|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Na prawdę drzwi to się nie zamykały, nogi mi w dupę włażą, zmęczona jak diabli jestem, ale na szczęście jutro wolne
![]()
#782 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Kobieto może to ten sam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Asik facetom to takie trzeba zakupywać, bo takich to sobie sami chyba nie kupią ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#783 | ||
Zakorzenienie
|
slonko musisz się u Trelci zatrudnić - ona na pewno doceni Twoją pracę - premiami
![]() Święto kościelne a ludzie monopolowy odwiedzają ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
zawsze mam racje
|
trelcia: Nie no chyba by nie miał czasu, chociaż kto tam wie, dla chcacego niz trudnego
![]()
#785 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#786 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
Burza nadchodzi
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Albo po odwiedzinach rodziny nerwowo nie wytrzymali ![]()
#788 | ||
Zakorzenienie
|
Idę się położyć - nie mam dzisiaj siły tu siedzieć
![]() dobranoc.
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc
![]() ja też niedługo idę
#790 |
Zakorzenienie
|
Hej parófki ja już jestem po tym weselu i poprawinach na szczęście.
Bylo gorzej niż myślałam. Posadzili mnie koło jakiś ćwoków co ich na oczy nie widziałam, ani jednej osoby z pośród ok 30 (tyle mieścił jeden stół) :| Najgorsze jest to, ze siedziałam akurat koło jakiejs paczki z czasów liceum którzy spotykają się chyba raz do roku, bo są rozsiani po podkarpaciu i okolicach więc w ogóle nawet nie chcieli z nami gadać tylko plotkowali sobie co u kogo słychać :/ My próbowaliśmy coś zagadać (mój TZ szybko łapie kontakt z ludzmi), ale oni w ogóle nie byli zainteresowani. Byli jedynie strasznie zdziwieni, że ja jestem rodziną młodej, bo tam przy tym stole sami jacyś znajomi DALECY siedzieli. A pozatym to tak pili, ze w 3 godziny polali 3(!!!) kolejki wódki... W tym jedną mój TŻ. Jakby mnie nie mogli posadzić przy stoliku gdzie siedział mój kuzyn z kuzynką, tam kogoś znałam. Słabo, bo słabo, ale jednak nie wydaje mi się, że tak by mnie tak olali strasznie.. No, ale wiecie posadizli tam jakiś znajomych dzieci lekarzy itp to dla mnie zabrakło miejsca. A może po prostu nie jestem dość fajna dla nich i nie przepadają za mną. Nigdy nie byłam jakąś wielką ulubienicą w mojej rodzinie ![]() Jedynie co było żarcie dobre, fajne alkohole(my pilismy drinki z whiskey bo przy tamtych ćwokach nie dało się inaczej, a sami sobie nie będziemy polewać) i trochę potańczyliśmy. Ale póżniej mojemu TŻowi coś odbiło i koło 23 zaczął mieć do mnie jakieś bezpodstawne wąty, wypominać mi jakieś stare bzdety. Wzięłam go na spacer żeby przetrzeźwiał z resztą mi było wstyd przy stole to na tym spacerze powiedział mi takie przykre rzeczy różne. W ogóle nie wiem po co to było ![]() On nawet sam nie wie o co mu chodziło przy stole, bo mu się film urwał, a dalej już jechał tam dla zasady bo ja byłam wkurzona ![]() No i tym sposobem pojechaliśmy do domu po 1. Dziś byliśmy na tych poprawinach, ale to już była taka wiejska impreza jak dla mnie trochę...Ja już nie piłam, a mój TŻ choć obiecał mi, ze nie będzie pił po wczoraj i tak pił ![]() I ogólnie nie wiem po co ja tam poszłam, ale jak juz poszłam to nie miałam jak wrócić ![]() Jeszcze matka mi wypomina, że zerwalismy się tak wcześnie z wesele i w ogóle. Ja nie wiem co ona myśli, że tam ktoś w ogóle zauwazył, że mnie nie ma oprócz niej?:/ Panna młoda to ukochana chrzesnica mojej mamy. Zawsze mi mama mówiła, że powinnam być jak ona, że ona wolałaby taka córkę jak ona, że ja się jej nie udałam. Dobrze, że tamta wyjechała na studia do Krk i tam została, bo te porównania doprowadzały mnie do szału całe dzieciństwo. Ale ogólnie z wesela byłabym zadowolona w miare gdyby nie ten mój TŻ. Póxniej wam jakieś foty zapodam i was nadrobię, bo dziś już nie mam siły.
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2011-08-16 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |||||||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Maja ukofana coś się mijamy ostatnio. Może teraz po weekendzie będziemy częściej się tutaj spotykać. Cytat:
![]() A gdyby nie to to podobało ci sie tak? No i ci znajomi młodych zachowali się po chamsku. My kurcze byliśmy obcy na weselu a wszyscy nawet ci co ich pierwszy raz na oczy widzieliśmy przyszli do nas z kieliszkiem wypić kolejkę i pogadać. To dość sztywne musiało być to wesele twojej kuzynki. Witam. Wstałam o 5. Umyłam sobie włosy, potem podłogę w kuchni i łazience. I zastanawiam się nad pomalowaniem pazurów.
![]() |
#792 | |
zawsze mam racje
|
a wrrr, katar mam itd, a sobie wypoczac nie moge nawet
![]() w ogole co jestem w domu rodzinnym to wracam z katarem ![]() może mam na coś alergię ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#793 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam alergię jak jadę do rodzinnego domu, na wsztystkich tam. ![]()
![]() |
#794 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mijamy mijamy - no ale ja wstawać o 6 aby poklikać to nie mam zamiaru. Chociaż niby jutro mam wstać ok 7 ![]() Dzień Dobry Parófki ![]() wsiowa - domyślam się po opowieści, że na kolejne wesele raczej Ci nie prędko. Mnie by się po takim też nigdzie nie spieszyło - zresztą ja nie przepadam za takimi spędami. ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Muszę chatkę posprzątać dzisiaj bo syf mam masakryczny
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wczoraj zasnęłam, dzisiaj zaraz za robotę się biorę. Muszę iść do sklepu po zakupy, wypiorę kanapę, obiad muszę ugotować, co by głodną nie siedzieć ![]() ![]()
#796 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę, że Ty dzisiaj też się za porządki bierzesz. U mnie widać fakt, że już kilka dni Luby ma w sumie wolne co odbija się wielkim bałaganem w domu. Wszystko nagle zgubiło swoje miejsce - a że ja kilka dni nic nie ruszałam to teraz mam za swoje. Pranko też muszę machnąć i zakupy zrobić. Coś na obiad wymyślić - o właśnie co dzisiaj gotujesz??
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na obiad zrobię mielone z ziemniakami i mizerią ![]()
![]() |
#798 | ||
Zakorzenienie
|
Dawno nie jadłam mizeri....
Też myślałam o mielonym - ale w spaghetti - też dawno nie jadłam. Albo jakąś rybę zrobię?? nie wiem może mi się odmienić na zakupach ![]() ![]() Ja też tyle co śniadanie zjadłam - właśnie kończę kawkę i biorę się za chałupę.
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#800 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj robię krokiety z pakusta i grzybami, a dokładnie to pieczarkami I barszczyk do tego do napicia.
![]() |
#801 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam o 9 i spać mi się teraz chce ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- To pewnie dla niepoznaki przy Tobie z filiżanek a przy mnie z kubków ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Wsiowa niby te towarzystwo kulturalne a jakoś po zachowaniu tego nie widać z tego co piszesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Monica dla mnie to poproszę z samymi grzybami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Asik, żebyś się nie czuła samotna w tych porządkach to ja umyję naczynia, żeby Ci raźniej było ![]()
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne dokąd chcą ![]() Edytowane przez Trelcia Czas edycji: 2011-08-16 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Naleśniczki już usmażone, niech wystygna i bede dalej działać.
Trelcia, nie ma sprawy dla ciebie z samymi grzybkami.
![]() |
#803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Witam. Odrobiłam się właśnie, że tak powiem. Rozniosłam ulotki, potem wybrałam się do kosmetycznego na zakupy, kupiłam ten krem siarkowa moc, bo mój to mam na 2-3 dni, a że w kosmetycznym byłam to kupiłam. Mama w promocji kupiła sobie 2 kremy z ziaji za niecałe 9zł dwa opakowania
![]() ![]() Widzę, że wsiowa wesele miałaś nie najlepsze. faceci po pijoku mają często takie jazdy, ponoć oni zawsze wtedy mówią prawdę a na drugi dzień nie pamiętają co mówili. Teraz muszę myknąć do eko kupić cytryny bo zaczynam dzisiaj kurację cytrynową. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Co tak cicho siedzicie? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Nadrabiając już ten obecny wątek: Wsiowy: widzę, że Twój TŻ postarał się. Jak się dowiedziałam <Monika na gadu mi pisała> o tym spontanicznym wypadzie to mi szczęka opadła. Bardzo ładne zdjęcia i widoczki, a jakie romantyczne jest jedno zdjątko. ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Monika, Drusia ja też mam serum z daxa do biustu już drugie opakowanie i jestem bardzo zadowolona. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Monika: ja też tak mam z letnimi ciuchami, Leżą w szafie, połowy nawet nie zdążyłam założyć. Masakra. Lato jest do ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Słonko: z ta kawalerką to super Ci się udało. Za tą cenę, warto poświęcić tyle czasu na wysprzątanie go. Teraz to już tylko mieszkać i używać życia. Szkoda, że B. nie chce codziennie odwiedzać Cię, bo niby zmęczony. Pewnie niedługo poznasz nowych ludzi, zaaklimatyzujesz się w tym mieście i czas będzie leciał ci inaczej tzn lepiej. ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Mary: ja też tak miewam z mamą, czytam wizaz i dziubek mi się śmieje, mama pyta się z czego ja sie tak śmieje, może ser widzę na monitorze i zęby wietrze?
#805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
widzisz słonko, wszystko jest na dobrej drodze, oby tak dalej.
#807 |
Zakorzenienie
|
Oby
![]()
![]() |
#808 | |||
Zakorzenienie
|
No jakby nie ten mój TŻ to wesele (jak na wesele, bo też nie lubię takich imprez) bylo ok.
Ładnie wyglądałam, fajnie się zapowiadało bo TŻ w kościele mi powiedział na ucho, że wyglądam najpiekniej z wszytskich babek tam ![]() ![]() A ten pajac wszytsko spieprzył...:/ Własnie wróciłam od fotografa, bo robiłam zdjęcia do legitymacji... Wiecie może jak zrobić tak żeby zdjęcie na komputerze miało wymiary: "wersja elektroniczna w formacie BMP lub JPG o wymiarach 236x295 punktów (20x25 mm w rozdzielczości 300 DPI)" ??? ![]() ![]() Spadam nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Widze, że za dużo nie psiałyście jednak ![]() Cytat:
![]() Pozatym szczerze mówiąc ja nie rozumiem co w niej takiego fantastycznego można widzieć, że aż och i ach. No ładna, ale nie rewelacyjna. Nie mówię tego z zazdrością. A no i nie siedziałam nawet po tej samej stronie sali co ona (ona siedziała z moją rodziną:/) więc wiecie, luzik. Cytat:
![]() Dobrze, że już angielski masz obczajony w miarę ![]() ale nie wiem co jest nie tak z tym trzymaniem rak na wysokości piersi? To jak sie powinno trzymać? Przykro mi z powodu świnki ![]() Cytat:
![]() Ale jest niesprawiedliwość na świecie...Dlaczego jedni faceci są romantyczni, inni bywają, inni nie są a jeszcze inni są wręcz antyromantyczni? ![]() Uwielbiam ten film ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Głowa do góry i wszystko będzie dobrze
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Dziewczyny widzę, że się o mnie martwiłyście. AA mi nie grozi, nie musicie się o mnie martwić, skończą się wakacje, skończy się picie. Tatuś w te wakacje dał czadu, to dlatego że mamy nie było. Ta by mi nie pozwolila dziecka rozpijać, fajnie mieliśmy ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Wsiowy: rączki powinno mieć się ładnie złożone, a nie założone na wysokości piersi.
#810 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ach parófki, zjadłam 3 wielkie krokiety i pekam w szwach. przespałam się 2h. I to był mój błąd bo teraz bardziej chce mi się spać.
Trelcia, krokiety czekaja na ciebie wiec zbieraj sie bo za 15min. masz pociąg.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.