Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-06-09, 21:27   #781
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 780
GG do MorganLeFay
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka¿ wiadomo¶æ
Ale one mi tak same rosn±, cierpliwo¶æ niepotrzebna. Czasami nawet zapomnê podlaæ Siejê w pojemnikach g³êbokich, bo jak kiedy¶ w donicach uprawia³am, to mi usychaly, wiêd³y, ¿ó³k³y.

Poczytam sobie co¶ tam na blogu nap³odzi³a

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Morgan, z nasionek, bo lubiê patrzeæ jak ro¶nie Poza tym z nasionek mam bazyliê cytrynow± i czerwon± - a nie wiedzia³abym, gdzie kupiæ takie sadzonki
Mo¿e to nie do koñca sadzonki ale kiedy¶ próbowa³am hodowaæ takie zio³a w doniczkach z marketu ale one s± chyba jakie¶ szklarniowe, bo zaraz zdychaj± po wystawieniu na dwór....
MorganLeFay jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-06-09, 21:28   #782
Kachula82
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 573
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka¿ wiadomo¶æ
O matko.... t o biedy Fanu¶ mia³ strasznego pecha nie wiem czy widzia³as, kiedy¶ zak³ada³am taki w±tek na forum o maltusiach, jak mój mia³ wstrz±s mózgu rozpêdzi³ siê na dzia³ce i waln±³ g³ow± w taki metalowy trzepak.... ile ja siê wtedy strachu najad³am..... te¿ wtedy go sparali¿owa³o, biegiem do weta jecha³am... dosta³ jaki¶ zastrzyk na obrzêk mózgu wtedy i po paru godzinach ju¿ by³o dobrze, choæ wet nas ostrzeg³ ¿e z mózgiem to ró¿nie bywa, ale na szczê¶cie siê uda³o. Z psem trzeba mieæ oczy dooko³a g³owy, jak z dzieckiem....
Mo¿e przez te kraty Ci tak wieje na tym balkonie? Ja kupi³am sobie te maty z wikliny na balkon i jest ok. To ¿e mieszkasz na 8 piêtrze te¿ na pewno ma znaczenie z tym wiatrem.
Te cytryny to masz w domu czy na balkonie? Te¿ bym sobie wyhodowa³a to najpierw chyba trzeba dobrze pestki wysuszyæ nie?
Polecam Ci pelargonie bo s± ma³o wymagaj±ce i kwitn± ca³e lato. No i bez maciejki sobie nie wyobra¿am balkonu - zapach

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

A normalnie siejesz z nasionek czy kupujesz ju¿ sadzonki? Mi siê nigdy nie uda³o z nasion wyhodowaæ?
Niestety psy potrafi± mieæ tak samo g³upie pomys³y jak dzieci. Wa¿ne, ¿e wszystko wysz³o w porz±dku.
U mnie na wiatr tylko pe³na zabudowa by da³a radê, ale inwestowaæ w to próchno nie bêdê.
Cytryny m±¿ zasadzi³ jak wyæmuka³ cytrynê z herbaty, tak 3 razy Kupili¶my specjaln± ziemiê do cytrusów i trzymamy siê zasad jak obchodziæ siê z cytrusami. Niedu¿a doniczka te¿ ma znaczenie. Wtedy cytryna idzie w górê a nie w korzenie.
Co do pachn±cych kwiatów to ja nie bardzo. Py³ki mnie dobijaj±.

Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce...

Kachula82 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-06-09, 21:34   #783
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 780
GG do MorganLeFay

Kachula tak mi siê przypomnia³o - ogl±dasz ten nowy sezon Devious Maids? ciekawa jestem czy Ci siê podoba?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachula82 Poka¿ wiadomo¶æ
Niestety psy potrafi± mieæ tak samo g³upie pomys³y jak dzieci. Wa¿ne, ¿e wszystko wysz³o w porz±dku.
U mnie na wiatr tylko pe³na zabudowa by da³a radê, ale inwestowaæ w to próchno nie bêdê.
Cytryny m±¿ zasadzi³ jak wyæmuka³ cytrynê z herbaty, tak 3 razy Kupili¶my specjaln± ziemiê do cytrusów i trzymamy siê zasad jak obchodziæ siê z cytrusami. Niedu¿a doniczka te¿ ma znaczenie. Wtedy cytryna idzie w górê a nie w korzenie.
Ooooo to du¿o zachodu z tymi cytrusami, chyba mi siê jednak nie chce
Z pestek to marzy mi siê jeszcze awokado, musze poczytaæ jak to wyhodowaæ.... ale co¶ mi siê zdaje ¿e pestki to chyba trzeba dobrze wysuszyæ

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Kachula przeczyta³am wpis o szamponach szczególnie by³am ciekawa H&S jak Ci odpowiada. Ostatnio kupi³am ten do wra¿liwej skory g³owy. Ale nie ukrywam ¿e mia³am opory bo one wszystkie chyba zawieraja w skladzie silikony wiêc balam siê przyklapu. No i jestem pozytywnie zaskoczona bardzo dobry szampon, ze skóra nic siê nie dzieje, w³osy s± ¶wie¿e dwa dni (nie mówiê o upa³ach oczywi¶cie).
MorganLeFay jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-06-09, 21:47   #784
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka¿ wiadomo¶æ
Ale one mi tak same rosn±, cierpliwo¶æ niepotrzebna. Czasami nawet zapomnê podlaæ Siejê w pojemnikach g³êbokich, bo jak kiedy¶ w donicach uprawia³am, to mi usychaly, wiêd³y, ¿ó³k³y.

Poczytam sobie co¶ tam na blogu nap³odzi³a
Bêdzie tego wiêcej

To mi da³a¶ do my¶lenia z tymi doniczkami. W³a¶nie zawsze mi to paskudztwo usycha³o.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka¿ wiadomo¶æ
Kachula tak mi siê przypomnia³o - ogl±dasz ten nowy sezon Devious Maids? ciekawa jestem czy Ci siê podoba?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Ooooo to du¿o zachodu z tymi cytrusami, chyba mi siê jednak nie chce
Z pestek to marzy mi siê jeszcze awokado, musze poczytaæ jak to wyhodowaæ.... ale co¶ mi siê zdaje ¿e pestki to chyba trzeba dobrze wysuszyæ

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Kachula przeczyta³am wpis o szamponach szczególnie by³am ciekawa H&S jak Ci odpowiada. Ostatnio kupi³am ten do wra¿liwej skory g³owy. Ale nie ukrywam ¿e mia³am opory bo one wszystkie chyba zawieraja w skladzie silikony wiêc balam siê przyklapu. No i jestem pozytywnie zaskoczona bardzo dobry szampon, ze skóra nic siê nie dzieje, w³osy s± ¶wie¿e dwa dni (nie mówiê o upa³ach oczywi¶cie).
Serialu nie ogl±da³am, bo mia³am 4 inne do nadrabiania A teraz mi ju¿ przesz³o na seriale
Z cytrusami nie ma zachodu. One rosn± same. Wa¿ne aby zasadziæ w doniczkê nie za du¿±. Najpierw ma³± i przesadzaæ jak jest ma³a co rok. Jak uro¶nie ju¿ spora to co dwa lata. Mo¿na zwiêkszyæ wtedy doniczkê ale na niewiele wiêksz±. Kupujemy ziemiê z nawozem ( http://www.substral.pl/p,163,ziemia-do-cytrusow.html ) i na tej ziemi rosn± piêknie Podlewamy nie przelewamy (no chyba ¿e w lato i szczególnie jak wyje¿d¿asz). W zimê mog± ciut listków straciæ. Taka cytryna nie daje owoców od razu, mo¿e po 15latach (uroki prawdziwej cytryny a nie sklepowej sprzedawanej ju¿ z owocami - sztucznej). Ale listki fajnie pachn± i uwielbiam patrzeæ na jej zielony kolor, taki soczysty. No i ta satysfakcja. Drzewko z pestki z wymiêtej cytryny w herbacie

A szampon lubiê za te oczyszczanie. Zreszt± on zawsze by³ dobry (tak tez mój tato mówi).

A awokado to nie wiem jak. Ale ananasa bym zasadzi³a Widzia³am jak i nie trudno.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Ale ziewam. Ci±g³e czuwanie nad ma³ym, czy przypadkiem gor±czka nie wróci, dobija mnie. Uciekam spaæ.

Edytowane przez Kachula82
Czas edycji: 2014-06-09 o 21:46
Stary 2014-06-09, 23:08   #785
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 714

Dziewczyny ja czytam wszystko, ale nie mam czasu pisaæ. Sobota, niedziela i poniedzia³ek ca³y przeimprezowany. U nas dzi¶ by³o ¶wiêto, wiêc mo¿na by³o imprezowac. Codziennie gdzie indziej. Upa³ nie do wytrzymania. Syna ch³odze wod± ze szlaucha, bo jest lodowata, a m³ody ma radoche. 34 stopnie w cieniu i duchota to przesada. Burza nic nie da³a. Jest nawet gorzej, bo paruje wszystko i znowu duchota.
Go¶ci i imprez mam ju¿ do¶æ. Napilam siê za wszystkie czasy.
Od jutra szara rzeczywisto¶æ. Idê do pracy. Tylko dzieci maj± jeszcze wolne od szko³y.
My¶lê, ze od czwartku bêdê mia³a ciut wiêcej luzu, to i bêdê z wami tutaj dyskutowaæ

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Weronisia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-06-10, 10:56   #786
mcromance
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 284

Ja tez podczytujê na bie¿±co, ale ostatnio mi siê nie chce pisaæ

Nie udzielam ¿adnych porad przez PW, proszê nie pisaæ.
mcromance jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-06-10, 11:15   #787
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mcromance Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tez podczytujê na bie¿±co, ale ostatnio mi siê nie chce pisaæ
¯YJEEEE!!!

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny ja czytam wszystko, ale nie mam czasu pisaæ. Sobota, niedziela i poniedzia³ek ca³y przeimprezowany. U nas dzi¶ by³o ¶wiêto, wiêc mo¿na by³o imprezowac. Codziennie gdzie indziej. Upa³ nie do wytrzymania. Syna ch³odze wod± ze szlaucha, bo jest lodowata, a m³ody ma radoche. 34 stopnie w cieniu i duchota to przesada. Burza nic nie da³a. Jest nawet gorzej, bo paruje wszystko i znowu duchota.
Go¶ci i imprez mam ju¿ do¶æ. Napilam siê za wszystkie czasy.
Od jutra szara rzeczywisto¶æ. Idê do pracy. Tylko dzieci maj± jeszcze wolne od szko³y.
My¶lê, ze od czwartku bêdê mia³a ciut wiêcej luzu, to i bêdê z wami tutaj dyskutowaæ

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jak ja bym poimprezowa³a... G³upia ospa! Mielismy starym dzieciaki podrzuciæ i siê zabawiæ i gucio z tego ci±gle wychodzi. Ci±gle chorzy albo pogoda na weekend siê babra³a. Teraz jak jest pogoda to ospa siê przypa³êta³a Baluj, pracuj i czasem co¶ skrobnij

Stary 2014-06-10, 11:24   #788
mcromance
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 284

Cytat:
¯YJEEEE!!!
I dobija siê planem na zjazd w ten weekend... Do tego najpewniej do³±czy mi wtedy @, wiêc wnerwa mam jeszcze wiêkszego.

Nie udzielam ¿adnych porad przez PW, proszê nie pisaæ.
mcromance jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-06-10, 11:51   #789
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mcromance Poka¿ wiadomo¶æ
I dobija siê planem na zjazd w ten weekend... Do tego najpewniej do³±czy mi wtedy @, wiêc wnerwa mam jeszcze wiêkszego.
Bêdzie lepszy motyw aby sie napiæ Mo¿e leci wtedy bardziej ale alko uspokaja nerwy

Stary 2014-06-10, 11:53   #790
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 974

ja te¿ podczytujê ale nie mam co pisaæ.

Mam oble¶ne 2miesiêczne odrosty i nie mam pojêcia czym je zafarbowaæ
ta 8/73 za ruda bêdzie z tego co widzia³am po fotkach na ruskich forach.
goldika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-06-10, 11:55   #791
goldika
Zakorzenienie

co to mo¿e byæ za kolor?
od razu zaznaczam, ¿e farbê wezmê z poziomu 8 lub 7 najlepiej CT bo to najlepsza farba ever
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Before.jpg (61,8 KB, 25 za³adowañ)

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-10, 12:05   #792
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Poka¿ wiadomo¶æ
ja te¿ podczytujê ale nie mam co pisaæ.

Mam oble¶ne 2miesiêczne odrosty i nie mam pojêcia czym je zafarbowaæ
ta 8/73 za ruda bêdzie z tego co widzia³am po fotkach na ruskich forach.
Cytat:
co to mo¿e byæ za kolor?
od razu zaznaczam, ¿e farbê wezmê z poziomu 8 lub 7 najlepiej CT bo to najlepsza farba ever
Kurde ciê¿ko powiedzieæ, bo fota z fleszem... takie 7.1 ³amane na 8.1 ale i z³oto te¿ musi byæ... Mo¿e to 7.13??
Zobacz, ¿e podobny, to akurat Majirel 7.13:

7_13_1.jpg

Albo 7,23! Bo ³adnie siê mieni

7_23.jpg

Czas edycji: 2014-06-10 o 12:08
Stary 2014-06-10, 12:09   #793
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde ciê¿ko powiedzieæ, bo fota z fleszem... takie 7.1 ³amane na 8.1 ale i z³oto te¿ musi byæ... Mo¿e to 7.13??
Zobacz, ¿e podobny, to akurat Majirel 7.13:

Za³±cznik 5707044

Albo 7,23! Bo ³adnie siê mieni

Za³±cznik 5707046
w³a¶nie tak kr±¿ê to z³oto-per³owych i z³oto-popielatych. CT ma 7/38 ale oczywi¶cie u nas nie jest nigdzie dostêpna
jest z Kolestona ale nie chcê go bo u mnie siê nie sprawdzi³.
Stary 2014-06-10, 12:11   #794
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
w³a¶nie tak kr±¿ê to z³oto-per³owych i z³oto-popielatych. CT ma 7/38 ale oczywi¶cie u nas nie jest nigdzie dostêpna
jest z Kolestona ale nie chcê go bo u mnie siê nie sprawdzi³.
A 7,71 z CT?

Albo DiaRichesse, bo ma ¶wietne takie odcienie

Stary 2014-06-10, 12:13   #795
goldika
Zakorzenienie

7/71 robi³am poprzednio i wysz³a mi mega ciemno. W za³±czniku efekt.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2266.jpg (35,9 KB, 21 za³adowañ)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-10, 12:16   #796
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
7/71 robi³am poprzednio i wysz³a mi mega ciemno. W za³±czniku efekt.
Jest 8.38 ale zdecydowanie jasniejszy...

Stary 2014-06-10, 12:22   #797
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Jest 8.38 ale zdecydowanie jasniejszy...
no w³a¶nie za jasny...
kurcze patrz±c na Twoje w³osy mam ochotê i¶æ do fryzjerki na farbê ale nie mam gwarancji, ¿e zrobi mi to co chê

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

8/71 chyba wygl±da dosyæ spoko ale nie ma w nim z³ota szkoda, ¿e nie ma 8/713
Stary 2014-06-10, 12:24   #798
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
no w³a¶nie za jasny...
kurcze patrz±c na Twoje w³osy mam ochotê i¶æ do fryzjerki na farbê ale nie mam gwarancji, ¿e zrobi mi to co chê
U mnie by Ci zrobili jaki tylko chcesz. Laski tak tam mieszaj± ¿e wychodzisz z zupe³nie nowym odcieniem np jak ta laska ostatnio:

jjj.jpg

To mieszanka kilku kolorów.

Stary 2014-06-10, 12:25   #799
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:

8/71 chyba wygl±da dosyæ spoko ale nie ma w nim z³ota szkoda, ¿e nie ma 8/713
Zmieñ farbê... Ja za kolorem sz³am ci±gle w nowe.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-10, 12:25   #800
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie by Ci zrobili jaki tylko chcesz. Laski tak tam mieszaj± ¿e wychodzisz z zupe³nie nowym odcieniem np jak ta laska ostatnio:

Za³±cznik 5707051

To mieszanka kilku kolorów.
¶wietny kolor!
ile bior± tam za zwyk³e farbowanie, a nie baleja¿?
Stary 2014-06-10, 12:25   #801
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
¶wietny kolor!
ile bior± tam za zwyk³e farbowanie, a nie baleja¿?
jak d³ugie w³oski? Jak na ostatniej foci po 7,71?

Stary 2014-06-10, 12:26   #802
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Zmieñ farbê... Ja za kolorem sz³am ci±gle w nowe.
ale zaliczy³am ju¿ tyle farb i tylko po CT w³osy by³y w super stanie.

Inebrya do CT to szajs. Ju¿ sam Koleston wypada du¿o gorzej ni¿ CT.

Czasami kusz± mnie drogeryjne jakie¶ :/

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
jak d³ugie w³oski? Jak na ostatniej foci po 7,71?
tak
Stary 2014-06-10, 12:26   #803
Kachula82
Zakorzenienie

150z³ do 180z³ i wierz mi niczego tam nie ¿a³uj±.

Stary 2014-06-10, 15:12   #804
goldika
Zakorzenienie

zamówi³am CT 8/73 http://www.hairpersona. ru/images/well_ct/big/11aCOLORTOUCH-new-73.jpg

7/71 wysz³a mi identycznie jak z próbnika z tej stronki wiêc liczê, ¿e 8/73 te¿ wyjdzie tak jak na próbniku.

Nie mam 150z³ na fryzjera obecnie mo¿e jak dostanê pracê to zaszalejê ale póki co wyda³am 25z³ na 2 farbowania i muszê siê z tym pogodziæ
Stary 2014-06-10, 17:04   #805
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
zamówi³am CT 8/73 http://www.hairpersona. ru/images/well_ct/big/11aCOLORTOUCH-new-73.jpg

7/71 wysz³a mi identycznie jak z próbnika z tej stronki wiêc liczê, ¿e 8/73 te¿ wyjdzie tak jak na próbniku.

Nie mam 150z³ na fryzjera obecnie mo¿e jak dostanê pracê to zaszalejê ale póki co wyda³am 25z³ na 2 farbowania i muszê siê z tym pogodziæ
Dlatego ja nigdy nie chodzi³am na samo farbowanie do fryzjera. Za farbê profesjonaln± zap³acê 30z³ i sama zrobiê. No inaczej z baleja¿em, sama sobie nie zrobiê I to, ¿e da³am teraz 190z³, to i tak mój prezent urodzinowy by³ a kolejne farbowanie pewnie w po³owie wrze¶nia. Zd±¿ê zarobiæ na to, jak nie w pracy (któr± liczê, ¿e znajdê bo na razie bez odzewu te cv posz³y), to u mê¿a Dam mu siê zba³amuciæ parê razy i bêdzie git

Goldika a nie za rudy ten kolor? My¶la³am, ¿e tak ciep³ego nie chcesz.

Czas edycji: 2014-06-10 o 17:05
Stary 2014-06-10, 22:17   #806
goldika
Zakorzenienie

Kachula padlam zgadzam sie, ze balejaz tylko u fryzjers i to dobrego.
a co do mojego koloru to mam ochote na cieplucha to tylko CT a jakos zle sie czuje z moim szarym odrostem.
kiedys nosilam 7/34 albo 7/74 i dobrze czulam sie w takim cieplym odcieniu. wiadomo kobieta zmienna jest i na jesien bede kombinowala z popielamo pewnie
Stary 2014-06-11, 07:47   #807
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
Kachula padlam zgadzam sie, ze balejaz tylko u fryzjers i to dobrego.
a co do mojego koloru to mam ochote na cieplucha to tylko CT a jakos zle sie czuje z moim szarym odrostem.
kiedys nosilam 7/34 albo 7/74 i dobrze czulam sie w takim cieplym odcieniu. wiadomo kobieta zmienna jest i na jesien bede kombinowala z popielamo pewnie
Ja tak mia³am z poziomem 6. Robi³am ci±gle ch³odny, bo mi pasowa³ ale ci±gnê³o mnie do ciep³ej czekolady, zawsze. Oczywi¶cie skoñczy³o siê blondem

Stary 2014-06-11, 07:56   #808
goldika
Zakorzenienie

mnie juz o jakegos czasu kusza rudosci, dzis przegladam od rana czerwienie. ale te kolory szybko sie wyplukuja wiec odpadaja. Mango Loreala jest zjawiskowe!
Stary 2014-06-11, 08:07   #809
Kachula82
Zakorzenienie

Cytat:
mnie juz o jakegos czasu kusza rudosci, dzis przegladam od rana czerwienie. ale te kolory szybko sie wyplukuja wiec odpadaja. Mango Loreala jest zjawiskowe!
Fajne, ale mi ciemno wychodzi³o. Poza tym po 2 tygodniach nie by³o koloru tylko ¿ó³to rude co¶. Fuuu. Rudy jest wredny, bo za szybko schodzi. A pamiêtasz ten kolor co Ci wstawia³am od tego salonu fryzjerskiego mojego
Zawsze mo¿esz na lato zaszaleæ z szamponetk± Porzeczkowa czerwieñ Joanny zawsze mnie krêci³a, ale nie mia³am odwagi

Stary 2014-06-11, 08:25   #810
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne, ale mi ciemno wychodzi³o. Poza tym po 2 tygodniach nie by³o koloru tylko ¿ó³to rude co¶. Fuuu. Rudy jest wredny, bo za szybko schodzi. A pamiêtasz ten kolor co Ci wstawia³am od tego salonu fryzjerskiego mojego
Zawsze mo¿esz na lato zaszaleæ z szamponetk± Porzeczkowa czerwieñ Joanny zawsze mnie krêci³a, ale nie mia³am odwagi
tak piêkny ten kolor z salonu
ja szaleæ nie bêdê, nie mam odwagi i nie chcê do 2tyg farbowaæ ¿eby kolor od¶wie¿aæ

tak jak mówi³am mo¿e do tego salonu siê wybiorê jak przez wakacje co¶ zarobiê przy okazji Mamu¶kê odwiedzê.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2022-11-20 00:40:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.