![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
DEBRAH, lepiej je, bo na swiezym powietrzu apetyt lepszy
![]() PSTRYNIU, gdzies ty wynalazła tak pojemną fotoksiazke? Szokens ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Hejo-cóż za przymusowy odwyk od łajzazu
![]() Ale z uwagi na to ze nie mogę cytować ode spać. Powiem ze dziś apogeum cziki i szkoda ze mi się tluszcz szybciej nie wytapia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
wczoraj bylismy u rodzinki meza na grilu. panowie se troche popili, no dobra, troche wiecej niz troche
![]() stracha mialam nieziemskiego bo to byl pierwszy nocleg mlodego poza domem, czujecie? jak mysmy sie uchowali to ja nie wiem ![]() opisze po krotce sytuacje - lozko kanapowe o szerokosci bo ja wiem, max 160 cm (my mamy 200), od sciany polozona poduszka co by mlody nie uderzyl sie wiec dodatkowe cm zabrane ![]() ![]() ![]() jako ze panowie poszli jeszcze przed polnoca na spacer ![]() ![]() ![]() ![]() no to wygladalo to mniej wiecej tak - stary zmiescial sie na lozku do pasa, nogi mu zwisaly na podloge ![]() ![]() prawie 2 lata nie spalam w innym lozku wiec wszystko mnie uwieralo. bolaly mnie plecy, glowa, nogi i nawet piety ![]() ![]() no mowie wam-hardkor! w nocy u mnie na wiosce to cisza a tam u nich w miescie to jak nie samochod, to psy, koty, ludzie ![]() takiego stresa mialam ze szok! budzilam sie co chwila, balam sie ze K. nie bedzie mogl spac, ze bedzie chcial cyca co chwila a tam uwierzcie nawet palca nie bylo gdzie wlozyc a mowa np. o zmianie pozycji na cyca... pfffffff, marzenie ![]() i wiecie co? Moj przenajukochanszyprzeswsp anialynajcudowniejszy naswiecie synek ![]() Kocham mojego synusia nad zycie! ![]() 20 % ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- sylwietta - wiesz co, nawet zbytnio nie szukalam, chcialam tylko zeby miala duuuzo stron a czy to okazja czy nie to nie wiem. wydaje mi sie ze cena w miare spoko. nad ksiazka spedzilam z 58954 tys godz wiec nawet jakbym teraz znalazlam za 0zl to i tak bym podziekowala ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=4401383678 |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
silver, papućki?
![]() Rozumiem, ze chodzi o kapcie, ale rozwalilo mnie to okreslenie ![]() Kuba chodzi boso. szklanko, podobnie jak dziewczyny tez bym nie puscila boso ![]() marsi, pytalas o nas ![]() Jestem na biezaco, caly czas podczytuje, ale ze goscilam u siebie tate z siostra to czasu na pisanie brak ![]() Intensywny tydzien mielismy! Ostry plażing ![]() ![]() Daaawno nie bylam tak niewyspana! Dzis pojechali, takze zycie wraca do normy ![]() Do tego tata wkurzyl mnie 6353737 razy, ale to juz temat na inne miejsce ![]() Pozwolcie, ze od teraz bede na biezaco pisac ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-08-04 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
debrah - K. tez uzywa slow typu ten/tamten, fajne to
![]() a ostatnio idac za ciosem - K. gdzie jedziemy? Do Bamby (pies Bambo u t.) ![]() 12% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
silver w domu tylko boso, bez skarpetek rowniez i tak caly rok szklanko celowo nie puszczam Yae boso, ale od czasu do czasu sama tak chodzi; np. w trakcie spaceru zdejmie buty, wysiadzie z wozka podczas jazdy, wybiegnie z mieszkania, kiedy tz wychodzi do pracy. ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- debrah duzo ruchu i swieze powietrze od zawsze wzmaga apetyt. Swietnie! U mnie od soboty nieprzerwanie leje, ale to tak na fest caly czas, na razie prognoza przewiduje do przyszlego poniedzialku - jest jak w saunie - goraco, parno i duszno i z domu nie ma jak wyjsc. Lacze sie w boli ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- neti mnie sie wydaje, ze czika jednak wspomaga odchudzanie - ja zawsze kilka kilo trace w lecie ot tak po prostu |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
koooooooonieeeeeeeeec!
![]() spylam do chlopakow bo zaczyna sie blyskac i grzmiec ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Mam tylko szybkie pytanie, Nancy, Ty sie orientowalas w kursach Clauwi??? Dobrze kojarze? Pamietasz moze jaka cena? Po zdjeciu jakie dzisiaj wyslal kumpel meza zdecydowalam sie isc w tym kierunku co by ludzi uswiadamiac bardziej dobitnie i moc sie podeprzec papierkiem ;]
Ps. Nowego posta popelnilam Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#789 |
Lurker ;)
|
Kuzwa za niecala godzine musimy jechac do zloba a tu ulewa ;/ Najgorsze, ze w tych godzinach na naszej trasie jezdza same wysokopodlogowe autobusy( gowniane miasto
![]()
#790 |
Lurker ;)
|
Dziala? ;p
#792 |
Zakorzenienie
|
Działa!
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Konto usunięte
|
Witajcie again
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Działaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa
![]()
#795 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, dostałam od mamy spodnie
![]() ![]() http://lokaah.pl/pl/2365-szarawary-alladynki.html |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no kapcie ![]() ![]()
![]() |
#797 |
Lurker ;)
|
Szajka mam obok sklep indyjski, peelno takich portkow wlasnie
![]() ![]() Przegladam stare zdjecia z albumu internetowego, ja w blondzie haha.
#798 |
Konto usunięte
|
Little, ja kompletnie ZAPOMNIAŁAM o istnieniu takiego cuda, jak sklep indyjski, a ceny genialne, pojedyncze egzemplarze ciuchów świetnych, lepsze to niż sieciówki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47583227]Witajcie again
![]() noooom, ja juz spanikowana do Szaji pisałam - niech zaradzi i jest! ![]() Ale serio to az mnie zimny pot oblał, gdzie my sie niby miełabysmy podziac ![]() ![]() Dzieciunio buczydło, wyjczydło, mamidło- dzien czwarty ![]() sporo nadrabiania dzisiaj ![]() ![]() PSTRYNIU, trzymasz forme mimo nieprzespanej nocki ![]() NAWIJKO, no heloł ![]() SZAJA, naprawde takie spoko spoko? Bo mnie sie na pierwszy rzut oka wydają, jakbym miała nogi w nich poplątac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Konto usunięte
|
Sylwia, absolutnie CUDOWNE są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
![]() Nadrobiłam ![]() Silver Domcia po mieszkaniu chodzi albo boso albo w skarpetkach ![]() Sylwia nie będę Ci nic doradzać, bo każda sytuacja jest inna, a Ty najlepiej będziesz wiedzieć co zrobić. Trzymam tylko kciuki, abyście z Bartulem więcej nie cierpieli ![]() Aga super, że wszystko ok i gratuluję chłopczyka ![]() ![]() Nie za dużo tych cytatów, ale pamięć mi szwankuje. U nas, tak jak wspomniałam w k., wszystko ok. Byliśmy trzy dni nad morzem. Pogoda cudna, Domcia trochę rozrabiała, np. jak byliśmy na obiedzie to urządziła histerię, ale nie ma co narzekać. Najpiękniejsza była jej radość jak widziała, że idziemy nad morze albo do wesołego miasteczka ![]() ![]() Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2014-08-05 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Konto usunięte
|
Ewik, witaj
![]() Powodzenia jutro! Dziewczyny, szał u nas u obu dziewczyn na... rzepy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47585237]Ewik, witaj
![]() Powodzenia jutro! Dziewczyny, szał u nas u obu dziewczyn na... rzepy ![]() ![]() Dzięki ![]() Znając Domcię, to rzepa pewnie by od razu we włosach wylądowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47585237]Ewik, witaj ![]() Powodzenia jutro! Dziewczyny, szał u nas u obu dziewczyn na... rzepy ![]() ![]() u nas rzepy, ale takie ubraniowe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
![]() my jesteśmy już w Gd (nawijko ![]() ![]() ogólnie stwierdzam, że moje dziecko jest szalone ![]() ![]() ![]() a ta gorączka to była kolejna trzydniówka. wyszły Jej krostki na brzuszku w niedzielę. silver Hania chodzi tylko boso po domu ![]() szajka super te spodnie, marzą mi się takie ![]() Ewik koniecznie daj znać jutro ![]() szklanko jeśli chodzi o duplo. u nas też Hania się bawi. potrafi przez godzinę wieżę budować, rozwalać i znowu budować ![]() mała bidulki ![]() a i mój Mąż zaczął nosić okulary, bo się okazało, że ma dość sporą wadę wzroku. nie mogę się przyzwyczaić ![]()
#807 |
Zadomowienie
|
O jak miło widzieć cały wątek
![]() Sylwia my byliśmy u tej lekarki w ośrodku, do którego chodzimy, także tak czy siak musimy odrobić te zabiegi, które nam przepisała i potem spróbujemy się już dostać do innej ![]() Ewik hej, hej! Kciuki za jutro ![]() Misia dzięki, lejesz miód na moje serce, bo wczoraj pełna nadziei kliknęłam ten zestaw co Bokeh pokazywała. W Smyku jest za 33,49, a okazało się, że mój mąż ma zachomikowane punkty payback i klocki będą za darmochę ![]() Szaja fajne te galotki ![]() Silver u nas też boso ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Miałam Ci pisać że chyba mam coś z netem bo nie moglam uwierzyć że Caly dzień nic....
Noszzzz kuwa-ponad doba wolnego. ![]() Jestem i juz Podczytałam no bo wiele nie było. Szajka fajne spodnie. Jutro się znów pakuje. ... Mazury ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Pewnie juz czesc z Was wie z Fb; jedziemy z Yae pod koniec wrzesnia na miesiac do Pl. Poczatkowo bardziej zalezalo tz niz mnie, ale teraz baaaardzo sie ciesze. Wroce i niemal od razu nasz slub bedzie. Znow pewnie poczujemy "motyle w brzuchu" ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przypomnij mi kiedy dokładnie macie ślub? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.