![]() |
#781 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
Z paznokciem idź do pierwszej lepszej kosmetyczki i niech Ci żel nałoży, to dotrwa póki nie odrośnie. Też tego nie lubię, zwłaszcza jak się złamie przy samym mięsie ![]()
![]() |
#782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam taki plan by odżywką jakby zakleić i zamalować go ale nie wiem,obciąć już nie mogę bo za mało czasu. Ja się dygam zapytać o badanie piersi jak będę na wizycie u ginekologa ponieważ mam na sutkach strupy i takie czarno sine ślady :/ nie wiem czy by się tym jakoś nie przejął,nie pytał co jest.
![]() |
#783 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Co do śladów na piersiach, zależy od ginekologa. Jeśliby zwrócił uwagę, możesz spokojnie odpowiedzieć, ze troszkę wam się w łóżku zaszalało ![]()
![]() |
#784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzadko bywa by Nas poniosło,po prostu wiemy czego chcemy i tak robimy a ja uwielbiam gdy tak gryzie ![]() Już mam dwie warstwy odżywki i zobaczę jak z tym będzie,na szczęście nie odstaje i leży tylko boję się zaczepić.
![]() |
#785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Elena1603 tez sie chetnie dowiem jak jest w takich klubach ... moze latwiej Pana meza namowie na wizyte :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
Jeżeli lekarz pyta pacjentkę o ślady pasa na tyłku to zdecydowanie profesjonalizm, zwłaszcza jak widzi pacjentkę pierwszy raz i jej nie zna. Po pierwsze - może podejrzewać przemoc, po drugie - samoistnie powstające siniaki, wybroczyny i strupy to poważny objaw choroby. Jeżeli odpowiecie szczerze, że poniosło Was w łóżku z partnerem i że jest to pod kontrolą, widać, że nie jesteście zastraszone, to lekarz powinien zrozumieć i nie wtrącać się.
Brak profesjonalizmu będzie w sytuacji, jeżeli zacznie to głupio komentować. Wtedy warto wybrać się do innego gabinetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
A ja juz jestem w polowie Frost i sroga zima i tak czytam o tych prostytutkach i mordercy ktory lubowal sie w bdsm i sobie o was pomyslalam
![]()
#788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zapyta o ślady to po prostu powiedz, że Was poniosło i wszystko jest pod kontrolą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Upodobania seksualne to żaden powód do wstydu czy unikania badań. Do tego dochodzi tajemnica lekarska, jeśli masz cień podejrzeń, że gin zachowa się nieprofesjonalnie to zmień i poszukaj kogoś odpowiedniego. Nie powinnaś mieć nawet takich wątpliwości, zdrowie > all.
Dzięki za odpowiedzi, z braku klamerek stestuję obie wersje i tak chyba. Mocne są, ale mówi się trudno, na razie moja nienawidzi tylko paska, trzeba rozszerzyć tę listę ![]() Zdecydowanie muszę rozszerzyć katalog kar, rozbestwiła mi się moja suka ostatnio. |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Nie czuję by coś było nie tak ale mimo młodego wieku wykonuję takie badanie co miesiąc od kilku lat ![]() Swoją drogą gryzienie czy ściskanie sutków nie jest jakoś bardzo niebezpieczne,no nie? PS.Chyba uratowałam paznokieć ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Czytałam, że w niektórych społecznościach matki i nianie masturbowały dzieci, by przestały płakać i prędzej zasnęły. Rzecz jasna według dzisiejszych standardów to pedofilia i molestowanie, ale to jeszcze jeden dowód na korelację pomiędzy masturbacją a leczeniem bezsenności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- A propos seksualoności dzieci to moja znajoma opowiadała jak dziewczynka na świetlicy w której pracowała,ruszała się na krześle tak,pocierała i dochodziła a babki próbowały Ją odciągać od tego.Jak przychodziła matka to było ok a jak ojciec to w panikę wpadała ta dziewczynka.
![]() |
#794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem lekarza to interesuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez patiasym Czas edycji: 2014-01-07 o 18:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Samante :-D
Enviado desde mi iPhone :-*
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od miesiąca dopiero biorę tabletki(głównie by nie umierać bólu),a że wiemy,że nigdy nie ma 100% no i różnie się zdarza to na razie tak zostaje.T.bardzo troszczy się o mnie i chce bym poszła na wymarzone studia dlatego przez ten cały czas jaki jesteśmy razem jakoś Nas nie ponosiło na tyle bym chciała na ciążowym wypisywać pierdoły :P Ja do czasu mojego T. byłam grzeczna bardzo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Do godziny 10 mialam takie wiadomosci ze szok...chyba moje zycie wywroci sie znowu do gory nogami, ale to lepiej bo mam dosc.
#800 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
niecnotliwa dziewica
|
Pau, ja zaczęłam dzień od wizyty u komornika
![]() ![]()
#802 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Moj maz w koncu po 6 latach sie obudzil. Na 99,5% wrocimy jednak tam gdzie mieszkalismy i bedzie egzekwowal od swoich rodzicow by oddali mu jego dom, jak to swierdzil ze tylko on w jego rodzinie jest glupkiem bo brat mieszka na swoim, siostra na swoim (wszystko rodzice dali) a tylko on placi za kredyt mieszkaniowy (w mieszkaniu mieszkaja jego rodzice) plus za mieszkanie ktore wynajmujemy. On chce powrocic do czasow jak sie poznalismy, gdy niepotrzebowalismy zbyt duzo pieniedzy ani zbyt duzo materialnych rzeczy. Moj maz w ciegu trzech lat strasznie sie postarzal, jest bardzo zmeczony psychicznie. On teraz on pracuje po 8 godzin i jak przyszedl z nocki powiedzial mi ze o maly wlos by w majtki sie nie zesikal bo co 20 sekund musi sciagnac skrzynke z maszyny, oni pracuja po 8 godzin be przerwy (prawnie to jest nielegalne) bez posilku, je w biegu. No ma dosc chlop, w koncu doszedl sam do tego co ja mu juz od 4 lat walkuje, ze w koncu powinien patrzec na siebie i swoja rodzine a nie na innych.
#804 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Pau, z tego co pisałaś, to poprzednie miejsce piękne, nad morzem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
W ogole dla mnie nie ma zadnych perspektyw na prace, tam sa dwa domy starcow...ale ja nigdy nie myslalam zeby sie w tym ksztalcic. Na dodatek szef ciagle mu mowi ze musza pogadac o jego przyszlosci i bla bla bla miesiac minal. Wyplate dzisiaj odebral bo UWAGA sie upomnial! Gdyby nie to to pewnie zeby w sciane. On mowi tak, ma kochajaca rodzine, zone i cudowne dziecko co mu wiecej potrzeba do szczescia? Ze mamy fajny dom? No i co jak jest tak zimno ze oddychasz i para leci bo nie da rady go nagrzac kominkiem z salonu, ze mamy 3 pietra? No ok ale i tak caly dzien jestesmy w salonie na dole. Ze jak ktos bedzie chcial do nas przyjechac to nie bedziemy mogli go przenocowac (dopoki sie nie wyprowadza zajmujemy mala kawalerke w trojke). W koncu otworzyl oczy. Nawet nie wiecie ile ja na to czekalam, a ile nerwow zjadlam..-Chyba kupie flaszke ze szczescia
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#809 |
niecnotliwa dziewica
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;44492039]what?
![]() Nie wchodząc w szczegóły - temat, o którym Ci kiedyś pisałam na PW ciągnie się jak gluty z nosa ![]() W zasadzie najwygodniejszym rozwiązaniem byłoby w tym momencie ze sobą skończyć, ale trochę mi jednak szkoda....
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.