny-wisiorek-podkowa-koniczynka-kon-koniem-05-i1391242013.html to jeden prezent, a drugi: allegro.pl/srebrny-wisiorek-gitara-gitarami-gitarka-hade-01-i1390171279.html allegro.pl/srebrna-zawieszka-brelok-do-kluczy-gitara-hade-01-i1364144793.html nie wiem, którą gitarę i którą koniczynkę wybrać pomóżcie mi proszę się zdecydować ![]() A moja nauczycielka to ogólnie ma trochę nie tak, ostatnio miałyśmy z nią niezłe jazdy, bo to też moja wychowawczyni, dogadać się z nią nie mogłyśmy... teraz już trochę lepiej, ale jak po pewnej akcji przywaliła nam 'nieszczegółowy' sprawdzian z IIIcz. Dziadów to zapytała np. "Data w PROLOGU 1 listopada 1823r odnosi się do jakiego wydarzenia?". My potem otwieramy książki, szukamy, szukamy i nic. Ja nagle na pomysł wpadłam, aby przejrzeć przypisy i co?... znalazłam, na końcu strony, małym drukiem w przypisach lub: jaki tytuł ma, np. Scena VII 3cz. Dziadów itp. nieszczegółowe pytanka
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Pauluś mi się podoba ta pierwsza koniczynka i pierwsza gitarka
nie no, pytania boskie ja też muszę schudnąć a przede wszystkim CHCĘ!
|
|
|
|
#800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2) zgadzam się, że brzuszki źle wykonywane mogą zaszkodzić sylwetce 3) muszę przyznać, że masz inteligentna koleżankę 4) żeby mi to było ostatni raz tylko nie uciekaj z historii i polskiego![]() 5) zaraz obejrzę to się wypowiem 6) nie zazdroszczę Wam wychowawczyni
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Do do brzuszków - to same brzuszki tłuszczu nie spalą, ale spowodują wzmocnienie mięśni, a tym samym brzuszek jest bardziej płaski, bo łatwiej jest go utrzymać w napięciu
Ale gdzieś czytałam że ćwiczenia aerobowe dobrze uzupełniać siłowymi, że wzmocnienie mięśni wpływa na łatwiejsze spalanie tłuszczu.
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam dodać, że z tego wisiorka to myślałam o serduszku (bo to dla dziewczyny), a wygląda najsubtelniej
![]() taaa, genialne byłam jedną z bodajże dwóch osób, które dostało 3, reszta 1 i 2 ![]() otóż to! i schudniemy i będziemy "Kręcić, kręcić, uwodzić i nęcić"!
|
#803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Limone
![]() No właśnie, nasza Limone ma rację co do brzuszków Igunia, tego Ci nie obiecam ![]() wpisz www. przed podanym linkiem, musiałam to usunąć ze względu na wizaż, który gwiazdkuje Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2011-01-03 o 16:08 |
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() brawa dla mnie![]() |
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
ale spoko, większość stron czyta bez tego www
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
jestem za podkową a z gitar widzę tylko tą drugą
i nie robi szału![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Kochane ja muszę zmykać. Buziole |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mogę znaleźć takiej innej tej gitary
![]() Trzymaj się Kochana ![]()
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

nareszcie w komplecie
Już mi tyle osób tłumaczyło, siedziało ze mną, sama się edukowałam i nic, zawsze dostanę marne 3 

a teraz popijam kawusię
taaa jasne!! ale zarz biore sie do nauki
Nie dużo bo 30 minut, ale zawsze coś 
Jest cholernie irytujący. 

mają nauczkę za tego Kochanowskiego 

klaski :