Powiększanie piersi cz.7 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-18, 13:02   #781
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
To pokaz sie w albumie co kupilas
Na pewno slicznie wygladasz
Pokaz sie to i buty doradzimy

A dekoltem sie nie martw ja przez panernik i sportowy noszę bluzki pod sama szyje

Zaraz wstawie zdjecia tej tuniki i bransoletki A w piatek wstawie zdjecie jak wygladalam Nie wiem czy ta bransoletke bede nakladac ja zawsze cos kupie a potem nie nosze Kochana ja zebym miala juz piersi to bym dumna chodzila w tych bluzkach pod sama szyje

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
Olivkaa200 zaprezentuj co masz nowego! Ja ostatnio widziałam taką absolutnie przecudną sukienkę w zarze ale przycięłam się na tym, że ma dekolt zaraz przy szyi więc obróciłam się od niej na pięcie. Ale za to jaka przenoska spódnica, a do niej koszula z dużym dekoltem wyglądałaby bosko!

jooasi i tak powinny właśnie wyglądać modelki, mają się czym pochwalić . A w ogóle to ten biustonosz mi się podoba
http://www.ewa-michalak.pl/product-p...-HP-Puder.html

Wstawie w piatek jak sie cala prezentowalam a teraz wstawie same ubranka I wysyłam zaproszenie

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Olivkaa200 zaprezentuj co masz nowego! Ja ostatnio widziałam taką absolutnie przecudną sukienkę w zarze ale przycięłam się na tym, że ma dekolt zaraz przy szyi więc obróciłam się od niej na pięcie. Ale za to jaka przenoska spódnica, a do niej koszula z dużym dekoltem wyglądałaby bosko!

jooasi i tak powinny właśnie wyglądać modelki, mają się czym pochwalić . A w ogóle to ten biustonosz mi się podoba

Wstawie w piatek jak sie cala prezentowalam a teraz wstawie same ubranka I wysyłam zaproszenie

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Już wstawiłam Tylko ta moja tunika czarna tam wyszla a taka nie jest jakos tak dziwnie
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 13:09   #782
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
dzien dobry!!
MYUSIU to całkiem dobrze miec sklep na wyciągnięcie ręki i jeszcze za rogiem ,a pewnie ze będzie pasowac nawet taki sam no bo nasze piersiątka to siostry jak w mordeczke no nie? staniczek MELODI sie zwie i nawt mozesz porównac cenowo z samej ciekawości i jak bedzie tanszy to satysfakcja ,ja tylko dodam że u tej pani kupowałam jeszcze strój i ten sam w innym sklepie był droższy a i jeszcze porównywałam na alegro to sama cena co w sklepie
A tak apropo sióstr - nasza JOKO? tez ma takie i z tego co pamiętam już nie długo będą miały roczek ,albo juz im strzelił
ZABULKU ja nie wiem czy poza nasza Polskę można wysłac staniczki ale ty bardziej obcykana jesteś i z pewnością sobie dociekniesz co i jak
p.s. zycze miłego dnia wszystkim i zmykam popracować
WITAM, wszystkie dziewczynki i ich cycolki tez oczywiście rodzyneczko moja kochana dobrze piszesz już za niedługo będzie roczek, sama w to nie wierze ..muszę jakiś tort dla moich dziewczynek zamówić )) czuje się swietnie oczywiscie nie zaluje operacji, zrobila bym to jeszcez raz obiecuje ze zrobie zdjecia i wstawię ,,CALUJE WAS BARDZO MOCNO
Stary 2011-10-18, 13:46   #783
jooasi
Wtajemniczenie

a to Wy we trzy ( Rodzyneczka, Mya i Yoko) macie dokładnie ten sam implancik od Pani doktor ale fajnie możecie sobie efekty porównywać

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:

jak oglądam takie modelki to dobrze czuję się sama ze sobą bo przeważnie takie laski bielizne reklamują, że tylko wbijam się w kompleksy i ochota na kupno mi odchodzi wiedząc, że i tak nie bedę tak pięknie wyglądać
Stary 2011-10-18, 14:40   #784
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

jak oglądam takie modelki to dobrze czuję się sama ze sobą bo przeważnie takie laski bielizne reklamują, że tylko wbijam się w kompleksy i ochota na kupno mi odchodzi wiedząc, że i tak nie bedę tak pięknie wyglądać
A co ja mam powiedziec? Jak Ty masz kompleksy
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 14:51   #785
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
dzien dobry!!
MYUSIU to całkiem dobrze miec sklep na wyciągnięcie ręki i jeszcze za rogiem ,a pewnie ze będzie pasowac nawet taki sam no bo nasze piersiątka to siostry jak w mordeczke no nie? staniczek MELODI sie zwie i nawt mozesz porównac cenowo z samej ciekawości i jak bedzie tanszy to satysfakcja ,ja tylko dodam że u tej pani kupowałam jeszcze strój i ten sam w innym sklepie był droższy a i jeszcze porównywałam na alegro to sama cena co w sklepie
A tak apropo sióstr - nasza JOKO? tez ma takie i z tego co pamiętam już nie długo będą miały roczek ,albo juz im strzelił
ZABULKU ja nie wiem czy poza nasza Polskę można wysłac staniczki ale ty bardziej obcykana jesteś i z pewnością sobie dociekniesz co i jak
p.s. zycze miłego dnia wszystkim i zmykam popracować
Dokładnie Rodzyneczku-nasze panienki jak siostrzyczki Spokojnie w ciemno mogę taki sam staniczek zamówić i wiem że będzie dobry
A na Tobie ślicznie wygląda- więc i na mnie pewnie źle nie będzie. Zresztą u Ciebie w albumiku wszystkie staniczki są śliczne. Ale ja muszę małymi krokami moją niechęć do bielizny przełamywaćwięc na początek jeden zakupię.
Cytat:
Napisane przez Malwinka34 Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny Nigdy się tu nie odzywałam, tylko czytałam, myślałam, kombinowałam.... no i we czwartek stało się. Jestem po, ale pisanie trochę mnie męczy, więc coś więcej napiszę może innym razem. Jooasi - robiłam u doktora, do którego się wybierasz.Ja nie żałuję wyboru.Jeśli masz pytania- służę pomocą.
Cześć, witamy Super, że już masz operację za sobą. Życzę szybkiego powrotu do formy teraz już jakoś będzie- najcięższe chwile już za Tobą U nas od tego Pana dr. jest jeszcze Machszi jej piersi są już dorosłe i z pewnością dekoncentrują turystów których nasza Machszi uczy nurkować.

Cytat:
dla dziewczynek z Wawy i okolic sklep z profesjonalnym podejściem do tematu cycuszkowego, wyskoczyło mi na fejsbuczku to się dzielę:
http://aishabra.pl/index.html

czy któraś zna we Wrocławiu sklep z dobrą brafiterką?

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

dla mnie też pomysł zlociku fajny tylko poczekajcie na moje cycki faktycznie był już taki, pare zdjęć jest w albumiku u Myusi i z tego co widziałam dziewczynki zorganizowały się nas morzem możem Mya nam napisze coś więcej o tym wiekopomnym wydarzeniu?
Ale fajny sklepik. Tylko czemu na Ursynowie
U mnie w albumiku są foteczki z jednego ze zjazdów- których było chyba z pięć Ale tamten był chyba najwspanialszy i najliczniejszy - dla niektórych trwał tydzień Pogoda nam dopisała, codziennie wyruszałyśmy w Trójmiasto- dziewczynki które tam mieszkają pokazały nam najciekawsze knajpki i miejsca których same byśmy nie odkryły, no a nocą oczywiście kluby nocne , były też staniczkowe zakupy. Nawet na opalanie szkoda nam było czasu -a tydzień minął niewiadomo kiedy. Oczywiście temat przewodni był jeden Nawet nie wiecie jaka to frajda móc z kimś bez przerwy o cyckach gadać
Potem było jeszcze jedno ważne spotkanko za granicą- u naszej Hapci w Koloni. Niestety w końcu pojechałyśmy z PL tylko we dwie- choć na początku miała jechać większa grupa. Ale toasty były on-line w większym gronie- bo zrobiłyśmy konferencję na skypie . Z tego wyjazdu też są u mnie foteczki

Cytat:
a tą panią i markę znacie?? http://www.ewa-michalak.pl/O-mnie-cabout-pol-3.html
fajne modelki z krwi i kości, normalne babki zamiast niedościgłych ideałów
O tak, ja słyszałam- te staniczki podobno leżą świetnie na żelkach- jakby były szyte specjalnie na nie. Też mam w W-wie ich przedstawicielstwo - no ale oczywiście do tej pory tam nie dotarłam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-18 o 15:03
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 14:53   #786
SweetMegi
Raczkowanie

[/COLOR]Megi to na które udodziny te cycuszki? ja tak właśnie myślę z tymi ćwiczeniami, że może ostatecznie piękne piersi mnie zmobilizują i popracuję nad resztą żeby całość była jędrna

[/COLOR]powiedzcie mi dziewczynki czy wszystkie robiłyście EKG przed operacją????????
mam je na karteczce ale dr podkreślał mi to co mam zrobić a o tym nic nie powiedział[/QUOTE]

hhhhmmmm...........na 29 urodzinki sprawię sobie prezencik,myślę,że to dobry czas - chociaż, tak naprawdę zawsze jest dobry!!! co do ćwiczeń to wierzę w Ciebie!!!! a jeśli chodzi o badania to ja żadnych nie musiałam robić, tylko mi ciśnienie zmierzyli.Dziwne,co:rolle yes:?Jeszcze tam padnę na tym stole.

Oliwka
czyżbym wysunęła się na pierwsze miejsce w odliczance
Stary 2011-10-18, 15:01   #787
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
WITAM, wszystkie dziewczynki i ich cycolki tez oczywiście rodzyneczko moja kochana dobrze piszesz już za niedługo będzie roczek, sama w to nie wierze ..muszę jakiś tort dla moich dziewczynek zamówić )) czuje się swietnie oczywiscie nie zaluje operacji, zrobila bym to jeszcez raz obiecuje ze zrobie zdjecia i wstawię ,,CALUJE WAS BARDZO MOCNO
O Yoko chyba Rodzyneczek Cię wywołał. Roczek za Tobą- i widzę że dobrze wam razem Tort obowiązkowo musi być czekamy na imprezkę I na foteczki też Pozdrawiam gorąco Buziaki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-18, 15:09   #788
Agatau88
Zakorzenienie

Czy ktoras z Was ma kostium Victoria Secret?
Musze jakis kupic, nigdzie nie ma tylko na ich stronie.
A nie wiem jak z rozmiarówką tam jest.
Stary 2011-10-18, 15:35   #789
Malwinka34
Przyczajenie

Jak tylko będzie mi łatwiej operować łapkami i jak uda mi się opanować "obsługę" tegoż forum na pewno wrzucę fotki. nie mam zdjęcia takiego bezpośrednio po operacji,dziś zrobię pierwszą fotę w "nowym życiu"
Ja tam wysoka jestem i swoją masę mam,więc zdecydowałam się na okrągłe Mentorki 400 cc wysoki profil. No i wszystko byłoby ok, gdyby już przestało boleć grrrr.....

Teraz oczywiście czeka mnie kupno biustonosza sportowego - najlepiej bez wychodzenia z domu,bo sobie teraz tego nie wyobrażam Macie coś,drogie koleżanki,godnego polecenia?
Malwinka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 18:13   #790
Agatau88
Zakorzenienie

Olivka
musisz pokazac tunike na sobie Bo tak to nic nie widac, a na Tobie na pewno wyglada swietnie
Stary 2011-10-18, 18:38   #791
krokus26
Raczkowanie

Question Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witam wszystkie dziewczyny. Jestem tu nowa i zupełnie zielona jeżeli chodzi o forum. Od kilku dni śledzę Wasze wypowiedzi i widzę że wsparcie jest ogromnie ważne. Zdecydowałam, się na zabieg powiększania piersi u Dr Skwiercz. Termin mam wyznaczony na 8.11.11, wkładki 430 cc 333 cpg.
Obawiam, się trochę, że mogą być za duże i ze względu na różnicę w rozmiarze piersi czy nie będzie widać różnicy?
krokus26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-18, 21:22   #792
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
A co ja mam powiedziec? Jak Ty masz kompleksy
Agata Ty masz sobie powiedzieć, że jesteś ładną, zgrabną, inteligentną dziewczyną i cały świat u Twoich stóp leży ja to już stara jestem i ciężko mi się żegnać z młodym ciałem to sobie narzekam i nie zamierzam starzeć się z godnością a pięknie z pomocą dostępnych środków ale jak 20 plus miałam to się jak bogini czułam i Ty też tak masz się czuć

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Malwinka34 Pokaż wiadomość
Jak tylko będzie mi łatwiej operować łapkami i jak uda mi się opanować "obsługę" tegoż forum na pewno wrzucę fotki. nie mam zdjęcia takiego bezpośrednio po operacji,dziś zrobię pierwszą fotę w "nowym życiu"
Ja tam wysoka jestem i swoją masę mam,więc zdecydowałam się na okrągłe Mentorki 400 cc wysoki profil. No i wszystko byłoby ok, gdyby już przestało boleć grrrr.....

Teraz oczywiście czeka mnie kupno biustonosza sportowego - najlepiej bez wychodzenia z domu,bo sobie teraz tego nie wyobrażam Macie coś,drogie koleżanki,godnego polecenia?
dziewczyny dawajcie tu nazwy tych modeli sportowych Triumpha dobrych dla dziewczyny nowej, było już sto razy ale na szukanie nie mam czasu a nie spamiętałam

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Czy ktoras z Was ma kostium Victoria Secret?
Musze jakis kupic, nigdzie nie ma tylko na ich stronie.
A nie wiem jak z rozmiarówką tam jest.
Victorie S. Anek pisała, że nosi to podpytuj ale jej chyba mam skądyś przysyła
Stary 2011-10-18, 21:22   #793
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
Kasiu pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojej galerii i odebrało mi mowę!!! przepiękne masz te cycuszki, nie mogłam się napatrzeć.nie za bardzo się znam na odróżnianiu okrągłych od anatomicznych ale byłam pewna,że masz okrągłe!!!ale jak doczytałam,że anatomki to się sama podniosłam na duchu.Będę miała podobny rozmiar więc może też mi tak pięknie wyjdzie!!!Naprawdę gratuluję:roz a:
Dziękuję Megi
rzeczywiśćie, Ty będziesz mieć podobne, to możliwe że i podobnie wyjdzie juz nie mogę się doczekać zobaczyć efekty
ale Ty masz wyjściówkę dużo większą, już niebawem będziemy podziwiać

Klaudeczko.., na imprezie fajnie było... hi hi oczywiście się wszyscy gapili.. a ja taaaka dumna, hi hi hi ile to cycki mogą frajdy sprawić
powiem Wam, że ja jestem w sumie w komfortowej sytuacji.. bo miesiąc po operacji się przeprowadziłam... dalekooo , i w sumie ja tu nikogo nie znam ciągle poznaję nowych ludzi, to nie krępuję się z cyckami pokazywać, bo nikt nie wie o op i się NIKT głupio nie pyta.
W Polsce byłam tylko miesiąc.. łłooo jezuu a wszyscy gadali.. i w pracy (a ja w dużej firmie pracowałam z 200osób i wszyscy raczej sie znaja)
i inni znajomi tak samo.... a powiedziełam tylko kilku osobom
oczywiście.. tak to jest

hi hi- nawet "stare miłości" się zaczęli odzywać...hmmm, ciekawe czemu

a tak sobie myślę Agatau może jakieś nowe fotki golaskom byś zrobiła,bo przecież piersi po op się tak szybko zmieniają, ciekawa jestem jak twoje dorośleją
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 21:25   #794
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Dokładnie Rodzyneczku-nasze panienki jak siostrzyczki Spokojnie w ciemno mogę taki sam staniczek zamówić i wiem że będzie dobry
A na Tobie ślicznie wygląda- więc i na mnie pewnie źle nie będzie. Zresztą u Ciebie w albumiku wszystkie staniczki są śliczne. Ale ja muszę małymi krokami moją niechęć do bielizny przełamywaćwięc na początek jeden zakupię.

Cześć, witamy Super, że już masz operację za sobą. Życzę szybkiego powrotu do formy teraz już jakoś będzie- najcięższe chwile już za Tobą U nas od tego Pana dr. jest jeszcze Machszi jej piersi są już dorosłe i z pewnością dekoncentrują turystów których nasza Machszi uczy nurkować.

Ale fajny sklepik. Tylko czemu na Ursynowie
U mnie w albumiku są foteczki z jednego ze zjazdów- których było chyba z pięć Ale tamten był chyba najwspanialszy i najliczniejszy - dla niektórych trwał tydzień Pogoda nam dopisała, codziennie wyruszałyśmy w Trójmiasto- dziewczynki które tam mieszkają pokazały nam najciekawsze knajpki i miejsca których same byśmy nie odkryły, no a nocą oczywiście kluby nocne , były też staniczkowe zakupy. Nawet na opalanie szkoda nam było czasu -a tydzień minął niewiadomo kiedy. Oczywiście temat przewodni był jeden Nawet nie wiecie jaka to frajda móc z kimś bez przerwy o cyckach gadać
Potem było jeszcze jedno ważne spotkanko za granicą- u naszej Hapci w Koloni. Niestety w końcu pojechałyśmy z PL tylko we dwie- choć na początku miała jechać większa grupa. Ale toasty były on-line w większym gronie- bo zrobiłyśmy konferencję na skypie . Z tego wyjazdu też są u mnie foteczki

O tak, ja słyszałam- te staniczki podobno leżą świetnie na żelkach- jakby były szyte specjalnie na nie. Też mam w W-wie ich przedstawicielstwo - no ale oczywiście do tej pory tam nie dotarłam
a we Wrocławiu posucha stanikowa, znalazłam dwa specjalistyczne ale nie wyglądają zachęcająco i opinie słabe dobrze, że jest necik to sobie można coś kupić ciekawego... już nie mogę się doczekać kiedy bedę mogła ubierać moje panienki tak ładnie
Stary 2011-10-18, 21:25   #795
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki moje ja wstawie fotki w piatek jak sie uszykuje ladnie Wygladam na dosc chuda w tej tunice dlatego ja zakupilam A teraz ide spac wiec dobranoc wszystkim
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-18, 21:28   #796
Agatau88
Zakorzenienie

Wstawie zdjecia moze jutro porobie

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki moje ja wstawie fotki w piatek jak sie uszykuje ladnie Wygladam na dosc chuda w tej tunice dlatego ja zakupilam A teraz ide spac wiec dobranoc wszystkim
Bo jestes chuda, na chudą sie nie wyglada-jest sie albo nie

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Agata Ty masz sobie powiedzieć, że jesteś ładną, zgrabną, inteligentną dziewczyną i cały świat u Twoich stóp leży ja to już stara jestem i ciężko mi się żegnać z młodym ciałem to sobie narzekam i nie zamierzam starzeć się z godnością a pięknie z pomocą dostępnych środków ale jak 20 plus miałam to się jak bogini czułam i Ty też tak masz się czuć
Jakby to tak łatwo bylo tak myslec
Stary 2011-10-18, 21:32   #797
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
[/COLOR]Megi to na które udodziny te cycuszki? ja tak właśnie myślę z tymi ćwiczeniami, że może ostatecznie piękne piersi mnie zmobilizują i popracuję nad resztą żeby całość była jędrna

[/COLOR]powiedzcie mi dziewczynki czy wszystkie robiłyście EKG przed operacją????????
mam je na karteczce ale dr podkreślał mi to co mam zrobić a o tym nic nie powiedział

hhhhmmmm...........na 29 urodzinki sprawię sobie prezencik,myślę,że to dobry czas - chociaż, tak naprawdę zawsze jest dobry!!! co do ćwiczeń to wierzę w Ciebie!!!! a jeśli chodzi o badania to ja żadnych nie musiałam robić, tylko mi ciśnienie zmierzyli.Dziwne,co:rolle yes:?Jeszcze tam padnę na tym stole.

Oliwka
czyżbym wysunęła się na pierwsze miejsce w odliczance[/QUOTE]
nawet krewki nie badałaś?? to dziwne rzeczywiście cycki przed 30 to świetny czas, po dzieciach a wciąż piękna i młoda
powiedz mi Megi dlaczego anatomki wybrałaś?? bo w większości okrąglasy schodzą, chyba, że brak tkanki własnej a u Ciebie jest kawał cycuszka własnego
Stary 2011-10-18, 21:32   #798
kasia1988stce
Raczkowanie

wiecie co a mnie ostatnio takie jakieś doły łapią że mam "niedosyt"
ehhhh chyba przywykłam już bardzo do widoku w lustrze bo mnie nie rusza...
Kiedyś cycki Dody to były największe balony jakie sobie mogłam wyobrazić.. a rozmiar D to wielkie wow.. a teraz jakoś to nie robi już wrażenia
a się tyle cycków w ostatnim czasie naoglądałam.. to chyba przez to
mi się moje takie średniaczki wydają
Stary 2011-10-18, 21:35   #799
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1988stce Pokaż wiadomość
wiecie co a mnie ostatnio takie jakieś doły łapią że mam "niedosyt"
ehhhh chyba przywykłam już bardzo do widoku w lustrze bo mnie nie rusza...
Kiedyś cycki Dody to były największe balony jakie sobie mogłam wyobrazić.. a rozmiar D to wielkie wow.. a teraz jakoś to nie robi już wrażenia
a się tyle cycków w ostatnim czasie naoglądałam.. to chyba przez to
mi się moje takie średniaczki wydają
Mi moje tez

Ale mam w albumie TRXow zdjecia wyjsciowki jak dzis zobaczylam to jednak Dr zrobil kawal dobrej roboty
Stary 2011-10-18, 21:37   #800
jooasi
Wtajemniczenie

nawet się nie wygłupiaj Kasia, kawał cyca przed Tobą wspaniałego uspokójcie się już z tymi niedosytami bo leczyć Was zaczne
Stary 2011-10-18, 21:40   #801
kasia1988stce
Raczkowanie

nie wiem.. może powinnam schudnąć.. to piersi na tle sylwetki będą bardziej podkreślone..ehhhhhh

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
nawet się nie wygłupiaj Kasia, kawał cyca przed Tobą wspaniałego uspokójcie się już z tymi niedosytami bo leczyć Was zaczne
ojjj joasiuu chyba prawie każdą dziewczynę nachodzą w końcu takie przemyślenia
Stary 2011-10-18, 21:41   #802
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Lecz nas Ja chce
Cytat:
nie wiem.. może powinnam schudnąć.. to piersi na tle sylwetki będą bardziej podkreślone..ehhhhhh
Ale jak schudniesz to i cyc spadnie...a jakie masz wymiary w sensie wzrost waga?
Stary 2011-10-18, 21:44   #803
kukurynka
Przyczajenie

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki
Jestem nowa na forum, ponieważ dziś dostałam prezent w postaci operacji powiększenia piersi tak więc chciałabym się czegoś na ten temat dowiedzieć
Może opowiem na początek coś o sobie:
Mam 27 lat, ważę 48kg, moja wyjściówka to B, mam 169cm wzr i marzę o pięknym D,E
Myślę, że już dużo wiem na temat przebiegu operacji i powrotu do zdrowia, ale mam nadzieję , że mimo tego Wy kochane powiecie mi wszystko
Pozrawiam serdecznie
kukurynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 21:46   #804
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
Lecz nas Ja chce

Ale jak schudniesz to i cyc spadnie...a jakie masz wymiary w sensie wzrost waga?
no ale nie spadnie jakos za dużo.. implant mi się nie skurczy
173cm 69kg
drobna to ja raczej nie jestem...
Stary 2011-10-18, 21:52   #805
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
no ale nie spadnie jakos za dużo.. implant mi się nie skurczy
173cm 69kg
drobna to ja raczej nie jestem...

Kasiu no drobna nie jestes ale tez nie wielka.
Jestes pośrednia. I mysle ze bardzo ladnie wygladasz bo NIE jestes absolutnie gruba, a masz bardzo fajną figurke, bardzo ladna
Implant sie nie skurczy jasne, ale tam gdzie mialas swoj gruczoł moze spasc troszke. Po op zaleca sie 5kg +/- wiec uwazaj na te granice.
Ja osobiście bym Cie zostawila jaka jestes
Wazne zebys Ty dobrze sie ze soba czula.
wiem jak to jest, co nie patrze w lustro to brzuch, grube uda...normalnie masakra jakas A naprawde trosze wymyslamy chyba.

NIECH JOASI NAS LECZY
Stary 2011-10-18, 21:53   #806
jooasi
Wtajemniczenie

sie dwie dobrały i narzekać będą wrrrrrr
Stary 2011-10-18, 21:54   #807
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kukurynka Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki
Jestem nowa na forum, ponieważ dziś dostałam prezent w postaci operacji powiększenia piersi tak więc chciałabym się czegoś na ten temat dowiedzieć
Może opowiem na początek coś o sobie:
Mam 27 lat, ważę 48kg, moja wyjściówka to B, mam 169cm wzr i marzę o pięknym D,E
Myślę, że już dużo wiem na temat przebiegu operacji i powrotu do zdrowia, ale mam nadzieję , że mimo tego Wy kochane powiecie mi wszystko
Pozrawiam serdecznie
Bez zdjec nie podpowiemy nic bo sie nie da.
Napisz kiedy robisz, u kogo, jakie implanty wybralas?
Czy jeszcze nie wybralas?

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
sie dwie dobrały i narzekać będą wrrrrrr
LECZ NAS Prosimy
Stary 2011-10-18, 21:56   #808
kukurynka
Przyczajenie

[QUOTE=Agatau88;30032099]Bez zdjec nie podpowiemy nic bo sie nie da.
Napisz kiedy robisz, u kogo, jakie implanty wybralas?
Czy jeszcze nie wybralas?[COLOR="Silver"]

Konkretnej daty jeszcze nie mam a bede robiła u Dr Szczyta w Wawie
\o\j ze zdjęciami moze być problem ale sie postaram jak najszybciej cos zorganizować
kukurynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-18, 21:57   #809
jooasi
Wtajemniczenie

ide spać normalnie bo mnie tu szlagen trafen przez to Wasze gderanie, dupska bym Wam stukła gdybym mogła , co za 10 lat powiecie???? to mi już do grobu kłaść się trzeba
Stary 2011-10-18, 21:58   #810
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
ide spać normalnie bo mnie tu szlagen trafen przez to Wasze gderanie, dupska bym Wam stukła gdybym mogła , co za 10 lat powiecie???? to mi już do grobu kłaść się trzeba
O masz napisala
Stłucz nam bo narzekamy I to gołe dupska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości