|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-06-30 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama stawałam się ofiarą niejednej plotki. Co prawda nie takiej, ale ból znam. Ludzie nie mają własnego życia, czy co, że się innym wtrącają.. Zawsze mnie to bolało i boli, ja od plotek trzymam się z daleka, ale co z tego, skoro jestem jedna na pół miasta ? Ktoś coś usłyszy, przemieni, przekaże dalej i w końcu z " dziewczyny podobnej do X palącej papierosa" robi się " X paliła papierosa po seksie z 4 facetami. " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w tym tygodniu też będzie soda, bez skrupułów. A szamponu 3 zioła nie znalazłam wczoraj w realu, mimo prawie 10-minutowego modlenia się do półek z szamponami ![]() Cytat:
A poprzednia 3-tygodniowa kuracja poskutkowała tym, że miałam na 2 paznokciach takie dwie kreski brązowe ![]() Dam znać jak moja odżywka. Najwięcej roboty miałam z czyszczeniem butelki po starym lakierze ![]() Cytat:
![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozdrów TZta koniecznie, bo doczytałam że mu się układa ![]() Cytat:
![]() znowu natknęłam się na spleśniałą kozieradkę w lodówce. na szczęście tym razem najpierw spojrzałam, a dopiero potem nałożyłam na twarz ![]()
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawam co Ci wyjdzie z tego. Wczoraj intensywnie myślałam nad tym co ja mogę robić w życiu i w sumie w niczym innym niż czymś związanym z "tworzeniem" się nie widzę, ale nie wiem co to by mialo być konkretnie ![]() Kozieradkę muszę zrobić sobie, bo mi się złe rzeczy z twarzą znów dzieją, dobrz, że przypominasz! ![]()
Edytowane przez Kathinna Czas edycji: 2013-06-30 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko rozumiem, że jak mieszkasz w mniejszej miejscowości to może być ciężej... wg mnie to powinno zadziałać tak: badasz rynek, patrzysz czy jest popyt na takie wyroby, patrzysz czy smakuje ciasto TŻtowi, rodzince, sąsiadom... i zakładasz jednoosobową działalność gospodarczą. ewentualnie sprawdzasz prowadząc bloga i wstawiając zdjęcia, jak usłyszysz więcej zachwytów niż tutaj na wizażu to uwierzysz w siebie ![]() tylko uważaj żeby kozieradka nie spleśniała, masakra ![]()
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale, sprzedawanie biżuterii z dodatkiem srebra (czyli nawet posrebrzane) to od razu obowiązek posiadanie DG i bycia VATowcem. Z jedzeniem chyba jeszczze gorzej, bo to sanepid trzeba mieć po swojej stronie. No i w ogóle sprzedaż na takich targach zgodnie z prawem posiada już znamiona prowadzenia działalności gospodarczej (robisz coś na sprzedaż), a to już obowiązek posiadania kasy fiskalnej. A ja się okrutnie boję, że w razie kontroli jakiejś na takim targu dostanę jakiś masakryczny mandat ![]() Słyszałam już o takich kontrolach i poleciały mandaty od 500zl do kilku tysi ![]()
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, nie wiem co się ze mną dzieje. przed chwilą przeklnęłam przy stole w obecności mamy i jej nowego męża, ledwo to w ogóle zarejestrowałam. zdałam sesję na samych piątkach, właśnie znalazłam pracę a i tak jestem ta zła i roszczeniowa. moja matka przejęta własnym ślubem ledwo chyba załapała jak dobrze mi poszły egzaminy i cały czas tylko jęczy, jakie to ma beznadziejne dzieci które ją do grobu wpędzą (ma tu na myśli moich dwóch młodszych braci, ale ponieważ ja jej w tym nie wspieram to też jestem tym beznadziejnym dzieckiem). a najbardziej denerwuje mnie, że mojemu 17letniemu bratu, który przyniósł w 1 szej klasie technikum na swiadectwie same dwóje sponsorują obóz i jeszcze wokół niego skaczą, bo przecież sam sobie niczego nie załatwi, nie dowie się i nie sprawdzi, a ja to pracuj, żeby na wakacje pojechać. jak miałam 17 lat to już miałam suszoną głowę czemu nie pracuję i pojechałam na tydzień do Niemiec na wyjazd z warsztatami teatralnymi, na które dostałam się z castingu, więc był za darmo... całe szczęście matka wyjechała sobie właśnie z mężem w mini podróż poślubną i z małą przerwą nie będzie jej prawie do końca lipca, bo bym chyba jej albo sobie coś zrobiła. lol, może ja naprawdę jestem roszczeniowa, nie wiem.
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze byłam najgorsza, np. nie wyprawiła mi imprezy na 18, bo jej zdaniem za mało w domu robiłam. A to była ogromna szansa na kasę na prawko... No ale cóż ![]() Braciszek, który jej nawet drewna na opał nie pomoże porąbać jest cacy i zasługuje na to, ale ja nie, bo tylko sprzątałam, zmywałam itd... Także jedyna rada jaka mi przychodzi to olać, wyprowadzić się jak najszybciej się da i tyle ![]() No własnie, ludzie często ryzykują, a ja się boję ![]()
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, inny przykład debilizmu brata TŻ: teraz na początku czerwca ich rodzice byli na urlopie w Bułgarii, a synom dali kaskę na jedzenie. Brat kupował tylko najtańszy i najgorszy chleb z Biedronki i zgrzewki piwa. TŻ normalnie jedzenie, bułki z piekarni, które specjalnie chował, żeby pasożyt ich nie podpieprzył. Mieli co prawda dużo zamrożonego gotowego do odgrzania jedzenia, ale czasem trzeba było kupić coś świeżego. TŻ po pierwszym tygodniu posprzatał mieszkanie, który było obsyfione od piachu, wnoszonego przez brata. A dzień przed przyjazdem rodziców nagłe olśnienie brata: zrobił mega zakupy za pieniądze rodziców i wypucował mieszkanie, a wszystko po to żeby im się podlizać. W rodzinie mojej mamy to samo: wspiera się życiowych nieudaczników. Chyba w każdej rodzinie tak jest. Mam to szczęście, że jestem jedynaczką ![]()
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
ale dziś pochmurno:-(
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-06-30 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Kurka spałam jakoś krzywo i żeby mnie nie bolała szyja muszę siedzieć z głową pochyloną do przodu i w lewo, jak się tego bólu pozbyć?
![]()
![]() |
#800 |
Konto usunięte
|
u mnie w domu nie jest tak, że faworyzuje się mojego brata, który jest starszy ode mnie dwa lata, nie pracuje, skończył zawodówkę, ale nie podszedł do końcowego egzaminu, miał różne, poważniejsze problemy z prawem, ale rodzice nie mają nad nim bata. Pokrzyczą, pogrożą, ale dalej nic więcej. Ja zapierdzielam na uczelni, ogarniam się życiowo, a często słyszę od mojego brata, że jemu też należy się kasa na utrzymanie, skoro mi rodzice dają kase na mieszkanie to on też chce
![]() nadrobiłam blogi, napisałam artykuł do współpracy, teraz idę na kawę i lody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41568705]Ouu njeee klik!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pomalować paznokcie na niebiesko czy spróbować zrobić galaxy nails? ![]()
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
Podcinam dziś włosy. Ale poleci tylko 2,5 cm. Zobaczę jak wyjdzie i najwyżej za jakiś czas podetnę więcej.
Nie mogę już patrzeć na ten ogon, który wygląda jak doczepiany ![]() Gdybym ciachnęła całe swoje cieniowanie miałabym taki fryz ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ipnYVBJMjO0 |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuju będę masować ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- say powiedz mi jak najlatwiej dostać się na Gałczyńskiego? To chyba gdzieś niedaleko Ciebie co? Autobus, tramwaj? Lepiej z Wrzeszcza czy skąd?
![]() |
#804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam sie co by tu sobie na glowe naciapac. Nie moge patrzec na shea, poza tym myslalam , ze wielkiej roznicy miedzy rafinowanym a nierafinowanymnie nie bedzie ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez grudniowa Czas edycji: 2013-06-30 o 13:25 Powód: literowki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I widzę znowu Twój talent na tapecie, to dorzucę swoje trzy grosze. ![]() 1. Dlaczego tak panicznie boisz się działalności gospodarczej? 2. Kobieto, mieszkasz NAD MORZEM. PRZY PLAŻY. I ROBISZ BIŻUTERIĘ. Nic Ci to nie mówi? Kup parę wieszaków, rozkładane krzesełko i stoliczek, siadaj i sprzedawaj. ![]() Sama ostatnio rozglądałam się co trzeba zrobić, żeby założyć biznes przyplażowy i wcale wiele nie trzeba, żeby wyjść do turystów. ![]() A wierz mi, że turysta to taki stwór, który pieniędzy nie żałuje. Bo i nie ma po co - w końcu ma wakacje. ![]()
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, urwałam się dzisiaj z zajęć (ostatnich na tych studiach
![]() ![]() W SP natknęłam się na promocję - Biovax po 9,99 ![]() ![]() W Empiku natknęłam się na promocję -25% na nowości, więc wzięłam Rytuał Babiloński KLIK który właśnie chciałam przeczytać ![]() Apropo książek, Say bo czytasz teraz Bezcenny, fajna ta książka? ![]() W Orsay na wyprzedaży kupiłam spódniczkę, kocham ten sklep bo mają tak cudowną rozmiarówkę, że czuję się normalna a nie wielka ![]() A w Natrze kupiłam sobie na promocji matę plażową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wie któraś czy była niedawno jakaś promocja na balsam Seboradin z żeń-szeniem w SuperPharm? Albo gdziekolwiek indziej? Bo od paru miesięcy mam na niego chrapkę, a 20 parę złociszy szkoda mi wydać ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zadomowienie
|
Kath, co do dostania się na Gałczyńskiego - chodzi Ci o Gdańsk jak mniemam.
![]() SKM do Żabianki i przesiadka na 148 albo SKM do Politechniki i przesiadka na tramwaj 3. ![]() Busem do przystanku Brzeźno, tramwajem do przystanku Sternicza. Polecam jakdojade.pl ![]()
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i kasa na start jest potrzebna ![]() A co Ci się śniło? ![]()
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj się tam frustrowałam, bo wszystkie marynarki za duże, ale za to kupiłam sobie dwie fajne koszule w H&M ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.