![]() |
#781 |
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
margo wlasnie dlatego lubie ten olejek, bo nie jest to jakis tandetny, syntetyczny, sztuczny zapach rozyczek. Nigdy nie bylam entuzjastka zapacow rozanych bo pozostawialy wiele do zyczenia, byly takie ostre i tandetne
![]() ![]() ![]() ![]() W ogole to z Bodyshopowych olejkow to polecam tez Sandal Wood, ktory pokazala mi Aaliyah ![]() ![]() Z serii Tea Tree to pozwole sobie zareklamowac jeszcze tonik ![]() btw: pogratulowac zakupow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak jestesmy przy serii tea tree to polecam pianke do mycia twarzy - jest super. Lepsza niz zel z tej samej serii, choc i on niczego sobie ![]() Ania, przestan juz o tym plynie do kapieli, bo ja tez chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
BAN stały
|
czaje sie, czaje ale z tendencja do zaprzestania
![]() ![]() ![]() Ta Brazyliana brzmi ciekawie.....musimy przetestowac ![]() Cellulit jak sie nacisnie tu i tam to sie znajdzie....ale na walke z nim szkoda mi energii, wiec odkladam to na za dwa lata ![]() a tak w ogole to robie sobie plan oszczednosciowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Aniu, mnie zauroczyly te perfumy, ktorych probke ostatnio dostalas (ja mialam zelik pod prysznic ;-)) - Alessandro dell'Aqua Woman in Rose - roza z rozowym pieprzem, strasznie mi sie podoba. Do tego sa lzejsze niz Stelli czyli w sam raz na lato. Chyba sie skusze ![]() Potestujemy we wtorek! ![]() ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2007-04-14 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
pytanie do kosmetykoholiczek: na jakiej stronie internetowej moge kupic tanio kerastase ciment? dodam, ze na allegro 200ml kosztuje 60zl, a 750ml ok 150zl
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest tanio, ale i tak na allegro taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Rozeznanie
|
Margo2, Zwierzun fajnie żeście poznanianki
![]() widze, ze tu duzo fanek Clinique, to sie zapytam ![]() ![]() A i jeszcze jedno pytanko ![]() ![]()
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolorowka Biothermu do kupienia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje za info o kolorowce B. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: Boots tez ma kolorowke Biothermu, ale tylko w wiekszych sklepach i raczej w centrum. Zobacz sobie na ich stronie ceny Kasiu (hmmm, na stronie tylko pudry...): http://www.biotherm.co.uk/_en/_gb/ma...UP&rtlid=boots Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2007-04-18 o 19:17 Powód: Dodatkowe info dla Kasi :-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
BAN stały
|
jezeli moge sie wtracic i cos polecic
![]() jako uzytkowniczka turnaround pod wszelka postacia i w roznych zestawieniach ( stary turnaround, concentrat stosowany bez maseczki, concentrat z maseczka, maseczka bez concentratu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
BAN stały
|
z serii tea tree - pianke, tonik i maseczke na syfy
![]() ![]() no i dzieki Twojemu kuponowi znizkowemu mam poczucie, ze zrobilam najlepszy interes zycia ![]() a teraz Ty sie chwal...tylko mnie zastanawia gdze Ty o BS zawadzilas ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje interesu zycia ![]() ![]() Eee, podpuscilam Cie, oprocz soli do kapieli, pilingu Shea i ww olejka, ktore to produkty kupilam w zeszla niedziele to juz nic nowego mi nie przybylo... ![]() ![]() ![]() Ale za to bylam w Tesco i kupilam migdalowy plyn do kapieli z tej serii co polecalas (bo rozany juz mam u Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
a ja..zamiast kosmetykow kupilam bilet - na The Police
![]()
#798 |
BAN stały
|
moje tendencje tez ulegaja zmianie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje slicznie za namiary na Biotherm ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widze, ze wszystkie opcje juz masz Aniu obcykane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty jak Britney Spears jesteś: jak nie uzależniona od prochów, to od nowych peruk ![]()
![]() |
#801 |
BAN stały
|
nie no musialam sobie zrobic przerwe w sprzataniu
![]() ![]() ![]() A co do uzaleznienia - kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien HAHAHAHAHAHA i tu Cie mam ![]() Kasiu jak bum cyk cyk i motyla noga razem wziete przysiegam, ze koncentrat nie jest wart swojej ceny i czekania na rezultaty. Przy effaclarze to mJentki bolek. Kup repairwear a bedziesz zadowolona ![]() a co do perfum to wina Aaliyah ![]() ![]() ![]() a teraz wracam do miotly, bo mojego chlopa wypuscilam na dwa dni do Irlandii i jak wroci to nie moze odkryc, ze ma zone syfiare ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to już wróciłam z UK, nawet czasu nie miałam przed wyjazdem na zakupy i w rezlutacie nie byłam w Leeds po te pinkne cienie od Popa ![]() Kupiłam sobie za to pare niezbednych sztuk kosmetycznych, jak np płynny wosk na goraco (ktorego nad Wisłą ujrzeć to mały cud), brelok Bourjois czy balsam Palmersa (a właśnie - kupiłam sobie ten z kwasami AHA i powiem tylko: JAK ON CAPI!!! coś pomiędzy zapachem pieprzu a chemia spożywczą. Ale tez na jego szczęście działa ![]() Nie powstrzymałam się też przed perfumami (Aniu, nie tylko ty zaczynasz mieć to obeseszon ![]() Ogolnie to bardzio zadowolona jestem, niach niach ![]()
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, to mam do Was od razu pytanie: co sadzicie o tych wszystkich produktach do "uspokajania" włosów juz po umyciu, czyli np serum Zero Frizz. Maja postac takiego śliskiego płynu (jakby głównie składały sie z silikonu). Jak to stosować, używałyście tego już? Bo ja się obawiam, że zamiast wygładzic włosy - sklei je, przyklepie i beda wyglądały jak tłuste... Co ogóle o takim wynalazku myślicie?
#804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja uwielbiam taki olejek Oleo-Relax z Kerastase. Super nablyszcza wlosy(w granicach rozsadku oczywiscie, a nie jak psu j..), sa po nim gladkie, miekkie, ale nie takie strasznie sypkie, tylko miesiste ![]() Bardzo wydajne to to jest i wogole sie nie placza wlosy po tym. Moim zdaniem rewelacja ![]() ![]() ![]() Z tej serii jest jeszcze takie cus w szpraju, niby mgielka, ale jak siknie alkoholem z moca wodospadu, to pasc trupem mozna. ![]() Fajne jest jeszcze z L'Oreala Pro takie fioletowe (Liss Extreme) ale moim zdaniem gorsze od Kerastase, bo troche obciaza wlosy- Kerast. nie ![]() Zero Frizz nie mialam ![]() ![]()
![]() |
#805 |
BAN stały
|
Bee na te cienie od Pop beauty to ja sie czaje za kazdym razem jak jestem na Oxford :/ ale tak sobie kurde mysle, ze srednio one wyjsciowe sa, bo zazwyczaj uzywam bardziej ''golej'' i mniej ostentacyjnej kolorowki a te kolory mi sie podobaja, owszem - ale jak sobie na nie patrze z daleka
![]() Co do balsamu Palmersa - to ja juz jestem w ciagu drugiej butli i jakos mi az tak nie capi, a z drugiej strony - chcesz byc pikna to cierp ![]() ![]() ![]() Jezeli chodzi o clinique to nie przesadzaj Bee!!! az tak monotematyczne nie jestesmy, chociaz moje ''maseczka 15minute i repairwear'' brzmi na tym watku juz jak mantra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I teraz do tematu olejkow do wlosow: uzywalam dwoch: umberto gianini - sleek and chic - w sumei to nie potrafie sie wypowiedziec na jego temat, bo mam go jeszcze prawie calego. Zaczelam uzywac ale na tyle sie nie przyzwyczailam, ze szybko zapomnialam. Aktualnie codziennie uzywam Kerastase serum nutri-sculpt. Moja ocena nie bedzie obiektywna bo w sumie w celu rekonwalescencji mojego wlosia powzielam drastyczne srodki, a mianowicie - scielam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Clinique ![]() ![]() ![]() Ja wlasnie ciesze sie nowym prezentem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Angielki
![]() ![]()
![]() |
#808 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
p.s. Aniu, ta maseczka to rewelacja...a Repairwear....normalnie niebo. Uwielbiam. Myslisz ze mozna go uzywac caly czas czy tylko co ktorys dzien ![]() p.s2: moj facet juz tez zauwaza roznice!!! i wychwala!!! i jak przyznal - teraz widac ze faktycznie warto inwestowac czasem pieniazki w takie "glupoty" jak to mezczyzni nazywaja - mam mniej klopotw z cera, mniej przebarwien <niemal w ogole> i bez pryszczy! wow!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.