|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
tysiaczku najlepszego ;*
#782 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam ślicznie za życzenia,cieszę się,że jesteście...
![]() Urodzinki spędzam w domku,bo Maluszek się rozchorował,więc wyjście przekładamy na inny dzień ![]()
#783 |
Raczkowanie
|
[/QUOTE]
nie mam niestety wyjsciwoki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Majka, a to Ty masz mieć poprawkę w listopadzie?!! O Matko! Aż tak źle to nie widzę,żeby było,co by na poprawkę się miało się kwalifikować...no ale może "na żywo" to inaczej wyglada ![]() tzn jak bylam u niego 5wrzesnia to powiedzialam mu ze mam wrazenie ze one nadal wiszą troszkę.. a onm tak spojrzal i powiedzial: najwyzej jakas poprawke zerobimy... jak zapytalam: SLUCHAM?? stwierdzil, ze źle to ujął i chce mnie zobaczyc za 2msc-e bo wtedy powinien byc juz widoczny efekt.. no ale skoro tak powiedział no to widzial ze cos sie nie tak uklada jak powinno ;/[/QUOTE] Maju ja widziałam piersi, które były obwisłe a po operacji tak sterczące jak wychodzą z zerówek i to tylko wtedy gdy miały robione podwieszanie. Wtedy miały kształt rzeczywiście okrągły ale naturalny jak z anatomicznymi. Ktoś tu takie miał... Karola chyba, przepiękne. Coś z tą skórą trzeba zrobić chyba, że wielki implant wsadzić ale mam wrażenie, że on też będzie schodził niżej przy tak rozciągniętej skórze. Natomiast mi się Twoje piersi podobają ale rozumiem Cię w 100% o czym mówisz.
#784 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy po operacji dostalyscie planowo miesiaczke?? Mi sie spoznia i zaczynam sie martwić:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie co...ostatnio jeżdzę do pracy inną droga, co prawda dłuższą ale nie stoje w korkach i dzisiaj zmierzyłam odleglość od domu do pracy.... 39km w jedną stronę, w druga mam krócej o ok 9 bo wracam inaczej.... 70km dzień w dzień, męczące to jest ![]()
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
nie mam niestety wyjsciwoki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Majka, a to Ty masz mieć poprawkę w listopadzie?!! O Matko! Aż tak źle to nie widzę,żeby było,co by na poprawkę się miało się kwalifikować...no ale może "na żywo" to inaczej wyglada ![]() tzn jak bylam u niego 5wrzesnia to powiedzialam mu ze mam wrazenie ze one nadal wiszą troszkę.. a onm tak spojrzal i powiedzial: najwyzej jakas poprawke zerobimy... jak zapytalam: SLUCHAM?? stwierdzil, ze źle to ujął i chce mnie zobaczyc za 2msc-e bo wtedy powinien byc juz widoczny efekt.. no ale skoro tak powiedział no to widzial ze cos sie nie tak uklada jak powinno ;/[/QUOTE] Maju ja widziałam piersi, które były obwisłe a po operacji tak sterczące jak wychodzą z zerówek i to tylko wtedy gdy miały robione podwieszanie. Wtedy miały kształt rzeczywiście okrągły ale naturalny jak z anatomicznymi. Ktoś tu takie miał... Karola chyba, przepiękne. Coś z tą skórą trzeba zrobić chyba, że wielki implant wsadzić ale mam wrażenie, że on też będzie schodził niżej przy tak rozciągniętej skórze. Natomiast mi się Twoje piersi podobają ale rozumiem Cię w 100% o czym mówisz.[/QUOTE] Jam miałam bardzo obwisłe piersi i cycki są sterczące choć nie miałam podwieszenia...to chyba zależy od doboru implantu,ale nie wiem.
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-09-19 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
Tak, dzisiaj
![]() ![]() Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-09-19 o 13:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 | |
Zadomowienie
|
Tysiaczku,
to prawda-ja napisałam wyraźnie,ze miałam kiedyś sama tu niemałe "przeprawy" z pewną osobą,której już NIE MA na forum ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- [QUOTE=Tysiaczek83;4287813 4]Ale u mnie to jest dziwnie w ogóle jak na nie patrzę tak o to dla mnie są nie duże,ale jak robię foto to są wielkie...nie wiem czemu:/ Tak to jest wszystko na przekór ![]() Bo to powinno być na zamówienie,że chcę mieć duże cycki czy odstający tyłek,a nie tak niesprawiedliwie,że trzeba płacić za to co inne mają za darmo he he ![]() Dodam fotki za chwilę zainteresowanym ![]() Ostatnio jakoś źle się czuję na Naszym forum ![]() Bo jak sama robisz sobie fotografie to wtedy wszystko wydaje się duuże, dlatego najlepiej jak fotki są robione z pewnej odległości...wtedy musi ktoś robić albo cykasz z autofocusa ![]() A tak w ogóle,to ja uważam,że masz duże piersi ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#789 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=majka.bzzz;42880323]szczesliwa.. ja mialam mega obwisly...i duzo rozciagnietej skory. Chcialam efekt taki jak Wy macie
![]() ![]() A myślałaś wtedy,aby również zrobić plastykę?? Wtedy by wyciął ten nadmiar skóry,który twierdzisz,ze mocno wisiał i może by był mniejszy implant no i sterczący efekt?! I faktycznie,nie analizuj tak jego słów-pamiętaj,to zawsze jednak facet ![]() ![]()
#791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
To ja powtórzę za Tobą...Twoje body i Twoje cycuchy w nim to tylko to wyraża
![]()
#794 |
Raczkowanie
|
Unsafe ja nie wiem czy to wogóle jest legalne..
![]() a w H&M muszę się rzeczywiście wybrac, bo ten czarny stanik z awatarka jest świetny i głęboko wycięty. Tysiaczek ![]() ![]() Czy ktoś widział Belseno.. bo ona z tego co pamiętam miała tez plastykę i może mogłaby majce coś w temacie powiedzieć, bo z tego co pamiętam, to tez łatwo zaraz po zabiegu nie było. Może jakieś stare wypowiedzi mozna znaleźć - relacje na gorąco po zabiegu.. - majka, szukaj i narazie odpuść sobie dołowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też wybieram się po taki staniczek,bo jest świetny ![]() Gawisz Ty masz idealne piersi ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-09-19 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
Dziękuję wam za miłe komentarze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=iloona79;42887623]
Cytat:
kochana ja mialam wlasnie plastyke przez otoczki ( wycinal nadmiar skory) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Witam dziewczynki!
Bylam u lekarza. Zaproponowal mi okragle mentory o wysokim profilu, umiejscowione pod powiezia. 300ml Lub wiecej. Projekcja ( o ile nie myle nazwy) 10cm. Mam nadzieje, ze wyjdzie z tego Ladne D... Doktor twierdzi, ze tak. Jak sadzicie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam 3 biustonosze: Mam do sprzedania nowe biustonosze Ewy Bień, z metkami, każdy w rozmiarze 65G. Balor Soft Balconette http://sklep.ewabien.com/images/big/...7cb62becde.jpg Kera Soft Balconette http://sklep.ewabien.com/images/big/...18e78fd55f.jpg Hora Soft Balconette http://sklep.ewabien.com/images/big/...2a9b4607c5.jpg A w miękkim biustonoszu przestałam spać właśnie po trzymiesięcznej kontroli ![]()
![]() |
#801 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||
Zadomowienie
|
Gawisz dziękuję za miłe komentarze a odpowiadając na pytanie, to tak, teraz bez kompleksów
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
Matti, bo za małe są. Kupowałam po operacji 65G, ale wiadomo, używane, trochę się rozciągnęły. A później wysyłkowo zakupiłam te 3 i każdy mały, dupa blada...
![]() Klaudeczka ![]() ![]() Tysiaczku, najlepsze życzenia urodzinowe ![]() Unsafe, Twoja garderoba imponująca ![]() ![]()
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
Cześć
nauczcie mnie wstawiać zdjęcia bo zaraz mój komp. wyląduje za oknem. Zrobiłam zdjęcia, założyłam album i jak wstawiam zdjęcia to dupa ![]() próbowałam przez fotosik i nie mogę wkleić tego kodu ![]() ktopozna piękne te biustonosze, szkoda, że ja jeszcze na brak cycków cierpię Edytowane przez Paula_32 Czas edycji: 2013-09-19 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
Doktor powiedzial, ze wygladalyby wtedy bardziej Naturalnie. Choc pod miesien tez moze mi je wlozyc. Moj wybor. Juz sama nie Wiem :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#810 |
Zadomowienie
|
Pewnie większość tutaj dziewczyn powie, że pod mięsień jest bezpieczniej, tzn. nie opadną..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.