|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
.
Edytowane przez rybka92 Czas edycji: 2013-07-18 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
no to ładnie... no ale cóż... co to za policjant jak strzelać nie potrafi, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
Poprawy z broni nie zaliczyły 4 osoby, mój teraz uczy się na jutrzejsze prawo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Nooo w sumie racja ... ważne ,że nasi zaliczyli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Anusiak_87 Czas edycji: 2013-02-18 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
No to gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Przyczajenie
|
Mój TŻ też zaliczył poprawę z broni
![]() ![]() Anusiak_87 - Twój TŻ w jakiej kompanii i plutonie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
A dlaczego pytasz?
Edytowane przez Anusiak_87 Czas edycji: 2013-02-19 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
Mój jest z 32 kompani pluton 3 .Szkoda ,że nie z tego samego co wasi.No i mój właśnie pojechał .... jest załamany ... we wtorek ma poprawę z ustaw plus egzamin z zatrzymania.Cały weekend się uczył nawet nigdzie nie wyszliśmy ;/ Boi się ,że mu się nie uda i będą nici z pracy w policji.....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- ![]() Edytowane przez Anusiak_87 Czas edycji: 2013-02-19 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
mój też już pojechał, nie dość, że w weekend nauka, to jeszcze u lekarza dzisiaj byliśmy i ma zapalenie oskrzeli
![]() ![]()
#794 |
BAN stały
|
Czesc dziewczyny,
Trafilam na to forum zupelnie przez przypadek... i strasznie sie ucieszylam bo wreszcie znalazlam miejsce w ktorym byc moze zostane zrozumiana. Moj chlopak rowniez stara sie o prace w policji. Jest tym strasznie zaoferowany, a ja mam tego juz serdecznie dosc. Wymiotowac mi sie chce jak slucham, czytam o kolejnych etapach pytaniach, wymaganiach. Od pol roku czyli mniej wiecej od pierwszego spotkania informacyjnego jest skupiony wylacznie na sobie, najwazniejszy jest on jego stres jego etap itp. W trakcie rekrutacji rzucil prace, wiec ja automatycznie zostalam jedynym zywicielem rodziny. Teraz jest w trakcie badan lekarskich, oczywiscie pozadane jest abym na kazdym etapie rekrutacji mogla byc z nim i go wspierac. A ja mam juz dosc tej idiotycznej gadki o "firmie" . I az zlosc sie we mnie budzi jak czytam wpisy niektorych z was ze jak Panowie wracaja do domow na weekend ze szkolki to Wy sie stracie, gotujecie, pierzecie, prasujecie jestescie milutkie i pomagacie sie uczyc tylko zeby was nie zdradzil z "puszczalskimi rekrutkami" Ja marze o tym zeby wyjechal i nie wracal przez pierwszy miesiac zeby chociaz troche odpoczac od zagadnienie ogolnego POLICJA . Wiem, ze brzmito dosc negatywnie, ale jestesmy razem 4 lata, mamy psa, ostatnio kupilismy mieszkanie. I nagle on postanowil zlozyc papiery i wkrotce wyjechac. Nikt mnie nie pytal czy sobie poradze po pierwsze zeby utrzymac dom kiedy on nie pracuje, czy dam rade sama z psem jak on wyjedzie (pracuje po 10-11h dziennie) czy chce zostac sama z niewykonczonym w pelni mieszkaniem... te decyzje podjeto poza mna, stad ta zlosc, i brak zrozumienia waszych postaw, Jesli jeszcze ktoras dziewczyna czuje sie podobnie zapraszam do dyskusji, moze razem bedzie razniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Po co się zwolnił, skoro jeszcze się nawet nie dostał do szkółki
![]() chyba, że ma duuuże znajomości ![]() ![]()
#796 |
BAN stały
|
Bo nagle odnalazl swoj cel i takie tam... mnie nie pytaj. Zwariowal !
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jak cudownie, że Was znalazłam! Mój narzeczony od listopada jest w Szkole Policyjnej w Pile i mimo, że pozostały mu(a w zasadzie nam) już tylko leciutko ponad 2 miesiące, to zamiast być lepiej jest coraz gorzej. Przede wszystkim moja tęsknota ani trochę nie słabnie. Czasami mam ochotę postawić mu ultimatum "albo szkółka, albo ja", bo wydaje mi się, że już dłużej tego nie zniosę. Wszystko pogarsza jego ciągły brak czasu na napisanie smsa, czy zadzwonienie, spowodowany nadmiarem nauki. Powiedzccie mi proszę, jak Wy sobie z tym wszystkim radzicie? I też zaobserwowałyście zmianę w charakterze waszego faceta? Jakby stał się bardziej zimny i apodyktyczny...
Ściskam Was cieplutko! |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
mój zmienił się ... na lepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
BAN stały
|
A tak poza tym dziewczyny, to przelecialam kilka stron i zastanawia mnie jedno, czy Wy nie widzicie nic zlego w tym ze prawdopodobnie od roku lub dluzej caly czas ich wspieracie? A co z Waszymi realizacjami, pragnieniami, marzeniami?
To w koncu Wy zostajecie same i musicie zajkowac sie domem, praca czasem dziecmi, to Wy jestescie w gorszej sytuacji. Oni jada na platne wakacja i w zamian musza sie uczyc wracaja do domu i sa traktownijak krolowie... nie powinno byc na odwrot? Skad bierzecie tyle determinacji i sily? |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Przyczajenie
|
Paczuszku to co oni tam przeżywają bardzo się różni od płatnych wakacji. Od jakiegoś czasu warunki bardzo się tam zmieniły-jest ogromny rygor, masa nauki no i przyszli policjanci traktowani są jak...śmieci. W takich sytuacjach siłę czerpie się z miłości. Chociaż dla mnie samej całe to półroczne bagno jest niezmiernie trudne do przebrnięcia, ponieważ tak jak mówisz wszystko przewróciło do góry nogami. Ale ciągle powtarzam sobie, że jak już to się skończy, to odbijemy sobie te wszystkie dni i będzie cudownie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
paczuszek zazdrosna jesteś czy co ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
BAN stały
|
Zazdrosna o co?
Ja wiem ze to prawdopodobnie zadna przyjemnosc tam byc , ale wychodze z zalozenia ze sami sie na to decyduja. Po prostu troche przeraza mnie mysl o tym wyjezdzie skoro juz na tym etapie mam dosc. Jestesmy razem juz dlugo powoli planujemy slub, ale ja czuje ze przez ta cala policje sie coraz bardziej oddalamy od siebie i boje sie ze to wplynie negatywnie na nasz zwiazek. Czuje sie troche tak jakbym przestala miec dla niego jakiekolwiek znaczenie, liczy sie tylko on i jego policja bo to przeciez taki stres i decyduje o przyszlosci, tylko dla mnie to tez jest stres jak co miesiac musze kombinowac zeby zarobic wystarczajaco na nasze utrzymanie... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Najgorsze jest na koncu jest tyle nauki ze masakra egzaminy sie zblizaja tragedia ;/ ale zlatuje szybciutko juz ta koncówka ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- W Sieradzu :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Wtajemniczenie
|
Do Paczuszka: nie wiem czy wy jesteście zaręczeni, czy nie, ale mieszkanie jest Wasze wspólne, czy jak? Sorry, ale jeśli nie jesteście jeszcze na etapie narzeczeństwa to nie wyborażam np. ja sobie żebym utrzymywała faceta lub on mnie. Może w końcu warto komuś przemówić do rozumu (mam na myśli tu Twojego faceta). Poza tym kto w dzisiejszych czasach zwalnia się z pracy będąc na pewnym etapie rekrutacji?
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() Egzamin końcowy jest testem ABCD trafiają się grupy, więc dobrze to wybadać trzeba, ale jak się człowiek COŚ uczył w trakcie szkoły i na egzamin końcowy to zda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, pamiętajcie, że po szkole niektórzy mają jeszcze adaptację. A to też beznadziejne.
Nie ma co doszukiwać się zmian w osobowości po paru tygodniach/miesiącach szkoły, jak nawet pracy na ulicy "nie liznęli" ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.