|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
naf, fajnie ze sobie w koncu kogos znalazlas bo razniej, faktycznie samemu to sie mozna...ogolic
![]() widzialam filmik, musialo byc fajnie ![]() ![]()
#782 |
Lux Mundi
|
W Koszalinie od rana pogoda pod psem
![]() Na szczęście z jazdą udało mi się wbić w czas bezdeszczowy, a przynajmniej bez ulew ![]() Idea wyjazdu bardzo się mnie podoba ![]() Pisałam jush o tym w Klubie ![]() Niekoniecznie musi to być Tunezja czy inna Turcja [choć bliżej jesieni może to być dla mnie bardziej osiągalne finansowo, niż w dniu dzisiejszym ![]() ![]() ![]() Kaarooo - faktycznie w YR są wody toaletowe sygnowane zapachem natury, czy cuś ![]() ![]() ![]() zania - stolycę "Scyzoryków" tesh chętnie zwiedzim ![]() Naf - super, że wybawiłaś się na koncercie ![]() Co do zdjęć- stare, ale jare ![]() ![]() ![]() ![]() Tam gdzie jestem na niebiesko piłyśmy Starogardzką z gwinta w tramwaju i zapijałyśmy frajersokiem, straszne to było ![]() ![]() Z kolei tam, gdzie w barwach narodowych się prezentuję i mini [wtf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chuopy nieogarnięte są, no ![]() ... Coś mię na wspominki wzięło, stara się robię chyba i sentymentalna ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-21 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o uszy, to tak, musiałam je sobie poprzetykać po wszystkim ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kobieto, ale Ty masz przygody ![]() ![]() ![]() Ech, idę spać, przez ostatnie 3 dni przespałam może z 10 h i już prawie nie kontaktuję ![]() Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny mają przyebane ![]()
#785 |
Zadomowienie
|
Ale miałam noc - obudziłam się o 2 w nocy z ogromnym bólem brzucha. pół nocy na kibelku, tylko strony że tak powiem zmieniałam....
Nie wiem skąd to - zatrucie na pewno nie, grypa żołądkowa - też nie słyszałąm, żeby obecnie panowała. Wyszło mi na to, że chyba nerwy. Ja to jestem taka głupia, że nie potrafię się wygadać, nie lubię innym dupy truć. No i jak tak kumuluję kumuluję to później wychodzi... I to dosłownie ![]() Miłego dnia!
![]() |
#786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() o kurcze, Brideta ![]() to ciekawe jak roznie ludzie reaguje na stres- ja nie jem ![]() a teraz- wchodzisz na wizaz, a tu magnum ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bridgeta, zdrowiej szybko, Kochana! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27650148]
Lou, nie otwiera sie ![]() to moze TU Cindy, imprezowo u Ciebie ze tak to ujme ![]() brakuje Ci do kolekcji zdjec z nami ![]() Gip przesyla nam nadmorskie pozdrowienia, odeslalam ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-21 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
a ja dostałam przed chwilą smsa od Gipssis
![]() tęskni za nami ![]() no i że czekamy na hot foty w bikini ![]()
![]() |
#794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To samo w drugą stronę - ja mieszkam w UK i anglicy są różni, to że jakas angielska hołota pojedzie zrobić libację do Krakowa, to nie znaczy, że wszyscy tacy są. Po prostu niektórzy ludzie powinni mieć zakaz wyjazdów za granicę ![]() Ja szczerze powiem, podchodzę do do Polaków w UK bardzo ostrożnie (sparzyłam się niestety parę razy), ale mam też dobrych polskich znajomych ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- A tak w ogóle to Dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#795 |
Konto usunięte
|
poczytalam
![]() niczego takiego nie zauwazylam, ja sie obracam w dosc miedzynarodowym towarzystwie osob, ktore mieszkajac w NL nie trudnia sie sprzataniem, zbieraniem kwiatkow/owocow/warzyw itd.... lub dorywcza praca na budowach lub podobnych ustrojstwach, zyjacych kupa w malym mieszkaniu/domku, a o tego typu osobach jest ten artykul... niestety ![]() nie mam zadnego kontaktu z Polakami.... czasem jak slysze j.polski to mam ochote zapasc sie pod ziemie.... ![]() jakis rok temu chodzilam na kurs jezykowy- 50% Polacy... wmieszalam sie w inne narodowosci, posrod rodakow panowalo prostactwo, cwianactwo (ulubione- jak tu kogos orznac, czyt. Holendra na 5 euro....), eee dlugo by pisac.... jakis czas temu w wiadomosciach- ze Polacy maja problem z utrzymaniem pracy na jakiejs duzej budowie, gdzie stanowili wiekszosc (nie pamietam ![]() ![]() lub z kolei na jakies plantacji kwiatow- wprost przeciwnie- Polacy to najlepiej pracujacy narod... |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Matka buldoga
|
Czeeesc
![]() Do mnie tez Gipssis napisala, oczywiscie was pozrawia ![]() Navo, mam ci przekazac ze Gip chciala do ciebie wyslac smska, ale jej odrzuca numer ![]() Bryz...dokladnie jest tak jak mowisz. Moja znajoma byla kiedys w UK i mowi, ze Polak Polakowi wilkiem. Ze czasami obcy byli milsi, bardziej przyjazni i pomagali niz rodacy.Rozni sa ludzie. A ze Polacy, szczegolnie Polki maja nie za bardzo dobra opinie to wystarczy sie dowiedziec, co o nas mysla np w Egipcje czy Tunezji (ogladalyscie "Aj law ju"?) Lou, lawka gdzie ostatnio siedzialam jest zabarykadowana, yesooo co za ...burdel, takze jutro sie bede krecic pod samym Mc, obok apteki. Jesli chodzi o jakis zagraniczny wyjazd czy cos...to jakby ktoras miala pomysl i potrzebowala wspoltowarzyszki to mozna brac mnie pod uwage. Aneszna, uklon w twoja strone ![]() ![]() Chociaz ujme to tak...bo zlot zlotem, ale taki tygodniowy urlop to bylaby super sprawa i obojetnie juz czy za granica czy w Pl ![]() ![]() Alvesto, spakowalas sie juz? ![]() Naf...to super, ze udalo ci sie na ostatnia chwile kogos spotkac ![]() I mam prosbe...bo cos mi sie o uszy obilo, ze ty wyjezdzalas gdzies sama (oboz, wczasy?), mozesz mi cos wiecej o tym napisac (tu albo na PW), tzn jak wrazenia ![]() ![]() ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-06-21 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27651269]
niczego takiego nie zauwazylam, ja sie obracam w dosc miedzynarodowym towarzystwie osob[/QUOTE] ufff to dobrze bo brzmialo groznie ![]() ale faktycznie pewnie wszystko zalezy od towarzystwa w jakim sie czlowiek obraca... Cytat:
- normalni - mlodzi czy starsi, wyksztalceni, z jezykiem lepiej lub gorzej ale mozna sie dogadac, chca uczciwie popracowac, pomieszkac, pobawic sie - cwaniaki - niewyksztalceni, nie znajacy jezyka, zobacza pierwsza wyplate, doznaja szoku bo jest jak na ich warunki ogromna wiec od tego momentu zaczynaja kombinowac cobytu zeby sie nachapac, czesto tacy osobnicy zeby zaoszczedzic spia byle gdzie i jedza byle co, pija tez byle co, robia bydlo i dobrze im z tym, - kosmopolici z bozej laski - przyjada, zarobia troche, kupia kilka lepszych ciuchow i juz sie maja za obywateli wielce swiatowych, polskiego nie uzywaja, a rodakow sie wstydza, bo skarpetki, klapki i wasy, tudziez plastikowe reklamowki i klaskanie w samolocie, spoko tez moze nie kochalam szczegolnie takich okazow, ale zeby od razu sie wstydzic ![]() ![]() oki
![]() |
#798 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zaniu-ma koleguffff i to samych architektufffff ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27651979] i to samych architektufffff
![]() hehehe to cos dla mnie ![]()
#800 |
Zadomowienie
|
Z tym samym spotkałam się w Niemczech... Lepiej nie mówić po polsku w metrze/autobusie bo tylko wstyd za Rodaków... A najlepsze, że te głupki potrafią obgadywać i nie pomyślą, że zawsze znajdą się inni Polacy, którzy to słyszą.. Szkoda gadać.
Z żołądkiem lepiej. Z mieszkaniem jakby też. Spakowałam i posprzątałam łazienkę. Zawsze coś. Ale jeszcze daaaaleka droga przede mną. A ile śmieci wywaliłam! Dwa worki ciuchów wrzuciłam do PCK wedle zasady - jak nie założyłam przez ostatni rok, nie ma szans, że zacznę nosić. Śmigam dalej szaleć ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Jeszcze jak na złość - piorę ostatnie rzeczy, jakieś firanki, serwetki,które tu były, a których nie używałam. A tu wymyślili sobie remont balkonów - nie dość, że nie mam gdzie wywiesić, to jeszcze rower musiałam wprowadzić do środka. Jakby ktoś zobaczył obecnie moje mieszkanie to by chyba padł.
![]() |
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kosmopolici ![]() ![]() Jestem Polką i nigdy tego nie zmienię, nawet gdybym wyrobiła paszport UK, ale staram się dostosować do kultury danego kraju jesli w nim mieszkam, trzeba uszanować to, że każdy naród jest inny (nie znaczy lepszy czy gorszy) i chcąc gdzies mieszkać musimy trochę się zmienić, ale nie wypierać własnej kultury i własnego narodu. Przecież to żaden wstyd być Polakiem, trzeba to jedynie umiejętnie representować ![]()
![]() |
#802 | |
Lux Mundi
|
Dzień dobry z prawie deszczowego Koszalina
![]() ![]() Naf - takie akcje są zazwyczaj na porządku dziennym ![]() Kiedyś Wam opowiem o przypadkowej imprezie z Cyganami ![]() Lou - ano imprezowo, tęskni mi się do tamtych czasów. Tutaj ani klimatu, ani ludzi ![]() ![]() ![]() Nava- cieszę się, że Cię rozbawiłam ![]() Brid- zdrowiej Kochana i się nie stresuj w miarę możliwości, plisss ![]() Zania, dziękować, że bierzesz mnie pod rozwagę ![]() ![]() ![]() Alvesta, spakowana ![]() ![]() Co do Polaków za granicą, to faktycznie rzesza naszych rodaków robi tym, którzy później zjeżdżają - pod górkę ;/ Czasem wstyd się odezwać ;/ A stereotypy, że Polak to cham, cwaniak i ochlej, dzięki takim ludziom pokutują do dziś;/ żenua ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdradź gdzie to było? ![]()
Everyone I know is getting married or pregnant. I'm just getting awesome. Edytowane przez bridgeta Czas edycji: 2011-06-21 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Lux Mundi
|
Że co gdzie ?
![]() Tekst mój [raczej nie przypominam sobie takiego z żadnego filmu; oświeć mnie, jeśli skłamałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Lux Mundi
|
Aaaa
![]() ![]() Na stole + zjeżdżałam po rurze jak strażacy ![]() ![]() W Kellerze ![]() ![]() Taka krata była w drzwiach i jak do 2:00 nie wyszłaś, to trzeba się było bawić do końca, ewentualnie jak się znało barmana [Roger ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Kaarooo - właśnie doczytałam uważniej, że się rano pojawiłaś, jakże pięknym wstępem ![]() Które dokładnie wraca małż ? ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-21 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale niewyspana jestem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zaniu, oczywiście mogę opisać co tylko sobie życzysz, tylko jakieś pytania naprowadzające poproszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tak poza tym, to myślę, że jakbyś sobie już zaplanowała jakiś konkretny wypad, to na pewno udałoby Ci się umówić na niego chociażby z którąś z nas ![]() ![]() ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/f,36015...szukiwany.html http://warszawa.gumtree.pl/f-Spolecz...W0QQCatIdZ9038 Z doświadczenia wiem, że najlepiej nie zaczynać od ogólników, tylko od razu pisać gdzie konkretnie chce się jechać (albo podać np. 3-4 miejsca do wyboru), mniej wiecej w jakim terminie (który miesiąc) i na ile czasu - wtedy jest dużo większa szansa na odzew ![]() Cindy, ciekawie się zapowiada opowieść o Cyganach ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
naf, to ja poprosze o ten link dla szukajacych kompana, dodam sobie do zakladek
![]()
#809 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zadomowienie
|
Proszę bardzo
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285904 Tam wyżej podałam linka do działu o wspólnych podróżach na gumtree i sama już oczywiście wsiąkłam w te ogłoszenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.