![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Najważniejsze jest to, żebyś się nie obrażała jak któraś z nas będzie się dokładnie dopytywać o to, co jesz i jeśli pojawi się litania do poprawki. Ważne są szczegóły, a wszystkie komentarze są po to, żeby sobie pomóc wzajemnie
![]()
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
szczurku ona mi właśnie mówiła,że wiele osób już po świetach nie przychodzi i to jest błąd.Ja pójdę na pewno tylko taka porażka z tą wagą
![]()
#783 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny muszę zająć się teraz ważną sprawą, to może trochę potrwać.
Nie mam głowy do niczego... dosłownie do niczego jestem w rozsypce... Życzę by się spełniały Wam noworoczne postanowienia ![]()
#784 |
Wtajemniczenie
|
Eliza: no, to tym bardziej powinnaś iść. Jak nie pójdziesz, to będziesz wściekła na siebie i zaprzepaścisz dotychczasowe wizyty
![]() ![]() ![]() Żółciutka: co tam robaczku? trzymaj się i nie poddawaj!
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
Eliza nie martw się, nie jesteś jedyną osobą, która poniosła porażkę w okresie świąteczno-noworocznym. Teraz trzeba po prostu od nowa wziąć się w garść. I koniecznie nie odpuszczaj wizyty
![]() Anula jak jesteś głodna to jedz więcej. Nie można być głodnym na diecie. Jeśli organizmowi utniesz o 500 kcal mniej to i tak schudniesz, a pozwoli Ci się to łatwiej przestawić. Też warzywami można się zapchać nie dostarczając wielu kalorii. Każda z nas się kiedyś uczyła, także don't worry ![]() Yellow trzymaj się i odezwij się ![]() Zmieniłam nieco moją opcję obiadową ![]() Tylko co na kolacyyyje??? ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2014-01-05 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
Jakieś propozycje co można pić zamiast wody? Bo po wodzie niegazowanej niedobrze mi (mam wrażenie jakbym miała zwymiotowac). Herbaty? Ale wszystkie czy tylko określone typy?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
Cześć Kochane
![]() przepraszam po stokroć... ![]() Są lepsze i gorsze dni, dlatego tak pojawiam się w kratkę. Także będę się odzywać, o ile siły pozwolą. Mam nadzieję, że w końcu wrócę z pełną mocą. Buziaki ![]()
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Martuszka super wygląda i pewnie smakuje twój obiadek. Ja jeszcze dzisiaj idę w gości Jutro już/dopiero będzie lepiej
#789 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka: pięknie wygląda żarełko na Twoich talerzach
![]() ![]() anulu: herby wszystkie jak leci, byle byś ich nie słodziła ![]() ![]() pendulka nie masz za co przepraszać, wracaj do żywych, trzymaj się mocno. niedługo wyjdzie słonko i się polepszy, cokolwiek by to nie było. zawsze jest lepiej ![]()
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Oki. Herbat nie słodzę, nie smakują mi słodzone. I czarnej z tego powodu prawie wcale nie piję
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Przeglądałam z nudów (nie wychodzę z domu przez przeziębienie) blog Lewandowskiej. Straszne ma restrykcyjne podejście do żywienia. Np że owoców nie można łączyć z jogurtem naturalnym.
Szukam jakiś nowych blogów z pomysłami na zdrowe i niekaloryczne jedzonko, bo smak zdrowia już mi się oklepał. Z resztą to już nie jest ten sam blog co kiedyś, mimo że ma ciekawą bazę starych przepisów. Macie jakieś fajne blogi godne polecenia?
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny/ jeestem w zakopcu- z diets jest takoo ale duzo chodzimy- we wtorek termy wracamw srode i naprawde biore sie za siebie bo takbyc nie moze
Tutaj mamy snadanie w cenie i jemy obiadokolacje w trakcie wpada zupa. Szczurku wpissz mi wage z zeszlego tyg bo niw mam jak sie zwazyc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam wczoraj 13.07 km joggingu. Biegałam z bratem i wróciliśmy do domu po 23. Wiatr i deszcz zacinał w twarz jak szalony. Extreme jogging
![]() Bottega_ mój znajomy argumentuje, że nigdy jej nie zdradził i nie dał jej żadnego powodu do nieufności, a ona zdaje się nie mieć do niego zaufania. Oprócz tego ona była wcześniej zdradzana i jego zdaniem on pokutuje za to, co inni faceci jej zrobili. Z jednej strony zgadzam się, że jej reakcja jest trochę przesadna, ale z drugiej strony dla niektórych facetów wszystko jest albo białe albo czarne - zazdrosna to od razu znaczy, że nie mu nie ufa i uważa, że jest skłonny ją zdradzić... silvia_ wiesz co, ja wizę sama załatwiam po raz pierwszy. Do tej pory dostarczałam jedynie dokumenty i potem musiałam się pojawić na rozmowie. Teraz natomiast wszystko od a do z musze zrobić sama i martwię się, że popełnię gdzieś jakiś błąd. Inna sprawa, że załatwiam to na ostatnią chwilę i gdyby przyszło się odwoływać to nie wiem czy wyrobię czasowo. martuszka_ jakoś wyjątkowo sie pewnie nie przystawia, ale mój kolega to jest taki typ faceta z poczuciem humoru wokół, którego dużo dziewczyn sie kręci na zasadzie flirtowania. jmz_ dwa krążki ryżowe i jabłko to jest co najwyżej drugie sniadanie, a nie pierwsze ![]() eliza40_ dziewczyny mają rację, lepiej pójść, bo dietetyczka Cie na pewno zmobilizuje i może zmieni coś w diecie, żeby łatwiej Ci sie było przystosować.
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dyszkę przeletę wyzywają mnie, że za szybko robie postępy w bieganiu, zeby kontuzji nie dostac ale ja nieswiadomie pobijam swoje rekordy... chcialabym tą dyszkę ukończyć w godzinę teraz mam 1h 07min... 7 minut to jest dużo mam 2 miesiące prób jeszcze jutro planuję dyszkę ![]() Cytat:
![]() dzisiaj bardzo trzymałam się diety I - 2 małe kromki chleba żytniego z białym serem wiedeńskim i makrelą w pomidorach, 4 plastry pomidora i 6 plastrow ogórka, kawa z mlekiem bc II - mała pałka z kurczaka gotowana - bez skory, 100 g groszku zielonego gotowanego i 70 g brukselki gotowanej III-duża garść mieszanki studenckiej - rodzynki, nerkowce, migaly i laskowe IV - 4 mandarynki V- 3 łyżki sałatki z selera naciowego, kurczaka w curry, kukurydzy i ananasa z jogurtem naturalnym i odrobina majonezu (na caly wielki gar dalam 3 łyżki majonezu i caly jogurt naturalny) do tego woda i herbata czerwona 4 mandarynki poniewaz wyciagneli mnie do kina na hobbita, trwa 3h, kupili sobie popcorn a ja...zażerałam mandarynki - nawet kilku popcorników nie zjadłam!! jutro bieganko ![]() pokochalam bieganie...obkupiłam sie w odziez do biegania, nawet kurtke do biegania kupilam z membrana wiatrowa, kurtka termo trzyma do -15 stopni, rewelka no i czapke newline do biegania - wyprzedaz w sklepie biegowym u nas byla ![]() moj byly trener mnie pochwalil, ze dupka i biodra zmalaly i kupi mi nowe odzywki - spalacz z kopem ![]() wyprobuje w srode na silowni ide na pumpy i trening obwodowy jutro aquapark z mężulkiem i córeńką ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2014-01-05 o 22:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Waga jaką podam do tabelki zaskoczy chyba wszystkich,ale trudno sama jestem sobie winna. Święta w tym roku są późno bo dopiero 20 kwietnia. Do tego czasu nie szykują mi się żadne imprezy a więc dość czasu na pozbycie się kilogramów może nawet wszystkich zbędnych oczywiście
![]() ![]()
#796 |
Raczkowanie
|
Yellow ja również życzę ci tego samego
![]() ![]() Martuszka może powinnaś pracować w restauracji ?? ![]() Anulu a może do wody dodaj cytryny albo mięty ?? żeby miałą smak ?? Ja pije herbatę czerwona , zieloną , czarną i czasami jakieś ziołowe . Pije też miętę i rumianek . Ale trzeba uważać z ilością . Pendulka będzie dobrze czekamy na ciebie hehe ![]() Miss ![]() ![]() ![]() ![]() Agus wszystkie tak mowicie o tym bieganiu i aż łapię doła ja też bym chciała tylko te posrane kolana i za duże obciążenie … ehhh …. ![]() ![]() Eliza hehe może nie będzie aż tak źle com ?? ja też przytyłam po świętach ale wrociłam na diete i minimalnie spadłam . Teraz jeszcze jestem chora i ćwiczyć mi się nie chce . Mi tez nie szykują się żadne imprezy do świąt wielkanocnych wiec może nie złamię się i spadne kilka dobrych kg hehe . Mam przynajmniej taka nadzieje ![]() Czuję się troszkę lepiej niż wczoraj i mam nadzieje ,że obejdzie się bez lekarza . Z wszystkimi w domu się kłócę a moja mamuśka jak na złość przyniosła dzisiaj do domu blachy pysznych ciast a ja mam małą motywacje …. Mam nadzieje ze się nie złamie i dam rade. W tamtym tyg. Waga 90,2 kg dzisiaj 88.9 kg mam nadzieje że będzie spadała dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Wtajemniczenie
|
Aguś wiem że 7 min to dużo. Weź też pod uwagę, że na zawodach człowiek się tak spręża że łatwo o lepszy czas. Zejść do godziny na 10km to bardzo realny czas przy Twoich treningach, więc trzymam kciuki
![]() Jak to twoje postanowienie to maraton czy pół maraton - pamiętaj o gruntownych badaniach lekarskich ![]() Eliza no widzisz, akurat masz znakomity okres do odchudzania. Dziś sobie pozwalam na frykasik - kiełbaska podsmażana ![]() ![]() Waga do tabelki 70,5kg. Jestem zadowolona. JMZ moje marzenie to własna restauracja. No ale teraz na głowie mam kredyt za mieszkanie. Ale kiedyś na pewno.
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2014-01-06 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
póki co same spadki w tabeli, czekam na resztę towarzystwa
![]()
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Wiem ze mnie jeszcze nie wciagacie do tabeli ale na dzisiaj mam wagę 90.7
Dobrze idzie ![]() Dziś śniadanko takie: Jogurt naturalny Kiwi 1 łyżka musli bez cukru 2 łyżki płatków owsianych górskich 1 łyżeczka słonecznika 1 łyżka otrębów owsianych Edytowane przez anuluu Czas edycji: 2014-01-06 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
super, każdy spadek to motywacja
![]()
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
Anula brawo
![]() ![]() u mnie piękne bezchmurne niebo ![]() ![]()
#802 |
Zakorzenienie
|
waga 81,4 kg
na wieczór się zbliżała do 84 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam wczoraj nową wagę. Oczywiście jest więcej niż na tej poprzedniej o 0,6kg ![]() Powiem Wam, że mi brakuje takich 5% do pełnej motywacji, żeby ruszyć z kopyta. Ale już nie mam pomysłu jak się za to zabrać...
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
Pendulka 5% to niewiele. Przypomnij sobie powody, dlaczego się odchudzasz. Co da Ci szczuplejsza sylwetka. Jak teraz ruszysz, to jesteś w stanie do lata zrzucić wiele kilogramów. Tak jak Eliza zauważyła, do Wielkanocy dość sporo czasu bez jakiś szczególnych świąt. No może walentynki. Pomyśl sobie - wakacje to grille, urlop z niedietetycznym jedzeniem. Kiedy będzie lepszy czas?
#805 |
Zadomowienie
|
No to schrzanię Wam spadki
![]() 69 kg Wkurza mnie to! Biegam, jedna wpadka i już wzrost, wrrr!!! anuluu - Orientacyjnie może tak, ale nie jestem w stanie powiedzieć ile gram zjadłam chleba, ziemniaków, warzyw czy jakiegoś mięsa, bez wagi się nie obędzie. szczurku - Ale różnica w ważeniu jest taka? Więcej produktów wchodzi czy przeciwnie? miss - Żebyś się tylko nie rozchorowała przez to bieganie w deszczu ![]() Ja kiedyś biegalam, ale w takim delikatnym ;p Fajne uczucie ![]() agus - Twoi znajomi mają rację co do kontuzji. Do biegania trzeba podchodzić rozsądnie i z głową. Moja koleżanka która też zaczynała biegać dała się wciągnąć, szynko zwiększała dystanse i tempo. Efekt? Bolące kolana i zaprzestanie biegania. Ja zawsze powoli zwiększałam dystanse, nawet teraz kiedy wróciłam po miesiącu przerwy powoli zwiększam sobie km. Nigdy nie miałam problemu z kolanami. Na śniadanko było, a raczej zaraz będzie ![]() 1. 2 kromki ciemnego chleba z szynką, ogórkiem 2. Serek tutti banan straciatella ![]() ![]() 3. Jabłko
#806 |
Wtajemniczenie
|
Silvia: zależy od produktu, bo rodzynki, płatki, kasza są lżejsze niż zakładałam, ale np. waga jabłka i ziemniaka mnie zaskoczyła, bo były większe niż myślałam
![]()
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
szczurku - To jabłko i ziemniak zależą od wielkości, więc w takich produktach zawsze będą rozbieżności. Powiem Ci, że sama zainwestuję w wagę. Na allegro można znaleźć za 2o parę złotych z darmową wysyłką, więc duży to wydatek nie jest.
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo facetowi się w bańce poprzewracało, albo jest niedojrzały, albo też wcale jej nie kochał tak jak się mu wydawało, bo nie rezygnuje się we spólnego życia, zaręczyn itd. z takiego powodu (rozumiem za to przełożenie tego wydarzenia na lepszy moment). Od wyjaśniania takich sytuacji jest rozmowa, a koleś zachowuje się jak przedszkolaczek, który tupie nóżką. Niech się zastanowi czy on byłby taki uradowany, gdyby sytuacja była odwrotna. Owszem - awantura była niepotrzebna, ale nie dziwię się dziewczynie, że jest zazdrosna i próbuje walczyć o swojego. Silvia: ![]() ![]() u mnie dalej dupa, a nawet + ![]() ![]() Martuszka: powiem Ci, że bardzo smaczne te zdj. wstawiasz ![]() Agus: ![]() ![]() Pendulka: przytulam misiaku ![]() jmz: witaj ![]() ![]()
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
Bottega - Dokładnie tak samo myślę w kwestii tego chłopaka jak Ty. Jestem pewna w 100%, że jakby sytuacja się odwróciła sam by się tak zachował.
Mięśnie czy nie, czasami przesadzam z jedzeniem, więc muszę się pohamować. Haha no i z czego się śmiejesz?! że dupka rośnie? ![]() Co tu takie pustki? Piszę referat i nie ma co czytać na wizazu ![]()
#810 |
Zadomowienie
|
do tabelcy: 73,1 - wczoraj żarłam szarlotkę i śliwki w czekoladzie no i mam...
Sylwia, nie przejmuj się nadwyżką, na pewno niedługo spadnie ![]() mam nowy pomysł: od dzisiaj jem tylko i wyłącznie 2x dziennie ![]() Martuszka ![]() ![]() Miss, a daj spokój, nie bez powodu bujam się ciągle z tą samą wagą... ![]() Yellow, trzymaj się ![]() anulu, ja polecam yerba mate i rooibosa - są różne owocowe smaki do wyboru do koloru - pyszne i zdrowe ![]() ja do biegania wrócę w połowie lutego - tęskni mi się za tym, a nie mam teraz czasu ani siły ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.