Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-30, 18:43   #781
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Wiem co miałam zapytać, czy te termoforki z pestek wiśni/winogron to przydatna sprawa czy mogę sobie darować?
Moja kolezanka uzywala takiego z pesamt wisni jak mala meczyly kolki,dostala go od kogos w prezencie ale mowila ze przeprasowanie tetrowki i polozenie jeszcze cieplej zlozonej dziala tak samo. To samo suszarka ktora dodatkowo uspokaja dzwiekiem malucha. Ja poki co nie kupowalam,moze sie zdecyduje jakpojawia sie kolki.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 19:16   #782
Fame
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Dziewczyny! To leżenie mi nie służy
leżę tylko i marudzę w wyborze wyprawki nie mam pojęcia jakie kosmetyki wybrać dla małej, tzn. chodzi mi o jakis płyn do kąpieli i balsam do twarzy i ciała.. jak już mi coś wpadnie w oko to przeczytam analizę Sroki i du.pa
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 19:21   #783
malwiska
Zakorzenienie

Witam się po wizycie, wszystko ok. Szyjka długa twarda i zamknięta. Od jutra oficjalnie jestem na L4... ogólnie chce jeździć na 2 dni w tyg do pracy żeby dorobić do mojej pensji z umowy -póki będę czuła się na siłach...

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-04-30, 19:23   #784
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Witam się po wizycie, wszystko ok. Szyjka długa twarda i zamknięta. Od jutra oficjalnie jestem na L4... ogólnie chce jeździć na 2 dni w tyg do pracy żeby dorobić do mojej pensji z umowy -póki będę czuła się na siłach...

W końcu jakieś dobre wieści i nieskracająca się szyjka super
Stary 2014-04-30, 19:31   #785
svelta
Rozeznanie

Cytat:
No i brawo Okaz zdrowia i fajnie, że masz możliwość dorobienia sobie w pracy. Sama bym z tego skorzystała gdybym tylko mogła
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 19:32   #786
TaTekla
Raczkowanie

Cytat:

No i elegancko Gratuluję udanej wizyty

Fame jeśli chodzi o kosmetyki dla dzieci to mi większość koleżanek poleca Oilatum Baby, a przynajmniej emulsję do kąpieli i chyba od tego zacznę. Może Wy macie jakieś opinie na temat tej serii ?
TaTekla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 19:45   #787
Integra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez framboise87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a kupujecie jakieś smoczki? w jednej z gazet wyczytałam, że jak ktoś chce taki uspokajacz, to dopiero od drugiego miesiąca.
Im więcej wiem, tym bardziej nic nie wiem! ratunku!!!
Kupuję TT Pure (taki jak wrzucała mamaya), ale nie będę używać póki się da. Synowi daliśmy pierwszy raz smoczka po miesiącu, jak się zaczęły mocne płacze. Potem dostawał sporadycznie do uspokojenia lub zasypiania. Szybko i bezproblemowo się go potem pozbyliśmy

Cytat:
Napisane przez Nautiz Pokaż wiadomość
Na moim blogu jest link do wykroju, adres masz w mojej stopce.
Dzięki, przejrzałam całego bloga Masz nową obserwatorkę
Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
nie przejmuj się. na pocieszenie powiem Ci, że moja teściowa też nie może przecierpić, że leżę.. kazała mi obiad robić
w takich chwilach chcę do mojej mamy
A moja każe mi dużo odpoczywać i goni jakbym chciała pranie powiesić
Cytat:
Napisane przez TaTekla Pokaż wiadomość
Mamaya a co myślisz o wkładzie gąbkowym lub innym do wanienki ?
Tak jak dziewczyny już pisały, gąbkowy to siedlisko bakterii
Cytat:
Napisane przez svelta Pokaż wiadomość
A to pas po cesarce nie jest obowiązkowy w szpitalu?
Nie. Nikt u nas nawet o czymś takim nie wspominał...
Cytat:
położna w szkole mówiła, że najprościej położyć na spód wanienki pieluchę tetrową, żeby się maluch nie ślizgał
My tak robiliśmy, bardzo wygodny sposób

Uff ale się dziś nachodziłam. Padam z nóg, ale za to upolowałam dużo fajnych rzeczy w szmateksach

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 20:20   #788
joanna2228
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny sorki za zniknięcie dzisiaj ale
dzień wyczerpujący począwszy od momentu kiedy zasnęłam w południe na ławce na ogródku obudził mnie tż jak wrócił z pracy
Byliśmy w castoramie po futryny do drzwi szt 3 i jutro się zaczyna z okazji, że święto pracy to trzeba popracować eh już się boję
Zauważyłam jedną dziwną przypadłość tak od paru dni , a mianowicie jak stoję dłuższą chwilkę w jednym miejscu to czuję, że nogi robią mi się strasznie ciężkie i robi mi się słabo Ma może, któraś z Was takie cuś dziwne . Każda ciąża inna

Zaraz nadrobię co naskrobałyście

Cytat:

Świetne wiadomości cieszę się
Ja mam wizytę w poniedziałek i we wtorem więc zobaczymy jak tam moja szyjka

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Co do prania to ja wyprałam w płatkach mydlanych ale kupiłam już płyn bo płatki trzeba najpierw rozpuszczać w wodzie za dużo roboty . Płyn wleje i już , płynu do płukania nie będę używac tak do miesiąca
Leżaczek do wanienki mam z nakładką frotte i jest ściągana do prania , przy córce używałam tetry w wanience ale teraz myślę , że fajnie byłoby mieć obie ręce wolne zwłaszcza po cc
Smoczek zakupiłam na wszelki wypadek bo coś czuję, że druga córcia nie będzie taka grzeczna jak pierwsza wnioskuję z wstrząsów brzucha , no chyba, że to nie ma znaczenia ... A jak było u Was ?
Kosmetyki Oilatum tak byle nie za często, ja używam dla córki bo ma AZS , dobra jest też seria Ziajka
O pas poporodowy zapytam w poniedziałek na wizycie mojej gin zobaczymy co powie
Uff chyba wszycho Miłego wieczoru brzuchatki
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 20:31   #789
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Malwiska gratulacje! To odwróci forumowego pecha
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:02   #790
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Malwiska gratulacje! To odwróci forumowego pecha
Mam nadzieję ze masz rację.

Stary 2014-04-30, 21:03   #791
framboise87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
co do kąpieli to mam zamiar kupić taki leżaczek frotte co kiedys chyba joanna pokazywała.

kazałam kupić dzisiaj tżtowi JELPa i kupił w zestawie z płynem do płukania też Jelp. szczerze mówiąc nawet nie myślałam o kupnie płynu, bo jak kiedyś w sklepie powąchałam to mi zapach nie podleciał, ale teraz jak wąchałam to sama nie wiem A Wy macie zamiar używać?
ja nie będę dodawać płynu do płukania, w szkole rodzenia mówili, że im mniej tym lepiej

Cytat:

klask i: super!!
u mnie po wizycie też wszystko ok, powiedziałam o bólach brzucha- jak się pojawią to mam odpoczywać, ale z szyjką jest dobrze i generalnie mały rośnie zdrowo waży już 1,4 kg i ma śliczną buźkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 21:20   #792
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ja nie będę dodawać płynu do płukania, w szkole rodzenia mówili, że im mniej tym lepiej

klask i: super!!
u mnie po wizycie też wszystko ok, powiedziałam o bólach brzucha- jak się pojawią to mam odpoczywać, ale z szyjką jest dobrze i generalnie mały rośnie zdrowo waży już 1,4 kg i ma śliczną buźkę
Brawo dziewczyny przywracacie nadzieje na dlugie twarde szyjki moze to fatum sie skonczylo oby
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:27   #793
debesciara
Zadomowienie

Gratuluję udanych wizyt! Miło słyszeć dla odmiany dobre wieści Dobranoc, lecę spać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 21:48   #794
malwiska
Zakorzenienie

Pojechaliśmy do teściów... trochę mnie tesciowka wkurza bo ciągle pyta czy czegoś nie zjem... i się pyta -a to możesz? A może to zjesz?
Mówię jej ze już o tej godzinie nie mogę a za 10min znów się pyta.... jest bardzo uprzejma i miła ale to jest wkurzajace...
Kolejna rzecz, tz dzwoni ze na grilla weźmiemy kiełbaski, żeby nie kupowali w sklepie bo z hurtowni są świeże i wiemy ktore dobre- no i przyjechalismy a teściowa ze oni kupili... na h.... sie pytam? (Oczywiście pomyślałam tak hehe) w święta to samo, chciałam zaoszczędzić jej czasu i wzięłam przeppyszne ciasto 3 rodzaje, to musiała zrobić swoje... eh te hormony...

Stary 2014-04-30, 22:05   #795
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Malwiska, cobyś sobie kłopotu nie robiła. Pewnie z dobroci tak jej wyszło. Nie nerwujsja

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-04-30, 23:36   #796
aga__tka
Zakorzenienie

Ależ pędzicie z postami....
doczytalam jedna strone, a jeszcze 3 sa...

Cytat:
Napisane przez Lillian_ Pokaż wiadomość
Ja chyba kupię jak radzicie 1/2 butelkę chociaż chcę kp.
podgrzewacz- nie wiem jescze, sterylizator mam nadzieję odkupić od szwagierki. ale do mikrofalówki nie chcę bo mam do bani mikrofalówkę która wywala mi korki i w ogóle nie cierpię z niej korzystać.

ja mam tylko 1 rożek - używany po znajomej i chyba nie planuję kupować 2 - wydają mi się rożki grube i niezbyt praktyczne w sumie nie wiem nawet po co one są... ?

Mam do was pytanie jescze - mam używane ciuszki ( body pajacyki rampersy spiochy na pierwsze 0-5 mies wszystkie są używane czasami poplamione ale nie aż tak masakrycznie. Chcę je najpierw uprać w Proszku ariel, z płynem silan/lenor i potem je dokładnie wypłukać na dodatkowe płukanie. Te mocniej zabrudzone chcę moczyć w vanishu i wyprać normalnie i znowu wypłukać ze 2 razy w pralce. Czy po takiej akcji będę jeszcze je musiała w proszku lovela dzidziuś czy jelp prać 2 raz? co myślicie- pytam o rade.
niektórzy mniej używają rożki inni bardziej, ale:
rozek jest dla ulatwienia sobie trzymania dziecka - to raz (mnie wygodniej bylo trzymac bez, ale moj maz nie wzial dziecka bez rozka, ktory jednak trochę usztywniał przez pierwsze 2 miesiące)
dwa - zdecydowanie polecam wszystkim gościom - włączając w to Babcie, dziadkow itp - dawać dziecko w rożku/kocyku przy okazji wymagając żeby używali tetrowej pieluszki chroniąc buzię dziecka przed dotknięciem z ich ubraniem... moja córcia miała wysypkę prawie od razu jak wziął ją na ręce ktoś czyje ciuchy nie były prane przeze mnie (moje i męża ciuchy włączałam na dodatkowe płukanie, te których używaliśmy po domu bez rożka dodatkowo wyprałam w dziecięcym proszku bez płynu do płukania, podobnie naszą pościel). Zorientowałam się skąd wysypka jak przyjechała Teściowa (wieczorem) i tylko na 5min wzięła małą na ręce w tych ciuchach które miała na sobie, po chwili dostała już pieluszkę - te 5min wystarczyło żeby po godzinie buzia była cała czerwona ... następnego dnia przeprałam Teściowej ze 2 bluzki tak jak nam i problem się skończył
synek nie miał wcale takich problemów, za to jak zrezygnowałam z proszków dziecięcych okazał się uczulony na niektóre inne
zależy od dziecka, ale lepiej dmuchać na zimne - w sumie nie wiadomo czy Ci którzy wezmą dzidziusia na ręce te bluzki mają czyste (=bez jakiejś chemii)
poza tym na rozłożonym rożku można dziecko kłaść jak na prześcieradle - jak przesika/pobrudzi kupą, to wypierzesz, samo prześcieradło na materacu z dużym prawdopodobieństwem przemoknie (nie każde dziecko tak brudzi, ale niestety się zdarza, szczególnie u noworodków), no i np można tak zabezpieczyć kanapę, jak na chwilę położysz malucha żeby sobie poleżał koło Ciebie jak będziesz np chciała poczytać
Z tym że ja miałam nieusztywniane rożki, ale w usztywnianych ten wkład można wyjąć...
najgorsze że rzeczywiście większość rożków jest taka grubawa, ale ja miałam od koleżanki taki cieniutki też (wydaje mi się że on od początku musiał być cienki, bo ten drugi prałam wielokrotnie i tak się "nie sprasował")
A co do prania w dziecięcych to wydaje mi się słuszne to co pisała mamaya żeby jednak wyprać - głównie z tego powodu o jakim pisałam wyżej... te proszki dla dzieci są mniej uczulające...
aga__tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 06:32   #797
simka234
Wtajemniczenie

Hej na chwilkę

Nie małam neta..
Też muszę odpoczywać..
Przedwczoraj i wczoraj w nocy dstalam bóli podbrzusza..
I stwierdziłam że podjadę na IP i sprawdzę.. a że nie jestem w wawie to pojechałam na najbliższą!
Szkoda nawet to komentować! szit i już miałam ochote przywalić temu doktorkowi, pieprznełam drzwiami i życzyłam mu srana cała majôwkę..
Na szczęście gin kol przyjoł mnie na konsultacje bo bym do Wawy musiała jechać..
Na szczęście to tylko mały ucisnoł na szyjkę i stąd ten ból..
Szyjka dobra, ale mam odpoczywać lykać magnez i nospe żeby skurcze wyciszyć, żeby szyjka nie puściła..
Także będe lezeć i pachnieć mały 1800 także rośnie robaczek mały tylko już miejsce mu się kończy

Miłej i spokojnej majówki
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 06:54   #798
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Uff Simka to leż i pachnij. Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda dziś chociaż chmury na widoku

Stary 2014-05-01, 07:06   #799
debesciara
Zadomowienie

Cytat:
Pojechaliśmy do teściów... trochę mnie tesciowka wkurza bo ciągle pyta czy czegoś nie zjem... i się pyta -a to możesz? A może to zjesz?
Mówię jej ze już o tej godzinie nie mogę a za 10min znów się pyta.... jest bardzo uprzejma i miła ale to jest wkurzajace...
Kolejna rzecz, tz dzwoni ze na grilla weźmiemy kiełbaski, żeby nie kupowali w sklepie bo z hurtowni są świeże i wiemy ktore dobre- no i przyjechalismy a teściowa ze oni kupili... na h.... sie pytam? (Oczywiście pomyślałam tak hehe) w święta to samo, chciałam zaoszczędzić jej czasu i wzięłam przeppyszne ciasto 3 rodzaje, to musiała zrobić swoje... eh te hormony...

Jak to mówią, andgorliwość jest gorsza od faszyzmu

simka dobrze, że wszystko ok
agata myślę że wszystko zależy od dziecka.. moją córę uczuliła tylko szpitalna pielucha w którą owinięto ją po porodzie, później już nic się nie działo, także zanim się wszystko w domu popierze, warto spróbować czy dziecię ma uczulenie coby sobie życia nie utrudniać
Ciuszki dziecięce oczywiście uważam, że powinno się uprać w hipoalergicznym dziecięcym proszku, ale z "dorosłymi" rzeczami bym się wstrzymała

Edytowane przez debesciara
Czas edycji: 2014-05-01 o 07:07

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-01, 07:07   #800
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
nie przejmuj się głupotami szkoda nerwów

Cytat:
Napisane przez simka234 Pokaż wiadomość
Hej na chwilkę

Nie małam neta..
Też muszę odpoczywać..
Przedwczoraj i wczoraj w nocy dstalam bóli podbrzusza..
I stwierdziłam że podjadę na IP i sprawdzę.. a że nie jestem w wawie to pojechałam na najbliższą!
Szkoda nawet to komentować! szit i już miałam ochote przywalić temu doktorkowi, pieprznełam drzwiami i życzyłam mu srana cała majôwkę..
Na szczęście gin kol przyjoł mnie na konsultacje bo bym do Wawy musiała jechać..
Na szczęście to tylko mały ucisnoł na szyjkę i stąd ten ból..
Szyjka dobra, ale mam odpoczywać lykać magnez i nospe żeby skurcze wyciszyć, żeby szyjka nie puściła..
Także będe lezeć i pachnieć mały 1800 także rośnie robaczek mały tylko już miejsce mu się kończy

Miłej i spokojnej majówki
Witaj w świecie leżących, odpoczywających i pachnących
trzymam kiuki, zeby się nie pogorszyło

Cytat:
Uff Simka to leż i pachnij. Mam nadzieję, że będzie ładna pogoda dziś chociaż chmury na widoku
w lubelskim piękna pogoda! ale co z tego jak w domu siedzę a raczej leżę

Witam!
Wczoraj z tego leżenia głupawka mnie wzięła wieczorem sama nie wiedziałam co mi jest aż z tego wszystkiego usnęłam dosyć wcześnie i spałam w ubraniach. podobno tż chciał mnie rozebrać, ale ja się nie dałam i mówiłam, że chcę w ubraniach spać wtf?!
Stary 2014-05-01, 07:19   #801
malwiska
Zakorzenienie

Witajcie z rana, dziś dostałam 30min dłużej i jestem mega wyspana... zły humor już minął - może byłam wczoraj zmęczona i wszystko mnie wkurzalo.
Fame ja gadam przez sen i też nic z tego nie pamiętam :-P
U nas pada deszcz... ciekawe czy się wypogodzi bo wg pogody ma się wypogodzic.
Miłego weekendu

Stary 2014-05-01, 07:25   #802
mamaya
Zakorzenienie

Celebrinfea, gdzie Ty widzisz chmury? Prawa strona Wisły skąpana w słońcu

simka, dobrze, że to fałszywy alarm. Zastosuj się do zaleceń lekarza i będzie w porządku
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 07:38   #803
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Celebrinfea, gdzie Ty widzisz chmury? Prawa strona Wisły skąpana w słońcu

simka, dobrze, że to fałszywy alarm. Zastosuj się do zaleceń lekarza i będzie w porządku
W Ursusie zachmurzenie 100% jasno niby jest ale w porównaniu do wczoraj masakra.

Stary 2014-05-01, 07:40   #804
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
W Ursusie zachmurzenie 100% jasno niby jest ale w porównaniu do wczoraj masakra.

To nie przesyłaj tych chmur na Pragę Płd.
Chociaż pisząc to właśnie zaszło słońce
Stary 2014-05-01, 07:59   #805
simka234
Wtajemniczenie

Dziękuje dziewczyny
Chociaż z tym leżeniem to masakra..
Dobrze że to tylko 2 miesiace już zostały..

Fame z tą głupawką to się nie dziwie..
Też mi się chyba włączy..

A jak dziewczyny ze szpitalnych frontów wiadomości
U nas jest piekne słonko.
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 08:08   #806
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simka234 Pokaż wiadomość
Fame z tą głupawką to się nie dziwie..
Też mi się chyba włączy..
jeden cały dzień przeleżałam i dzisiaj sorry, ale nie dam rady będę się oszczędzac, ale leżenie plackiem to nie dla mnie

idę poprzeglądać ciuszki dla małej do prania..
a potem jedziemy z tż do babci zobaczyc w jakim stanie dokładnie jest łóżeczko po mnie ciekawe czy nadaje się do renowacji

P.S. Tż postanowił dzisiaj robić porządek w garażu. nasze podwórko wygląda teraz jak na jakiejś wyprzedazy garażowej

Edytowane przez Fame
Czas edycji: 2014-05-01 o 08:11
Stary 2014-05-01, 08:20   #807
Domi_00
Rozeznanie

Dzień dobry majówkowe

Zasnęłam wczoraj wieczorem w sekundę.

Fame oszczędzaj się i uważaj na siebie. Ja też bym nie dała rady leżeć, za bardzo mnie nosi, więc współczuję Ci bardzo

Mamaya Praga Południe w słońcu

Jeśli chodzi o bakterie osób, które będą odwiedzały bobasa, to mamy z tym fajnie, bo jednak większość rodziny mieszka poza Warszawą, co za tym idzie, nie będziemy musieli przyjmować gości tak często. Ale dobija mnie, że niektórzy myślą, że taki maluch nie jest naszym dzieckiem, tylko jakimś dobrem narodowym wszystkich i obcałowuję, tulą, obśliniają wręcz to dziecko bardziej niż ono samo by się obślinić mogło

Wczoraj po szale zakupowym mam kilka super ciuszków i chyba zaraz wrzucę foto, muszę się pochwalić

TŻ w pracy

Edytowane przez Domi_00
Czas edycji: 2014-05-01 o 08:27
Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 08:30   #808
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość
Wczoraj po szale zakupowym mam kilka super ciuszków i chyba zaraz wrzucę foto, muszę się pochwalić
poka, poka!!!
Stary 2014-05-01, 08:31   #809
mamaya
Zakorzenienie

Domi, wrzucaj zdjęcia
Twój TŻ jest kolejnym facetem, który słyszę, że dziś pracuje Skandal!
Stary 2014-05-01, 08:35   #810
debesciara
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie z rana, dziś dostałam 30min dłużej i jestem mega wyspana... zły humor już minął - może byłam wczoraj zmęczona i wszystko mnie wkurzalo.
Fame ja gadam przez sen i też nic z tego nie pamiętam :-P
U nas pada deszcz... ciekawe czy się wypogodzi bo wg pogody ma się wypogodzic.
Miłego weekendu

Ja pospalam dziś godzinę dłużej i nie mogłam się dobudzić, normalnie Zombie. Ale nie ma tego złego, regeneracja trwała 2 godziny i czuję że dziś mogę góry przynosić znaczy że jest szansa że zrobię dziś coś pożytecznego córcia też dziś w dobrym nastroju, dobrze to wróży aaa u nas piękne słoneczko wysyłam go trochę tym którym brakuje a ranek zapowiadał się paskudnie i ponuro. Nie trzeba tracić nadziei

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości