|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Rozeznanie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Dzisiejszym PMkom Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() Carmelova-ślicznie wyglądasz ![]()
#782 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
dziewczyny ja już nie mam sił
![]()
#783 | |
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie, że znowu odbiegam od tematu, ale.... mój biało-rudy kot wrócił do domu biało-rudo-czarny
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Wszystkie dzisiejsze Żonki balują w najlepsze
![]() ![]() Wiem, że odzywam się sporadycznie, ale niestety, brak czasu. Na szczęście już humor trochę lepszy.... a my zamiast kwiatów zbieramy datki na Stowarzyszenie WIOSNA ![]()
#785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że humor lepszy ![]() ![]() Pochwalę się wam moją "poprawioną" księgą gości ![]() ![]() I w gratisie foto mojego "nowego" czarnego kota ![]()
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
My zamiast kwiatow prosimy o lotka
![]() Właśnie wróciliśmy,garnitur już po porawkach,wisi i czeka ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() Moja cocker spanielka uwielbia koty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wierszyków na zaproszeniach, my nie prosiliśmy o nic, nie umieszczaliśmy w ogóle żadnego wierszyka. Stwierdziłam, że nie chcę nikomu nic narzucać. Teraz większość osób tak czy siak bierze pod uwagę, że kwiaty to zbędny prezent. My z TŻtem nigdy nie kupujemy kwiatów na ślub, zawsze wino bądź coś bardziej osobistego jeśli to bliskie nam osoby. Stwierdziliśmy zatem, że naszym gościom damy pełną swobodę. A jeśli ktoś będzie miał ochotę dać nam kwiaty to dlaczego nie, ja ucieszę się z każdego prezentu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam dzisiaj na cd rozjaśniania włosów i fryzjerka podsunęła mi pomysł na fryzurkę, oczywiście trzeba będzie to wypróbować. Chodzi o to, żeby pokręcić włosy na prostownicę i z tych pokręconych włosów zrobić warkocza na bok. Ale będę u niej za 2 tygodnie to wtedy ją poproszę o zrobienie tej fryzurki i będą foty
![]()
#790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ogóle TŻ rodzina jest dziwna i taka jakby tu powiedzieć "staroświecka" więc u nich w rodzinie to te wierszyki żeby prosić o coś zamiast kwiatów są nowością ![]() tak że będę orginalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
w mojej rodzinie ostatnie wesle było 10 lat temu, ale już wtedy brat poprosil o pluszaki dla dzieciaków z domu dziecka
![]()
#792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Jesteśmy z Tż u moich rodziców byłam u fryzjera podciąć grzywkę i koncówki a przy okazji zafarbowałam się na ciemny brąz ![]() Babcia poprosiła mnie abym poszła z nią kupić jej jakieś buty i wyobraźcie sobie, że nagle do sklepu weszła Pani, któtra w naszym kościółku pomaga spisywać protokół a na dodatek zna moją babcie. I zagadalam do niej w sprawie protokołu. Wyjaśniłam jej co mamy gdzie mieszkamy i mi wszystko powiedziała. Muszę zostawić u babci już nasze dane z dowodu i ona na sobotę już nam przyszykuje połowę protokołu ![]() ![]() Jutro znów wracamy do siebie a w czwartek oborna i bardzo prosze o kciuki aby coś nie wyskoczyło ![]() Spróbuję was jutro nadrobić ![]() My chcemy winko i już Tż ciocia ma je dla nas ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Sama nie wiem który kolor lepszy oba mi sie bardzo podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |||
Rozeznanie
|
Witam się późno-wieczornie
![]() Zaproszenia prześliczne! Aż mi wstyd za moje :p Cytat:
![]() a co do @ to ja też jestem tą farciarą, która obędzie się "bez odwiedzin cioci z Hameryki :p" ja niestety jestem jedną z tych, które mają @ nieregularnie, teraz jeszcze mega stres i schudłam bardzo, więc w ogóle miałam obawy co do tego, martwiłam się że jakaś interwencja będzie musiała nastąpić z mojej strony... na szczęście teraz czuję, że niedługo się pojawi (najpóźniej tak za tydzień - ja niestety mam długi PMS :p) a to znaczy że na czas ślubu i podróży poślubnej ominie mnie szerokim łukiem ![]() ![]() Cytat:
śliczna dziewczyna z Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() hehe żartuje :p wcale się nie obraziłam ![]() Dziewczynki, sytuacja ze świadkową opanowana! Tzn - poprzednia została wysłana przeze mnie na drzewo, choć postanowiłam absolutnie nic jej nie odpisywać na te farmazony z maila... Może i powinnam, ale stwierdziłam, że nie chcę sobie psuć krwi - była ostatnią osobą po której mogłabym się spodziewać takiego zachowania, zdziwiła mnie kompletnie... Widziałam się dziś z siostrą na grillu u rodziców, była okazja do szczerej rozmowy - najpierw siostra mi wygarnęła wszystkie swoje żale, wymiana zdań, rodzinka słuchała, jak sobie co nieco wyjaśniłyśmy to podeszłam ją przytulić i obie się popłakałyśmy, poszłyśmy do naszego byłego pokoju i tam już zupełnie się pojednałyśmy, tak się cieszę ![]() ![]() Lecę spać! Jutro mam absolutorium - mimo iż bronię pracę mgr dopiero za rok ![]() Miłej niedzieli!
![]() |
#797 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
My mamy ten i jest super. http://www.delonghi.com/corporate_en...cts/esam-3500/ nówka sporo kosztuje (ponad 3000) ale my kupiliśmy używany i działa już kilka miesięcy. Polecam ![]() Cytat:
![]() ![]() co to? ![]() ja tez ![]() reszte przeczytam i pocytuje jutro lub kiedy indziej... ![]()
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
Sztuczko tak się cieszę! Bardziej nawet z tego że z Siostrą się Wam drogi zejdą dzięki temu że będzie świadkową, niż z samego faktu że nią będzie
![]() właśnie wróciłam do domu. kocham moich przyjaciół ![]() umyślili sobie własnie że robią zrzutę na wielki basen do mojego ogrodu na poprawiny i wstawieni załatwili kierowcę i pojechali do KRK do makro bo jest 24h/ dobe, kupić i jutro go już rozkładają ![]()
#799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do zbiórki, to chcieliśmy żeby była zamiast kwiatów - ale tylko goście, których zapraszaliśmy na wesele o tym wiedzą, nie chcę reszcie nic narzucać. W załączniku bilecik, który był w zaproszeniach ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam jeszcze do Was pytanie, może mało ślubne, a może nie ![]() ![]() http://www.agito.pl/depilator-braun-...content=416103 A może polecicie mi cos innego? Będę wdzięczna za pomoc ![]()
![]() |
#801 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |||
Konto usunięte
|
dobry wybór wyglądasz bosko
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wczorajszym pmkom a w szczególności evoonia86 Magdzia0108 ibyza D0tk4 wensday21 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34893464]
kochana moja rada: powiedz mu co czujesz a może nawet trochę żartem go podejdź ![]() dokladnie tak zrobiłam. Jego odpowiedzi: przecież dzisiaj już nie masz urodzin ![]() Aaaa... jutro pójdę do sklepu i sama sobie kupie....
#804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny na winietkach wypisujecie dwuczłonowe nazwiska? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34893556]to9 powiedz mu żęby z Tobą poszedł do sklepu albo chocicaż zabrał Cię do restauracji
Dziewczyny na winietkach wypisujecie dwuczłonowe nazwiska?[/QUOTE] u mnie na winietkach będą imiona albo określenia jak np. Ciocia Stasia, Mama Kasia ![]() ![]() ![]() ![]()
#806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Basen świetna sprawa też mam taki duuuużżżyyy na podwórku kupiliśmy w zeszłym roku rownież w makro zapłaciliśmy ok. 600 zł ![]() Kup juz sobie chlor w takiej pływającej puszcze(też w macro można go kupić ok 50 zl) żeby woda nie robiła się zielona i systematycznie filtruj wode a będzie dobrze ![]() My dziś rozwozimy zaproszenia ![]() Miłego dnia ![]()
ŻONA ![]() MAMA LENKI ![]() Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-06-24 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę cały czas się zastanawiałam nad księgą gości i teraz stwierdzam, że chcę ![]() ![]() Dziewczyny, które zamawiały pudełka na ciasta te kartonikowe - u jakiego sprzedawcy kupowałyście? A w ogóle to masakra.... w sobotę idziemy na wesele do dobrego kumpla TŻa. Zapowiedzieliśmy się już że będziemy też na poprawinach. A wczoraj na uczelni Tż się dowiedział, że w niedzielę na 17 ma egzamin ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]() ja sama robie ksiege gosci ![]() a co do egz to ja przez posrana babka od psychologi to nie zdazylam na slub swojej wlasnej siostry, nie bylam w kosciele, dopiero dotarlam na 19 na zabawe juz ![]() i jeszcze nie zdalam tego egzaminu wtedy ![]() ale dzisiaj ladna pogoda u nas ![]() idziemy o 18 do kina na jak urodzic i nie zwariowac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
![]() ja już po panieńskim już siedze w domku i patrze sie jak mój TŻ zdycha po kawalerskim (wypiłina łepka 05l i teraz ma kaca mordercę) ja wypiłam trzy drinki i piwo ![]() ![]() co do samego panieńskiego miałam wczoraj na prawdę fatalny dzień... rano odmówiła mi ta dziewczyna z @ mojej świadkowej miało nie być o 17 dowiedziałam się że jeszcze nie będzie jednej koleżanki i zrobiło nas się 5 ![]() ![]() ![]() a dziś robimy poprawiny w mniejszym gronie kawalersko panieńskie ale mój TŻ to się do niczego nie nadaje więc chyba będzie to drugi panieński ![]() ![]() podsumuję tak było ok ale jakbym miała jeszcze raz robić imprezę zrobiła bym ją w innym miejscu w innej formie (w sumie na forme miałam wpływ że do klubu idziemy)
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-06-24 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.