![]() |
#781 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Zaraz wstawie zdjecia tej tuniki i bransoletki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Wstawie w piatek jak sie cala prezentowalam a teraz wstawie same ubranka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Wstawie w piatek jak sie cala prezentowalam a teraz wstawie same ubranka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Już wstawiłam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#783 | |
Wtajemniczenie
|
a to Wy we trzy ( Rodzyneczka, Mya i Yoko) macie dokładnie ten sam implancik od Pani doktor
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na Tobie ślicznie wygląda- więc i na mnie pewnie źle nie będzie. Zresztą u Ciebie w albumiku wszystkie staniczki są śliczne. Ale ja muszę małymi krokami moją niechęć do bielizny przełamywać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie w albumiku są foteczki z jednego ze zjazdów- których było chyba z pięć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem było jeszcze jedno ważne spotkanko za granicą- u naszej Hapci ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-18 o 15:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
[/COLOR]Megi to na które udodziny te cycuszki?
![]() [/COLOR]powiedzcie mi dziewczynki czy wszystkie robiłyście EKG przed operacją???????? mam je na karteczce ale dr podkreślał mi to co mam zrobić a o tym nic nie powiedział ![]() hhhhmmmm...........na 29 urodzinki sprawię sobie prezencik ![]() ![]() Oliwka czyżbym wysunęła się na pierwsze miejsce w odliczance ![]()
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was ma kostium Victoria Secret?
Musze jakis kupic, nigdzie nie ma tylko na ich stronie. A nie wiem jak z rozmiarówką tam jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Przyczajenie
|
Jak tylko będzie mi łatwiej operować łapkami i jak uda mi się opanować "obsługę" tegoż forum na pewno wrzucę fotki. nie mam zdjęcia takiego bezpośrednio po operacji,dziś zrobię pierwszą fotę w "nowym życiu"
![]() Ja tam wysoka jestem i swoją masę mam,więc zdecydowałam się na okrągłe Mentorki 400 cc wysoki profil. No i wszystko byłoby ok, gdyby już przestało boleć grrrr..... Teraz oczywiście czeka mnie kupno biustonosza sportowego - najlepiej bez wychodzenia z domu,bo sobie teraz tego nie wyobrażam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Olivka
musisz pokazac tunike na sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkie dziewczyny. Jestem tu nowa i zupełnie zielona jeżeli chodzi o forum. Od kilku dni śledzę Wasze wypowiedzi i widzę że wsparcie jest ogromnie ważne. Zdecydowałam, się na zabieg powiększania piersi u Dr Skwiercz. Termin mam wyznaczony na 8.11.11, wkładki 430 cc 333 cpg.
Obawiam, się trochę, że mogą być za duże i ze względu na różnicę w rozmiarze piersi czy nie będzie widać różnicy? |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | ||
Wtajemniczenie
|
Agata Ty masz sobie powiedzieć, że jesteś ładną, zgrabną, inteligentną dziewczyną i cały świat u Twoich stóp leży
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() rzeczywiśćie, Ty będziesz mieć podobne, to możliwe że i podobnie wyjdzie ![]() ![]() ale Ty masz wyjściówkę dużo większą, już niebawem będziemy podziwiać ![]() Klaudeczko.., na imprezie fajnie było... hi hi ![]() ![]() powiem Wam, że ja jestem w sumie w komfortowej sytuacji.. bo miesiąc po operacji się przeprowadziłam... dalekooo , i w sumie ja tu nikogo nie znam ![]() W Polsce byłam tylko miesiąc.. łłooo jezuu a wszyscy gadali.. i w pracy (a ja w dużej firmie pracowałam z 200osób i wszyscy raczej sie znaja) i inni znajomi tak samo.... a powiedziełam tylko kilku osobom ![]() oczywiście.. tak to jest hi hi- nawet "stare miłości" się zaczęli odzywać...hmmm, ciekawe czemu ![]() a tak sobie myślę Agatau może jakieś nowe fotki golaskom byś zrobiła,bo przecież piersi po op się tak szybko zmieniają, ciekawa jestem jak twoje dorośleją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moje ja wstawie fotki w piatek jak sie uszykuje ladnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | ||
Zakorzenienie
|
Wstawie zdjecia moze jutro porobie
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hhhhmmmm...........na 29 urodzinki sprawię sobie prezencik ![]() ![]() Oliwka czyżbym wysunęła się na pierwsze miejsce w odliczance ![]() nawet krewki nie badałaś?? to dziwne rzeczywiście ![]() ![]() powiedz mi Megi dlaczego anatomki wybrałaś?? bo w większości okrąglasy schodzą, chyba, że brak tkanki własnej a u Ciebie jest kawał cycuszka własnego ![]()
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
wiecie co a mnie ostatnio takie jakieś doły łapią że mam "niedosyt"
ehhhh chyba przywykłam już bardzo do widoku w lustrze ![]() Kiedyś cycki Dody to były największe balony jakie sobie mogłam wyobrazić.. a rozmiar D to wielkie wow.. a teraz jakoś to nie robi już wrażenia a się tyle cycków w ostatnim czasie naoglądałam.. to chyba przez to ![]() mi się moje takie średniaczki wydają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam w albumie TRXow zdjecia wyjsciowki jak dzis zobaczylam to jednak Dr zrobil kawal dobrej roboty ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
nawet się nie wygłupiaj Kasia, kawał cyca przed Tobą wspaniałego
![]() ![]()
#801 | |
Raczkowanie
|
nie wiem.. może powinnam schudnąć.. to piersi na tle sylwetki będą bardziej podkreślone..ehhhhhh
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak schudniesz to i cyc spadnie...a jakie masz wymiary w sensie wzrost waga? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki
![]() Jestem nowa na forum, ponieważ dziś dostałam prezent w postaci operacji powiększenia piersi ![]() ![]() Może opowiem na początek coś o sobie: ![]() Mam 27 lat, ważę 48kg, moja wyjściówka to B, mam 169cm wzr i marzę o pięknym D,E ![]() Myślę, że już dużo wiem na temat przebiegu operacji i powrotu do zdrowia, ale mam nadzieję , że mimo tego Wy kochane powiecie mi wszystko ![]() Pozrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu no drobna nie jestes ale tez nie wielka. Jestes pośrednia. I mysle ze bardzo ladnie wygladasz bo NIE jestes absolutnie gruba, a masz bardzo fajną figurke, bardzo ladna ![]() Implant sie nie skurczy jasne, ale tam gdzie mialas swoj gruczoł moze spasc troszke. Po op zaleca sie 5kg +/- wiec uwazaj na te granice. Ja osobiście bym Cie zostawila jaka jestes ![]() Wazne zebys Ty dobrze sie ze soba czula. wiem jak to jest, co nie patrze w lustro to brzuch, grube uda...normalnie masakra jakas ![]() NIECH JOASI NAS LECZY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
sie dwie dobrały i narzekać będą wrrrrrr
![]()
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz kiedy robisz, u kogo, jakie implanty wybralas? Czy jeszcze nie wybralas? ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- LECZ NAS ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Agatau88;30032099]Bez zdjec nie podpowiemy nic bo sie nie da.
Napisz kiedy robisz, u kogo, jakie implanty wybralas? Czy jeszcze nie wybralas? ![]() Konkretnej daty jeszcze nie mam a bede robiła u Dr Szczyta w Wawie ![]() \o\j ze zdjęciami moze być problem ale sie postaram jak najszybciej cos zorganizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
|
ide spać normalnie bo mnie tu szlagen trafen przez to Wasze gderanie, dupska bym Wam stukła gdybym mogła
![]() ![]()
#810 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.