|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie oberwanie chmury!!!
Cała, masakra, strasznie mi przykro, ale może się odwołaj do sądu pracy?! Masi, też mam dołka od paru dni, dzisiaj jak zobaczyłam pogodę za oknem to znowu mi się płakać chciało
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja to ja pisałam o lewym nadgarstu, u mnie trochę popuściło jak w weekend mąż mnie w noszeniu Miśka odciążył, ale jak nim dłużej nie ruszam to masara, czasem coś chrupnie jak nocą małego z łóżeczka chcę wyjąć. Oby Agatce szybo przeszło!
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko brawa dla Boryska, no i dla tżta
![]() mi za to Mały dał popalić dzisiaj ,płakał o 4 jak szalony na rączkach nie cyc nie wózek nie - odłożyłam go zrezygnowana a ten co? Na brzusio się przewrócił i pięknie do 6 spał Suzi - przepiękna mama z Ciebie!!!!!! ![]() Laurko, jaki duży on już jest!!!
|
#786 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
mignęło mi że spotkanko chcecie dziś zrobić, a u mnie pada to chyba dziś znów nic z tego?Lecę czytać |
|
|
|
#787 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurde następnym razem musze cytowac na raty bo znowu mi pozjadało,a teraz nie pamiętam co chciałam jeszcze odpisać Wczoraj cały dzień nas nie było, tylko Was nadrobiłam i już nie miałam siły popisać. Maly dzisiaj od 5 budził się co 20 minut, aż w końcu po 8 obudził się na dobre, teraz znowu śpi. Ja nie wiem czy Filip dobrze sypia, tzn. że się budzi w nocy co godzine, nawet ten pierwszy sen trwa góra 1,5-2 godziny. Może się nie najada? Macie jakieś pomysły?
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
jaka dzielnica? :PNo i pokaz sie w nosidle :P W ogole za tydzien w niedziele rodzice mi powiedzieli ze wezma hanie na spacer po dolinie a ja w tym czasie na rolki Laurko a jak michas w tej spacerowce lezy? Czy troche mu podnosisz??? Bo ja Hanie wczoraj probowalam ale chyba jeszcze ciut za mala tylko ze tez powoli nie chce gondoli :/
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest co nosić.Cytat:
http://img1.sprzedajemy. pl/540x405_...ka-5456001.jpg |
||
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja pisałaś że dziś Ci nie pasuje spotkanko. I tak jest brzydka pogoda. A czwartek Ci pasuje????
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
konczymy za 2 dni 5 miesiecy w zwiazku z tym mam pytanie odnosnie zupek - od czego zaczac? jakiej firmy kupic sloiczki? nie mam zadnego rozeznania!!
polecicie cos?
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
No i już się obudził
To tyle z nadrabiania Potem coś poczytam, bo pewnie nowe 10 stron będzie. Miłego pogodnego dnia dziewczyny!
|
|
|
|
#795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj wieczorem zjeżdżaliśmy samochodem z Brackiej chyba? W każdym razie zjeżdża się z tej ulicy na Chorzowską, i tam jest wiadukt, i kolejny raz się zdarzyło że przed wiaduktem było sucho a za wiaduktem mokro i padało zawsze mnie to ciekawi ![]() To super że będziesz mogła pojeździć, u mnie tż chodzi w kółko po dolinie a ja sobie jeżdżę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooo to ja sprobuje dziś dać małemu ![]() Cytat:
podaje też hipp i babydream (ponoc hipp robi dla babydream) szerokim lukiem omijam gerbera po tych wszystkich aferach i raczej nie kupić nic z tej firmy ostatnio rozmawiałam ze znajomą i ona polecała słoiczki holle ale kurde ta cena to jakaś masakra http://www.sklepdietetyczny.pl/60_ho...FQeS3godAiIA7Q |
||
|
|
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez myslalam o sloiczkach holle tylko ja sie tak zastanawiam ktore zupki wybierac, jakie smaki, no bo my niby ta alergie mamy - i jak do tej pory tylko jablko i marchewke podawalam i nic innego
|
|
#798 |
|
Konto usunięte
|
To, co pamiętam, bo mi się młoda obudziła
![]() Silver, tak, czwartek dobry Blogerko, super nocka a słoiczki ja rózne biorę, nie patrzę na firmę tylko na skład, ale pamiętam, że ciekawsze ma hipp - najwięcej owoców chyba, a z zupek po 5mcu ma gerber fajne bardzo.A po 4 to co było to biorę ![]() Laurko, no mnie chrupie coraz bardziej, podejrzewam, że jakiś stan zapalny juz mam w ręce. Meneq, oedzwij się! Bokeh, no mało dziewczęce dinki ale skoro P. ma nosić też, to niech będą, a co ![]() Agatka w nocy miała taki nagły, przeraźliwie suchy kaszel, krtaniowy, świszczący, normalnie od razu prawie głoss straciła. Popłakała się biedna, bo to boli - ja tak miałam też kiedyś. A tu gardło czyste, osłuchowo super, czyli pewnie znów alergiczne dziadostwo :/ |
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, kusicie ogromnie tym rozszerzaniem diety, sama mam ochotę zacząć już
![]() ale szczerze mówiąc mam taki mętlik w głowie co od czego do czego dlaczego że mi się odechciewa
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze z tego co pamiętam,
Silver, Bokeh piękne jesteście! No i dziewczynki śliczne. Bokeh mąż chyba "gupi" jest jak tak mówi, niech się puknie w głowę. Cała, strasznie drogo ten dentinox, ja dałam 18 zł. Szaja piękne zdjęcie, ale jak dziewczyny piszą, do rodzinnego albumu. |
|
|
|
#801 |
|
Konto usunięte
|
A, dziewczyny, w Auchan są też fajne słoiczki Hamanek, czeskie:
http://www.hamanek.cz/ ceny fajne bardzo |
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś się uda jeszcze załatwić ??
|
|
|
|
|
#803 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Fajne te Twoje jęczydełko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o masakra
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że Domcia na razie bardziej woli warzywa niż owoce
Najbardziej jej posmakował kalafior i ziemniaczki ze szpinakiem, a najgorzej jabłuszko z marchewką Banan przeszedł, ale bez szału |
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko zupka, a jeszcze trzeba doliczyć kaszkę i owocka ![]() moja znajoma z warzywniaka mowiła,że sama gotuje zupki a potem rozlewa do 2-3 słoiczkow, pasteryzuje i ma obiadek na kilka dni [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41243551] Agatka w nocy miała taki nagły, przeraźliwie suchy kaszel, krtaniowy, świszczący, normalnie od razu prawie głoss straciła. Popłakała się biedna, bo to boli - ja tak miałam też kiedyś. A tu gardło czyste, osłuchowo super, czyli pewnie znów alergiczne dziadostwo :/[/QUOTE] robiliście inhalacjie z soli? najlepiej z tej wysokoprocentowej? ona zagęszcza śluz, przy suchym kaszlu idealnie się sprawdza dziewczyny, mam pytanie o mleko początkowe ,bo Leo niebawem kończy 6 miesięcy a mamy całą puszkę bo on zjada tylko tyle co do kaszki, czy mam już kupić nr 2 czy mogę spokojnie zurzyć to początkowe? sorki za głupie pytanie ale jestem totalnie zielona |
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41243551]Silver, tak, czwartek dobry
To super Chyba się dziś przejadę do auchan. Może jeszcze będą te ubranka za 2zł
|
#807 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41243551]To, co pamiętam, bo mi się młoda obudziła
![]() Silver, tak, czwartek dobry Blogerko, super nocka a słoiczki ja rózne biorę, nie patrzę na firmę tylko na skład, ale pamiętam, że ciekawsze ma hipp - najwięcej owoców chyba, a z zupek po 5mcu ma gerber fajne bardzo.A po 4 to co było to biorę ![]() Laurko, no mnie chrupie coraz bardziej, podejrzewam, że jakiś stan zapalny juz mam w ręce. Meneq, oedzwij się! Bokeh, no mało dziewczęce dinki ale skoro P. ma nosić też, to niech będą, a co ![]() Agatka w nocy miała taki nagły, przeraźliwie suchy kaszel, krtaniowy, świszczący, normalnie od razu prawie głoss straciła. Popłakała się biedna, bo to boli - ja tak miałam też kiedyś. A tu gardło czyste, osłuchowo super, czyli pewnie znów alergiczne dziadostwo :/[/QUOTE] jesli chodzi o sklad to czego unikac? a tak sie zastanawiam jak sie to ma do naszej alergii? troche sie boje tych zupek, bo ze sloiczkami nie kombinowalam - tylko jablko i marchew ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
moja mam wlasnie mnie ostatnio "opieprzyla" i kazala gotowac zupoki dla Boryska bo uznala, ze i tak nic ciekawszego do roboty nie mam ![]() ale jakos mi sie to nie widzi zupelnie
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę że spokojnie możesz skończyć te a potem kupić 2.
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki!
przepraszam za moją małą aktywność osatnio, no ale sesja + dom + dziecko... czasem brak mi sił, naprawdę. Dziewczyny studiujące - szacun dla was! ja nie musiałam chodzić na zajęcia (urlop zdrowotny) a już jestem wykończona. Jeszcze "tylko" 2 egzamy w tym tygodniu, 2 w przyszłym i baju baj. Chwila spokoju.Piszecie o rozszerzaniu - ja się zajarałam, ale jak widziałam reakcję mojego dziecka po marchewce z ziemniakiem, a potem po jabłku to zaprzestałam na czas jakiś... porażka. Teraz boję się jeszcze bardziej niż wcześniej ![]() buziaczki kochane, tęsknię!
|
|
#810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja też woli marchewkę i marchewke z ziemniaczkiem niż jabłuszko np ![]() Cytat:
i wszystko jasne :PCytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

)
, bo ta kobyla chyba najtrudniejsza z calych studiow, a moja wiedza, no coz, nie jest porywajaca.

za egzamin

Banan przeszedł, ale bez szału