![]() |
#751 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobranoc kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
No tak, trzeba będzie własny system opracować w oparciu o schemat żywienia - one są podczepione na początku wątku gdzieś?
Szaja: gratuluję i zazdroszczę decyzji o zakupie Tuli ;-) faaajnie jakby Agatka czasem też skorzystać mogła! Podziel się wrażeniami jak już będziesz miała. |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz mamed szybko wygral a pudzian szybko przegral prawie norma hehe Cytat:
mi lekarz nowil stodal ale to gówno dla mnie szkoda, ze nie wiedzialam, tylko mnie ci komenatorzy wkurzaja na zywo tego nie ma i mozna skupic sie na walce, a tak jak w tv to mnie draznia oni strasznie Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fewcia ![]() ja mam dwie bardzo dobre kolezanki ale to relacje glownie z pracy bo prywatni e praiwe sie nie zdarza zebysmy sie spotykaly ale jak poszlam na zwolnienie trafilam do szpitala i juz wzielam zwolnienie to i jedna i druga przyjechaly ale tylko raz a teraz jak dzidziol sie urodzil to jedna z nich byla tydzien temu dopiero a druga jeszcze nie a u Ciebie to przyjaciolki to pewnie jeszcze bardziej boli, trzymaj sie kochana, i nie smutaj, bo te osoby nie zasluguja na Twoja przyjazn Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
śłicznie wygladacie dziewczyny |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
ja orzestalam od soboty dawac malej ibum nasivin bo wiem ze dluzej nie mozna a jej dlaej furczy w nosku
i pojechalam do lekarza swiateczno-weekendowa opieka i tez burak powtarzal co ja mowie ze nasivin to juz za dlugo ale woda morksa psikam on ok i ze mam dalej ibum podac i cebion i do rodzinnego we wtroek albo srode ☠☠☠☠a mac bylam przeciez i tez dziad nie kazal dawac nic jak zapytalam o kaszel to powiedzial ze stodal aa tak to nic a ja ta resztę to dawalam sama z wlasnej reki ja pierdziu musze szuakc jakiegos lekarz abo ten osluchal i mowi ok nic nie ma ale ze starsznie jej tam zalega w nosku i cos sie moze z tego zrobic ![]() ![]() ![]() ![]() ci lekarze ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- ide sie kapac i znou pojde spac przed 1 kurcze a tajkc hcialam 22 no ale mala zasnela o 23 w domu bajzel ale wole z nia siedziec na dworze poki piekna pogoda, niz siedziec i sprzatac |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do podziękowań dla rodziców, to daliśmy im takie same pudełka przewiązane wstążką, w środku wypełnione rafaello i dla moich rodziców wkładka z informacją, że mają wykupiony weekend w Zakopanem, a dla teściów zabiegi lecznicze (oni z tych, co z domu się nie ruszą, więc tego samego się nie dało) Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41238344]Zaraz was idę czytać, ale tradycyjnie najpierw coś wrzucę - uwaga, posikałam się ![]() http://dzieciowo.pl/2013/06/szybciorem-73-desous.html[/QUOTE] ![]() Cytat:
już pojechał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41239287]Będzie Tula ![]() http://www.babytula.pl/products/dino...onomiczne-tula[/QUOTE] takie morowe? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też nie traktuję deserku/owocka jako normalnego posiłku, tylko jako dodatek do obiadku, podaję jakoś godzinę albo dwie po; w schemacie żywienia czytałam, że np. dziecko powinno zjadać 5 posiłków po 180ml, z czego jeden to jakaś zupka, a dodatkowo owoc/deserek/sok przecierowy
![]() |
#756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że co któraś paczka dadów jest jakaś trefna...Ze 3 razy trfiło nam się takie opakowanie, które nas uczula...tzn robią się odparzenia... Więcej już ich nie kupię... mam jeszcze pół opakowania 3 i zakładam 1-2 szt w ciągu dnia na max godzinę.... A taka zadowolona z nich byłam.... Cytat:
u nas pobudka po 6, zje i śpi dalej do 9-10. kolejna drzemka ok 11-12, później ok 14 i o 18... Po kąpieli zasypia tak koło 20 i śpi do tej 6.... Dzięki dziewczyny, że nie napisałyście za wiele przez weekend.. Niestety więcej nie dam rady nadrobić.. Postaram się zrobić to z rana, tylko nie wiem czy mała mi da, bo zwykle jest tak, że jak pracuję przez weekend i zostawiam ją z moją mamą , tatem czy Tż to potem jakaś marudna się robi, ciągle by się przytulała i na rękach była.. Na lęk seperacyjny to chyba za wcześnie...?? Dobranoc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41238344]Zaraz was idę czytać, ale tradycyjnie najpierw coś wrzucę - uwaga, posikałam się
![]() http://dzieciowo.pl/2013/06/szybciorem-73-desous.html[/QUOTE] Swietne ![]() To chyba podnobnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, mala mi pospala 4 godziny i nie wiem co ze soba zrobic! Wyspalam sie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 |
Konto usunięte
|
A meneq gdzie znów wcięło?
Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala. |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41239287]A już ci piszę - nie wszystkie fotki oglądam w k., bo zwyczajnie za dużo wrzucacie i się pogubiłam
![]() priorytety ![]() można, spokojnie Podłe baby ![]() Było jeszcze w miarę, a dzisiaj podnosiłam Agatkę i jak chrupnęło... :/ nie ściemniaj, tylko mów: Biedronka jest?? ![]() Ładnie ![]() ![]() ![]() kwiaty były ojjj.. brzydal: Porażka :/ Nawiasem mówiąc, sklep dzieciowy jest jednym z tych, w których mogłabym pracować ![]() ----------------- Będzie Tula ![]() http://www.babytula.pl/products/dino...onomiczne-tula[/QUOTE] To nie ja, ale współczuje bólu Cytat:
Nicka marzenie, zasnęła o 19, pobudki na jedzenie na śpiąco o 22, 2 i pobudka o 6 rano. Ale spała w łóżku że mną od 2, uwielbiam z nią spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Szaja
![]() Dziecko mi podmienili (cieawe na jak dlugo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło? Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE] Ojjj biedna Agatka. Dużo zdrówka życzę ![]() U nas pobudka o 5:30. teraz młody usnął przy cycku więc i ja skorzystam bo się nie wyspałam.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Dziewczny, wiem ze sram żarem.. ale jak powinnam dbac o te mini ząbki Zosi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Napisałam w k. Nie krzyczcie tylko na mnie.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
![]() Prawo finansowe i podatki. Podatki spoko, ale te wszystkie rozchody, subwencje, kryteria konwergencji i inne go wna to nie dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Nawijko trzymam kciuki za egzamin!
Lady kuchnia zapowiada się szałowo ![]() Szaja trzymam kciuki za lekarza, daj znać co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, chu. w bombki strzelił
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec, baj baj roczny macierzynski!! ![]() ![]() ![]() ![]() zdechniemy z głodu pod mostem o! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana i idę nadrobić raz dwa bo kaszkę Darii muszę dać zaraz.
#769 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Maja katarzysko złapała ![]() Cytat:
![]() mnie też do wczoraj wieczór nie było ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41238344]Zaraz was idę czytać, ale tradycyjnie najpierw coś wrzucę - uwaga, posikałam się ![]() http://dzieciowo.pl/2013/06/szybciorem-73-desous.html[/QUOTE] buhaha ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Cała tak mi przykro! Na pewno nic się nie da zrobić??? Kurcze, może poradź się jakiegoś prawnika??
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Życzę dużo zdrówka małej. My się męczyliśmy z katarem 2,5 tygodnia. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Cala, juz na pewno nie da sie nic zrobic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale pięknie wyglądacie Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41241210]A meneq gdzie znów wcięło? Z agatką do lekarza! W nocy zaczela tak koszmarnie sucho kaszlec, tak krtaniowo ze az sie poplakala.[/QUOTE] Biedna Agatka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
hej kochane
przepraszam,że się nie odzywałam ale nie miałam neta bo TZ coś robił a do tego jakiegoś doła ostatnio lapię i nawet nie potrafię się wbić między Was gaduły ![]() bardzo Wam współczuje przeziębień, u nas też jeszcze z noska leci moja wiercipiętka mała od kilku dni przechodzi sam siebie- sprężynuje jak szalony i nie da się przewinąć ![]() ![]() ![]() ![]() do tego w końcu zaczał gaworzyć- TZ się cieszy bo ciągle słychać ta-ta, te- te a mama ni cholere ![]() ![]() do tego grzdyl mały bez przerwy się śmieje, w głos, zaczepia obcych i niczego się nie boi ![]() Cytat:
Boże, przytulam Cię mocno, mam nadzieję,że sprawa się wyjaśni ale jesteś sliczna mama ![]() idę Was nadrabiać, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
meneq, widzę Cię
![]()
#776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cała, nie dziwie Ci sie, że sie wsciekasz bo by mnie chyba szlag trafił,.,... co za babsztyle, od czego one tam siedzą ![]() ![]() u nas wczoraj taka burza była po 21 ,ze po raz pierwszy w zyciu sie bałam, jakie bałam- w gacie srałam ze starchu.. a mały spał w najlepsze ![]() zdrówka dla Mai i Agatki ![]() Suzi- ladna mamuska z ciebie ![]() Marsi- cos jakbym o Bartulu czytała ![]() ![]() dziecie spi, wiec musze ten czas wykorzystac na poniedzielne ogarnięcie pier.dol.nika ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nawijko ![]() Nina pisałaś, że podajesz Oli truskawki. Nic jej po nich nie było? Tak się zastanawiam, bo dostałam piękne, niepryskane truskawy i nie wiem czy to nie za wcześnie dla Domci? jak myślisz? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo przepraszam, ale jestem jakieś 20 stron do tyłu. Młody zrobił się nieodkładalny, ciągle jęczy stęka, wszędzie źle, na spacerach też źle. Musieliśmy go do spacerówi włożyć, bo w foteliku już użądzał takie histerie że aż mi go żal było. Właśnie na chwilę zasnął po godzinie jęków. W chuście się uspokoił jako tako. Ostatnio jego drzemki trwają 10 minut i są dwie w ciągu dnia, a on sam zmęczony ja cholera! Tu moje jęczydełko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Hej mamy
![]() ![]() No ale jakos w miare zasnela potem o 8 sie obudzila ogolnie taka detka bylam ze do 9 30 spalam jak susel. Szaja fajnie ze P. Dal sie namowic :P tez mi sie te dinusie podobaly ale byly maoim zdaniem malo dziewczece ![]() Co do sprezynowania to zawsze jak podloze Hani pieluche to ona wtedy odpycha sie do gory i pielucha pod dupa... I tak kilka razy ![]() Ide cos zjesc ![]() Aha Nawijko! Powodzenia ![]() ![]()
#780 |
Wtajemniczenie
|
mamy pierwszą przespaną nockę - od 19 karmienie - 6 rano karmienie (z jakimis tam marudzeniem do godziny 12 - ale wystarczylo podac smoczek i od razu usypiał - moze przez burze sie budzil?)
no i po karmieniu o 6 spal do 9 Tak to mozna spac! Nawet bez pomocy TZ ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- sylwietta - ale tez z instruktorka?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.