![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Kochane PMki z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
I ja dołączam się do życzeń
Miłych i spokojnych świąt Wielkanocnych spędzonych w gonie najbliższych, samych pyszności na stołach oraz udanego Dyngusa!!!!
#783 |
Raczkowanie
|
i ja też, ja też życzę wszystkiego naj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Chyba Was nie nadrobię
![]() A przy okazji pochwalę się- zamówiliśmy wczoraj obrączki ![]() ![]() Mam tylko problem z wizażystką- myślałam, że mnie będzie malować i czesać ta sama osoba, ale okazało się, że jednak tylko mnie uczesze. A potem kolejna wizażystka mi odmówiła i... zostałam na lodzie. Może polecicie mi jakąś wizażystkę, która dojeżdża do domu w dniu ślubu? Najlepiej z okolic Mikołowa, Tychów, Katowic, itp. Będę wdzięczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
i ja dołączam się do wątku
![]() ślub najprawdopodobniej w kwietniu 2012 r. data ciągle ustalana.... ![]() Czy sa tu jakieś PM z Gliwic lub okolic? Jestem u podstaw, nei mam sali, zespołu ani pomysłu... Kompletnie nic, tym trudniej mi że mieszkam w UK więc nie mam znajomych w PL którzy mogliby mi podpowiedzieć gdzie warto urządzić wesele, jaki zespół wybrać ![]()
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z Gliwic. Na początek polecam ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243565&page=36 , może pomoże Ci przy wyborze miejsca na wesele ![]() Spokojnych i pogodnych świąt dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Kasiek byłam już na tamtym wątku
![]() ![]()
#788 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Niech pachną mazurki,
świeci słonko na niebie, niech zajączek ode mnie, pozdrowi Ciebie, życząc zdrowia, wiosny w sercu i szczęścia bez liku, a na znak Świąt spełnionych - mnóstwa jajek w koszyku! WESOŁEGO ALLELUJA !!! ![]() ![]() ![]() __**_** _**___** _**___**________*** * _**___**_______**__ **** _**__**_______*___** ___** __**__*______*__**__ ***__** ___**__*____*__**___ __**__* ____**_**__**_**____ ____** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*#o ___oo_______o#$#o __o##o______o####o _o#$###o__o#$#$#$#o o#####$o@@o########o o#$#$#o@@o##o#####o _o##__o##o_o##o ____o#$#o___o#$#o __o#$$#o_____o####o __o#$#o_____o######o _o###o_______o#o#o#o _o#o#o________o###o __o###o________o#o |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
Zdrowych i pogodnych Świat pełnych miłości i ciepła rodzinnego oraz przepełnionego spokojem
Dyngusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny Spokojnych Świąt ![]()
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() kwiecień ![]() kasik w jakiej restauracji organizujecie wesele? ![]()
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My robimy wesele na ok 60 osób w restauracji Spichlerz http://www.spichlerz.pl/index.htm , niestety cena nie jest zbyt atrakcyjna, na przyszły rok to pewnie będzie 190/200zł za osobę. Nie wygląda jak typowa restauracja na wesele, ale nam się podoba i jedzenie jest pyszne ![]() Trzy światy - ładnie, ale drogo i jakoś mało sympatycznie. Dużo dobrego słyszałam o Białym domu w Paniówkach. W centrum Gliwic otworzyli teraz nowy hotel Silvia, podobno bardzo ładnie jest w środku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Kasiek co do SPichlerza.... Miejsce jedno z ładniejszych ale..... w ostatnich latach bardzo stracił w oczach klientów, ludzie którzy byli tam na weselach narzekali na brak jedzenia pod dostatkiem (ale to moze byc tylko kwestia doboru menu) i wydaje mi sie dosyc ciemnym i zimnym miejscem. Gdy wesele bedzie w lato to ok, ale gdy bedzie w kwietniu? Upałów nie ma wtedy ale nie jest tez zimno.. Przeciez nikt nie rozpali w kominku...
![]() Szukałam jeszcze jakiegoś lokalu typu lofty, ale niestety większość loftów w Gliwicach jest przerobiona na mieszkania ![]()
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że do lipca mury się nagrzeją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
myślę że z jedzeniem jest ten problem że to co dla jednego jest "za dużo" to dla innego może być "za mało"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Hej ja chyba jakaś nienormalna jestem ale ja już tu byłam a nie ma ani jednego mojego posta
Pamiętacie mnie? ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- pisałam z muminek o jej wizycie na próbnej, bo już chyba wariuję |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2011-04-25 o 18:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
Jezu a ja myślałam że coś ze mną nie teges
Muszę się przedstawić bo jak wszystko zniknęło to dziewczyny mnie nie znają hehe muminek dzięki za pomoc buziaczki ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Nazywam się Julka i jestem z Rybnik, mój ślub dokładnie za rok. Mam nadzieję że znajdę tu wiele odpowiedzi na nurtujące mnie pytania Pozdrowienia dla wszystkich
#802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też jestem z R-ka ![]() jaki macie termin ślubu ? co już macie załatwione ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Witam po świątecznie
Cytat:
co do napoi to my mamy tak samo - tyle że bez tak szczególowego podziału. mamy 3 litry na głowę - litr wody, soku, napoi z rodziny Coca-cola woda niegazowana i soki w dzbankach, reszta w małych butelkach rozdaliśmy przez święta 15 zaproszeń i poprosiliśmy świadków o świadkowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
jak fajnie że my Rybniczanki Nasz ślub 21.04.2012 hurrraaa ![]() A Ty Jenny to już niedługo ale fajnie My mamy ślub w Arkadi a Wy? ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Ale się uśmiałam za ślubny się płaci ![]() Ale wiecie co Wam powiem za słowo ślubny się nie płaci u kuzynki mojego TŻta zawodowa florystka z cenami przyziemnymi naprawdę ręczę za nią ona mi będzie całą oprawę robiła dziewczyna na poziomie i nie ździera ręczę. Jakby co piszcie dam na ![]()
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też mamy w Arkadii ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
Jest to pracownia Alexdekor w Radlinie strona www.alexdekor.pl
Możecie się powołać na mnie, powiedźcie tylko że od Julki a Ola to naprawdę równa babka zresztą zobaczycie sami. Ha i lokal też Wam polecę bo mój brat miał tam 2 lata temu wesele i było super ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- O ja cie jakby nam Olka jescze robiła bukiety ale super Arkadia czadowa
#810 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje bardzo
![]() ![]() http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...576392781.html pomyłka!ja zamawiałam zaproszenia z linka powyżej natomiast z tego zdjęcia które wkleiłam zamawiałam zawieszki winietki i pudełeczka wklejam linka ![]() http://allegro.pl/zawieszki-na-alkoh...539148919.html
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2011-04-25 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.