Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-14, 12:48   #781
AniaWila
BAN stały

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

margo wlasnie dlatego lubie ten olejek, bo nie jest to jakis tandetny, syntetyczny, sztuczny zapach rozyczek. Nigdy nie bylam entuzjastka zapacow rozanych bo pozostawialy wiele do zyczenia, byly takie ostre i tandetne Ale olejek z BS to inna bajka i wlasnie dlatego tez polecam ( po raz 184753 w tym watku ) plyn rozany do kapieli z Tesco. Skoro olejek Ci sie spodobal, tym plynem tez bedziesz zachwycona. Daje gwaranta
W ogole to z Bodyshopowych olejkow to polecam tez Sandal Wood, ktory pokazala mi Aaliyah tez go uwielbiam i goraco polecam

Z serii Tea Tree to pozwole sobie zareklamowac jeszcze tonik

btw: pogratulowac zakupow
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-14, 13:15   #782
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo2 Pokaż wiadomość
TEA TREE OIL Blackhead Minimising Mask (uklon w strone Aaliyah ), zakup glownie z mysla o moim TZcie.
Margo, gratuluje udanych zakupow Czy to ta meseczka peel-off na nos? Jesli ta to dobry zakup Mam tylko nadzieje ze TZecik nie ma delikatnego nosa ani naczynek popekanych, bo ta maseczka to kiler

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
margo wlasnie dlatego lubie ten olejek, bo nie jest to jakis tandetny, syntetyczny, sztuczny zapach rozyczek. Nigdy nie bylam entuzjastka zapacow rozanych bo pozostawialy wiele do zyczenia, byly takie ostre i tandetne Ale olejek z BS to inna bajka i wlasnie dlatego tez polecam ( po raz 184753 w tym watku ) plyn rozany do kapieli z Tesco. Skoro olejek Ci sie spodobal, tym plynem tez bedziesz zachwycona. Daje gwaranta
W ogole to z Bodyshopowych olejkow to polecam tez Sandal Wood, ktory pokazala mi Aaliyah tez go uwielbiam i goraco polecam

Z serii Tea Tree to pozwole sobie zareklamowac jeszcze tonik
Jak juz jestesmy przy olejkach to polecam Wam jeszcze Green Meadows czyli po prostu zapach wiosennej laczki Sandal wood jest the best, taki zmyslowy, na wiosenno-letnie noce

A jak jestesmy przy serii tea tree to polecam pianke do mycia twarzy - jest super. Lepsza niz zel z tej samej serii, choc i on niczego sobie

Ania, przestan juz o tym plynie do kapieli, bo ja tez chce
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-14, 13:21   #783
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość

Ania, przestan juz o tym plynie do kapieli, bo ja tez chce
wez Ty mnie nie wkurzaj na nasze nastepne spotkanko wez lepiej duza torebke! bo sie nie doczekam az zataszczysz swoj tylek do Tesco, wiec ja Ci ten plyn przywioze pod nos a o tym lakowym olejku to mi przypomnij
Stary 2007-04-14, 13:28   #784
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
wez Ty mnie nie wkurzaj na nasze nastepne spotkanko wez lepiej duza torebke! bo sie nie doczekam az zataszczysz swoj tylek do Tesco, wiec ja Ci ten plyn przywioze pod nos a o tym lakowym olejku to mi przypomnij
Aniu Dziekuje! Przypomne o olejku, a jak! Czaisz sie jeszcze na te perfumy rozane? BS ma 3 nowe olejki perfumowane inspirowane Brazylia i nowa serie anty-cellulitowa/ ujedrniajaca (dobra, nie na miejscu, Ty nie masz cellulitu ). A i jeszcze 2 nowe wody toaletowe
Stary 2007-04-14, 13:45   #785
AniaWila
BAN stały

czaje sie, czaje ale z tendencja do zaprzestania chyba bardziej sklanialabym sie ku rozanej Stelli. Co perfumy, to perfumy - jednak Ale z drugiej strony chyba perfumy po ostatniej masowej dostawie sobie daruje
Ta Brazyliana brzmi ciekawie.....musimy przetestowac
Cellulit jak sie nacisnie tu i tam to sie znajdzie....ale na walke z nim szkoda mi energii, wiec odkladam to na za dwa lata

a tak w ogole to robie sobie plan oszczednosciowy wiec zakupy minimalizuje jak mozna, bo ostatnio zrobilam rachunek sumienia i mam to sumienie baaaaaaaaaaardzo nieczyste
Stary 2007-04-14, 14:15   #786
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
czaje sie, czaje ale z tendencja do zaprzestania chyba bardziej sklanialabym sie ku rozanej Stelli. Co perfumy, to perfumy - jednak Ale z drugiej strony chyba perfumy po ostatniej masowej dostawie sobie daruje
Ta Brazyliana brzmi ciekawie.....musimy przetestowac
Cellulit jak sie nacisnie tu i tam to sie znajdzie....ale na walke z nim szkoda mi energii, wiec odkladam to na za dwa lata

a tak w ogole to robie sobie plan oszczednosciowy wiec zakupy minimalizuje jak mozna, bo ostatnio zrobilam rachunek sumienia i mam to sumienie baaaaaaaaaaardzo nieczyste
Ja tez Cie zachecam do tej Stelli Jezeli oczywiscie wyrzuty sumienia Cie nie zjedza

EDIT: Aniu, mnie zauroczyly te perfumy, ktorych probke ostatnio dostalas (ja mialam zelik pod prysznic ;-)) - Alessandro dell'Aqua Woman in Rose - roza z rozowym pieprzem, strasznie mi sie podoba. Do tego sa lzejsze niz Stelli czyli w sam raz na lato. Chyba sie skusze

Potestujemy we wtorek! Jak ja ponaciskam to cellulit nawet na stopie sie znajdzie

Edytowane przez aaliyah
Czas edycji: 2007-04-14 o 19:07
Stary 2007-04-15, 20:59   #787
lilithin
Wtajemniczenie

pytanie do kosmetykoholiczek: na jakiej stronie internetowej moge kupic tanio kerastase ciment? dodam, ze na allegro 200ml kosztuje 60zl, a 750ml ok 150zl
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-16, 20:36   #788
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilithin Pokaż wiadomość
pytanie do kosmetykoholiczek: na jakiej stronie internetowej moge kupic tanio kerastase ciment? dodam, ze na allegro 200ml kosztuje 60zl, a 750ml ok 150zl
https://www.luxuryhaircare.co.uk/aca...esistance.html

Tu jest tanio, ale i tak na allegro taniej
Stary 2007-04-17, 14:14   #789
kasiahan
Rozeznanie

Margo2, Zwierzun fajnie żeście poznanianki

widze, ze tu duzo fanek Clinique, to sie zapytam: co jest fajniejsze turnaround concentrate czy 15 minutes Turnaround Facial Mask . W sensie, co daje fajniejsze efekty? bo sie zdecydowac nie moge

A i jeszcze jedno pytanko jest u Was kolorowka Biothermu? Bo bede niedlugo w Londynie "przelotem" i napalam sie na roz Biothermu -moj ulubiony a w PL kolorowki B. ani widu, ani slychu

kasiahan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 14:54   #790
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiahan Pokaż wiadomość
Margo2, Zwierzun fajnie żeście poznanianki

widze, ze tu duzo fanek Clinique, to sie zapytam: co jest fajniejsze turnaround concentrate czy 15 minutes Turnaround Facial Mask . W sensie, co daje fajniejsze efekty? bo sie zdecydowac nie moge

A i jeszcze jedno pytanko jest u Was kolorowka Biothermu? Bo bede niedlugo w Londynie "przelotem" i napalam sie na roz Biothermu -moj ulubiony a w PL kolorowki B. ani widu, ani slychu
Zmartwie Cie Kasiu - podobno najlepiej stosowac w duecie . Ja mam tylko maseczke a na efekty nie narzekam

Kolorowka Biothermu do kupienia. Polecam Oxford Street.
Stary 2007-04-17, 22:34   #791
kasiahan
Rozeznanie

Cytat:
Zmartwie Cie Kasiu - podobno najlepiej stosowac w duecie . Ja mam tylko maseczke a na efekty nie narzekam

Kolorowka Biothermu do kupienia. Polecam Oxford Street.
To mnie zmartwilas Chociaz wpadlam na genialny wprost pomysl, ze kupie najpierw concentrate a po jakis czasie maseczke,jesli koncentrat nie bedzie dawal rady sam. Chociaz mam nadzieje, ze jednak da rade i beda jakies efekty

Dziekuje za info o kolorowce B., to sie ciesze, bo fajne rzeczy maja Nie wiem, ile dokladnie bede miala czasu w Londynie, jak bede miala troche wiecej, to z przyjemnoscia sie przejde na Oxford Street

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 15:37   #792
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie zmartwilas Chociaz wpadlam na genialny wprost pomysl, ze kupie najpierw concentrate a po jakis czasie maseczke,jesli koncentrat nie bedzie dawal rady sam. Chociaz mam nadzieje, ze jednak da rade i beda jakies efekty
Czy to dobry wybor? Mysle, ze to wlasnie ta maseczka daje "kopa" skorze. Mam probke koncentratu i nie widzialam po nim tak spektakularnych efektow jak po masce. Ale moze po prostu za malo jeszcze uzywalam

Cytat:
Dziekuje za info o kolorowce B., to sie ciesze, bo fajne rzeczy maja Nie wiem, ile dokladnie bede miala czasu w Londynie, jak bede miala troche wiecej, to z przyjemnoscia sie przejde na Oxford Street
Kasiu, Biotherm kolorowka chyba jest tylko w Selfridges na 400 Oxford Street. Pisze zebys nie szukala na prozno

EDIT: Boots tez ma kolorowke Biothermu, ale tylko w wiekszych sklepach i raczej w centrum. Zobacz sobie na ich stronie ceny Kasiu (hmmm, na stronie tylko pudry...): http://www.biotherm.co.uk/_en/_gb/ma...UP&rtlid=boots

Edytowane przez aaliyah
Czas edycji: 2007-04-18 o 19:17 Powód: Dodatkowe info dla Kasi :-)
Stary 2007-04-18, 16:31   #793
AniaWila
BAN stały

jezeli moge sie wtracic i cos polecic ............

jako uzytkowniczka turnaround pod wszelka postacia i w roznych zestawieniach ( stary turnaround, concentrat stosowany bez maseczki, concentrat z maseczka, maseczka bez concentratu ) ....concentrat nie daje zadnych imponujacych rezultatow. Nawet w polaczeniu z maseczka- zadna rewelacja. Dlatego polecam sama maske a jak juz to do tego repairwear. Z perspektywy czasu oceniam, ze na concentrat szkoda bylo kasy. Efekty beda duzo, duzo lepsze z repairwear'em daje gwarancje
Stary 2007-04-18, 17:04   #794
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:

jako uzytkowniczka turnaround pod wszelka postacia i w roznych zestawieniach ( stary turnaround, concentrat stosowany bez maseczki, concentrat z maseczka, maseczka bez concentratu ) ....concentrat nie daje zadnych imponujacych rezultatow. Nawet w polaczeniu z maseczka- zadna rewelacja. Dlatego polecam sama maske a jak juz to do tego repairwear. Z perspektywy czasu oceniam, ze na concentrat szkoda bylo kasy. Efekty beda duzo, duzo lepsze z repairwear'em daje gwarancje
No wreszcie sie Ekspert wypowiedzial! Chwal sie tu szybko co kupilas w BS? To ja tez sie pochwale...
Stary 2007-04-18, 19:18   #795
AniaWila
BAN stały

Cytat:
! Chwal sie tu szybko co kupilas w BS? To ja tez sie pochwale...
z serii tea tree - pianke, tonik i maseczke na syfy olejek Tropical Forest z edycji limitowanej i grapefruitowe maselko do ciala - nie moglam sie oprzec

no i dzieki Twojemu kuponowi znizkowemu mam poczucie, ze zrobilam najlepszy interes zycia

a teraz Ty sie chwal...tylko mnie zastanawia gdze Ty o BS zawadzilas ?
Stary 2007-04-18, 20:00   #796
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
z serii tea tree - pianke, tonik i maseczke na syfy olejek Tropical Forest z edycji limitowanej i grapefruitowe maselko do ciala - nie moglam sie oprzec

no i dzieki Twojemu kuponowi znizkowemu mam poczucie, ze zrobilam najlepszy interes zycia

a teraz Ty sie chwal...tylko mnie zastanawia gdze Ty o BS zawadzilas ?
Ktora maseczke, bo sa 2? Hehe, widze ze wykorzystalas moja rade odnosnie olejka

Gratuluje interesu zycia

Eee, podpuscilam Cie, oprocz soli do kapieli, pilingu Shea i ww olejka, ktore to produkty kupilam w zeszla niedziele to juz nic nowego mi nie przybylo... A BS mam najblizej na Brixtonie, wiec spokojnie moglam zahaczyc

Ale za to bylam w Tesco i kupilam migdalowy plyn do kapieli z tej serii co polecalas (bo rozany juz mam u Ciebie ). Ale rozyczkowy sliczny faktycznie
Stary 2007-04-20, 09:52   #797
AfroJAzz
Rozeznanie

a ja..zamiast kosmetykow kupilam bilet - na The Police <130 eu:/ > ale mam nadzieje ze warto!
Stary 2007-04-20, 15:03   #798
AniaWila
BAN stały

moje tendencje tez ulegaja zmianie juz nie kupuje kolejnych kosmetykow............yyy yyyyy nie, zle to brzmi, bo kupuje nadal. Ale juz nie gnam tak za nowinkami i potrafie sie oprzec temu czy tamtemu. Za to moja obsesja przenosi sie na grunt perfum zaobserwowalam u siebie potrzebe roztaczania wokol siebie coraz to nowych pachnidel. Tak sie uduchowilam chyba
Stary 2007-04-20, 15:32   #799
kasiahan
Rozeznanie

Cytat:
Czy to dobry wybor? Mysle, ze to wlasnie ta maseczka daje "kopa" skorze. Mam probke koncentratu i nie widzialam po nim tak spektakularnych efektow jak po masce. Ale moze po prostu za malo jeszcze uzywalam

Kasiu, Biotherm kolorowka chyba jest tylko w Selfridges na 400 Oxford Street. Pisze zebys nie szukala na prozno

EDIT: Boots tez ma kolorowke Biothermu, ale tylko w wiekszych sklepach i raczej w centrum. Zobacz sobie na ich stronie ceny Kasiu (hmmm, na stronie tylko pudry...): http://www.biotherm.co.uk/_en/_gb/ma...UP&rtlid=boots
Kurcze, teraz to juz sama nie wiem, skoro maseczka lepsza, to chyba sie najpierw na nia zdecyduje Po koncentracie tez pewnie by byly efekty, tylko by trzeba dluzej czekac, tak jak z Effaclarem K, bo to tez BHA (tylko concentrat lagodniejszy,a Effaclar mnie strasznie wysuszyl, niedobry). A nie wiem ,czy mi sie chce czekac

Dziekuje slicznie za namiary na Biotherm Mam nadzieje, ze bede miala wiecej czasu i uda mi sie dotrzec do Selfridges, roz juz mam na wykonczeniu Dzisiaj w ramach oszczedzania maznelam sie rozem burzujem i o matko toz to jakas skamielina

Cytat:

Wtracaj sie, wtracaj
Widze, ze wszystkie opcje juz masz Aniu obcykane Wiec zaufam i skusze sie na maseczke

Cytat:
Za to moja obsesja przenosi sie na grunt perfum zaobserwowalam u siebie potrzebe roztaczania wokol siebie coraz to nowych pachnidel. Tak sie uduchowilam chyba
Uwazaj, bo ta obsesja bardzo niebezpieczna i wciagajaca jest. Ja musialam sobie odwyk zrobic, bo flaszki przylatywaly do mnie w zastraszajacej czestotliwosci, az sie przerazilam w pewnym momencie, ze zamieszkam w perfumerii i listonosz bedzie mi tam paczki dowozil

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-20, 16:17   #800
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper

Cytat:
moje tendencje tez ulegaja zmianie juz nie kupuje kolejnych kosmetykow............yyy yyyyy nie, zle to brzmi, bo kupuje nadal. Ale juz nie gnam tak za nowinkami i potrafie sie oprzec temu czy tamtemu. Za to moja obsesja przenosi sie na grunt perfum zaobserwowalam u siebie potrzebe roztaczania wokol siebie coraz to nowych pachnidel. Tak sie uduchowilam chyba
no ja nie mogę z Ciebię

Ty jak Britney Spears jesteś: jak nie uzależniona od prochów, to od nowych peruk
Stary 2007-04-20, 16:29   #801
AniaWila
BAN stały

nie no musialam sobie zrobic przerwe w sprzataniu i co widze - Bee wrocila gdzies Ty sie babo podziewala???
A co do uzaleznienia - kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien HAHAHAHAHAHA i tu Cie mam

Kasiu jak bum cyk cyk i motyla noga razem wziete przysiegam, ze koncentrat nie jest wart swojej ceny i czekania na rezultaty. Przy effaclarze to mJentki bolek. Kup repairwear a bedziesz zadowolona

a co do perfum to wina Aaliyah to ona wciagnela mnie w meandry odkrywania nowych zapachow.BA! spowodowala zmiane mojego gustu....tzn nie tak diametralnie nazwijmy to tak: ze moje horyzonty sie rozszerzyly

a teraz wracam do miotly, bo mojego chlopa wypuscilam na dwa dni do Irlandii i jak wroci to nie moze odkryc, ze ma zone syfiare
Stary 2007-04-20, 16:51   #802
Beekeeper
Zakorzenienie

Cytat:
nie no musialam sobie zrobic przerwe w sprzataniu i co widze - Bee wrocila gdzies Ty sie babo podziewala???
A co do uzaleznienia - kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien HAHAHAHAHAHA i tu Cie mam
Alez ja jestem ciągle, tyle ze gadacie bz ustanku o Clinique, a ja tej firmy jakoś nie darzę zbytnią sympatia, to się nie odzywałam :P

Ogólnie to już wróciłam z UK, nawet czasu nie miałam przed wyjazdem na zakupy i w rezlutacie nie byłam w Leeds po te pinkne cienie od Popa

Kupiłam sobie za to pare niezbednych sztuk kosmetycznych, jak np płynny wosk na goraco (ktorego nad Wisłą ujrzeć to mały cud), brelok Bourjois czy balsam Palmersa (a właśnie - kupiłam sobie ten z kwasami AHA i powiem tylko: JAK ON CAPI!!! coś pomiędzy zapachem pieprzu a chemia spożywczą. Ale tez na jego szczęście działa )

Nie powstrzymałam się też przed perfumami (Aniu, nie tylko ty zaczynasz mieć to obeseszon ) i zakupiłam sztuk dwie, w tym jedną obecnie rzadko spotykaną, bo limitowankę z lata'06=> "Ultraviolet, Colours of Summer". A drugie to J.Lo Live Luxe (bossssskie i swietnie sie trzymają, polecam!) + shimmering balsam.

Ogolnie to bardzio zadowolona jestem, niach niach
Stary 2007-04-20, 20:40   #803
Beekeeper
Zakorzenienie

Dziewczynki, to mam do Was od razu pytanie: co sadzicie o tych wszystkich produktach do "uspokajania" włosów juz po umyciu, czyli np serum Zero Frizz. Maja postac takiego śliskiego płynu (jakby głównie składały sie z silikonu). Jak to stosować, używałyście tego już? Bo ja się obawiam, że zamiast wygładzic włosy - sklei je, przyklepie i beda wyglądały jak tłuste... Co ogóle o takim wynalazku myślicie?
Stary 2007-04-20, 20:57   #804
kasiahan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
Dziewczynki, to mam do Was od razu pytanie: co sadzicie o tych wszystkich produktach do "uspokajania" włosów juz po umyciu, czyli np serum Zero Frizz. Maja postac takiego śliskiego płynu (jakby głównie składały sie z silikonu). Jak to stosować, używałyście tego już? Bo ja się obawiam, że zamiast wygładzic włosy - sklei je, przyklepie i beda wyglądały jak tłuste... Co ogóle o takim wynalazku myślicie?
Ja tam lubie takie wynalazki, tylko nie mozna z nimi przesadzic,bo wtedy wlosy wygladaja wlasnie tak, jak piszesz, jakby sie ich z miesiac nie mylo ale jak da sie kilka kropli, to wlosy wygladaja bardzo fajnie, no zalezy jeszcze czego sie uzyje, bo niektore tego typu zabawki, to do d...sa

Ja uwielbiam taki olejek Oleo-Relax z Kerastase. Super nablyszcza wlosy(w granicach rozsadku oczywiscie, a nie jak psu j..), sa po nim gladkie, miekkie, ale nie takie strasznie sypkie, tylko miesiste I mialam wrazenie, ze jeszcze oprocz tego troche pielegnuje wlosy.

Bardzo wydajne to to jest i wogole sie nie placza wlosy po tym. Moim zdaniem rewelacja Wystarczy siknac raz (w zupelnosci wystarczy, no chyba , ze ktos ma wlosy do kolan)) z tej pompki na dlon i to na wlosy i jest git

Z tej serii jest jeszcze takie cus w szpraju, niby mgielka, ale jak siknie alkoholem z moca wodospadu, to pasc trupem mozna. I jakos tak usztywnia wlosy, jak taki delikatny lakier. To tego nie polecam wlasnie.
Fajne jest jeszcze z L'Oreala Pro takie fioletowe (Liss Extreme) ale moim zdaniem gorsze od Kerastase, bo troche obciaza wlosy- Kerast. nie

Zero Frizz nie mialam, ale z tego typu wynalazkow to kurzy sie u mnie jeszcze Jedwab- moim zdaniem beznadzieja i Kallos, oprocz tego ,ze wlosy za miekkie, to nie daje zadnego efektu.

Stary 2007-04-20, 23:29   #805
AniaWila
BAN stały

Bee na te cienie od Pop beauty to ja sie czaje za kazdym razem jak jestem na Oxford :/ ale tak sobie kurde mysle, ze srednio one wyjsciowe sa, bo zazwyczaj uzywam bardziej ''golej'' i mniej ostentacyjnej kolorowki a te kolory mi sie podobaja, owszem - ale jak sobie na nie patrze z daleka
Co do balsamu Palmersa - to ja juz jestem w ciagu drugiej butli i jakos mi az tak nie capi, a z drugiej strony - chcesz byc pikna to cierp

Jezeli chodzi o clinique to nie przesadzaj Bee!!! az tak monotematyczne nie jestesmy, chociaz moje ''maseczka 15minute i repairwear'' brzmi na tym watku juz jak mantra Tyle, ze moje wyrzuty sumienia sa nieco uspokojone bo mam na liczniku zadowolone dwie sztuki < Aaliyah i Afro >

I teraz do tematu olejkow do wlosow:
uzywalam dwoch:
umberto gianini - sleek and chic - w sumei to nie potrafie sie wypowiedziec na jego temat, bo mam go jeszcze prawie calego. Zaczelam uzywac ale na tyle sie nie przyzwyczailam, ze szybko zapomnialam.

Aktualnie codziennie uzywam Kerastase serum nutri-sculpt. Moja ocena nie bedzie obiektywna bo w sumie w celu rekonwalescencji mojego wlosia powzielam drastyczne srodki, a mianowicie - scielam ale i tak uzywam tego olejku, coby wlosy byly wzmocnione i fajniejsze takie no i rezultat jest, sa miekkie w dotyku, zadbane, blyszczace - i tutaj tez nie zalecam przesady w stosowaniu bo to obciazy tylko. Ogolnie serum sprawuje sie dobrze. Polecam
Stary 2007-04-21, 01:31   #806
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
Zero Frizz - nie dla mnie. Moje wlosy sa proste i idealnie gladkie jak po uzyciu prostownicy. Do tego stopnia, ze nie moge ich nawet zakrecic, bo sie zaraz prostuja. Moze znacie specyfiki, ktore by dzialaly skrecajaco...?

Cytat:
Bee na te cienie od Pop beauty to ja sie czaje za kazdym razem jak jestem na Oxford :/ ale tak sobie kurde mysle, ze srednio one wyjsciowe sa, bo zazwyczaj uzywam bardziej ''golej'' i mniej ostentacyjnej kolorowki a te kolory mi sie podobaja, owszem - ale jak sobie na nie patrze z daleka
Czyli srednio raz na 3 tygodnie

Cytat:
Co do balsamu Palmersa - to ja juz jestem w ciagu drugiej butli i jakos mi az tak nie capi, a z drugiej strony - chcesz byc pikna to cierp

Jezeli chodzi o clinique to nie przesadzaj Bee!!! az tak monotematyczne nie jestesmy, chociaz moje ''maseczka 15minute i repairwear'' brzmi na tym watku juz jak mantra Tyle, ze moje wyrzuty sumienia sa nieco uspokojone bo mam na liczniku zadowolone dwie sztuki < Aaliyah i Afro >
Ciesze sie Aniu, ze Palmers zielony Ci podpasowal
Clinique Aniu dziekuje za polecenie tych cudow

Ja wlasnie ciesze sie nowym prezentem - pilingiem cukrowym Elle Macpherson. Polecam Wam, jeden z lepszych, jakie uzywalam
Stary 2007-04-22, 10:23   #807
Hosenka*
Zakorzenienie

Angielki Ciekawi mnie czy kupujecie kosmetyki z Avonu?? Ale sądząc po waszych clinique i.in wnioskuje że nie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-22, 11:41   #808
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Angielki Ciekawi mnie czy kupujecie kosmetyki z Avonu?? Ale sądząc po waszych clinique i.in wnioskuje że nie
o nie! nigdy w zyciu!!!!!!!!! i nie ma to zadnego zwiazku z klinikiem i innymi markami kosmetykow, bo gdybym nie uzywala takich a miala do wyboru avon to wolalabym myc sie szarym mydlem ''Jelen'', do pielegnacji uzywac tylko kremu nivea a wlosy myc pokrzywowym szamponem polleny evy
Stary 2007-04-22, 14:10   #809
lilithin
Wtajemniczenie

Cytat:
o nie! nigdy w zyciu!!!!!!!!! i nie ma to zadnego zwiazku z klinikiem i innymi markami kosmetykow, bo gdybym nie uzywala takich a miala do wyboru avon to wolalabym myc sie szarym mydlem ''Jelen'', do pielegnacji uzywac tylko kremu nivea a wlosy myc pokrzywowym szamponem polleny evy
oj, widze, ze komus avon niezle zalazl za skore
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-23, 14:22   #810
AfroJAzz
Rozeznanie

Cytat:
zrobilabym dokladnie tak samo! nigdy przenigdy AVON!

p.s. Aniu, ta maseczka to rewelacja...a Repairwear....normalnie niebo. Uwielbiam. Myslisz ze mozna go uzywac caly czas czy tylko co ktorys dzien ??

p.s2: moj facet juz tez zauwaza roznice!!! i wychwala!!! i jak przyznal - teraz widac ze faktycznie warto inwestowac czasem pieniazki w takie "glupoty" jak to mezczyzni nazywaja - mam mniej klopotw z cera, mniej przebarwien <niemal w ogole> i bez pryszczy! wow!!!

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości