Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 21:20   #781
Nika_2000
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez silke85 Pokaż wiadomość
to zalezy gdzie chcialabys w niej pojsc troche przeswituje, widac przez nia pieprzyki, jesli sie ma takze lepiej cos zalozyc pod spod jesli chce sie ja zalozyc np do pracy
ja myślę co prawda o innym modelu - ale ma ten sam materiał - i chciałam ją zakładać tak normalnie bez niczego pod nią i bez niczego na nią
Stary 2012-03-30, 21:53   #782
aniap1991
Zakorzenienie

mogłabym którąś z Was prosić o zakup butów?
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 22:50   #783
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniap1991 Pokaż wiadomość
mogłabym którąś z Was prosić o zakup butów?
Ja bym mogła pomóc, ale musiałabyś wcześniej zrobić przelew, bo ostatnio doszczędnie wyczyściłam moje konto

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez hanureku Pokaż wiadomość
Nie będę się z Tobą spierać. W tym przypadku może i tak było, ale w kilkunastu innych, gdy zamawiałam i nowe i używane rzeczy oznaczone giftem też nic nie płaciłam. Jedyny raz kiedy musiałam zapłacić cło to zakupy z Shopbop (bez giftu).
Ja często zamawiam z USA (ze sklepów i od indywidualnych osób) i raz płacę, raz nie W urzędzie celnym chyba losowo wybierają paczki do oclenia

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 23:01   #784
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Ja bym mogła pomóc, ale musiałabyś wcześniej zrobić przelew, bo ostatnio doszczędnie wyczyściłam moje konto

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Ja często zamawiam z USA (ze sklepów i od indywidualnych osób) i raz płacę, raz nie W urzędzie celnym chyba losowo wybierają paczki do oclenia

kupilam kartę on-line z wbk i już sobie poradziłam ale dziękuję za chęć pomocy!
Stary 2012-03-30, 23:04   #785
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniap1991 Pokaż wiadomość
kupilam kartę on-line z wbk i już sobie poradziłam ale dziękuję za chęć pomocy!
Proszę bardzo O co chodzi z ''kupieniem'' karty? Jak one działają

Stary 2012-03-30, 23:17   #786
aniap1991
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę bardzo O co chodzi z ''kupieniem'' karty? Jak one działają
kupuje się kartę za złotówkę na allegro, oni wysyłają rejestrację na maila. zasilamy konto i możemy korzystać karty jako takiej plastykowej się nie dostaje, można sobie wydrukować numer karty i kod
Stary 2012-03-31, 11:00   #787
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Świetna jest ta koszula Pochwal się jak dotrze

Daję obiecane zdjęcia płaszcza z 299zł,
mnie się bardzo podoba, ma uniwersalny kolor, krój a i materiał się specjalnie nie gniecie i nie obiera - jak dla mnie porządny
Jest rewelacyjny, bardzo dobrze w nim wyglądasz
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 12:13   #788
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Anies zdradzisz skąd masz dywan i taką błyszczącą szarą szafkę w pokoju ?? zawsze jak oglądam Twojego bloga to na koniec zwracam uwagę na drugi plan zdjęć bardzo podoba mi się Twój ogólny wystrój pokoju
Dywan jest z Castoramy, a regał, to systemy meblowe do własnego projektowania z Ikei, chyba Besta się zwą.
Dziękuję .

Cytat:
Napisane przez AsikL Pokaż wiadomość
Własnie Anies plisssssss pokaz choc troche swojego domu to co widac na blogu wyglada boskoooo
Może za jakiś czas, póki co nie mam przekonania do pokazywania mieszkania całościowo. Internet bywa parszywym narzędziem i nie jestem pewna, czy to dobry pomysł.

Cytat:
Odebrałam płaszczyk, przymierzyłam i jak dla mnie jest świetny Co prawda mógłby ewentualnie mieć ciut dłuższe rękawy (jak wiecie jestem wysoka) ale to płaszczyk już typowo na wiosnę więc nie widzę w tym problemu.
Wrzucę obiecane zdjęcia jak leży ale później bo kupiłam wczoraj nowy komputer i dopiero rozpracowuję w nim co i jak zrobić

Jak już rozmawiacie o budowie domu to dodam również że miałabym dość, pamiętam jak rodzicie budowali, ile to było wiecznie problemów - a bo to ekipa nie przyjechała, zamówienie złe przyszło, coś się nie zgadzało... już z samym projektem co chwila coś gdzieś zaprojektowano nie do końca po ich myśli. Nie nie, to zdecydowanie nie dla mnie, całe życie mieszkałam w wielkim domu z ogrodem, widziałam ile przy tym pracy a i nie do końca dobrze się czułam - potrzebuję do życia miasto, ścisłe centrum najlepiej i jak dla mnie to w przyszłości tylko mieszkanie (ale spore, z loggiami a może i nawet dwupoziomowe) wchodzi w grę Chyba że coś mi się jeszcze odmieni, w co wątpię
Płaszcz jest bardzo ładny i dobrze na Tobie leży, także zakup na pewno udany. Trencz to klasyka, przyda się na lata .

Zgadza się, na ogół budowa to masa problemów i niespodzianek, ale nie zawsze. Mój Tata niedawno skończył budowę domu i naprawdę poszło mu to sprawnie i gładko, bez większych problemów. Wiele zależy od ekipy. Właściwie po roku czasu od rozpoczęcia budowy, dom był już gotowy do zamieszkania.
Tak się składa, że również całe życie mieszkałam w domu, obecnie w kamienicy, której właścicielem jest mój Tata, stąd niestety wiem, że posiadanie własnej nieruchomości to studnia bez dna i niekończąca się inwestycja.

Cytat:

Dokładnie, wiele przesyłek trafia do oclenia drogą losową.

______

Przymierzałam wczoraj tweedową narzutkę. Niestety podoba mi się. Takie lekkie wdzianko, oryginalnie wygląda. Szkoda, że cena jest taka wysoka. Wyssana z palca, bo narzutka jakością nie porywa.

http://www.hrhcollection.net/2012/03...missed-it.html - tutaj dziewczyna pokazuje dwie stylizacje z tą narzutką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0102.jpg (48,7 KB, 522 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0099.jpg (60,6 KB, 418 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0101.jpg (69,1 KB, 374 załadowań)

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-03-31 o 12:16
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 13:06   #789
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Dywan jest z Castoramy, a regał, to systemy meblowe do własnego projektowania z Ikei, chyba Besta się zwą.
Dziękuję .

Może za jakiś czas, póki co nie mam przekonania do pokazywania mieszkania całościowo. Internet bywa parszywym narzędziem i nie jestem pewna, czy to dobry pomysł.

Płaszcz jest bardzo ładny i dobrze na Tobie leży, także zakup na pewno udany. Trencz to klasyka, przyda się na lata .

Zgadza się, na ogół budowa to masa problemów i niespodzianek, ale nie zawsze. Mój Tata niedawno skończył budowę domu i naprawdę poszło mu to sprawnie i gładko, bez większych problemów. Wiele zależy od ekipy. Właściwie po roku czasu od rozpoczęcia budowy, dom był już gotowy do zamieszkania.
Tak się składa, że również całe życie mieszkałam w domu, obecnie w kamienicy, której właścicielem jest mój Tata, stąd niestety wiem, że posiadanie własnej nieruchomości to studnia bez dna i niekończąca się inwestycja.

Dokładnie, wiele przesyłek trafia do oclenia drogą losową.

______

Przymierzałam wczoraj tweedową narzutkę. Niestety podoba mi się. Takie lekkie wdzianko, oryginalnie wygląda. Szkoda, że cena jest taka wysoka. Wyssana z palca, bo narzutka jakością nie porywa.

http://www.hrhcollection.net/2012/03...missed-it.html - tutaj dziewczyna pokazuje dwie stylizacje z tą narzutką
a ile kosztuje ta narzutka?
nie podobają mi się w niej wywinięte rękawy - jakieś takie za grube są na wywijanie czy cuś
Stary 2012-03-31, 13:17   #790
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
a ile kosztuje ta narzutka?
nie podobają mi się w niej wywinięte rękawy - jakieś takie za grube są na wywijanie czy cuś
469 , no przyznam, że nie wywinęłam ładnie rękawów
Stary 2012-03-31, 13:18   #791
Nika_2000
Wtajemniczenie

na stronie są nowe rozmiary mini shopera - jednak jest mniejszy - ciekawe jak to wygląda na żywo, ale może być fajny
29 x 35 x 12,5 cm
Stary 2012-03-31, 13:19   #792
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Powiem Ci, że w przypadku wszystkich innych rzeczy, które wklejasz na sobie to moja reakcja jest taka . Nawet jeśli wcześniej na zdjęciu katalogowym mi się nie podobały. A ta narzutka jakoś nie powala. Jeszcze tym bardziej, że cena tak wysoka. Myślę, że znajdziesz coś zdecydowanie lepszego.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 13:24   #793
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
469 , no przyznam, że nie wywinęłam ładnie rękawów
ooo, to faktycznie dużo, nie wiem czy jest tyle warta
zauważyłam, że na stronie ostatnio pojawiło się dużo takich narzutek i w różnych kolorach więc pewnie będą modne wiosną i latem

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że w przypadku wszystkich innych rzeczy, które wklejasz na sobie to moja reakcja jest taka . Nawet jeśli wcześniej na zdjęciu katalogowym mi się nie podobały. A ta narzutka jakoś nie powala. Jeszcze tym bardziej, że cena tak wysoka. Myślę, że znajdziesz coś zdecydowanie lepszego.
popieram - nie powala jakoś (sama nie wiem o co chodzi - czy ona przypadkiem nie jest na Anies trochę przyduża?)
Stary 2012-03-31, 13:31   #794
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:

Mi ona nie przypadła do gustu. Sieciówki wypuszczają coraz więcej tweedowych blazerów, naprawde będzie w czym wybieraćj. Ta Zarowa ma mierną jakość, a 4 z przodu to jakaś pomyłka.

I też mam wrażenie,że mogłabymieć w ramionach ( i rękawach) kilka cm mniej.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2012-03-31 o 13:51
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 13:45   #795
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Mi ona nie przypadła do gustu. Sieciówki wypuszczają coraz więcej tweedowych blazerów, będzie ich coraz więcej. Ta Zarowa ma mierną jakość, a 4 z przodu to jakaś pomyłka.
Mnie szczerze mówiąc też ona nie bardzo się widzi.
Ale najważniejsze żeby się anies podobała.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 13:47   #796
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:
na stronie są nowe rozmiary mini shopera - jednak jest mniejszy - ciekawe jak to wygląda na żywo, ale może być fajny
29 x 35 x 12,5 cm

jak beda inne kolory to na pewno go kupie
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:06   #797
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
nie z tej bajki, tak, buty to te botki bez palców, są bardzo wygodne i stabilne
dzięki
Cytat:
http://www.solestruck.com/sam-edelma...de/index.html#

Noszę rozmiar 39, zamówiłam 8,5, bo słyszałam, że buty są większe, niż wskazywałaby rozmiarówka i faktycznie 8,5 jest ciut za luźne. Mogłam wziąć 8, bo mam trochę luzu, tzn. całego palca nie włożę między but a piętę, ale pół rozmiaru mniej byłoby idealnie. Pójdę z tym do szewca, może coś wszyje.

Płaciłam 199$ (633zł)+wysyłka darmowa+cło (153,70). Wysyłka darmowa dociera niby w ciągu 8 dni roboczych, ale to jest ogólna informacja, widocznie z każdym krajem jest inaczej, bo do mnie szła dłużej. Cały czas mogłam śledzić paczkę, więc wiedziałam, gdzie się znajduje. Najdłuzej trzymali ją na cle.

Wzięłam czarne skórzane, zastanawiałam się jeszcze nad czarnymi zamszowymi, ale jednak skórzane lepsze, nie żałuję Beżowe też byłyby fajne, ale wolałam iść do końca w ostre klimaty i te kryształki z tyłu lepiej wygladają na czarnym tle Mały minus za brak platformy Mam dużo butów z obcasem 13cm, ale wszystkie mają te 2-3 cm platformy, więc zupełnie inaczej się chodzi. Na razie pochodziłam trochę po domu i jakoś dziwnie, nie wiem, jak to opisać Ale nie jest to duży dyskomfort, więc ok
Jak je ściągałam, to upusciłam i jeden kryształek odpadł, ale przykleiłam kropelką

Mam problem z załadowaniem zdjęć. Dodam w następnym poście
Dzięki Ja też mam 39 więc przy zakupie zgodnie z twoją radą wziełabym 8 Szewc napewno sobie poradzi, jakieś wkładki czy coś To obcas ma aż 13 cm? Do chodzenia napewno się przyzwyczaisz, szkoda nie chodzić w takich ślicznych butach Czekam na zdjęcia
Cytat:
Napisane przez hanureku Pokaż wiadomość
Pozwolę się wtrącić Osobiście polecam eBay, kupiłam tam czarne zamszowe Lorissy z USA i zapłaciłam razem z wysyłką coś koło 380 złotych. W dodatku w przeciwieństwie do sklepów internetowych sprzedająca była "kumata" i wpisała paczkę jako "gift" więc cło mnie ominęło.
ja chyba bym się bała z ebaya kupować Nie wiem czemu ale zawsze mam jakieś obawy; a to czy nie zostane oszukana albo czy buty będą orginalne . Ale gdybym znalazła taką oferte jak ty to chyba bym się nie zastanawiała długo
Cytat:
mi się podoba, ale nie dałabym za nią tylu pieniędzy W tej cenie znajdziesz coś ładniejszego i lepszego jakościowo
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:16   #798
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
29 x 35 x 12,5 cm
Właśnie tak mi się wydawało, że wymiary podane na stronie są błędne. Ciekawe, czy pojawią się inne kolory .

________

Narzutki nie kupiłam, cena jest zbyt wysoka w stosunku do jakości, która naprawdę nie jest najlepsza. Dołem ciągną się nitki. Ciekawe na jakieś podstawie ustalili cenę 469 zł.

Przymierzałam też spodnie w kwiaty. Są bardzo ładnie uszyte, fajnie leżą, idealnie dopasowane, ale źle w nich wyglądam. Nie pasuje do mnie wzorzysty dół. W ogóle chyba dość kiepsko wyglądam we wzorzystych ubraniach. W kwiatowych koszulach też nijak wyglądałam.

Spodobała mi się asymetryczna spódnica, ale niestety mój tyłek nabrał w niej gigantycznych rozmiarów.

Mierzyłam kombinezon Gabi w kolorze czarnym. Bardzo fajny, ale ta łezka na całych plecha mało praktyczna. W zasadzie pół pleców jest odkryta. Nie wyobrażam sobie nie nosić biustonosza. Chyba jedynym rozwiązaniem jest założyć jakąś czarną tubę, bo znowu top na ramiączkach może kiepsko wyglądać pod tym czarnym woalem.

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...B%C4%86WIEKAMI skąd oni te ceny biorą?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2266856800_1_1_3.jpg (29,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2241371721_1_1_3.jpg (18,0 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-03-31 o 14:23
Stary 2012-03-31, 14:21   #799
cherry_flamme
Zakorzenienie

Nie z tej bajki, właśnie szykuję się na moją imprezę urodzinową, więc na zdjęcia musisz jeszcze poczekać Obcas ma jednak niecałe 12 cm, ale brak platformy robi swoje i mam wrażenie, że jest wyższy.

anies, mam nadzieję, że jakoś docenisz fakt, że dzięki nam zaoszczędziłaś 469 zł

Stary 2012-03-31, 14:23   #800
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie tak mi się wydawało, że wymiary podane na stronie są błędne. Ciekawe, czy pojawią się inne kolory .

________

Narzutki nie kupiłam, cena jest zbyt wysoka w stosunku do jakości, która naprawdę nie jest najlepsza. Dołem ciągną się nitki. Ciekawe na jakieś podstawie ustalili cenę 469 zł.
Ja z miesiąc, półtora temu jak oglądałam te narzutke na żywo (jeszcze tego typu niby plaszczyk jest, prawda?) to wpadła mi w oko bardzo, ale jak złapalam matkę, żeby sprawdzić cenę, to pomyślałam, ze dosłownie ich pogielo i cena jest taka, bo to "coś innego" od reszty co wisi na sklepie, jako jedni z pierwszych wypuścili te tweedowe narzutki i jak widzę smokingowe sukienki tez podjęli... Więc to chyba za to sobie tak liczą...

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2012-03-31 o 14:28
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:25   #801
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:

________

Przymierzałam też spodnie w kwiaty. Są bardzo ładnie uszyte, fajnie leżą, idealnie dopasowane, ale źle w nich wyglądam. Nie pasuje do mnie wzorzysty dół. W ogóle chyba dość kiepsko wyglądam we wzorzystych ubraniach. W kwiatowych koszulach też nijak wyglądałam.

Spodobała mi się asymetryczna spódnica, ale niestety mój tyłek nabrał w niej gigantycznych rozmiarów.

Mierzyłam kombinezon Gabi w kolorze czarnym. Bardzo fajny, ale ta łezka na całych plecha mało praktyczna. W zasadzie pół pleców jest odkryta. Nie wyobrażam sobie nie nosić biustonosza. Chyba jedynym rozwiązaniem jest założyć jakąś czarną tubę, bo znowu top na ramiączkach może kiepsko wyglądać pod tym czarnym woalem.

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...B%C4%86WIEKAMI skąd oni te ceny biorą?
, przecież Ty jesteś taka szczuplutka, że to chyba niemożliwe. Zakiet za ponad 5 stów... Nawet nie jest uniwersalny, założy się go parę razy i do szafy

Stary 2012-03-31, 14:27   #802
hihi
Zakorzenienie

Oglądalam ostatnio nowa kolekcje donny karan na necie i ten zakiet wyglada jak jakaś, let's say inspiracja z wybiegow i za to się płaci. Zwykły zakiet to klasyka, prawie zawsze wyglada tak samo, zmienia się ciut forma, zmienia się materiał i kolory, a takie widziano to coś oryginalnego, wyjątkowego, dla niewprawionego oka, czy kogoś, kto nie zna kolekcji projektantów i sieciowek to może wyglądać jak coś markowego i za to się płaci właśnie moim zdaniem takie kwoty.

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2012-03-31 o 14:30
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:29   #803
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
anies, mam nadzieję, że jakoś docenisz fakt, że dzięki nam zaoszczędziłaś 469 zł
Jak najbardziej, zwłaszcza, że czasami człowiek zaślepiony . Ale Kochana, pewnie na niedługo ta oszczędność , póki coś nowego nie zaprzątnie głowy .

Właśnie, zapomniałam Wam powiedzieć, że jeszcze w czwartek poleciałam do krawcowej odebrać spódnicę z falbanką, zanim zacznie ją skracać. Zdecydowałam się ją oddać. Zmierzyłam ponownie i jednak za bardzo prześwituje, widać bieliznę, a to dyskwalifikuje ją całkowicie. Nie wyobrażam sobie świecić w pracy majtkami , zresztą pewnie nigdzie bym w niej nie wyszła, źle bym się czuła. Żal mi tej spódnicy, bo naprawdę jest śliczna.

Cytat:
, przecież Ty jesteś taka szczuplutka, że to chyba niemożliwe. Zakiet za ponad 5 stów... Nawet nie jest uniwersalny, założy się go parę razy i do szafy
Naprawdę! Z przodu wyglądała fajnie, ale z tyłu .... . Wyglądałam jak słonica!

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Oglądalam ostatnio nowa kolekcje donny karan na necie i ten zakiet wyglada jak jakaś, let's say inspiracja z wybiegow i za to się płaci. Zwykły zakiet to klasyka, prawie zawsze wyglada tak samo, zmienia się ciut forma, zmienia się materiał i kolory, a takie widziano to coś oryginalnego, wyjątkowego, dla niewprawionego oka, czy kogoś, kto nie zna kolekcji projektantów i sieciowej to może wyglądać jak coś markowego i za to się płaci właśnie moim zdaniem takie kwoty.
Chyba masz rację , bo właśnie to mnie zainteresowało w tym żakiecie - wygląda tak niecodziennie, jest oryginalny. Podejrzewam, że gdyby kosztował 199 zł, to nie zastanawiałabym się.

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2012-03-31 o 14:33
Stary 2012-03-31, 14:33   #804
cosma
Zakorzenienie

Cytat:

Potwierdzam, spodnie są porządnie uszyte, dosyć eleganckie. Do jasnej, koszuli w sam raz. Moje wiszą w szafie i czekają na cieplejszą pogodę.

Co do spódnicy to mam taką, ale w kolorze ciemno-szarym. Bardzo fajna, w połączeniu z miętą lub pudrowym różem czy kolorem łososiowym miodzio
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:44   #805
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Potwierdzam, spodnie są porządnie uszyte, dosyć eleganckie. Do jasnej, koszuli w sam raz. Moje wiszą w szafie i czekają na cieplejszą pogodę.

Co do spódnicy to mam taką, ale w kolorze ciemno-szarym. Bardzo fajna, w połączeniu z miętą lub pudrowym różem czy kolorem łososiowym miodzio
Jakość naprawdę bardzo dobra , na wiosnę idealne z pudrową, kremową koszulą . Na pewno można stworzyć wiele ciekawych stylizacji.

Jesteś wysoka, to na pewno wyglądasz o niebo lepiej w tej spódnicy. Ja mam krótkie nogi, w biodrach nie jestem najszczuplejsza, więc plisy i fałdy materiału sięgające prawie do ziemi, tworzą złudzenie kwadratowej sylwetki. Szkoda, bo spódnica przepiękna. Może trafię na model, w którym będę lepiej wyglądać.
Stary 2012-03-31, 14:46   #806
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Nie z tej bajki, właśnie szykuję się na moją imprezę urodzinową, więc na zdjęcia musisz jeszcze poczekać Obcas ma jednak niecałe 12 cm, ale brak platformy robi swoje i mam wrażenie, że jest wyższy.
nie ma problemu, w przeciągu kilku przyszłych miesięcy nie planuje ich kupna więc masz duuużo czasu 12 centymetrowych obcasów jeszcze nie miałam no ale kiedyś musi to nastąpić
Cytat:
Naprawdę! Z przodu wyglądała fajnie, ale z tyłu .... . Wyglądałam jak słonica!
czy to jest w ogóle możliwe

Widziłałyście już spódniczkę z załącznika?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2558077064_1_1_3.jpg (19,7 KB, 118 załadowań)
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 14:56   #807
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość

czy to jest w ogóle możliwe

Widziłałyście już spódniczkę z załącznika?
Zrobię zdjęcie następnym razem . Nie widziałam, ale na stronie też wpadła mi w oko .
Stary 2012-03-31, 15:16   #808
pingwinek=]
Zakorzenienie

Dzięki anies za odpowiedź

Mam nadzieję, że pojawią się inne kolory tego małego shoppera chociaż w sumie na uczelnie to może powinnam zakupić ten większy ..
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 16:06   #809
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

hej w tym temacie jestem nowa choc Was podczytuje

powiedzcie mi co myslicie o woskowanych spodniach z zary z zamkami
ja mam czarne xs dobrze sie nosza
choc ja przytylam a spodnie razem z ze mna urosly wczoraj mierzylam jasno brzoskwiniowe woskowane z zamkami i ledwo sie wbilam w S wydaja sie byc jakies grubsze niz te czarne i mniej rozciagliwe
wzielam je ale sama nie wiem zostawic czy nie

i z czym je zestawic
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 16:23   #810
Venise
Zadomowienie

Cytat:

Wyglądasz w niej bardzo ładnie, jednak jej cena rzeczywiście jest wysoka.
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości