|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio chodzę wcześniej spać ok. 21.30 ja już nie jarzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
no ja rano tez bede musiala brac kurtke..teraz jest cieplo...choc pochmurnie..
ja zawsze chodze ok. polnocy spac, ale dzisiaj tez pojde wczesniej, bo jakos snu mi brakuje ... |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi służy dieta bez cukrowa i fastfoodowa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nauczyłam się być asertywna, yeah! ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Cytat:
![]()
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Hahaha futrowanie było
![]()
#788 |
Zakorzenienie
|
Hej
Obudził mnie ból brzucha, tak bardzo chciałabym pocwiczyć, ale to sie dzis chyba nie uda ![]() wymiary, przed i po w klubie.. i cos jeszcze:P
#789 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mmm pyszności ![]()
![]() |
#790 |
Konto usunięte
|
Nie chce mi się ćwiczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Przyczajenie
|
Melduję Jilian level 1, a wieczorkiem Mel b trening brzucha. Dziewczyny znacie coś skutecznego na migreny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Konto usunięte
|
chwale sie: dzien pierwszy cwiczen godzina na rowerku stacjonarnym. na 3/6 programie trudnosci. spocilam sie obrzydliwie nogi sie pode mna uginaja ale.... jestem szczesliwa z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Hej
![]() Dzien byl jednak nieudany, uderzylam sie jeszcze w kolano i dwa razy w lewy wskazujacy palec - az myslalam, ze go zlamalam ![]() Reka na szczescie nie poparzona, jedynie skora taka wrazliwa sie zrobila i minimalnie zaczerwieniona - jak od slonca. ![]() Rozmawialam dzis z kolega. A - ja, M - kolega. Kolega dzgnal mnie palcem w bok... A: Nie rob tak prosze, mam zakwasy! M: Ooo, cwiczysz z Chodakowska? A: Yyyy, a wygladam jakbym z nia cwiczyla...? M: (chwila ciszy, M. zaklopotany) Urazilem Cie? A: No raczej... M: Oj, przepraszam, a to z nia cwicza tylko grube dziewczyny? A: Nie, tylko te, ktore nie sa swiadome tego, jaka sobie moga tym wyrzadzic krzywde... |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Konto usunięte
|
Shred level 1 i 25 min hula hop zaliczone
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy c
Cytat:
![]() Właśnie zrobiłam kurs chyba z 4 km. Poszłam do sklepu po makrelę ![]() Dziś na kolację będzie szamanko ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#796 | ||
Rozeznanie
|
Bo na mamusie w tej kwesti to zawsze można liczyć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na migreny znam tylko zimne okłady z lodu lub plastry żelowe z apapa, może jeszcze pomaga masaż głowy, moj Tż ma te bóle rodzinne ![]() ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4235333 0]chwale sie: dzien pierwszy cwiczen godzina na rowerku stacjonarnym. na 3/6 programie trudnosci. spocilam sie obrzydliwie nogi sie pode mna uginaja ale.... jestem szczesliwa z tego ![]() ![]() ![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42354639]Shred level 1 i 25 min hula hop zaliczone[/QUOTE] A jednak, dobrze sie stało ![]() ![]()
![]() |
#797 | |
Konto usunięte
|
Czasami trzeba się ruszyć na siłę choćby nie wiem jak się nie chciało
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | ||
Zakorzenienie
|
O nieeeee
![]() ![]() Cytat:
![]() Etopiryna i dużo wody. No i najlepiej się położyć i zdrzemnąć ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie zaczela bolec glowa, ale to chba jeszcze z podrozy..pewnie dzisiaj znowu pojde wczesnie spac ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi na ból głowy pomaga zawsze kawa, albo drzemka, ale mnie bardzo rzadko boli głowa, wiec żaden ze mnie ekspert. Melduje: - rozgrzewka z Mel B, - lower ab, - tiffoczki, - ramiona z Mel B, - Feel Good Stretching Routine - Fitness Blender's Relaxing Cool Down Stretch Workout Treningiem nawać tego nie można, ale poruszałam sie z lekka. Jak na @ i tak jestem zadowolona;] Nigdy nie ćwiczyłam jogi, a wydaje mi się, że podczas @ właśnie to by mi pasowało. Może jutro ![]() Dziś na obiad (kolacje) robie placki z selera ![]()
![]() |
#801 |
Konto usunięte
|
na bol glowy zawsze sen
![]() jutro czeka mnie rowerek i pierwszy dzien z jilian.... juz sie boje |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
aaaa zapomniałam dodać, że w sobote u nas, koncert za free, daje Brodka
![]()
#803 |
Zakorzenienie
|
ja już rozumiem czemu się zgubiłam w 3 wątku
![]() ![]() ![]() ale melduję, że ćwiczę , dzisiaj dzień rozpusty bo pizzę na obiad zrobiłam i jeszcze ją na kolację zjadłam ![]()
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy c
Cytat:
![]() Za mną 30min z Mel B i Tiffoczki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
nie mam siły by was nadrabiać..
![]() przebiegłam 7 km - miałam tylko 3 krótkie przerwy ![]() zrobiłam jeszcze butt lift d25 i 20minutowe rozciąganko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42355223]Czasami trzeba się ruszyć na siłę choćby nie wiem jak się nie chciało
![]() Czyli mam się bać? Bo gdy robiłam Level 1 po raz pierwszy nieźle się umęczyłam. Teraz mimo lekkich zakwasów jest już lepiej, ale aż się boję tego 2, a o 3 nie wspomnę. Chociaż i tak pewnie nie dojdę do tego poziomu ![]() nie ma czego ![]() ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4235616 4]na bol glowy zawsze sen ![]() jutro czeka mnie rowerek i pierwszy dzien z jilian.... juz sie boje[/QUOTE] nie mam migren... i powiem szczerze, że ciężko mi je zrozumieć ... ![]() ![]() Melduję, że dziś poćwiczyłam i czuję, że żyję... ale tego co dziś zjadłam to wymieniać nie będę bo ![]() Zaliczone: - to- tym razem usypia Pani - i to - i jeszcze to |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z czym? ![]() Zjadłam tą makrerę. A się napchałam. Pęknę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Melduję na dziś 0 ćwiczeń, 2 desperadosy i pizzę. ciężko!!
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Wliczacie olej na którym smażycie do bilansuu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |||
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42355223]Czasami trzeba się ruszyć na siłę choćby nie wiem jak się nie chciało
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Czyli mam się bać? Bo gdy robiłam Level 1 po raz pierwszy nieźle się umęczyłam. Teraz mimo lekkich zakwasów jest już lepiej, ale aż się boję tego 2, a o 3 nie wspomnę. Chociaż i tak pewnie nie dojdę do tego poziomu ![]() Nie taki straszny, ale dużo cięższy niż level 1, po 10 dniach spokojnie można wykonać najpierw tą łatwiejszą wersje a pod koniec już lecieć z zaawansowanymi cwiczeniami ![]() ![]() ![]() ![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4235616 4]na bol glowy zawsze sen ![]() jutro czeka mnie rowerek i pierwszy dzien z jilian.... juz sie boje[/QUOTE] Nie stresujcie się... Jillian jest bardzo miła a dziewczyny które z nią ćwiczą również ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musze to napisać... to wszystko przez ten błąd co się wkradł w nazwie wątku... to "chyba" zupełnie nie pasuje i nie godzi się z ideą wątku ![]()
strong sexy happy healthy ... in progress ... Edytowane przez creativve Czas edycji: 2013-08-20 o 20:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.