![]() |
#781 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Dot.: Piękna sylewetka do wakacji
Cytat:
![]() Piesio został znaleziony na początku czerwca-przywiązany do drzewa!!!! Moja teściowa go znalazła,a że nie miał za bardzo gdzie się podziać to go przygarnęliśmy...nie chciałam go oddawać do schroniska-biedny już zbyt wiele przeszedł.Weterynarz powiedział,że już od dłuższego czasu był głodzony.Ludzie są podli! Jeszcze nie ma imienia,wszyscy wołają do niego-piesku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zauważyłam swój rekord - ważyłam 59,9 - nie ważyłam poniżej 60 od jakichś 2-3 lat. Codziennie chudnę o jakieś 200-300 gram, a dziś przytyłam 100 gram i jest już 60,0 kg na liczniku. Okres jest coraz bliżej, więc to może dlatego. Dzisiaj wesele, więc mam nadzieję, że go nie dostanę właśnie teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim
![]() Widzę, że lenistwo ogarnęło Wizażanki, ale i ja nie jestem lepsza więc nie będę głośno krzyczeć dlaczego Was tu nie ma ![]() Z diętą u mnie ok. Przeważają głównie koktajle owocowo-warzywne, ale na obiad staram się zjadać jakieś mięcho drobiowe ![]() Dostałam ostatnio duży kawał ciasta drożdżowego z wiśniami od mamy (moje ulubione ![]() ![]() Od 15 czerwca wypiłam 0,5l octu jabłkowego i narazie robię przerwę, ale napewno wrócę za 1-2msc do tej kuracji. S_Candall Nie słodzę, ale ok,skoro uważasz, że masz krągłe udka, to tak jest! ![]() ![]() To bardzo dobrze, że zaopiekowaliście się pieskiem. Kto wie co by się tam z nim stało ![]() ![]() zywieczdroj Pewnie wszystko co zjadłaś na weselu już wytańczyłaś ![]() ![]() Pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
S_Candall, świetnie, że przygarnęliście tego psiaka, sama mam 2 przybłędy, takie są najwierniejsze.
Ja nie wiem co się ze mną dzieje, wczoraj cały dzień na plaży, niewiele jadłam w tym ukropie, jeszcze wieczorem rower, a na wadzę więcej! Masakra już nie wiem sama co robić. Teraz już staram się trzymać dietę, jak sobie na coś pozwolę niedobrego, to tylko troszkę, tracę już nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do postępów - dziękuję ![]() ![]() ![]() No jasne, że tak! A ile masz wzrostu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() zywieczdroj Napewno uczucie balona w brzuchu potęgują dodatkowo upały. Zarówno podczas okresu jak i w tak gorące dni jak teraz jem lekkostrawne jedzenie, najchętniej owoce warzywa. Wtedy wzdęcie tak nie dokucza ![]() Ehh...zaliczyłam dzisiaj mega wpadkę ![]() ![]() I tak mi jakoś wieczór mija w poczuciu zażenowania ![]() Pozdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
Mahdab Ista ma rację.Trzeba jeść,aby schudnąć choć wielu osobom wydaje się to nienormalne.Ja niedawno odpuszczałam śniadanie,czasem nawet obiad i tak prawie 2 tyg.niby schudłam,ale błyskawicznie wróciłam do powszedniej wagi i co to dało?Chodziłam słaba,ciągle bolała mnie głowa bo organizm na "siłe" spadał z wagi,a to dobre i przede wszystkim zdrowe nie jest.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 | ||
Zakorzenienie
|
167, a Ty?
![]() Cytat:
Cytat:
Ale ja ogólnie jem, miałam na myśli, że się nie przejadałam, jem mało - bo jest upał i mi się nie chce, ale nie głoduję. Nie opuszczam śniadań, obiad też jem, jakieś owoce. W tamten dzień o którym pisałam akurat byłam na plaży, to odstępy były faktycznie duże ale napisze Wam moje dzisiejsze (przykładowe) menu: - rano - 1 bułka z miodem (lub serem) + mleko - obiad mały kotlet, ziemniaki i mizeria z jogurtem + sok 100% - (tutaj normalnie jem owoce, borówki, jagody lub brzoskwinię, nektarynkę, dzisiaj byłam w kinie, więc trochę naczosów od tż i też od niego cole ![]() - kolacja - miska sałatki (np. z fety, mozarelli, żółtego sera) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, widzę, że już tutaj nikt nie wchodzi. Mam nadzieję, że to tylko wyjechałyście na wakacje. Dzisiaj zgrzeszyłam, bo przychodzili do nas znajomi i robiłam indyka w sosie curry, a Ci znajomi przynieśli własnej roboty pyszny blok czekoladowy. Ogólnie waga mi się w dół ruszyła!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
No niestety wątek zamarł.Ja przeniosłam się na inny.
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- ![]()
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
A ja tutaj byłam, jestem i będę, bo mi tutaj dobrze O!
![]() I wiem, że dziewczyny będą się tu co jakiś czas pojawiać. Ja sama często tu zaglądam, ale nie zawsze piszę. Ostatnio pracuje dzień/noc i zwykle padam na pysk jak już mam chwile wolnego, ale o dietkę staram się dbać, tylko z ćwiczeniami poległam ![]() Jadłospisy planuję sobie na 2-3 dni do przodu, kupuję potrzebne produkty i dzięki temu ściśle trzymam się planu, ale zawsze w lodówce mam gorzką czekoladę ![]() Plan trzymam, żeby zdrowe nawyki dobrze mi się 'wryły' ![]() ![]() Dziewczyny jak tylko macie chwilę, to skrobnijcie coś tutaj o swoich postępach lub też wpadkach, a napewno motywacja wzrośnie ![]() Ja zapewniam o swej wierności na tym wątku ![]() Pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Ista, ale mnie ucieszyłaś! Mam nadzieję, że jeszcze czasami dziewczyny coś skrobną, bo już raczej do innego się nie będę przenosić, a wątek był dla mnie na pewno podporą.
Muszę wziąć z Ciebie przykład, ile teraz już ważysz? Gratuluję samozaparcia. Ja nie mogę przekroczyć magicznej liczby 56,5, ale teraz już się biorę w garść i za siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej ![]() Ważę 48 z wahaniami +/-0,5kg i to jest ta waga, którą chcę już utrzymać. U mnie największym progiem do przeskoczenia było 50kg. Długo waga stała mi w tym miejscu. Niby to tylko 2kg, ale różnica ogromna, bo te kilogramy miałam w talii i policzkach ![]() ![]() Tak więc Mahdab! Dziś przestajesz marudzić i dzielnie stajesz do boju. Najlepiej rozpisz sobie plan działania i codziennie sprawdzaj co Ci się udało, a co nie. To bardzo pomaga! Umówa pisemna bardziej zobowiązuje niż ustna ![]() ![]() Udanej niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Hmm, to muszę faktycznie tak zrobić, mam nadzieję, że to zadziała. Ostatnio mam taki problem, że robiłam pomiary do magisterki w nocy i teraz nie mogę spać. To się kończy głupio, bo nie mogę zjeść ostatniego posiłku o powiedzmy 21 jak idę spać o 3. Taki rozregulowany tryb życia. Na szczęście mam wrażenie, że żołądek już mi się nieźle obkurczył, więc nie muszę być głodna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, ja cały czas jestem z Wami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłaś na wycieczce, czy w odwiedzinach? Zazdroszczę Ci, też bym się chętnie wybrała, byłam dawno temu jako dziecko, już nie pamiętam prawie nic. Już niestety w tym roku wycieczka zagraniczna była, to teraz chyba ruszę gdzieś w Polskę, myślę o Warszawie albo Krakowie. Jak Twoja waga? Jakieś zmiany? U mnie minimalnie w dół, tak bardzo bym chciała coś zrzucić do soboty (chociaż 300 gram ![]() ![]() Dziś jadłam na obiad grillowany schab, ale pycha było. Na kolację zjem trochę spagetti z ciemnym makaronem, mam nadzieję, że sama się nie oszukuję, że ten ciemny makaron jest lepszy niż jasny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() O jak mi się marzy wyjazd, gdziekolwiek przynajmniej na dwa dni ![]() Mahdab Ja też jem ciemny np. wczoraj na obiad ze szpinakiem ![]() U mnie stabilnie bez wpadek, ale nadal bez ćwiczeń ![]() ![]() Miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję, bo z białego makaronu rezygnuję. A szpageti wyszło pyszne, naprawdę mam rękę do gotowania. Kurcze, jak tu nie tyć, jak człowiek się urodził taki utalentowany?
![]() Ostatnio jem wszystko grillowane, bo mi się znudziło pieczenie w folii. Jak widać znowu późna godzina, wróciłam z imprezy, nie wiem kiedy wrócę do normalnego rytmu życia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Ci odpisać - ja tylko 162
![]() Cytat:
![]() U mnie dziś na wadze 60,3 kg. Wczoraj ćwiczyłam 30 minut cardio z płytą, 2 razy dziennie masuje się antycellulitem i widzę jak mi uda twardnieją a skóra się napina. Ściągnę jeszcze jakieś inne ćwiczenia, bo w końcu będzie to dla mnie za łatwe, no i żeby mi się nie znudziło. Na śniadanie zjadłam jagodziankę - nie mogę się przed nią rano powstrzymać... , na obiad zupę cebulową i wypiłam czerwoną herbatę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wieczór obżarstwa, bo byłam u znajomych na takiej zawijanej pizzy i cieście maślanym. Od jutra się przestaję ważyć, spróbuję przez tydzień się powstrzymać i zobaczę jak to wyjdzie. Jutro też postaram się zrobić ćwiczenia. Ciężko się będzie zmobilizować
![]() Żywiec, szczególnie my się bierzemy do dzieła, po weekendzie chcę widzieć u Ciebie wagę poniżej 60! Edytowane przez Mahdab Czas edycji: 2012-07-19 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgrzeszyłam dziś cappuccino i jednym cukierkiem truflem :/ Za to ćwiczyłam znów, tym razem z Ewą Chodakowską. Jutro pewnie nie wstanę z łóżka ![]() Ja wolę się ważyć codziennie i kontrolować wszystko. Jak przybywa mi za dużo gram albo nie ubywa to jeszcze mocniej "zaostrzam" dietę ![]() Mahdab - ile dokładnie teraz ważysz i do ilu chciałabyś zejść? Pamiętam, że jesteś wyższa ode mnie i ważysz mniej. W sumie jakbym miała takie "wymiary" jak Ty to byłabym zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny piszą nocami, ja wolę poranki
![]() Z ważeniem to jest tak, że w ciągu 1-2 dni wahania mogą byc +/-1kg i nie będzie to napewno wahanie masy tkanki tłuszczowej, więc nie ma co się martwić. Sama też waże się częściej niż raz w tygodniu, bo tak jak mówi zywiec, daje mi to większą mobilizację i wrażnie kontroli ![]() Do diety już się przyzwyczaiłam, nie mam już jakiś chorych zachcianek. Wczoraj mogłam objeść się ciastkami, a zjadłam tylko jedno i to bez większego przekonania-nie warte było tego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Ja piszę i porankami i wieczorami
![]() Kolejne ważenie za mną - jest 59,7 kg!!!!!!!! Mój kolejny rekord ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Super, gratulacje! Ja będę dbała w ten weekend o dietę, bo będę siedziała w domu, postaram się zrobić też jakieś ćwiczenia. Możecie wkleić swoje linki do ćwiczeń? Wiem, że już pewnie wkleiłyście wcześniej, ale nie chce mi się szukać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Polecam dziewczyny bardzo fajny artykulik na temat tego, jak skutecznie przygotować się do tego, aby wyjście na plażę w bikini nie było dla nas najbardziej stresującą chwilą wakacji
![]() Do mojego "występu" w tym roku zostało jeszcze kilka miesięcy (konkretnie na początku października), także mam zamiar wziąć sobie te rady do serca, to może nie będzie aż tak źle ![]()
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
A tu znowu pustki??? No Dziewczyny
![]() Dzisiaj zaczynam ćwiczyć a6w ![]() Mam już większość projektów za sobą i mogę wreszcie poświęcić więcej czasu dla siebie. Odkąd przestałam stosować masaże bańką chińską, moja skóra po spadku wagi na udach i brzucha jest hmmm...nieciekawa:brzydal : Peelingi owszem są fajne, ale to za mało. Brzuch chciałabym wyrzeźbić a6w, a nogi rowerem. Mam nadzieję, że wystarczy mi motywacji, aby codziennie trzymać się tego planu. Mahdab Nie mam żadnych linków do ćwiczeń, bo takowych nie stosuję, a do a6w mam plan w obrazkach ![]() Z dietką ok. Przeważają w niej ostatnio jako źródło węglowodanów różne rodzaje kasz i w różnych postaciach, dzięki czemu najadam się do syta bez szkody dla wagi. Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Ja się na 6 nie pokuszę, bo słyszałam, ze za bardzo obciąża kręgosłup. Ale zrobię sobie inne ćwiczenia z internetu, a co nie będę gorsza! Będziesz robiła co dziennie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczę z Ewą Chodakowską, już widzę pierwsze efekty
![]() Na wadze 59,8. Jutro i pojutrze imieniny rodziców, więc może być ciężko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak dzisiaj olałam ćwiczenia, więc baty się należą. Dieta ok.
Żywiec, wiadomo, imieniny są raz w roku, możesz sobie dopuścić, tylko potem ze zdwojoną siłą do roboty! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.