|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
Brayzlijko, chyba żartujesz, że zgodziłaś się na odmianę po miesiącu używania Twoich rzeczy? Przez miesiąc mogła z nimi nie wiadomo co wyczyniać, więcej nie daj się tak namówić
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
solll - problem w tym, że przekupki mi nie wystawiła
dla ścisłości- chodzi o wizażankę Avu ![]() to tak dla przestrogi Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2011-11-04 o 13:00 |
|
|
|
#783 |
|
Konto usunięte
|
Chyba jesteś "za uczciwa"
. Ja bym od razu nie uwierzyła dziewczynie, która po miesiącu jak dostała paczkę, uznała, że rzeczy są znoszone i wyglądają jak szm*ty![]() Odczekała miesiąc i dopiero otwarła kopertę...Że też niektórym nie jest głupio tak wyłudzać i żerować na innych. |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;30316551]Chyba jesteś "za uczciwa"
. Ja bym od razu nie uwierzyła dziewczynie, która po miesiącu jak dostała paczkę, uznała, że rzeczy są znoszone i wyglądają jak szm*ty![]() dokładnie. ponosiła, znudziły się i co? nagle chce oddać? chociaż jest trochę takich wizażanek... co do przekupki to nie wiem, sama zdecydujesz jaką dasz ale albo neutral albo negatyw, warto ostrzec innych. |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
i znowu avu - podejrzane...
btw - ona ma już 4 negatywy, nie powinna dostać bana? Edytowane przez sereniti Czas edycji: 2011-11-04 o 17:29 |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
no własnie miałam się pytać czy ona czasem nie ma sporo tych negatywów... a to już nie powinna mieć bana? Tym bardziej, że znowu kantuje...
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któraś jest w trakcie wymiany z uzytkowniczką awunia ? ponieważ nie loguje sie od 30.10, ja wysłałam rzeczy jako pierwsza tydzień temu, pewnie już doszły, ale nie mam z nia kontaktu, nie mam też żadnych zlych podejrzen, bo uzytkowniczka ma ponad 50 pozytywnych przekupek, ale byłabym spokojniejsza wiedząc, co się dzieje,,,
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
może coś jej się z kompem stało albo coś... może któraś ma maila do niej... teraz były święta więc i paczki wolniej przesyłają. Poczekaj może jeszcze trochę
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
może jakiś wypadek losowy? bo naprawdę 50 pozytywów to dużo. bo gdyby to był brak internetu to może skorzystałaby u znajomych
a spróbujcie znaleźć ją na jakimś portalu społecznościowym. chociaż skoro na wizażu się nie loguje, to musiało się coś stać... albo wyjechała na ten weekend długi? może poczekajcie jeszcze tydzień |
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam na gadu, bo ma podane, moze odpisze, co do samej paczki to pisalam do niej wczesniej, ze wysylka sie opozni, bo nie mialam czasu wyslac, chyba po mojej wiadomosci logowala sie, ale juz nie odp, potem dalam jej znac, ze paczke wyslalam (przepraszam, teraz zobaczylam ze zrobilam to w srode, takze pewnie i tak nie doszla jeszcze, tam wyzej sie pomylilam) no ale sam fakt braku kontaktu dziwny, moze faktycznie to wina swiat i tyle, musimy troche poczekac...
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest na czarnej liście, a tu na plotkowym też była już wspominana. Ma 4 negatywy https://wizaz.pl/forum/itrader.php?u=808421 Ostatnio kojarzę ją na zamówieniowym wątku, zamówiła i odwołała.
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2011-11-04 o 18:44 |
|
|
|
|
#794 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
miałam z nią styczność, ale nigdy żadna wymiana nie doszła do skutku, zawsze się wycofywała...Ufff
|
|
|
|
#796 | |
|
A.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
jak można tak kantować ludzi...
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Dziewczyny , a dlaczego u niektórych nie widać kiedy ostatnio byli za wizażu? Napisałam do jednej z wizażanek ,która mi nie odpisuje i chciałam sprawdzić kiedy ostatnio się logowała, a w jej profilu nie ma właśnie tego w ogóle pokazanego jak u pozostałych. Można to jakoś inaczej sprawdzić? |
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Hej dziewczyny mam pytanie do was. Wymieniłam się z jedną dziewczyną paczkę dostałam dziewczyna była w szpitalu i nie odebrała paczki ode mnie napisała że jak tylko odbierze to da znać. Od 19.10 się nie loguje i generalnie nie powinnam używać jej rzeczy i nie wiem co mam robić w tej sytuacji po za tym ja jej przekupkę wystawiłam ona mi nie
Mogę w tej sytuacji używać rzeczy bo sama nie wiem
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
myślę że tydzień jeszcze faktycznie poczekaj
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze radzisz
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję! Tak też zrobię!
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
za rezygnacje po wymianie adresów wystawia się negatywa czy neutrala? - nie mogę znaleźć tego w regulaminie
|
|
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-11-07 o 08:52 |
||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() muszę podzielic się z Wami moim ostatnim przezyciem: heh niby nic wielkiego, ale jak sobie o tym myslę, to głową kręcę z niedowierzaniem... ![]() otóż, po dlugich negocjacjach udalo mi się dopiąc wymiany z pewną wizażanką cieszylam się, że w koncu się dogadalyśmy. wymienilysmy się adresami. i wszystko fajnie aż tu się okazało, ze po tym, jak napisalam ze wysle we wtorek - ona wysle w srode, ALE jak wysle jej skan nadania paczki bo mam mniej przekupek :/ rety, jakie bylo i jest moje zdziwienie takim przedstawieniem sprawy, bo o ile rozumiem, ze osoby poczatkujace sa proszone o wyslanie jako pierwsze, to w moim przypadku, kiedy przekupek mam 76, a wspomniana wizazanka 81 - jest to bynajmniej ironiczne podejscie do sprawy i szczerze, to juz ochoty na wymianę na zasadach z kapelusza wyciągniętych, bo ktos ma DZIWNE widzimisię, niestety nie mam...
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz no teoretycznie chyba ma do tego prawo
Ale faktycznie przy takiej ilości przekupek (i dodatkowo małej różnicy między wami) to troszkę dziwne. Dobrze ze nie musiałaś czekać az otrzyma paczkę i wtedy wyślę swoją... Ja zawyczaj wysyłam jednocześnie, chyba ze wizazanka ma przekupek <10 |
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz myslalam ze jestem jakas dziwna :P i jeszcze sie teraz zastanawia, czemu opisuje ten przypadek na forum :/
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

. Ja bym od razu nie uwierzyła dziewczynie, która po miesiącu jak dostała paczkę, uznała, że rzeczy są znoszone i wyglądają jak szm*ty
Odczekała miesiąc i dopiero otwarła kopertę...

a spróbujcie znaleźć ją na jakimś portalu społecznościowym. 

Mogę w tej sytuacji używać rzeczy bo sama nie wiem