|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Cytat:
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
mogłabym którąś z Was prosić o zakup butów?
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym mogła pomóc, ale musiałabyś wcześniej zrobić przelew, bo ostatnio doszczędnie wyczyściłam moje konto
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
W urzędzie celnym chyba losowo wybierają paczki do oclenia
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam kartę on-line z wbk i już sobie poradziłam ale dziękuję za chęć pomocy!
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O co chodzi z ''kupieniem'' karty? Jak one działają
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję . Cytat:
Cytat:
.Zgadza się, na ogół budowa to masa problemów i niespodzianek, ale nie zawsze. Mój Tata niedawno skończył budowę domu i naprawdę poszło mu to sprawnie i gładko, bez większych problemów. Wiele zależy od ekipy. Właściwie po roku czasu od rozpoczęcia budowy, dom był już gotowy do zamieszkania. Tak się składa, że również całe życie mieszkałam w domu, obecnie w kamienicy, której właścicielem jest mój Tata, stąd niestety wiem, że posiadanie własnej nieruchomości to studnia bez dna i niekończąca się inwestycja. Cytat:
______ Przymierzałam wczoraj tweedową narzutkę. Niestety podoba mi się. Takie lekkie wdzianko, oryginalnie wygląda. Szkoda, że cena jest taka wysoka. Wyssana z palca, bo narzutka jakością nie porywa. http://www.hrhcollection.net/2012/03...missed-it.html - tutaj dziewczyna pokazuje dwie stylizacje z tą narzutką
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-03-31 o 12:16 |
||||
|
|
|
#789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie podobają mi się w niej wywinięte rękawy - jakieś takie za grube są na wywijanie czy cuś
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
na stronie są nowe rozmiary mini shopera - jednak jest mniejszy - ciekawe jak to wygląda na żywo, ale może być fajny
29 x 35 x 12,5 cm
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nawet jeśli wcześniej na zdjęciu katalogowym mi się nie podobały. A ta narzutka jakoś nie powala. Jeszcze tym bardziej, że cena tak wysoka. Myślę, że znajdziesz coś zdecydowanie lepszego.
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Wtajemniczenie
|
ooo, to faktycznie dużo, nie wiem czy jest tyle warta
zauważyłam, że na stronie ostatnio pojawiło się dużo takich narzutek i w różnych kolorach więc pewnie będą modne wiosną i latem ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sieciówki wypuszczają coraz więcej tweedowych blazerów, naprawde będzie w czym wybieraćj. Ta Zarowa ma mierną jakość, a 4 z przodu to jakaś pomyłka.I też mam wrażenie,że mogłabymieć w ramionach ( i rękawach) kilka cm mniej. Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2012-03-31 o 13:51 |
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak beda inne kolory to na pewno go kupie |
|
|
|
|
#797 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To obcas ma aż 13 cm ? Do chodzenia napewno się przyzwyczaisz, szkoda nie chodzić w takich ślicznych butach Czekam na zdjęcia ![]() Cytat:
Nie wiem czemu ale zawsze mam jakieś obawy; a to czy nie zostane oszukana albo czy buty będą orginalne . Ale gdybym znalazła taką oferte jak ty to chyba bym się nie zastanawiała długo![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.________ Narzutki nie kupiłam, cena jest zbyt wysoka w stosunku do jakości, która naprawdę nie jest najlepsza. Dołem ciągną się nitki. Ciekawe na jakieś podstawie ustalili cenę 469 zł. Przymierzałam też spodnie w kwiaty. Są bardzo ładnie uszyte, fajnie leżą, idealnie dopasowane, ale źle w nich wyglądam. Nie pasuje do mnie wzorzysty dół. W ogóle chyba dość kiepsko wyglądam we wzorzystych ubraniach. W kwiatowych koszulach też nijak wyglądałam. Spodobała mi się asymetryczna spódnica, ale niestety mój tyłek nabrał w niej gigantycznych rozmiarów. ![]() Mierzyłam kombinezon Gabi w kolorze czarnym. Bardzo fajny, ale ta łezka na całych plecha mało praktyczna. W zasadzie pół pleców jest odkryta. Nie wyobrażam sobie nie nosić biustonosza. Chyba jedynym rozwiązaniem jest założyć jakąś czarną tubę, bo znowu top na ramiączkach może kiepsko wyglądać pod tym czarnym woalem. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...B%C4%86WIEKAMI skąd oni te ceny biorą?
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-03-31 o 14:23 |
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Nie z tej bajki, właśnie szykuję się na moją imprezę urodzinową, więc na zdjęcia musisz jeszcze poczekać
Obcas ma jednak niecałe 12 cm, ale brak platformy robi swoje i mam wrażenie, że jest wyższy.anies, mam nadzieję, że jakoś docenisz fakt, że dzięki nam zaoszczędziłaś 469 zł
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2012-03-31 o 14:28 |
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądalam ostatnio nowa kolekcje donny karan na necie i ten zakiet wyglada jak jakaś, let's say inspiracja z wybiegow i za to się płaci. Zwykły zakiet to klasyka, prawie zawsze wyglada tak samo, zmienia się ciut forma, zmienia się materiał i kolory, a takie widziano to coś oryginalnego, wyjątkowego, dla niewprawionego oka, czy kogoś, kto nie zna kolekcji projektantów i sieciowek to może wyglądać jak coś markowego i za to się płaci właśnie moim zdaniem takie kwoty.
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2012-03-31 o 14:30 |
|
|
|
#803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale Kochana, pewnie na niedługo ta oszczędność Właśnie, zapomniałam Wam powiedzieć, że jeszcze w czwartek poleciałam do krawcowej odebrać spódnicę z falbanką, zanim zacznie ją skracać. Zdecydowałam się ją oddać. Zmierzyłam ponownie i jednak za bardzo prześwituje, widać bieliznę, a to dyskwalifikuje ją całkowicie. Nie wyobrażam sobie świecić w pracy majtkami , zresztą pewnie nigdzie bym w niej nie wyszła, źle bym się czuła. Żal mi tej spódnicy, bo naprawdę jest śliczna.Cytat:
Cytat:
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-03-31 o 14:33 |
|||
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spódnicy to mam taką, ale w kolorze ciemno-szarym. Bardzo fajna, w połączeniu z miętą lub pudrowym różem czy kolorem łososiowym miodzio |
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na pewno można stworzyć wiele ciekawych stylizacji. Jesteś wysoka, to na pewno wyglądasz o niebo lepiej w tej spódnicy. Ja mam krótkie nogi, w biodrach nie jestem najszczuplejsza, więc plisy i fałdy materiału sięgające prawie do ziemi, tworzą złudzenie kwadratowej sylwetki. Szkoda, bo spódnica przepiękna. Może trafię na model, w którym będę lepiej wyglądać.
|
|
#806 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
12 centymetrowych obcasów jeszcze nie miałam no ale kiedyś musi to nastąpić![]() Cytat:
Widziłałyście już spódniczkę z załącznika? |
||
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie widziałam, ale na stronie też wpadła mi w oko .
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki anies za odpowiedź
![]() Mam nadzieję, że pojawią się inne kolory tego małego shoppera chociaż w sumie na uczelnie to może powinnam zakupić ten większy ..
|
|
|
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
hej w tym temacie jestem nowa choc Was podczytuje
![]() powiedzcie mi co myslicie o woskowanych spodniach z zary z zamkami ja mam czarne xs dobrze sie nosza choc ja przytylam a spodnie razem z ze mna urosly wzielam je ale sama nie wiem zostawic czy nie i z czym je zestawic
|
|
|
|
#810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

troche przeswituje, widac przez nia pieprzyki, jesli sie ma

W urzędzie celnym chyba losowo wybierają paczki do oclenia
ale dziękuję za chęć pomocy!

bardzo podoba mi się Twój ogólny wystrój pokoju
Chyba że coś mi się jeszcze odmieni, w co wątpię 

. Nawet jeśli wcześniej na zdjęciu katalogowym mi się nie podobały. A ta narzutka jakoś nie powala. Jeszcze tym bardziej, że cena tak wysoka. Myślę, że znajdziesz coś zdecydowanie lepszego.
Mam dużo butów z obcasem 13cm, ale wszystkie mają te 2-3 cm platformy, więc zupełnie inaczej się chodzi. Na razie pochodziłam trochę po domu i jakoś dziwnie, nie wiem, jak to opisać