|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Mozesz oddać. W Zarze potrzebują tylko tych wewnętrznych materiałowych metek. A jaką zamówiłaś?
|
|
#752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BON%2BCOLLAR niby nie jest to takie widoczne, ale koszula za dwie stowy moglaby byc idealna... |
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
czy już są jakieś obniżki ? na stronie zary patrzę że kilka butów jest w niższych cenach np http://www.zara.com/webapp/wcs/store...sting%2Bstripe i te http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BANKLE%2BBOOT
|
|
|
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko botki niestety są po obniżce
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna jest ta koszula
![]() Daję obiecane zdjęcia płaszcza z 299zł, mnie się bardzo podoba, ma uniwersalny kolor, krój a i materiał się specjalnie nie gniecie i nie obiera - jak dla mnie porządny
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam juz (chyba) taki sam z jesiennej kolekcji, tylko on jest bardziej beżowo-łososiowy. A teraz potrzebuję beżowego, więc nie było rady, musiałam kupić ![]() Jak koszula dojdzie, to się pochwalę, ale nie spodziewałabym się, że nastąpi to szybko Zamówiłam w poniedziałek, a potem drugą paczkę w środę i nawet nie dostałam maila, że coś ruszyło. Tylko potwierdzenie złożenia zamówienia. Niby mi sie nie spieszy, ale....Na pocieszenie dostałam dzisiaj paczkę z USA z Lorissa'mi ![]()
Edytowane przez cherry_flamme Czas edycji: 2012-03-30 o 15:19 |
|
|
|
|
#759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba na nie bardzo uważać Cytat:
Cytat:
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja czeka czeka i się doczekać nie może . Jeszcze teraz pogoda się popsuła to już w ogóle chyba w maju ją założę ? Błagam podpowiedzcie mi coś w sprawie tych jasnych spodni
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A buty to są te z nowej kolekcji prawda? Z jakiej strony zamawiałaś i ile zapłaciłaś? Gdyby to nie był problem to byłabym wdzięczna za zdjęcie i wrażenia
|
|
|
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie z tej bajki, tak, buty to te botki bez palców, są bardzo wygodne i stabilne
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#764 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, czy któraś z Was ma może ten płaszczyk i mogłaby podać jaka jest jego długość całkowita od ramienia?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...THER%2BSLEEVES |
|
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moglabys zastapic te top model ze strony zary. ciekawe czy na moich 162 cm tez bedzie dobrze sie prezentowal...... ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
dzieki za odp. przy moim wzroscie to niebezpieczna dlugosc ale ja nie nosze plaskich butow do plaszczy sukienek itd wiec to troche mnie ratuje |
||
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noszę rozmiar 39, zamówiłam 8,5, bo słyszałam, że buty są większe, niż wskazywałaby rozmiarówka i faktycznie 8,5 jest ciut za luźne. Mogłam wziąć 8, bo mam trochę luzu, tzn. całego palca nie włożę między but a piętę, ale pół rozmiaru mniej byłoby idealnie. Pójdę z tym do szewca, może coś wszyje. Płaciłam 199$ (633zł)+wysyłka darmowa+cło (153,70). Wysyłka darmowa dociera niby w ciągu 8 dni roboczych, ale to jest ogólna informacja, widocznie z każdym krajem jest inaczej, bo do mnie szła dłużej. Cały czas mogłam śledzić paczkę, więc wiedziałam, gdzie się znajduje. Najdłuzej trzymali ją na cle. Wzięłam czarne skórzane, zastanawiałam się jeszcze nad czarnymi zamszowymi, ale jednak skórzane lepsze, nie żałuję Beżowe też byłyby fajne, ale wolałam iść do końca w ostre klimaty i te kryształki z tyłu lepiej wygladają na czarnym tle Mały minus za brak platformy Mam dużo butów z obcasem 13cm, ale wszystkie mają te 2-3 cm platformy, więc zupełnie inaczej się chodzi. Na razie pochodziłam trochę po domu i jakoś dziwnie, nie wiem, jak to opisać Ale nie jest to duży dyskomfort, więc ok Jak je ściągałam, to upusciłam i jeden kryształek odpadł, ale przykleiłam kropelką ![]() Mam problem z załadowaniem zdjęć. Dodam w następnym poście. Moja paczka została wysłana. szkoda, że tylko jedna
Edytowane przez cherry_flamme Czas edycji: 2012-03-30 o 18:55 |
|
|
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, dokładnie jak z 'seks w wielkim mieście', tylko bez tej wnęki z lewej strony. ![]() A tak na serio, wymarzona garderoba, jakiej zarys chciałam wcielic w projekt, nie była aż tak ogromna. Według mnie, warto zagospodarować trochę miejsca, aby w domu panował ład i harmonia. Pewnie trochę czasu minie, zanim zostanie miprzyznana racja, ale ja poczekam.![]() Cytat:
A tu proszę,proszę. Kolejna dobra inwestycja.
|
||
|
|
|
#771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Osobiście polecam eBay, kupiłam tam czarne zamszowe Lorissy z USA i zapłaciłam razem z wysyłką coś koło 380 złotych. W dodatku w przeciwieństwie do sklepów internetowych sprzedająca była "kumata" i wpisała paczkę jako "gift" więc cło mnie ominęło.Żeby być w zarowym wątku, przejrzałam pobieżnie temat ale nie natrafiłam: czy ktoś ma może real zdjęcia małego granatowego shoppera? |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukałam go dzisiaj "telefonicznie" w 3 zarach, ale niestety jeszcze go nie było, natomiast panie mówiły, ze widzą w systemie, że przyjdzie w poniedziałkowej dostawie (ciekawe, że widzą dostawy, których jeszcze nie miały - wiedziałyście o tym?) zastanawiają mnie jego rzeczywiste rozmiary - bo np. rozmiary ażurowego nie zgadzają się z tymi podanymi na stronie
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was widziała może na żywo tę torbę?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BBOWLING%2BBAG |
|
|
|
#775 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
możesz powiedzieć czy ta bluzka jest bardzo prześwitująca? trzeba pod nią coś założyć?
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
Nie będę się z Tobą spierać. W tym przypadku może i tak było, ale w kilkunastu innych, gdy zamawiałam i nowe i używane rzeczy oznaczone giftem też nic nie płaciłam. Jedyny raz kiedy musiałam zapłacić cło to zakupy z Shopbop (bez giftu).
Edytowane przez hanureku Czas edycji: 2012-03-30 o 21:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

wiecie jak to wyglada na jedwabiu 

Mam juz (chyba) taki sam z jesiennej kolekcji, tylko on jest bardziej beżowo-łososiowy. A teraz potrzebuję beżowego, więc nie było rady, musiałam kupić 
Zamówiłam w poniedziałek, a potem drugą paczkę w środę i nawet nie dostałam maila, że coś ruszyło. Tylko potwierdzenie złożenia zamówienia. Niby mi sie nie spieszy, ale....
I teraz mam takie dwie brzydkie skazy
Ale nie jest to duży dyskomfort, więc ok