![]() |
#781 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Konto usunięte
|
tytuł jest błędny. Już go uwiodłaś, bo z tego co wycztyałam to się pykacie kilak razy w tygodniu. tytuł powinien brzmieć "jak sprawić, by kochanek rozwiódł się z żoną".albo "mój kochanek kocha mnie i s woją żonę, co robić????"
a tak na poważnie, to już wszystko dziewczyny ci napisały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Naczelna Nastolatka
|
po co ci związek z facetem, który okłamuje notorycznie swoją żoną, żyje na co dzień w kłamstwie? czy naprawdę nie możesz związać się z kimś normalnym?
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Naczelna Nastolatka
|
a co maja nietypowe sytuacje do tego, że jest się z kimś kilka lat, chce się z nim zamieszkać i załatwia się w tempie ślimaczym?
![]() |
#786 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
To, co bylo opisywanie i sugerowanie jak widac nieco sie od stanu faktycznego rozni. Cytat:
![]() Smiesza mnie Twoje argumenty i pisanie, ze skoro oklamywal zone to nie znaczy, ze kochanke bedzie. Nie rozumiesz, ze zonie tez kiedys obiecywal uczciwosc? Zona tez kiedys byla wazna. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-05-31 o 20:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jaki to związek - spotykamy się i tyle. ![]() No chyba, zebym ja lat miała 20 a on takoż i żaden rozwód mu się nie przydarzył. Wtedy - można się poznać bez mieszkania razem, być w poważnym związku i wspólnie szukać "gniazdka" dla siebie, nie wybierając byle czego, byle szybciej, bo to nierozsądne. I nikt by z lekceważeniem nie mówił "to nie związek, to znajomość", bo narzeczeni nie mieszkają razem i spokojnie załatwiają sprawy. Wręcz przeciwnie - chwalono by, że nie na łapu-capu. W naszym przypadku to świadczy tylko o moim iluzyjnym podejściu. Wydaje mi się, że jestemy razem. A co tam. Psy szczekają, karawana idzie dalej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I różnica jest jedna: Kalińcia nie miała wciskane , że jej facet "kocha żonę", zaryzykowała, facet się rozwiódł, chociaż całkiem sporo tam ciągle kołomyi- ale to nie o niej wątek. Ty- boisz się pana spłoszyć, ba- ty oczekujesz reakcji, bo deklaracji "kocham żonę" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
po drugiej stronie szafy
|
Zakonna, na poprzedniej stronie Kalincia wyjaśniła co i jak.
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41092821]Jesli ktos wszechwiedzaco udziela porad w co trzecim poscie o byciu kochanka, pisze z namaszczeniem o zwiazku calosc okraszajac dziwaczna pewnoscia a kilka lat pozniej nawet z partnerem nie mieszka to taki zwiazek nie jest dla mnie powazny.
To, co bylo opisywanie i sugerowanie jak widac nieco sie od stanu faktycznego rozni. Ufac? ![]() Smiesza mnie Twoje argumenty i pisanie, ze skoro oklamywal zone to nie znaczy, ze kochanke bedzie. Nie rozumiesz, ze zonie tez kiedys obiecywal uczciwosc? Zona tez kiedys byla wazna.[/QUOTE] Tak, ale z tym może być różnie. Może będzie okłamywał kochankę, a moze nie. Skąd wiesz że jak poznajesz wolnego faceta, to nie zacznie on Cię z czasem okłamywać? Tak samo nie masz pewności. Nie można niczego zakładać z góry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Naczelna Nastolatka
|
mieszkać można razem nawet bez podziału majątku, przecież nie trzeba od razu mieszkać w tej chałupie małżeńskiej. Więc dla mnie to nie jest powód tylko raczej szukanie sobie usprawiedliwienia. A ty autorko zgrabnie ignorujesz pytania o to czy koniecznie musisz się wiązać z kłamliwym bucem, nie stać cię na nikogo lepszego? tylko nie mów o miłości, bądźmy poważni, dwa miesiące pukania to nie miłość
![]() |
#795 | |
po drugiej stronie szafy
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41092821]
To, co bylo opisywanie i sugerowanie jak widac nieco sie od stanu faktycznego rozni. [/QUOTE] No przecież Kalincia nie raz i nie dwa pisała że nie mieszkają razem, że zamierzają nad tym stanem popracować jak się zakończą sprawy związane z rozwodem, podziałem majątku i tak dalej. Ba, zdaje się pisała nawet, że mieszkają w różnych miastach. To że Wizażanki tego nie doczytały albo nie pamiętają, to akurat nie powód żeby robić aferę i wypisywać, że związek bez mieszkania razem jest nic nie wart. Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
BAN stały
|
Zgadzam się, nie można. Ale niektórzy mogą. Szczególnie łatwo, jak sprawa ich bezpośrednio nie dotyczy, ale jest niezgodna z ich "moralnością". To się nazywa: myślenie zyczeniowe. "Jesteś niemoralna, dziwko i dlatego nie może ci się udać".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Konto usunięte
|
Oczywiscie, ze pewna rzeczy mozna zalozyc. Zyciem nie steruje slepy los. Darcie szat do gwiazd winiac nieszczesna Fortune nie ma wiekszego sensu. Wiem, ze wolisz wierzyc, ze jest inaczej. Nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słuchaj, kalinica i jej facet mają swoje lata, nie mieszkają z rodzicami, każde ma jakieś swoje lokum, pod mostem nie mieszkają, prawda? I przez parę lat nie mieli ochoty pozbierać swoich bambetli z jednego z tych mieszkań i zamieszkać wspólnie w drugim? No nie mieli. Może to kogoś dziwić? Może.
![]() |
![]() |
#799 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#800 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do pierwszych zdan to niestety nie sledze zycia Kalinci z taka naboznoscia. Widac w gaszczu postow wizazowych i kalinciowej telenoweli umknelo mi to. Niczego to jednak nie zmienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie pisałam, ze tobie się nie uda- bo masz też podejście takie, ze wiesz, jak różnie jest w życiu; Za to panna , która wątek założyła cierpi jednak na niedostatek rozumu- co kilka razy już tu zademonstrowała, chociażby pisząc o "roli żony" jako dawaczki dupy + domowego urządzenia wielofunkcyjnego. A głupie kobiety można bzykać, mało który jednak facet rozwala sobie dla niech rodzinę. Ja tam różnicę między wami widzę. Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-05-31 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() btw: ladne slowo to "bambetle". Nie znalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
Idealnie podsumowałaś wszystkie wypowiedzi życzliwych w tym wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Przyczajenie
|
Uważacie,że dla tej opisywanej tu żony krzywdą wielką będzie gdy mąż ją zostawi?
Ja uważam,że to będzie dla niej jedynie szansa na spotkanie kogoś kto będzie kochał na tyle mocno,że nie będzie rozdarty pomiędzy takie dylematy. A Pan opisany nie kocha ani żony ani Autorki,po prostu nie wie co z życiem zrobic i urozmaicić postanowił,by dni takie same nie wydawały się i noce bardziej upojne byly,tyle
Marzenie,sen,szczęście,si ła,bo mam Ciebie ![]() Edytowane przez MimoTo Czas edycji: 2013-05-31 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Naczelna Nastolatka
|
no i ja się zgadzam z Lubą w kwestii mieszkania razem, ale to tak na marginesie wątku. Bardziej mnie interesuje skłonność autorki do pchania się w bagno, masochizm jakiś albo głupota bezgraniczna. To jest aż fascynujące dla mnie bo tak niewiarygodnie głupie
![]() |
#807 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Temat mnie zainteresował, bo jestem i mam nadzieję już będę w związku, w którym stricte wspólne, codzienne mieszkanie razem, nie grozi mi przez co najmniej 10 lat. I tak mi się dziwnie zrobiło trochę, bo ja swojego związku, choć krótkiego, umizgami nie nazwę. Mało tego, nazwę go poważnym.
![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41093045]Jak widac nie moze ![]() btw: ladne slowo to "bambetle". Nie znalam ![]() - bo młoda jesteś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.