Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 22:03   #781
Paulunia8713
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Nie wiem co się stało ale mała dostała 39,1 stopni goraczki
Teraz spi ale tak strasznie się o nią boje. Jutro zostajemy same i poprostu panika

Lecę sie koło niej położyć bo kręci się cały czas. Dobranoc
Stary 2011-02-02, 22:05   #782
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Co ja mówiłam dzisiaj? Że chciałabym iść wcześniej spać?
I co! I siedzę w najlepsze!
do spania marsz!!
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:35   #783
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Nie wiem co się stało ale mała dostała 39,1 stopni goraczki
Teraz spi ale tak strasznie się o nią boje. Jutro zostajemy same i poprostu panika

Lecę sie koło niej położyć bo kręci się cały czas. Dobranoc
kurcze to bardzo dużo jak na małe dziecko ... skontroluj jej jeszcze raz w nocy...i sprawdz czy nie spada...masz coś na zbicie temperatury??

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 22:51   #784
irenkaaa
Zakorzenienie

jesli chodzi o fotki to ja tu nie dodaje. Jak ktos chce to moge podeslac link do facebooka albo nk. Po prostu nigdy niewiadomo i wole sie nie afiszowac z moja piekna buzka. Co do ksiedza to pamietam sytuacje jak moj brat bral koscielny ... Co laska ale nie mniej niz iles tam a to bylo ponad szesnascie lat temu. Hehe to z nowymi zasadami to dziekuje bardzo. Wczoraj prawie cala noc nie przespalam przez kaszel od kaataru az mi skora z buzi schodzi od nosa w dol tak nocha wycieralam.oj niedobrze.urlopik mija za szybko wlasnie zdalam sobie sprawe ze trzy dni o koniec trzeba wracac. Tz mi dzis kupil aparacik na urodzinki ktore mialam tydzien temu tzn sama go chcoalam miec ale w irl kolo sto euro drozej nikon p100 to mowi ze mi da teraz a najwyzej mu czesc oddam .straszznie sie ciesze. Widze troche o gotowaniu ... Uwielbiam gotowac .zmykam spac . Udanych egzaminow, zdrowka dla melej i wogole wszystkiego naj. Pytanie do tych co maja hula ... Po jakim czasie widac efekty?no i tez pewnie inaczej to wyglada jak mlode jestescie szybciej sie zrzuci nie to co ja stara krowa 30 ponad na karku .
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 06:00   #785
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry:
ja dziś zjade do Warszawy ztata, bo on ma wolne a ja mam kilka rzeczy do załatwienia więc się wybrać musze
mam nadzięję, że jak wrócę to będę miała co nadrabiać
Paulunia jak córeczka?
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 06:45   #786
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ja też ja też

Kash zrobiłam potrawę i bardzo rodzicom smakowła chociaż stwierdzili, że za dużo ziół dodałam
no to sie ciesze a z ziołami to trzeba uważać bo prowansalskie są bardzo aromatyczne i mogą zdominować smak potrawy następnym razem wyjdzie Ci lepiej

Cytat:
mniam daj znać jak się spisuje ja kupilam sobie właśnie gruboziarnisty peeling do ciała Joanna "soczysta malina" i pachnie tak pięknie, że chciałoby się go zjeść o ten mam nadzieje, że mi przypasuje bo cene tez ma fajną- niecałe 7zł za 200ml u nas w hurtowni

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Jakiego hula uzywasz? Takiego zwykłego czy z masażerem? Widać po nim efekty?
Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Pytanie do tych co maja hula ... Po jakim czasie widac efekty?no i tez pewnie inaczej to wyglada jak mlode jestescie szybciej sie zrzuci nie to co ja stara krowa 30 ponad na karku .
ja używam zwykłego hula ze sklepu sportowego, średnica 80cm, z tym że otworzyłam je i napełniłam ryżem kręcę codziennie 30min, myślę że efekty widać po około 2 tygodniach regularnego kręcenia, mi ubyło póki co 3cm w talii, a pamiętam, że jak kręciłam kiedyś regularnie to miałam talię osy i zero tłuszczu na brzuchu jasne, że to zależy od figuty, ja mam figurę klepsydry i zawsze miałam talię, wiec u mnie stosunkowo łatwo ją wysmuklić, jak ktoś ma figurę typu jabłko na pewno będzie mu trudniej no i z moich obserwacji wynika że hula bardziej kształtuje talię niż pozbywa się boczków, ale może to kwestia czasu... niemniej jednak widać różnicę i w talii i w pasie i zapewniam, że po dwóch tygodniach kręcenia tak się wkręcicie że nie bedzie problemu by kręcic codziennie najlepiej jednak zacząć od krótszych cykli ale regularnych, ja krece 30min ale mam zamiar dojsc do 1h dziennie aha i warto sie czyms zajac przy kreceniu bo inaczej szybko sie nudzi, najlepiej ogladac jakis program w tv

Jaka śmierć naturalna wątku?! no way!!!! ja sie nie zgadzam nie pozwalam! liberum veto!!!!!!! mogę nawet tu pisać tylko JA z MNĄ a wątkowi zginąć nie dam! nie pozwolimy na to!!! myślę, że to chwilowy zastój i wyczerpanie tematu, ale dobre czasy jeszcze wrócą każda napisze chociaz posta dziennie i jest git
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:18   #787
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
a to nawet dość tanie danie jest. Bo na długo starcza.

Ja tylko zawsze mam ten problem, że kupuję pomidory w kartoniku, zużywam kilka łyżek, a resztę odkładam do lodówki, no i się później wyrzuca... ale koniec z tym! Odcięłam denka od dwóch butelek, wlałam tam tego sosu, i zamroziłam będzie na jedną duuużą pizzę albo calzone, i jedną małą, akurat dla mnie.

Wiem, bo zawsze jak robimy to starcza na kilka obiadów, ale na razie mamy inne obiady w planach.

Cytat:
Zrobiłam mięsko w sosie musztardowym. Piszę mięsko, bo mimo że pisałyście o kurczaku, to ja święcie przekonana że mam odpowiednie mięso poszłam do domu i otworzyłam przepis. Jakże wielkie było moje zdziwienie gdy okazało się, że nie potrzebuję POLĘDWICZEK wieprzowych które mam, tylko cycki kurze.
Nic to - zrobiłam i było DOOOBRE! TŻowi też bardzo smakowało.
Oczywiście przepis zmodyfikowałam na "dietetyczny".

Ogarniamy z TŻ chatkę raz dwa i zaraz biorę w dłoń me hula-hop.
Najważniejsze, że Tż smakowało. A jak sprawdziło sie inne mięsko to plus. Wiadomo, że można różnych kombinacji używać.

Ja mam blender z firmy manta model mm507
KLIK
nie wiem czy się wyświetli podstrona, jak nie trzeba szukać w agd/przetwarzanie żywności;
dla mnie jest on dobry, do podstawowego miksowania zup, past, czy owoców się sprawdził; pianę też dobrze ubija. Placki ziemniaczane też robi. jestem z niego zadowolona;

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 07:26   #788
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Jaka śmierć naturalna wątku?! no way!!!! ja sie nie zgadzam nie pozwalam! liberum veto!!!!!!! mogę nawet tu pisać tylko JA z MNĄ a wątkowi zginąć nie dam! nie pozwolimy na to!!! myślę, że to chwilowy zastój i wyczerpanie tematu, ale dobre czasy jeszcze wrócą każda napisze chociaz posta dziennie i jest git
No przecież! Ja też się nie zgadzam! To jesteśmy już dwie. Będziemy go ciągnąć w górę, hen, hen wysoko.

Dzień dobry tak BTW

Nawet przyjemnie u mnie dzisiaj. Słoneczko przedziera się przez chmury. W dodatku przyjechałam autem, więc nie zmarzłam. Żyć nie umierać.

Sporo pracy dzisiaj mam. Na domiar złego powinnam wcześniej wyjść, bo mam też rzeczy które mogę zrobić tylko w domu, a inaczej to ja się nie wyrabiam wieczorem.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:34   #789
marcia45
Zadomowienie

Hej

A ja dzis musiałam rano wstac, bo kolega zaraz przyjdzie projekt robic, bo jutro musimy oddac. Ale ciezko sie wstawało. Kiedys byłam rannym ptaszkiem, a teraz najchetniej do 10 bym spała. Jak TZ wychodzi do pracy to zawsze o 6 sie wybudzam, a pozniej jak zasne to spie i spie.

Paulina jak mała?

Sikoreczka super ta ofeta i jaki wybór, na pewno bym znalazła swój odpowiedni koszyczek. Nigdy chyba nawet w ysku nie byłam i nie mam pojęcia gdzie jest, ale w Wawie raczej na pewno gdzies jest. Ale to po wypłacie i tak znów naruszyłam oszczędnościowe na fryzjera

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:35   #790
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
mniam daj znać jak się spisuje ja kupilam sobie właśnie gruboziarnisty peeling do ciała Joanna "soczysta malina" i pachnie tak pięknie, że chciałoby się go zjeść o ten mam nadzieje, że mi przypasuje bo cene tez ma fajną- niecałe 7zł za 200ml u nas w hurtowni
Ja mam truskawkowy i jest boski Później łażę ile mogę tylko w bieliźnie i się wącham Generalnie jestem zadowolona

Odnośnie "śmierci" wątku to mam swoje zdanie Ale nie ma co rozkręcać dyskusji

Dziś pierwszy dzień słodkiego lenistwa Zrobiłam wczoraj sałatkę owocową z bitą śmietaną. TŻ załapie trochę witamin bo tak to w ogóle owoców nie je

Plan na dziś: biżu taka duuuża
Obiad mam, wszystko mam, więc mogę się lenić

Dzień dobry

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:42   #791
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Co to za teorie wysnułaś ?

dobra nie drażę tematu...

czas na kawę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 07:44   #792
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

To po co w ogóle informować o tej teorii?

Stary 2011-02-03, 07:45   #793
tygrysekak
Rozeznanie

Dzień dobry

Dzisiaj u mnie ciepło, temperatura na plusie i nawet słońce od czasu do czasu przebija się przez chmury, więc od razu chce się żyć

U mnie dzisiaj dużo pracy, ale nim to - kawa i musli z bananem, kiwi i mango i jogurtem naturalnym - mamy taki poranny zwyczaj w pracy, że zaczynamy dzień od musli
Musze dzisiaj do Leroy Merlna podskoczyć, bo potrzebuję antyramę dość dużą (50x75) swoją drogą ciekawe, ile będzie mnie kosztowała. To na prezent dla mojej kuzynki, która w sobotę kończy 30 lat. Poprosiłam moich grafików, żeby wmiksowali jej zdjęcie w okładkę Playboya i muszę przyznać, że wygląda to całkiem, całkiem. Tym bardziej, że znalazłam zdjęcie kuzynki w samym ręczniku
Jej się będzie podobało, bo uwielbia eksponować swoje ciało i kilka razy wspominała, ze chciałaby mieć swoje zdjęcie zdobione jak okładka - straszny z jej narcyz ... ale to na sobotę

Jutro za to czeka mnie impreza firmowa - oj będzie się działo. Mam w pracy tylko jedną koleżankę i ponad 30-tu kolegów, więc my dwie rodzynki będziemy

Naszła mnie ochota na zrobienie wytrawnych muffinek takich z oliwkami, jakimś serkiem fetą, albo czymś mało słodkim i szukam fajnego przepisu. Może macie coś w swoich zbiorach - byłabym wdzięczna

A póki co czas na kawkę i musli

Aha Paulunia jak tam z małą? Mam nadzieję, ze gorączka spadła. U małych dzieci to dość częste przecież, że mają gorączkę taką jednodniówkę i później bez niczego to przechodzi. Trzymam kciuki żeby żadne choróbsko z tej gorączki się nie wykluło
Stary 2011-02-03, 07:46   #794
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry SPD.

Ja już mam dość tego leżenia w łózku
Co za dużo to nie zdrowo.
Najgorsze jest to że nie czuję się jeszcze super.
Nie myślałam że tak długo będzie mnie trzymać.

Paulunia mam nadzieję że z Twoją małą lepiej już

Idę okno otworzyć żeby chorobę przepędzić.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 07:48   #795
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry SPD.

Ja już mam dość tego leżenia w łózku
Co za dużo to nie zdrowo.
Najgorsze jest to że nie czuję się jeszcze super.
Nie myślałam że tak długo będzie mnie trzymać.

Paulunia mam nadzieję że z Twoją małą lepiej już

Idę okno otworzyć żeby chorobę przepędzić.
Ja na moje chore gardło zaserwowałam sobie wczoraj zimne lody
i dziś jeszcze moje gardło ma sie dobrze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 07:51   #796
Paulunia8713
Zadomowienie

Witam

Dzisiaj noc nieprzespana
Przed 23 dałam małej syrop bo miała 39 stopni. O pólnocy obudziła się i płakała. Trochę popiła herbatki podjadła i poszła koło drugiej spać. O czwartej płacz. Mierzyłam i spadła do 37 Od siódmej już na nogach ale gorączki nie ma. Najgorsze jest to, że dostała czerwonej wysypki na całym brzuszku. Wczoraj jeszcze dostała brązowo-czerwonej wysypki na buzi raczej na dwóch policzkach więc dzisiaj do lekarza jedziemy
Mam nadzieję, że to nic poważnego
Teraz sobie śpi więc zjem jakieś śniadanie albo chociaż herbatkę bo padam
Stary 2011-02-03, 07:56   #797
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Witam

Dzisiaj noc nieprzespana
Przed 23 dałam małej syrop bo miała 39 stopni. O pólnocy obudziła się i płakała. Trochę popiła herbatki podjadła i poszła koło drugiej spać. O czwartej płacz. Mierzyłam i spadła do 37 Od siódmej już na nogach ale gorączki nie ma. Najgorsze jest to, że dostała czerwonej wysypki na całym brzuszku. Wczoraj jeszcze dostała brązowo-czerwonej wysypki na buzi raczej na dwóch policzkach więc dzisiaj do lekarza jedziemy
To super, że gorączka spadła!! Może to taka chwilówka była, ale z drugiej strony nie ma co czekać - lepiej iść do lekarza, niech obejrzy wysypkę
Stary 2011-02-03, 08:06   #798
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość
To super, że gorączka spadła!! Może to taka chwilówka była, ale z drugiej strony nie ma co czekać - lepiej iść do lekarza, niech obejrzy wysypkę
główkę nadal ma ciepłą ale napewno nie ma gorączki. Tak bardzo się o nią boje. A do lekarza trzeba bo ta wysypka mi się nie podoba
Stary 2011-02-03, 08:09   #799
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Dzisiaj noc nieprzespana

Uff dobrze że gorączka spadła ale z tą wysypką nieciekawie,mam nadzieję że to nic złego ale lekarz na pewno coś zaradzi.
Nie martw się

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

Za metody kuracji

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Idę sobie zaraz napuścić wody do wanny i wygrzać kości

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 08:19   #800
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Paulunia, dobrze, że już po gorączce
Cytat:
Co to za teorie wysnułaś ?
Cytat:
To po co w ogóle informować o tej teorii?
Nie mówiłam o teorii, tylko że mam zdanie na ten temat. Teoria to dla mnie coś bardziej skomplikowanego, pewnien system i takie tam
Już kiedyś wspominałam, że piszę co w danej chwili pomyślę.
Cytat:
Mój brat się tak leczy I sprawia mu to niebywałą przyjemność Szczególnie gdy był młodszy to tłumaczył tym wszystkim, którzy mówili żeby nie jadł, że to pomaga

EDIT:

Spadam. Czas zrobić coś konstruktywnego

Z m i e n i ł a m swoje życie!

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2011-02-03 o 08:21
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:22   #801
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Nie mówiłam o teorii, tylko że mam zdanie na ten temat. Teoria to dla mnie coś bardziej skomplikowanego, pewnien system i takie tam

Dobrze, to po co mówić, że ma się swoje zdanie w temacie, zaznaczając jednocześnie, że nie będzie się go wypowiadać?

To jakby kupić komuś prezent, powiedzieć że się kupiło i leży zapakowany, ale że się go nie da - bo po co.

Stary 2011-02-03, 08:25   #802
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:

Już kiedyś wspominałam, że piszę co w danej chwili pomyślę.
Mój brat się tak leczy I sprawia mu to niebywałą przyjemność Szczególnie gdy był młodszy to tłumaczył tym wszystkim, którzy mówili żeby nie jadł, że to pomaga

EDIT:

Spadam. Czas zrobić coś konstruktywnego
ja też pisze czasem to co mi ślina na język przyniesie.
Czasem zdarza mi się powstrzymać, bo potem były by mega afery, tego jestem pewna.

Nie wiem czy te lody pomogą mi czy nie, grunt, że nie zaszkodziły
Ale kiedyś słyszałam od znajomej, że ktoś miał jakis problem z gardłem i własnie zimne lody mu pomogły. Byc może to przypadek.

Stary 2011-02-03, 08:27   #803
Haniula
Zakorzenienie

Kash soczystą malinkę też mam , a raczej miałam bo jest na wyczerpaniu
Jednak mysle, ze ten czekoladowo kokosowy bedzie lepszy, bo fajnie ściera, i zawiera olejek kokosowy(albo zwykla parafine) cokolwiek, wkazdym razie ciało jest super nawilżone, miłe uczucie

Paulunia dla Juluśki

marta mnie tez jeszcze choroba trzyma jakis dziwny ten wirus, bo tyle czasu to nie chorowałam
Chociaz fakt, przyznaje sie bez bicia, ze moja wina ze nie poszlam do lekarza,ale nie lubie ich straaasznie !
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 08:37   #804
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Kash soczystą malinkę też mam , a raczej miałam bo jest na wyczerpaniu
Jednak mysle, ze ten czekoladowo kokosowy bedzie lepszy, bo fajnie ściera, i zawiera olejek kokosowy(albo zwykla parafine) cokolwiek, wkazdym razie ciało jest super nawilżone, miłe uczucie

Paulunia dla Juluśki

marta mnie tez jeszcze choroba trzyma jakis dziwny ten wirus, bo tyle czasu to nie chorowałam
Chociaz fakt, przyznaje sie bez bicia, ze moja wina ze nie poszlam do lekarza,ale nie lubie ich straaasznie !

Widzisz a ja byłam u lekarza i już więcej chyba też nie pójdę bo jak widać szybciej się sama wyleczę niż tymi wskazówkami lekarzy.
Martwi mnie mój kaszel bo tak mnie dusi że jak zacznę kaszleć to nie mogę przestać.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-02-03, 08:47   #805
Paulunia8713
Zadomowienie

Haniula dzieki Jak tylko wstanie to ją tak mocno od was ucałuje, że nie ma bata musi poczuć się lepiej

Jeszcze biedulka śpi więc nic nie robie żeby jej tylko nie obudzić. O 15 jedziemy do lekarza. Zobaczymy co powie. Najgorsze jest to, że to nie jest lekarz Julci ale co zrobić
Stary 2011-02-03, 09:03   #806
201608051010
Konto usunięte

cześć

u mnie dziś szaro i brzydko, aż się z domu nie chciało wychodzić , całe szczęście Tż przywiózł mnie dziś do pracy więc nie musiałam się bujać tramwajami

Paulina
dużo zdrówka dla malutkiej

Haniula, Marta
to zapewne jakiś wirus, mój Tż już drugi tydzień siedzi na zwolnieniu bo ma taki okropny kaszel, aż się dusi
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:11   #807
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Haniula dzieki Jak tylko wstanie to ją tak mocno od was ucałuje, że nie ma bata musi poczuć się lepiej

Jeszcze biedulka śpi więc nic nie robie żeby jej tylko nie obudzić. O 15 jedziemy do lekarza. Zobaczymy co powie. Najgorsze jest to, że to nie jest lekarz Julci ale co zrobić
Paulunia może dobra będzie taka jednorazowa zmiana lekarza: inne leki, inny pogląd - konsultacje u kogoś innego teraz w cenie, więc nic tylko skorzystać i nie martw się, ze to lekarz, który nie zna Julii
Stary 2011-02-03, 09:16   #808
201604250957
Konto usunięte

Tygrysek świetny pomysl z tym plakatem na urodziny! bardzo jestem ciekawa efektu, ale domyślam się że jest super i solenizantka będzie zachwycona

w ogóle mój Tato ma dzisiaj imieniny, a impreza imieninowa jest w sobotę więc był dzisiaj bardzo mile zaskoczony jak wręczyłam mu czekoladki I ♥ milka taki drobiazg, ale chciałam mu coś dzisiaj dać bo imieniny są dzisiaj, drugi prezent będzie w sobote
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:20   #809
Nadia5
Zakorzenienie

Kawaaa.
Ja nie mam czasu pisać. często też ochoty.

Uciekam się ubierać. Miłego dnia

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:21   #810
Paulunia8713
Zadomowienie

Julia znowu ma gorączkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości