|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
u mnie masakra ,zimno , pochmurno i deszczowo .
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28147968]chłodno, zbiera się na deszcz, wiadomo-weekend
[/QUOTE]no właśnie zazwyczaj jak weekend to kaszanka z pogodą... w tygodniu jak się w pracy siedzi to cudnie za oknem, a w weekend siedzi się w domu ;( przynajmniej u mnie często tak jest ojej, to chyba w całym kraju dziś tam bleee.... a ja zaraz będę pakować 4ry osoby , bo jutro wyjeżdżamy na urlop, a tu taka pogoda
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
i ja witam z kawą
nie wyspałam sie strasznie przez tą burzę i jeszcze mała co chwila sie w nocy budziła i wyła jak syrena, chyba wiecej czasu spędziłam nosząc ją na ręcach niż śpiąc![]() będziesz musiała powiedzieć najlepiej poczytać kodeks pracy lub popytac kogoś kto się znalało całą noc teraz przestało i chłodno jest
|
|
|
|
#784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam takie 2 (krój ten sam, ale inny materiał i są krótsze) i je uwielbiam Nie mogę sobie wydarować, że jedną mam w plamkach, bo mi cilit bang na nią prysnął![]() Resscue21, Młoda to moja siostra. Ma 20 lat. Pisałam Wam jak uciekała ze swojego mieszkania do mnie i do B., bo takich współlokatorów miała U mnie chłodno i słonka nie widać, bo tyle chmur... Cytat:
Ale się nie wyspałam Zaraz muszę iść umyć buziaka, zjeść i zobaczyć co wymyślił Rudzielec, bo już mi mówili, że jest cały w błocie On i jego pomysły! |
||
|
|
|
#785 | ||
|
Rozeznanie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
Trzeba zająć się czymś zupełnie innym ![]() Trzymam kciuki za Was To forum ma dziwny wpływ, dziś mi się śniło, że chodziłam gdzieś z córeczką ![]() ![]() Dziś idę do kina na Transformersów 3
|
||
|
|
|
#786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#787 | |
|
szeryfcio
|
I ja dziś skusiłam się na kawkę
![]() Cytat:
![]() Ma kilkanascie lokomotyw i wagonów z tej bajki (kompletujemy mu tę serię ok.2 lata) tylko, że te małe, z serii take along, gwiżdżące, one nie jeżdżą same. A złości się jak klocki układa i coś mu nie chce wyjść. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28147968]chłodno, zbiera się na deszcz, wiadomo-weekend [/QUOTE]haha, dokładnie
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawką...zaczęłam się zastanawiać czy my aby mieszkamy w tym samym kraju...u mnie gorąco i mega-słonecznie...
![]() Mimo że burzy nie było, przeszła obok po dwóch wieczornych piorunach to córcia mi się budziła tez co chwilkę w nocy i piszczała jak mały króliczek...ale się nie wyspałam... |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
nie widzialam wczesniej tego watku ![]() chętnie się przyłączę
|
#791 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Zalociu, a jak mają na imiona Twoje córcie? ![]() Cytat:
i pisz.
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co?? przechodzę 30min temu po ogrodzie obok ogniska (zbieram tam kartoniki, gałązki i co jakiś czas podpalamy i nawet pieczemy kiełbaski ) a tu coś mi migneło w oczach .. patrzę a tam wąż jakiś czarny (chyba to zaskroniec, ale nie wiem) i śmignął do wnętrza tej gromady gałązek.... brrrrr... ciekawe czy jest tam pojedynczo czy to całe gniazdo ognisko paliłam ostatnio 30 czerwca, więc może na gniazdo węży to za szybko co?? brrr... a dziś pada i nie da się podpalić.. jak wrócimy z urlopu to hodowla będzie???? co byście zrobiły?
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
na pewno nie spałabym spokojnie |
||
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
witam z kaweczką oczywiście. Byłam właśnie sprawdzić na wp pocztę patrzę a tam artykuł o największym noworodku jaki się urodził do tej pory ważyła uwaga..... 7,5 kg niezły co??
|
|
|
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zadzwoniłam, a lekarz oczywiście na urlopie
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oja 84, Mamuśce spodobał się przepis
|
|
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() Lecę na spacerek, bo odkryłyśmy wczoraj nowy plac zabaw...bedzie zabawa Miłego Dnia!
Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-07-15 o 11:18 |
||
|
|
|
#800 |
|
szeryfcio
|
|
#801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochane mamy z racji tego że mam zerowe doświadczenia powiedzcie mi od czego bym musiała zaczać przygotowania do macierzyństwa ? ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz idę robić zapiekankę z cukinią
Mamuśka tyle jej naznosiła, że nie wiemy co z nią robić |
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzisiaj nie robie obiadu , niechce mi sie a co
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje gratulację dla ciebie i twojego męża ;-)
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
ślicznie dziękuje
śmigam na spacer z Atoskiem , do potem
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-15 o 14:00 |
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie czytaj za dużo w necie i nie oglądaj filmików z porodów na you tube, bo to tylko tak strasznie wygląda, a w rzeczywistości da się przeżyć, ja żyję co nie zmienia faktu, że mdleję przy pobraniu krwi |
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczęta
![]() Wiecie, wracając z pracy wymysliłam coś: uwaga , uwaga! Najpiękniejsza i najfajniejsza godzina to godzina końca pracy
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi śmierdziało i myślałam, że garnek się przypala, więc intensywnie zaczęłam w nim mieszać... Ale jestem zdolna![]() Mów do brzucha
|
|
|
|
|
#809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zgadzam sie |
||||
|
|
|
#810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko chce aby jakoś mi kolano zoperowali no . ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
wczoraj już mówiłam " wiesz co ? mamy przesrane , dlaczego ? ja mam wstrętnego męża a ty będziesz mieć walniętego ojca " ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
co za łajzy ![]() a ja już tez nie jestem liderką , konsultantką hmmm ? chyba za duże słowo , znudziło mi sie robienie progów , gonienie klientek etc , zamawiam dla siebie i już zwyczajnie znudzilo mi się ![]() chyba będę musiała dzisiaj wieczorem przejść się do pracy , bo dwóch moich pracowników dzwoniło do mnie i nadawało na siebie nawzajem ehhhh jak dzieci
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-15 o 15:26 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

[/QUOTE]
nie wyspałam sie strasznie przez tą burzę i jeszcze mała co chwila sie w nocy budziła i wyła jak syrena, chyba wiecej czasu spędziłam nosząc ją na ręcach niż śpiąc
najlepiej poczytać kodeks pracy lub popytac kogoś kto się zna

suma sumarum - młody poszedł spać bez kąpieli 

ognisko paliłam ostatnio 30 czerwca, więc może na gniazdo węży to za szybko co?? brrr... a dziś pada i nie da się podpalić.. jak wrócimy z urlopu to hodowla będzie???? co byście zrobiły?

Coś mi śmierdziało i myślałam, że garnek się przypala, więc intensywnie zaczęłam w nim mieszać... Ale jestem zdolna