|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Stepper
Cytat:
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam wasze efetkty?? Tylko sie nie zniechecajcie.. ja ostatnio sie troche rozleniwiłam ale cwicze ostro ..narazie steper bo hh mi sie nie chce szczezre..odechcialo mi sie
Ale jak mam wolny czas to pokrece..lato sie zbliza i trezba ujedrnic nózki i pupke..wiec STEPUJMY;P
|
|
|
|
#783 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Jestem tu nowa... Mam stepper od pół roku, ale dopiero wczoraj się zmotywowałam doćwiczeń na nim i mam nadzieję, że zobaczę efekty. Ponad rok temu urodziłam dziecko i zostało mi 10 nadprogramowych kg No i w biodrach mam 10 cm za dużo i wogóle moje nogi to tragedia![]() Wczoraj zaczęłam ćwiczenia na stepperze i wczoraj ćwiczyłam ok. 30 minut i dziś juz prawie 1h, staram sę nie obżerać, nie jem po 18, zrezygnowałam z białego pieczywa i ziemniaków (chociaż nie wiem jak wytrzymam) Chciałabym zgubić centymetry w biodrach i udach, no i przy okazji pozbyć siętrochę cellulitu Nie jest ważny dla mnie czas, w jakim osiągnę swój cel ale chciałabym ładnie wyglądać i jeszcze wejść w spodnie rozmiar 31 Moja jedyna gimnastyka, o ile można to tak nazwać to spacery z córką i bieganie za nią od rana do nocy. Na nic więcej nie mam czasu...... Teraz postanowiłam wykorzystywać czas jak Marysia śpi na zadbanie o siebie
|
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
ja dziś 30 minutek
fajnie. podziwiam Cię, bbbeatko za tą 1h :P
|
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
A ja ostatnio mam lenia, zacznę ćwiczyć znowu w czwartek, bo teraz jestem w małej niedyspozycji i nie mam siły
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
ja też od dziś znowu zaczynam;D tylko powiedzcie mi, w jakich butach ćwiczycie? bo ja jakiekolwiek założę, to ślizgam się na pedałach. ;/ to bardzo irytujące... poradzicie coś?
|
|
|
|
#787 |
|
♥
|
ja kieyds jeszcze cwiczac na stepperze cwiczyłam w halówkach.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanko, za ile kupiłyście Swoje stepery?? Widziałam ostatnio na allegro taki za 80 zł i się zastanawiam czy jest coś wart.
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
kupilam swoj za 130zl na allegro. Jest skretny, posiada licznik i regulacje obciazenia. Jesli nic z tego nie potrzebujesz to mozesz oczywiscie kupic jakis tanszy...
|
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Steper - tak czy nie?
Wczoraj go kupiłam i póki co wykonałam dopiero parę machnięć w przód i w tył. Zobaczymy co z tego wyniknie
.
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
130 - Cena taka w miarę, zależy mi żeby miał licznik i jakieś dodatkowe opcje, jak już inwestować to w coś konkretnego Rozglądałam się narazie tak orientacyjnie, popatrzę jeszcze w sportowym ale myślę że tam będzie znacznie drożej.
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
No dziewczyny co tak cicho! Nikt nic nie pisze,motywacja spada!
Ja dzisiaj mam zaliczone 30minut,po malej przerwie. I od dzisiaj mam zamiar codziennie ćwiczyć minimum 30 min,jestem ciekawa czy zobaczę jakieś minimalne efekty po dwóch tygodniach jak u niektórych dziewczyn. Więc koniec wymówek i nie ma mowy o żadnym leniu! Dziewczyny to już końcówka maja!! Do roboty!! |
|
|
|
#793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
stepper jeszcze nie mam, ale niedługo dzień dziecka więc może sprawię sobie prezent?? tylko zastanawiam się czy lepszy jest ten skrętny czy zwykły??
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
35 minutek dziś
fajnie się chodziło
|
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
No wkońcu ktoś dzisiaj ćwiczyl
|
|
|
|
#798 |
|
Rozeznanie
|
pewnie tak ćwiczą, że nie mają czasu na forum
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście, że ćwiczymy
Ja staram się jakieś 5 dni w tygodniu po 30-45 minutek
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 |
|
Rozeznanie
|
Melduje,że plan na dzisiaj wykonany 35min i 2500kroków,teraz jeszcze brzuszki
|
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
no dziewczyny, chyba czas się przyłączyć. od dziś będę ćwiczyć regularnie- takie postanowienie. ciekawe, czy się uda;]
od dawna przeglądam to forum, mam nadzieję, że mi też się uda zrzucić troszkę tłuszczyku z nóg. ale najważniejsze to wyrobić kondycję, żebym mogła wreszcie zacząć biegać jakieś rady, jak poprawić kondycję na stepperku? ![]() ![]()
|
|
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
hmm dziewczyny mam pytanie, piszecie ze robicie w pol godziny 2500 krokow
czy to jest zwykly stepper, bo ja na swoim (skretny, bez regulacji) robie na maxa około 1500 na godzine, szybciej sobie nie wyobrazam??
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na skretnym, najwieksze 'obciazenie' robie 1000 krokow w 15 minut, okolo 1500 w 20 -23. Poczatkowo tez 'ide' powoli, pozniej sie rozkrecam i zasuwam. Przewaznie cwicze codziennie po 15-20 minut, jak mam sile to jeszcze cwiczenia na nogi poza steperem. Zauwazylam u siebie efekty dopiero przy stosowaniu najwiekszego obciazenia i kilogramowych obciaznikow na kazda noge. W sumie w krotkim czasie. Zanika mi celulit - moja zmora bo pozeram kilogramy slodyczy (pozostajac szczupla paradoksalnie) Wyrabiaja sie miesnie (przy moich chudych lydkach to zbawienne) Lykam tez C.L.A lub jakis Fat Burner ale nie stosuje zadnej diety. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam stepper skrętny i reguluje na nim wysokość "pedalów". Ćwiczę na średniej wysokości w dosyć szybkim tempie. I 2500 kroków robię dokladnie w 37 minut.
Bardzo dziwne, że w godzinę tylko 1500kroków Ale widocznie to zależy od steppera.Tylko, że to bardzo duża różnica! Naprawdę nie wiem
|
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja tego nie chcePs. Wszystko moge skasowac na swoim stepperze, ale liczba krokow caly czas sie dodaje/czyli sumuje od rozpoczecia pierwszych cwiczen/ licznik kalori ok, czas tak samo a to sie nie chce zresetowac
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta, a mogłybyście mi polecić dobry stepper z regulacją obciążenia, bo zależy mi na rozbudowaniu mięśni łydek? Przeglądałam różne steppery na allegro, ale większość nie ma reulacji oporu. Może znacie jakieś lub któraś z was ma właśnie taki?
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, a mnie leń dopadł.
Dziś nie będę ćwiczyć, bo idę na basen, ale od jutra się wezmę! |
|
|
|
#808 |
|
Rozeznanie
|
ANITKA79 zanim zaczelam ćwiczyć to troczę pobawilam się tym pokrętlem ,żeby ustalić odpowiednią wysokość. Tak dokladnie nie umiem sprecyzować ile musisz odkręcić,pobaw się trochę i zobaczysz gdzie jest srednia wysokość,to widać jak pedaly się podnoszą możesz sama wypośrodkować.Albo ćwicz na najmniejszym,ja jak śmigalam na najniższej wysokości to nic nie czulam ,moglam tak pól dnia.Dlatego ustawilam sobie nieco wyżej i teraz jest ok.
Co do licznika to nie potrafię Ci pomóc, w moim jak nacisnę resetowanie to wszystkie wskakują na 0. ![]() maja2005 oj z tym to ja Ci nie doradzę,poszukaj na alegro tam wszystko jest opisane.Ale masz szczęście że nie musisz uważać na lydki! Masz aż tak chude że chcesz je rozbudować? Dorcia030 mam nadzieję, że ten leń to tylko dzisiaj. Ale jest basen,Jesteś usprawiedliwiona ![]() A ja znowu pośmigalam 37 minut i 2500 kroków oczywiście przed i po rozciąganie. Mam nadzieję,że to rozciąganie skutkuje, bo jak mi się lydki rozbudują to nigdy już nie ubiorę spódniczki
|
|
|
|
#809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
Dog-Rose, a czy między FAST a SLOW czujesz dużą różnicę w oporze?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

No i w biodrach mam 10 cm za dużo i wogóle moje nogi to tragedia

.
zależy mi żeby miał licznik i jakieś dodatkowe opcje, jak już inwestować to w coś konkretnego

czy to jest zwykly stepper, bo ja na swoim (skretny, bez regulacji) robie na maxa około 1500 na godzine, szybciej sobie nie wyobrazam??
Ale widocznie to zależy od steppera.
A ja tego nie chce