![]() |
#781 | |
Raczkowanie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
http://ztm.kielce.pl/rozklady/rozkla...5/0035t005.htm http://ztm.kielce.pl/rozklady/rozkla...3/0103t034.htm ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Grażynka od kota
|
Cytat:
![]() plany zajęć -> stacjonarne i przewijasz sobie tam ![]() Edytowane przez ana416 Czas edycji: 2011-09-23 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Grażynka od kota
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
nowe info o WBiIŚ http://www.tu.kielce.pl/pliki/aktualnosci/1.pdf
W takim razie nie zaczynamy zajęć w poniedziałek o 8 tylko w środę? Czy to chodzi o tą inaugurację? Jak myślicie? W sumie dziś jak patrzyłam na budynek A to nie wyglądał jakby mieli go skończyć do poniedziałku, do środy tez pewnie nie zdążą, więc nie wiem o co chodzi. Zwariować można |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Grażynka od kota
|
Cytat:
![]() Matko boska ja juz nic nie rozumiem... I szanowny dziekanat tez nieczynny juz ![]() proponuje zastrajkowac 26 i nigdzie nie jechac ![]() ![]() a nizej informacja: Uwaga Studenci Zajęcia dydaktyczne zaczynają się 26 września o godz. 800 zgodnie z planami zajęć. :| Edytowane przez ana416 Czas edycji: 2011-09-23 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
Ja myślę, że w poniedziałek i wtorek WBiIŚ nie ma zajęć... tylko, że panie w dziekanacie mówiły dziś, żeby przyjść w poniedziałek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Grażynka od kota
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Przyczajenie
|
UWAGA
Pracownicy i Studenci Wydziału Budownictwa i Inżynierii Środowiska W związku z nie zakończonymi pracami remontowymi w budynku A rok akademicki 2011/2012 rozpocznie się 28 września br. o godzinie 8.00 DZIEKAN Powie mi ktoś co to znaczy? Chodzi o tę inaugurację? Jeśli tak to po co następna taka sama informacja? Takie zamieszanie.. Będę wdzięczna za oświecenie! ![]() Edytowane przez malin756 Czas edycji: 2011-09-23 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rok akademicki, czyli to samo co innym zaczyna sie 26 Wam 28 wrzesnia, czyli wnioskuje, ze zajec w poniedzialek nie macie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Przyczajenie
|
Tak samo właśnie myślałam, ale koleżanka z architektury dzwoniła dzisiaj do dziekanatu i pani powiedziała jej, że ma zajęcia w poniedziałek, a o grupach informacji udzielić nie chciała.. Teraz tylko nie wiem o której dzwoniła, a o której ukazała się informacja.
Mam nadzieję, że mamy wolny poniedziałek i wtorek.. ale to by było chyba zbyt piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Grażynka od kota
|
do osob z WBiIŚ:
no to co robimy w tym poniedzialkiem? ![]() tak w ogole to za niedlugo zamieszcza informacje ze moze w ogole likwidują WBiIŚ ze wzgledu na chaos jaki tam istnieje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Przyczajenie
|
Ja nie mam zielonego pojęcia.. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Przyczajenie
|
A ma ktoś jakiekolwiek pojęcie o tej uroczystej inauguracji? Architektura ma to 28 września czy to jest jakieś jedna wielka wspólna impreza dla wszystkich wydziałów? Dzisiaj zadzwoniła do mnie babeczka z dziekanatu i oznajmiła, że zostałam wylosowana do reprezentowania naszego wydziału na tejże inauguracji (mam rozumieć, że powinnam być proud of it?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Przyczajenie
|
Z pewnością 28 września o 8 jest inauguracja.Osobiście nie wiem jak mam rozumieć wpis na stronie głównej politechniki,że nie mamy zajęć w poniedziałek i wtorek?Bo o inauguracji już pisali wcześniej,to po co mieliby po raz kolejny się powtarzać.Ale i tak trzeba będzie się tam wybrać w poniedziałek zobaczyć w jakiej jest się grupie.Chociaż to wielka głupota,że pół godziny przed zajęciami dopiero możemy sprawdzić grupy.I wtedy okaże się jakie mamy zajęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Przyczajenie
|
Nic się nie można dowiedzieć...a to już przesada....rozumiem jakby był miesiąc przed rozpoczęciem...a nie kilka dni.... Dzwonie dzisiaj do Dziekanatu WBIŚ...gdy w końcu ktoś podniósł słuchawkę...bardzo "uprzejmie" poinformował mnie ze listy z grupami będą wywieszone w poniedziałek rano...na pytanie czy zajęcia rozpoczynają się w poniedziałek zgodnie z planem.... wątpliwym głosem usłyszałem eee....chybaaa tak... Pojawiacie się w poniedziałek? hmm...Jest tu ktoś kto będzie mieszkał w Akademiku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Przyczajenie
|
To w końcu co robimy? Bo ja muszę dojechać rano i jak mam się tylko przejechać i wydać 20zł to mam w nosie he
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
Oni sobie lecą z nami w kulki. Wychodzi na to, że musimy dla spokoju sumienia przyjść w poniedziałek na tą 8 żeby dowiedzieć się, że nie mamy zajęć, i potem 28, ale na co: zajęcia czy inaugurację? Powiem Wam, że niezbyt ciekawie zapowiada się studiowanie na tej uczelni...:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Przyczajenie
|
Oni sobie z nami lecą w kulki. Wychodzi na to, że musimy dla spokoju sumienia przyjść w poniedziałek na tą 8 żeby dowidzieć się, że nie mamy zajęć, a potem w środę, tylko na co: inaugurację czy zajęcia? Powiem Wam, że niezbyt ciekawie zapowiada się studiowanie na tej uczelni...:P
Edytowane przez dominikatje Czas edycji: 2011-09-23 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem ze linia 35 jezdzi z paderewskiego, srednio co 10 min, prosto pod polibude wiec mysle ze problemu z dojazdem nie bedzie ![]() a powiedzcie mi co zrobic jak w planie mam wolny poniedzialek ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-09-23 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Wlasnie dowiedzialem sie o tym forum szukajac informacji o podziale na grupy i widze ze zamieszanie jest nie male. Ja akurat ide na Elektronike i Telekomunikacje na WEAiI. Jutro zamierzam przyjsc do akademikow bo rozdaja pokoje ![]() Po za tym jeszcze musze zaniesc potwierdzenie wplaty na legitymacje bo ostatnio jak bylem to zapomnialem zabrac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Przyczajenie
|
Czyli ten plan jest wiarygodny?, bo nikt nic nie wie. No to teraz pozostaje tylko znaleźć Aulę 3, gdziekolwiek to jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do list grup z ekonomii starałam się zrobić zdjęcie niestety mój aparat w telefonie jest niezbyt dobry tym bardziej w słabo oświetlonych pomieszczeniech i właściwie nic na zdjęciach nie widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
żeby chociaz było widać litery nazwiska w jakiej grupie Edytowane przez karolina_tje Czas edycji: 2011-09-23 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Właśnie na komputerze nie widać... moge spróbować może jakoś z lupą się uda.... chodzi o to że format jest mały a jak sie powiększa niewiele widać, a niektore są rozmazane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Przyczajenie
|
Przykro mi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.