|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Dorisek- od jakiegoś tygodnia intryguje mnie Twój podpis
![]() ![]() aguniaaaaaa041986- z seriali polecam Anatomię prawdy, Chirurgów, Prywatną Praktykę, a z filmów to: Żona na niby, Oh życie, Woda dla słoni, i wiele wiele innych zależy jaki rodzaj filmów lubisz ![]() Z moją wagą jest dziwnie Oo nie znam się tak na tym, ale jednego dnia mam wagę o 2kg większą niż dzień wcześniej, a np wieczorem o 1kg mniejszą, dziwne to. Zaczęłam brać aquarellę, 3 tabletki już za mną, zobaczę efekty jak skończę listek tabletek ![]() ![]() ![]() Zlinczujcie mnie, nakreślę z lekka swoją sylwetkę: ramiona-28cm talia-74cm biodra-94cm uda-56 cm łydki-36cm ![]() ![]()
#782 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
hej kobitki
![]() Ale dziś straszna pogoda... wieje strasznie i jest ciemno i pochmurno. Co chwilę pokropuje deszcz. Z mężem bez zmian, raz jest spokój i cisza a za chwilę krzyki i wrzaski. Ale wczoraj np. posprzątał mi całą kuchnię!!!! Wszystkie naczynia pochował do zmywarki, umył patelnię i butelki dzieciom... w szoku byłam. Dziś o 10 pojechał ze starszym synkiem do swojej cioci na wieś pomóc kuzynowi przy żniwach. Dziś nie będą kosić zboża bo pada ale słomę mają wozić.Dla synka to świetne zajęcie bo on kocha traktory, kombajny itd. Pewnie wrócą pod wieczór więc mam cały dzień spokoju ![]() U mnie na wadze ciągle podobnie. Waha się w granicy 57,3 - 57,9. Codziennie jest inaczej. Raz mniej, a raz więcej :P Póki co nie zależy mi na schudnięciu bo czuję się już wystarczająco szczupło i atrakcyjnie. Staram się teraz po prostu nie przytyć. Na śniadanko zjadłam to co zawsze czyli Just Fity+ otręby+owoce suszone+mleko 0,5%. Teraz wypiłam kawkę. Biorę się zaraz za sprzątanie. Muszę poodkurzać, pranie zrobić. Potem może ubiorę się ciepło i wyjdę na chwilę na dwór, bo trochę widzę się rozpogadza.
#783 |
Zakorzenienie
|
Cześć Perełki
![]() ![]() ![]() ![]() Oleńko, zgadzam się z Tobą co do tych wymiarów. Brzuch to nie talia, i można mieć wąską talię ale "bułę" na brzuchu ![]() Kosaciec, ale z Ciebie jajcara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kotku, wypożyczyłam "Bez skrupułów" bo tylko to było - wypożyczałam w małej osiedlowej bibliotece, akurat miałam po drodze, a czułam "głód literacki". Ale jeszcze nie zaczęłam czytać, jednak opis jest zachęcający. Na razie zagłębiłam się w "Szczęściarza" Sparksa. Czytałam na Filmwebie, że Efron ma zagrać głównego bohatera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia, tylko uzupełnię twoją wypowiedź dotyczącą wymiarów tym, że zarówno Ty jak i ja już się nie odchudzamy tylko utrzymujemy wagę. Jemy praktycznie to na co mamy ochotę, tylko dbamy by było to w rozsądnych ilościach i o rozsądnej porze. W dodatku te boczki i bułki których obecność sobie "wmawiamy" staramy się zwalczyć ćwiczeniami, a nie głodzeniem się. Myślę, że to powinno nas w 100% usprawiedliwić. Agniesik, uważam, że w pewnej kwestii się mylisz. Jest różnica między drastyczną dietą, która prowadzi do zaburzeń, o których piszesz, a modelowaniem sylwetki ćwiczeniami. I do tego tak lekkimi ćwiczeniami jak twister, hh, brzuszki, 8 abs ![]() Sweet, jeszcze raz baaaardzo Ci dziękuję za wszystkie propozycję. Szczerze mówiąc dobrze nie obejrzałam fotek, zrobię to jak już wyślę posta. Ale skoro mówicie, że ta fryzura ze zdjęcia będzie pasowała to taką sobie pewnie zrobię. I oczywiście wrzucę fotkę ![]() Edit: Już przejrzałam. Szczerze? Sama wczoraj myślałam o jakimś efektownym kucyku, tak by odsłonić szyję i pokazać kolczyki, ale myślę sobie, eee...rozpuszczone pewnie będą lepsze (choć w głębi duszy - jak to pompatycznie brzmi haha - wolałam kucyk). Ale teraz już mnie przekonałyście. Uczeszę się "na Przybylską", zrobię "smołki aj" ![]() ![]() ![]() ![]() Dolly, już wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() Eldorado, gdzieś w cytowaniu mi to umknęło, ale to chyba Ty ćwiczyłaś/ćwiczysz na stepperze. Uwielbiam to urządzenie, ale tak mi piszczało, że sąsiadka z dołu zaczęła przychodzić ze skargami, więc przestałam ćwiczyć na stepperze i przerzuciłam się na twister. Mój stepper kosztował 100zł na Allegro - może Ty masz jakiś lepszy do polecenia, to zrobię drugie podejście, a może masz jakiś sposób na to skrzypienie ![]() Ok, przejrzę jeszcze te fotki od Sweetish i biorę się za pracę, bo tak jak pisałam, codziennie muszę napisać kawałek tak by skończyć rozdział do piątku. A jeszcze TŻ prosił bym wyprała mu spodnie od garniaka. Także zajrzę tu jak się obrobię. Buziole Ślicznoty ![]() Edit: Łooo matko, jaki długi post ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-08-10 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Jakbym czytała siebie, Mam takie wrażenie, ze jak bardzo mi zależy na schudnięciu, tym bardziej się objadam...
#785 |
amor vincit omnia
|
ola gratuluję spadku wagi
![]() sunshine co do asequrelli to dla mnie jedno wielkie placebo... działa abrdziej na zasadzie że mamy w głowie, ze coś beirzemy i zaczynamy sobie imaginowac, ze coś daje... ale raczej efektów nie ma ![]() dzaga ja mam taki najzwyklejszy... może mieć z 10lat jak nie więcej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Zielonykotek dziękuje za pomoc
![]() sunshine ja też właśnie kupiłam asequrelle ale w sumie tak, żeby zobaczyć z ciekawości, bo nie wiem czy jakiś efektów się po tym spodziewać. Też załącze moje zdjęcia możecie pomóc, nad czym sie bardziej skupić. Brzuch akurat na zdjęciach nie jest taki napompowany bo to było z 3 h po śniadaniu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2011-08-28 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
amor vincit omnia
|
agniesikk jak nie ma skutków ubocznych to nie ma sensu zmieniać tabletek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Cocktail śliczną masz figurkę
![]() ![]() ![]() Dzaga dokładnie ![]() ![]() Ola ostatnio przez tydzień kręciłam hula hop ale już nie kręcę, bo mi się nie chce. Pod ubraniem i tak nie widać, że ta skóra taka luźna jest, ale co się dziwić, po schudnięciu 18kg ![]()
#790 |
amor vincit omnia
|
Cocktail podbijam to co meeedzik napisała- super pupa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wczoraj: I śniadanie - 2 małe kromki razowego z białym chudym serem i łyżką miodu II 2 nektarynki Obiad - leczo Podwieczorek - Baton Fitness Kolacja - jogurt Bakomy (90 kcal) z otrębami, płatkami kukurydzianymi i owsianymi Dzisiaj I śniadanie - owsianka II śniadanie - kawałek sernika na zimno obiad - zupa ogórkowa - nieduży talerz około 16 zjem 2 naleśniki z jabłkiem a około 19 jogurt Jak myślicie co źle robię? |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Za mało jesz i zero białka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/spokey-drazek-rozp...742233835.html to mięśnie brzucha na dole się ruszyły ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biorę się dalej za to całe śmieszne zlecenie. Szef jak zwykle przesadzał. Zaraz mam je skończone. Było łatwe jak nie wiem co. No i szefcio tak jak się domyślałam, zaczął namawiać mnie, żebym została w tej pracy, nie szła do innej, mówił, że nawet mi podwyższy pensję. Ja jak zwykle zamiast odrazu powiedzieć NIE, to powiedziałam, że się zastanowię ![]() papa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Medzi, Eldo_rado ten tyłek to moja największa zmora, jest straszny, jeszcze ja mam hiperlordoze przez co ten tyłek tak odstaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
amor vincit omnia
|
Cocktail wiele dziewczyn chciało by mieć taką kobiecą pupę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Raczkowanie
|
Witam witam wszystkich .. w ten pochmurny poranek.
![]() Na szczęście dzisiaj spotkała mnie miła niespodzianka! 57,7 na wadze! ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wstałam o 13 (nie bijcie!! ) ![]() ![]() ![]() dolly mikstury pomagają, dzisiaj też sobie wypiję, i mam nadzieję że uniknę jakiejś większej choroby ;-) dzisiaj już się na tyle lepiej czuję, że idę zaraz na rowerek pospalać trochę tłuszczyku ![]() sunshine przypomnij mi ile Ty masz wzrostu? bo podałaś prawie identyczne wymiary do moich ![]() kamikadze no tak niestety jest, że na diecie i po niej skupiamy się na jedzeniu - chcąc, nie chcąc - o wiele bardziej niż 'zwykli śmiertelnicy' ;-) to znaczy Ci, którzy nie mają ze swoją wagą problemów. Trzeba starać się to zniwelować, i traktować pożywienie jako zwykła potrzebę fizjologiczna (wiem że to nie jest proste!!) bo my traktujemy jedzenie czasem jak rozrywkę, czasem jak terapię, a czasem jak zapychacz czasu. Trzeba tego unikać jeśli się nie chce popaść w jedzeniową obsesję ;-/ dzaga widzę że Angorę czytasz, cieszę się że mogłam pomoc ![]() ![]() ![]() aginiesikkk mój ginekolog powiedział, że tabletki które teraz są produkowane, te nowej generacji, zawierają tak małą dawkę odpowiednich hormonów że nie trzeba ich zmieniać ani odstawiać co jakiś czas, jeśli nie występują problemy zdrowotne. Tak więc dopóki nie zechcesz dzieciątka, to nie trzeba zmieniać ani odstawiać jesli Ci pasują ;-) możesz też zapytać swojego ginekologa, i tak chyba będzie najlepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Ola hehe pytałam teraz Tż to powiedział, że prawie wcale nie widać i że się nie rzuca w oczy
![]() ![]()
#798 |
Zakorzenienie
|
Kotku, dziekuje za odp.
![]() Co do "Zaginionej" wlasnie mialam sie za nia zabrac i zaraz to zrobie, skoro genialna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
agniesikk
"Za mało jesz i zero białka" Staram się też jeść ryby, drób i jajka, ale nie jem tego codziennie.. ale żeby było zero? Przecież w serze i jogurtach też jest białko? Nie wiedziałam, ze jem za mało? Mam zwiększyć ilość spożywanego jedzienia? Co mogę dodać? Pomóżcie!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Zielony kotek-mam 167 cm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eldo_rado-właśnie dużo opinii podobnych do Twoich już słyszałam na temat tych tabletek, nie wiem czy faktycznie coś zdziałają czy jest tak jak mówisz, że to najzwyklejsze placebo-jedyne co już zdążyłam zauważyć to,że po zażyciu tabletki co chwila muszę latać siusiu ![]()
-Skalpel- 5 -Killer- 2 -8 min abs- 5 -8 min buns- 7 -10 min z Mel B ramiona- 5 67-66-65-64->50 ![]() zakochana ![]() Edytowane przez sunshine_92 Czas edycji: 2011-08-10 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
placebo a nie libido ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
no tak ;D piszę o jednym, myślę o drugim
![]() ![]()
#804 |
Zakorzenienie
|
Długo się zastanawiałam czy dodać to zdjęcie, no i w końcu dodaję, na nim chyba widać, że wcale nie jestem jakimś patyczakiem jak to się może komuś wydawać po mojej wadze
![]() ![]()
#805 |
Raczkowanie
|
Medzik wyglądasz super, tak 3 maj
![]() ![]()
#806 |
amor vincit omnia
|
meeedzik masz świetny biust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
Na obiad upichcilam mężowi golonke pieczona w karmi, a do tego młoda kapustka. Sama objadlam się kurczaka po hawajsku i muszę zaraz policzyć za niego kałorie, mam nadzieje, że nie jest mega kałoryuczny, bo sporo zjadłam! Teraz leżymy z moim malutkim i odpoczywamy, a starszy diabeł śpi! Chyba muszę wziąć apap, bo głowa mi pęka! A to wszystko przez ta cholerna pogodę- u mnie co chwila leje, a za chwile świeci słońce i tak w kółko. Najgorsze, że jest strasznie zimno, jak w październiku!!!
Po moich wyczynach w kuchni jest sdtraszny bajzel, więc biorę się za sprzątanie ;(
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg ![]() Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg ![]() Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg ![]() 24lata 164cm |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
amor vincit omnia
|
u mnie dziś na obiad krem kalafiorowo-marchewkowy (+kromka chleba) a na 17 na aerobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
dawno mnie tu nie było
![]() meeedzik: wyglądasz super, jakbym tak wyglądała na prawde umarłabym ze szczęscia ;d a co do biustu to już w ogóle, ja jak chudnę to zazwyczaj tracę go niemalże całkowicie ![]() ![]() Cocktail: bardzo ładnie ![]() ![]() dziewczyny a co myślicie o galaretce na diecie np 4 plasterki banana, 5 truskawek i z 2-3 plasterki brzoskwini z puszki zalane kiwi galaretką oetkera ? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.